Перейти до змісту

На литовских номерах в Украине

Рекомендовані повідомлення

3 години тому, sens2012 сказав:

Може не в грошах справа, а в умінні їх використати?

то їм 16 тис. грн. цілком вистачає на життя і на можливість купити живий Ланос/Сенс за 3-4 тис. дол. 

Отже, якщо вірно використовувати гроші, то за 3-4 тис. дол. можна купити не Ланос/Сенс, а досить пристойний автомобіль на єврономерах. Хіба не так? На мій погляд, це саме і є умінням правильно використовувати гроші.

то ще додатково помагають батьки.

Справді? З пенсією 2100грн.? Зі стажем під 40 років ( з них 20 на заводі по випуску військової продукції).

- картопля - 6 грн.

- капуста - 8 грн.

- сметана - 20 грн. за 0.5 л

Просто для порівняння: картопля - 4-5 грн., капуста - 5, сметана 40-45 грн (домашня сепараторна).

І це не встидно. Встидно їздити на блясі

Скажіть бьудь-ласка, як пов"язана остання фраза з даним монологом??? До чого це?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222426
Поділитись на інші сайти

22 хвилини тому, martinger сказав:

Скажіть бьудь-ласка, як пов"язана остання фраза з даним монологом??? До чого це?

Це просто дешева маніпуляція

23 хвилини тому, martinger сказав:

З пенсією 2100грн.?

А 560 за 35 лет на гальванике не хотите.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222427
Поділитись на інші сайти

Кричать малі пенсії і купляють бляхи...  Будуть сидіти, красти, шахраювати, але за білу зарплату 8000 робити не підуть.... Як думаєте , довго ще Україні з такими громадянами лишилось? Потім будуть кричати, що країну уряд розвалив.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222430
Поділитись на інші сайти

38 хвилин тому, xxxmatadorxxx сказав:

Кричать малі пенсії і купляють бляхи...  Будуть сидіти, красти, шахраювати, але за білу зарплату 8000 робити не підуть.... Як думаєте , довго ще Україні з такими громадянами лишилось? Потім будуть кричати, що країну уряд розвалив.

8000 / 28 = 286

всякого рода отребья, которое зарабатывает воровством, порядка 2% (не учитываю бизнесменов и всяких мажоров, это может быть с натяжкой еще пара-тройка процентов)

остальным приходится довольствоваться зарплатами менее 5000грн

8000 и более это таки недурственная зарплата

учитывая, что это менее 300 долларов, твой посыл можно в трубку свернуть и кой-куда деть

за 100% принял 40млн

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222433
Поділитись на інші сайти

Отримую "білу" ЗП більше ніж 8000 грн. Хочу "бляху" і щоб їх легалізували. Також хочу, щоб щорічне страхування та податок на володіння авто використовувались з апризначенням. А ще хочу щоб у центр міста заборонили вїзд автомобілів крім швидкої та пожежників... Що не так?  :)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222434
Поділитись на інші сайти

Особисто мене цілком влаштовує існуюче пільгове розмитнення євро-5 - авто від 2010 року, грубо 50% від ціни авто в Німеччині. Таке розмитнення і далі б продовжили, якби на бунт блях. Зрештою, в законопроектах вцілому 50% від ціни зберігається. 

А тепер портрет понтового рагуля на блясі на прикладі Ярошевича: Ярошевич мав 10 тис. дол. і міг купити і розмитнити непогане авто типу Рено Меган, Шкода Октавія, Шевроле Круз, Дачія Дастер.... Але він вважає, що його жирний зад не достойний їздити на плебейських авто, а достойний не менше Рейндж Ровера... 

Є менш прецизійні (бо бідніші) бляхарі, але не менш понтові - купити Ланоса, Авео, Логана на внутрішньому ринку за 4-5 тис.дол. - це нижче їхнього достоїнства. Привезти бляху-Мерседес за 2 тис. і  ще 2 тис. віддати посередникам - це вершина успіху. Дивно читати прихильників блях саме на форумі ланосоводів. Почитайте хоча б, що вони пишуть про ваші машини. Вони ні Ланос, ні інші бюджетні авто (які гарно експлуатуються, доступно ремонтуються) взагалі за машини не рахують. Вони змусили вас продавати продавати ваші Ланоси за безцінь і ставати в їхні ряди порушників закону. Вони вам диктують як жити. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222437
Поділитись на інші сайти

1 година тому, sens2012 сказав:

Привезти бляху-Мерседес за 2 тис. і  ще 2 тис. віддати посередникам

Це якраз і є те правильне використання грошей. Ланос за 4-5 тис і на порядок вище класом авто німецького автопрому за 4 тис. - різницю помічаєте?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222441
Поділитись на інші сайти

