Перейти до публікації

Біографія автівки Sensop'a

SENSop

Рекомендовані повідомлення

Обіцяні фото

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Поступово салон світлішає. на черзі передня і задня борода підлоги

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Конечно на вкус и цвет товарищей нет. Не в обиду! Но.... ну просто никак, не хватает за душу "Вау классно". :)

Возможно когда весь салон сделаешь, дудет краше смотреться.

Посилання на коментар

Конечно на вкус и цвет товарищей нет. Не в обиду! Но.... ну просто никак, не хватает за душу "Вау классно". :)

Возможно когда весь салон сделаешь, дудет краше смотреться.

ну, все можливо, просто той вигляд, що був, мене "напрягав" ще більше

Посилання на коментар

08.05.2010

Сьогодні вдалий день :)

Пофарбував бороди

Замінив троси пічки (рециркуляція/температура)

Пропилососив салон

Навів "марафет"

І в гарному настрої поїхав додому fa-fa.gif

Фарбування "борід":

Чистка салону:

Фінішна пряма:

[далі буде...]

Посилання на коментар

12.05.2010

Нарешті знайшов час для реалізації додаткових "STOP"-сигналів у задні протитуманні фари.

Витягнув 2-контактний цоколь з правої фари, на його місце поставив підготовлений раніше 3-контактний, з’єднав: "чорний" -- "маса", "голубий" -- "+" від протитуманки, а третій контакт з’єднав за допомогою клем із додатковим "червоним" -- "+" від "стопа", і протягнув його в гофрі кришки багажника до лівої протитуманної фари, де переегнув і натягнув клему. З’єднав аналогічно.

Тепер червоний дріт протягнув до лівого стопа, розібрав цоколь , і виявив, що у мене "+" від "стопа" також червоний bz.gif

Усе добре заізолював, протестував, зібрав, і тепер катаюсь із 4-ма "STOP"-сигналами fa-fa.gif

[далі буде...]

Посилання на коментар

Как ты говорил-глаза боятся,а руки делают. :bravo::beer:

ну, знаю, що з г... шоколадку не зробиш, але карамельку можна :crazy:, а якщо серйозно, то я роблю це не на показ, а для душі. ну, ти сам розумієш :ay-yay: комуу я це говорю...

Посилання на коментар

18.05.2010

МИНУЛО 2 РОКИ fa-fa.giffa-fa.gif

Підіб’ю невеличкі підсумки витрат на експлуатацію:

1. Пальне - 3 863,94 грн., з них:

а) Бензин А-92 - 2 749,01 грн.

б) Бензин А-95 - 1 114,93 грн.

2. Екстер’єр/інтер’єр - 57,00 грн.

3. Ходова - 2 960 грн.

4. Двигун - 105,00 грн.

5. Оптика - 324,00 грн.

6. Електроніка/електрика - 312,80 грн.

7. Хімія - 1 319,57 грн.

8. Різні "цяцьки" - 515,00 грн.

9. Супутні витрати (стоянка, МРЕВ, СТО...) - 3 102,17 грн.

[далі буде...]

Посилання на коментар

22.05.2010

Перефарбував всі пластикові деталі салону, окрім карт дверей. Над ними ще треба подумати :) і перепочити :wacko:

Таким чином пофарбовані "Т"-подібні накладки і накладки задніх колісних арок

[далі буде...]

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

Сделай фотку всего салона!

Следите за своими сообщениями! У вас были непонятные теги. Убрал. Tenderfog

Змінено користувачем TenderFog
Посилання на коментар

Сделай фотку всего салона!

Зробив, але ще карти дверей не пофарбовані, тому ефект не той. Викладу сьогодні-завтра.

Роблю підготовку до фарбування дверних карт, а заодно хочу пофарбувати внутрішні ручки відкривання дверей хромом, а також зовнішні в колір кузова. Хтось знімав/розбирав ці ручки? На скільки складні і трудоємкі ці процедури розборки/зборки?

Змінено користувачем TenderFog
Посилання на коментар

как с запахом в летнюю жару?

не зрозумів, про який запах іде мова, але якщо про фарбу, то не чути вже нічого, практично... та й жари як такої немає у нас: "Цей дощ надовго" © Т.Повалій :shecry:

Посилання на коментар

08.06.2010

Завершення історії із зніманням/розбиранням торпедо таке:

аж минулого тижня зауважив, коли вимкнув мафон, що руль не вібрує, шум, стукіт, і ще різні Децибели пропали. Тепер їжджу в абсолютній (відносно) тиші, навіть музон не включаю... насолоджуюсь... super.gif

УСІ, КОГО ЗАМУЧИВ СТУКІТ/ГРЮКІТ В РУЛЬОВОМУ, ЗВЕРНІТЬ УВАГУ

Коли збирав торпедо останній раз, до упора закрутив гайку на "12" із внутрішньої сторони кожуха рульового стержня. Як тепер вияснив, кожух давав вібрацію і стукав об рульовий стержень. Ну, звичайно, надійно закріпив решту гайок, що кріплять руль до балки в торпедо.