11 годин тому, vag сказав:

.... А ще хочу щоб у центр міста заборонили вїзд автомобілів крім швидкої та пожежників... Що не так?  :)

хавку в магазины и рестораны на лисапетах должны доставлять?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222442
Поділитись на інші сайти

Модератори видалили мій останній допис. Не заперечую, там був елемент політики. Але скажу так - якби тема бляхарства не була політикою, мені б вона не була цікавою і я б нічого не писав... Ну подумаєш, хтось хоче їздити незаконно.... Мало чого в нас робиться незаконно. Але на моє глибоке переконання, бляхарство - це світогляд. Тобто, 100% політика. Просто не всі ще розуміють всю небезпеку, яку несе цей світогляд для суспільства і держави. В Ютубі на своїй сторінці АЄС опублікувала передвиборчий ролик-маніфест власників зброї. Тим АЄС засвідчила свою підтримку такому маніфесту. Не буду коментувати. Кожен сам може зробити висновки... 

Поки я писав ролик власників зброї видалили з ютубу. Ну і добре. Це був дуже провокативний і небезпечний ролик. Але АЄС продовжує з ними блокуватися. Яке їхало, таке здибало...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222510
Поділитись на інші сайти

Извините, но я немножко влезу. Задели слова "Сенса" просто.

Вышеупомянутая зп в 8к, официальная, так это оклад или на руки? Ибо если оклад, то 19,5% минус, а значит для человека это уже не 8, а 6,5тыс грн.

Касательно еды, предположим в столовке накрутка целых 50% и согласно Ваших расчетов человеку достаточно будет 60грн/день, это 1800грн/мес только на еду. Плюс быт. химия = 2000/мес/чел. Коммуналка (при такой зп, насколько слышала, субсидия не положена) 1,5-4тыс грн в мес в зависимости от сезона и площади. Итого получаем, что на семью из трех человек (1 ребенок) нужно 2000×3+2500 (средняя сумма коммун.платежей) = 8500грн/мес. Плюс одежда. Хотябы 1500 в мес на семью. Плюс лекарства. Поборы в садике/школе, игрушки, подарки при походах в гости и прочие текущие расходы "непонятно_куда". Иногда нужно покупать/менять бытовую технику. Сколько выйдет? Доход семьи 16тыс (или все же 13?). Это при условии, что женщина получает наравне с мужем. А за съем жилья? Но допустим это наследство из СССР, спасибо умершим бабушке-дедушке...

Родители НЕ ДОЛЖНЫ СОДЕРЖАТЬ своих внуков, это категорически нельзя закладывать в регулярный доход семьи. На самом деле для нашей страны уже счастье, если детям не нужно содержать родителей-пенсионеров.

Теперь вопрос. Сколько лет такая семья будет собирать на ланос за 4-5 тыс долларов? Или она из тех, кто не достоен иметь авто в семье? Ваш ИНЖЕНЕР на такую шикарную зп в 8к?

О себе: зп белая, гораздо больше расчетных здесь 8к. Тем не менее при срочной покупке авто хватило лишь на Ланос-бляху 1999г за 400 евро. При адекватной итоговой цене буду растамаживать, но согласно законопроектам 2500баксов растаможка = 4к зеленых выйдет машина - она таких денег не стоит. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222519
Поділитись на інші сайти

По мнению пана архитектора инженеры не должны иметь автомобиль. Как и прочие представители более низкоквалифицированные профессиий. Автомобиль это как во временя его любимого СССР это удел директоров, председателей колхозов, партфункционеров уровня облсовета депутатов и политиков и разных барыг бизнесменов.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222523
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, Mari-An сказав:

Извините, но я немножко влезу. Задели слова "Сенса" просто.

Вышеупомянутая зп в 8к, официальная, так это оклад или на руки? Ибо если оклад, то 19,5% минус, а значит для человека это уже не 8, а 6,5тыс грн.

Касательно еды, предположим в столовке накрутка целых 50% и согласно Ваших расчетов человеку достаточно будет 60грн/день, это 1800грн/мес только на еду. Плюс быт. химия = 2000/мес/чел. Коммуналка (при такой зп, насколько слышала, субсидия не положена) 1,5-4тыс грн в мес в зависимости от сезона и площади. Итого получаем, что на семью из трех человек (1 ребенок) нужно 2000×3+2500 (средняя сумма коммун.платежей) = 8500грн/мес. Плюс одежда. Хотябы 1500 в мес на семью. Плюс лекарства. Поборы в садике/школе, игрушки, подарки при походах в гости и прочие текущие расходы "непонятно_куда". Иногда нужно покупать/менять бытовую технику. Сколько выйдет? Доход семьи 16тыс (или все же 13?). Это при условии, что женщина получает наравне с мужем. А за съем жилья? Но допустим это наследство из СССР, спасибо умершим бабушке-дедушке...

Родители НЕ ДОЛЖНЫ СОДЕРЖАТЬ своих внуков, это категорически нельзя закладывать в регулярный доход семьи. На самом деле для нашей страны уже счастье, если детям не нужно содержать родителей-пенсионеров.

Теперь вопрос. Сколько лет такая семья будет собирать на ланос за 4-5 тыс долларов? Или она из тех, кто не достоен иметь авто в семье? Ваш ИНЖЕНЕР на такую шикарную зп в 8к?

О себе: зп белая, гораздо больше расчетных здесь 8к. Тем не менее при срочной покупке авто хватило лишь на Ланос-бляху 1999г за 400 евро. При адекватной итоговой цене буду растамаживать, но согласно законопроектам 2500баксов растаможка = 4к зеленых выйдет машина - она таких денег не стоит. 

Всі, хто живе сьогодні в Львівській, Тернопільській, Волинській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях можуть підтвердити, що чистий дохід на сім"ю в сумі 16 тис. грн. є нормальним середньостатистичним доходом, на який можна прожити на цих територіях. Але при певних умовах. А такі умови є в багатьох родинах:

1. Скромна квартира в хрущовці отримується в спадок. В умовах скорочення чисельності населення, зменшуваності народження - це є реальність для багатьох сімей. Корона не впаде з голови доглядати пристарілу бабусю, якщо вона ще жива. 

2. Корона не впаде з голови їздити на дідусевих Жигулях і відкладати місячно по 100 дол. на б/у Ланос. Потім Жигулі продаються за 1 тис. дол., докладаються за три роки зібрані 3600 дол. і можна за 4600 купити порядного Ланоса, Сенса, Чері, Джилі, Калину, Нексію, а якщо добре пошукати, то і Логана. 

3. Багато сімей мають родину в селі, допомагають в городництві, з чого отримують де-які продукти. 

4. Помагати дітям - це святий обов"язок батьків, що вони і роблять. Потім діти будуть допомагати своїм дітям. Це при умові, що батьки не пропили своє життя, мають нормальну роботу і пенсію. Більшість сьогоднішніх пенсіонерів ще працюють. Мої діти добре заробляють, але я їм всерівно допомагаю. 

5. Щонеділі в церкві наголошують: не думайте про гроші, думайте про Бога. Тоді будете все мати. 

Хто не має таких умов, їде на заробітки в Європу і привозить нормальні гроші, за які можна і житло купити і машину. Головне, не опускатися до рівня ницого шахрайчика, який сумнівною вигодою, типу бляхи, прагне зекономити пару копійок... Ці копійки щастя не принесуть.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222536
Поділитись на інші сайти

10 годин тому, WAC47 сказав:

По мнению пана архитектора инженеры не должны иметь автомобиль. Как и прочие представители более низкоквалифицированные профессиий. Автомобиль это как во временя его любимого СССР это удел директоров, председателей колхозов, партфункционеров уровня облсовета депутатов и политиков и разных барыг бизнесменов.

Автомобіль може мати той, хто здатен його законно придбати і утримувати. В часи СССР багато сімей мали автомобілі. І це не були лише директори і голови колгоспів. Тривалість черги на автомобіль на підприємствах складала в середньому 7-10 років. Розумний молодий інженер чи робітник зразу ставав на чергу і відкладав гроші на "книжку". Так придбали свій перший НОВИЙ автомобіль мої батьки. Їм було по 35 років і вони змогли за 10 років трудової діяльності відкласти 7000 рублів на Москвич 2140. Машину отримали через чергу в мами на заводі. В батька була зарплата 150-350 руб. (росла протягом 10 років), а в мами була 120-170 руб. Квартиру мої батьки отримали БЕЗКОШТОВНО. Місячні комунальні складали 20-25 руб. Щоб за 10 років зібрати 7000 руб. батьки відкладали місячно 60 руб. Батьки були інженерами. Робітники в часи СССР заробляли вдвічі більше. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222537
Поділитись на інші сайти

:)):)):)) формат однокашек,а помните как было хорошо при ссср

Цитата

Квартиру мої батьки отримали БЕЗКОШТОВНО.