Можливо, ваша проблема така ж у послаблених з’єднаннях? І міняти/реставрувати рейку не доведеться umnik.gif

P.S. Ага. Єдине, що намудохався, бо там ключ треба типу "мавп’ячий язик", а в мене рожково-накидні хіба були, а так там 1-2 хв крутити треба

Посилання на коментар

10.06.2010

Фото задньої частини салону

Так, як вже більш-менш визначився із дизайном карт, і фарбувати пластиковий ободок навколо ручок не буду -- залишу чорним, зайнявся фарбуванням самих ручок.

Скажу зразу, карта знімається легше, ніж я думав:

ЗНЯТИ:

1. 2 саморізи знизу

2. 1 саморіз збоку кріплення петлі

3. 1 саморіз із кишеньки (чи ніші...)

4. ручку піднімання/опускання скла

5. трикутні накладки, що прикривають кріплення дзеркал для передніх дверей (аналогічно для задніх)

6. акуратно потягнути карту на себе, щоб відскочили пістони

7. підняти карту вверх і зняти

Ручка кріпиться на одному саморізі з одного боку, з іншого сидить в пазах. Акуратно зняв тяги. На превеликий жаль, сама ручка виявилась нерозбірною (для цього довелось би випресувати вал з пружиною), тому непотрібні місця обклеїв малярним скотчем.

Трішки фото

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

02.07.2010

Погода сонячна. Настрій піднесений...

Недовго думаючи, вирішив я пофарбувати задню чорну декоративну планку над номерним знаком в колір кузова.

Ось що з цього вийшло:

ПРОЦЕС

РЕЗУЛЬТАТ

Посилання на коментар

ДААААА.... Работы проделано просто жесть.... :shock:

Посилання на коментар

ДААААА.... Работы проделано просто жесть.... :shock:

Ну, втішає в даному випадку те, що більшість зроблено надовго, і список запланованого зменшується. Тому, думаю, залишиться в основному різний дріб’язок та обов’язкові регламентні роботи. Можливо, ще, не дай Бог, різний "форс-мажор"

Посилання на коментар

13.07.2010

Завдяки старанням Lube beer2.gif і Taras FT beer2.gif вдалось придбати оригінальний комплект підсвітки "бардачка" і чорний велюр на карти дверей

"БАРДАЧОК"

Підготовка проводки і підключення зайняло ~10 хв. "+" взяв від "аварійки" - у мене дріт салатовий кольору. ну, а "-" від балки торпедо.

КАРТИ ДВЕРЕЙ

Процес громіздкий і напрягаючий. Поки що зробив задню ліву дверку. Решту - згодом. Найбільше часу займає очищення металевих накладок від старого клею.

Ну, і ось так, власне, салон і виглядатиме

Посилання на коментар

Очень светлые карты дверей намекают на очень дорогую машину. Классно смотрится, богато. Надеюсь им в тон и весь салон... Малаца!

Посилання на коментар

Очень светлые карты дверей намекают на очень дорогую машину. Классно смотрится, богато. Надеюсь им в тон и весь салон... Малаца!

стараюсь. закінчу -- викладу фото всього салону. ну, не знаю, подобається мені чорний і сірий :energy:

Посилання на коментар

14.07.2010

Фу-у-х-х... Нарешті задня частина салону отримує завершеного вигляду

З передніми картами ще подумаю, як фарбувати прорізи на акустику. Розглядаю 3 варіанти:

1. в тон з картами

2. чорний колір

3. під хром

Завтра попробую "пофотожопити" трохи :crazy:

Посилання на коментар

Мда, это вставки на картах обклеены каким то специфическим материалом, а то на фотке выглядят ужасно (сори, не в обиду - мое мнение!)

Посилання на коментар

Мда, это вставки на картах обклеены каким то специфическим материалом, а то на фотке выглядят ужасно (сори, не в обиду - мое мнение!)

Всього-навсього чорний велюр.

вигляд -- просто чудовий, ну, а фото, хм, ну, не фотогенічний він, а, може мобілка так знімає...

Посилання на коментар

, а велюр, ясно, на фотке выглядит как мятая кожа или кож зам)) тогда вопросов нету

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.