причём с телом всё стало понятно,когда оно первый раз написало сср с заглавной буквы,тем самым отдавая дань уважения.

Эх,жаль не хватило на вашего деда бандеровцев.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222539
Поділитись на інші сайти

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Ви все так вірно описуєте. Але ніяк не можу зрозуміти одного: до чого тут "євробляхи"??? Склалось чітке враження, що це звичайнісінька фобія, абсолютно нічим не підтверджена. Якщо корона не падає у "європейській" державі жити у скромній хрущовці, їздити на дідусевих жигулях, важко працювати на землі (особисто я маю землю, працюю),то ЧОМУ ВОНА МАЄ ВПАСТИ, ЯКЩО ЇЗДИТИ НА АВТОМОБІЛІ З ЄВРОНОМЕРАМИ????? ЧОМУ??? Тому, що це соромно, протирічить державній політиці??? Маячня...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222540
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, martinger сказав:

Ви все так вірно описуєте. Але ніяк не можу зрозуміти одного: до чого тут "євробляхи"??? Склалось чітке враження, що це звичайнісінька фобія, абсолютно нічим не підтверджена. Якщо корона не падає у "європейській" державі жити у скромній хрущовці, їздити на дідусевих жигулях, важко працювати на землі (особисто я маю землю, працюю),то ЧОМУ ВОНА МАЄ ВПАСТИ, ЯКЩО ЇЗДИТИ НА АВТОМОБІЛІ З ЄВРОНОМЕРАМИ????? ЧОМУ??? Тому, що це соромно, протирічить державній політиці??? Маячня...

Тому, що це НЕЗАКОННО. Тому, що це несправедливо щодо заплативших розмитнення. Тому, що бляха не прив"язана до водія, що породжує безвідповідальність. Тому, що будь-який дешевий товар з-за кордону позбавляє робочих місць співвітчизників. Тому, що засилля номерів іноземних держав на дорогах України - це маразм, якого немає в жодній країні світу. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222541
Поділитись на інші сайти

16 хвилин тому, arkur сказав:

:)):)):)) формат однокашек,а помните как было хорошо при ссср

причём с телом всё стало понятно,когда оно первый раз написало сср с заглавной буквы,тем самым отдавая дань уважения.

Эх,жаль не хватило на вашего деда бандеровцев.

Я поважаю всі етапи історії України. І щасливі, і нещасні. Поважаю людей, які жили і працювали в СССР. Поважаю ті здобутки, яких досягнули ці люди, незважаючи на особливості політичного режиму. Поважаю усіх щирих борців за волю України - і воїнів УПА, і українських солдат Радянської Армії. Я не поважаю дурості, анархії і безвідповідальності, які ведуть до хаосу і руїни. 

Щодо бандерівців, то мій дід був вояком УПА. І ще багато родичів. В селі, де я зараз проживаю, є пам"ятник борцям за волю України і там викарбуване прізвище мого діда, моє теперішнє. Його заарештували і він відбував термін в Воркуті. А коли повернувся, навчив мене бути людиною, незважаючи на політичні режими. Працював подальше життя на залізниці. Багато родичів повернулися з Сибіру. Працювали, отримували квартири, родили дітей, ходили до Православної Церкви, бо наша УГКЦ була заборонена. Були щасливі, незважаючи ні на що. Зневажати цей період - це зневажати себе. Бог дав - прийшов час і постала незалежна Україна. А сьогодні бляхарі проміняли ідею на кусок заліза. Готові їздити і жити під будь-якими прапорами, готові розвалити країну за свої шкурні інтереси. Бандерівці будували Україну при союзі, а теперішні бидляки вбивають її при незалежності...  

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222543
Поділитись на інші сайти

В наших краях семья тоже может прожить на 16тыс грн, более того, многие живут на половину этой суммы. Вопрос в том, что эта семья сама на машину 5тыс баксов не соберет.

Очень далеко не у всех есть квартира от бабушек. Во-первых, в те времена было по многу детей и, как результат, сейчас внуков. А еще это может быть почти разрушенная хата в селе, в которой еще живут дети бабушки-дедушки. Или нужно зубами выдирать право на наследство? :)Также не у всех есть дедушкин жигуль. Такие люди должны, согласно Вашим словам, ехать на заработки. Тогда где здесь Ваш патриотизм, из-за которого вся ненависть на бляхи и бляховодов? Деньгобляхи - еще больший ужас для страны. Половина бед от евроблях, описанных Вами в предыдущем посте, ничто по сравнению с бедами от деньгоблях, которые Вы призываете зарабатывать украинцам. Ввоз валюты в страну это обесценивание труда и производства страны, очень быстрый и сильный упадок экономики государства. Нищета для всех, кто не работает и не привозит сюда валюту.

Вы судИте по нынешним условиям, с нуля, чтобы человек, о котором говорим, сам достиг свою квартиру и машину (пусть одну на всю жизнь, но новую) а не ждал помощи.

Сенс, Ваше негодование понятно и я согласна с Вами. Но здесь одно большое "но": дело не в бляхах, а в людях. Таких людей очень много во всех сверах, и они даже ездят на укрномерах. Я сказала бы, что основная масса их как раз на укрномерах на авто премиум класса (не все, но большинство). Эти люди гораздо страшнее водителей блях, ибо они безнаказанны даже если словят, они не боятся вообще. А описанные Вами бляхари боятся как минимум, что их словят.

Я не знаю как у Вас, а меня менты записали в привязке с машиной, полные данные. Моя бляха со мной связана.

Что касается металлолома... У меня был вариант двух одинаковых технически машин, укрномер и бляха. Укр - $2500 и бляха $1300. Они поедут с разной скоростью или по-разному развалятся из-за страны на номерах? Или я поведу себя как водитель по-разному?

Да, я бы предпочла укрномер, но ключевую роль сыграла цена, у меня не было такой суммы. Брать совесткое наследие? Девушка за рулем таза стоит посреди поля с непонятно почему заглохшей машиной и еще для красоты сделаем, что мобилка не ловит. Это реальный набор фактов, просто я здесь была пассажиром. И? Мой убитый евроланос за полгода ни разу не поломался, хотя испытал со мной все прелести быть первым авто. 100% знаю, что жигуля уже не раз бы таскали на веревке в мастерскую. Дело, наверное, прежде всего в запчастях, какие в наших холопских жигулях и какие там паны ставят. Или может убитость блях совсем еще не убитость по сравнению с жигулями?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222547
Поділитись на інші сайти

1 година тому, sens2012 сказав:

Тому, що це несправедливо щодо заплативших розмитнення.

Забавно читать отсылки к несправедливости снижения суммы растаможки от человека который в семью купил машину по заниженной сумме таможенных платежей и ещё хвастался этим на форуме. :eyes:

2 години тому, sens2012 сказав:

Автомобіль може мати той, хто здатен його законно придбати і утримувати.

Любая евробляха куплена законно и у владельца есть деньги на её содержание.

Если бы не было денег - то тут бы ныли не о том что евробляхи мешают на дорогах, а о том что евробляхи валяются везде как осенняя листва.

Незаконным являются только твои призывы угонять евробляхи поскольку де их владельцы где-то далеко в Европе и искать полиция тебя угонщика не будет.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222548
Поділитись на інші сайти

Ваші слова щодо України, щодо борців за її майбутнє, щодо поваги до співвітчизників АБСОЛЮТНО вірні і справедливі. АЛЕ! Питання з "євробляхями" до громадянської гідності ніякого відношення не має. Ви перемішали зовсім інші речі. Втрачати свою матеріальну забезпеченість, можливість заробити для себе і для сім’ї, мати недорогий і якісний засіб пересування через дешевий надуманий патріотизм до державного бюджету ("общака"), через те, що недоплатив мзду? Це верх маразму і хворої свідомості.

5 годин тому, sens2012 сказав:

А сьогодні бляхарі проміняли ідею на кусок заліза. Готові їздити і жити під будь-якими прапорами,

А Ви про це лише тепер дізнались? Яку ідею? Головна ідея - забезпечити собі засоби для життя! А щодо прапорів, то Ви так само категорично ПРОТИ поїздок громадян України на заробітки в інші держави (під інші прапори)? Адже заробітчани працюють і живуть під іншими прапорами... І ідея у них аж ніяк не патріотична щодо України. Ви і цих людей поставите в один ряд з "бляхарями"?

6 годин тому, sens2012 сказав:

Тому, що засилля номерів іноземних держав на дорогах України - це маразм, якого немає в жодній країні світу. 

Тут погоджусь. Але, повертаючись на декілька сторінок теми назад, нагадаю, що "бляхарі" аж ніяк не проти поміняти прапор на номері, але перепони для цього створює саме держава! І цей маразм створюють ніяк не громадяни України, а дещо інший суб’єкт (не уточнюю, бо сприйметься як політика...).

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222580
Поділитись на інші сайти

6 годин тому, WAC47 сказав:

Забавно читать отсылки к несправедливости снижения суммы растаможки от человека который в семью купил машину по заниженной сумме таможенных платежей и ещё хвастался этим на форуме. :eyes:

Любая евробляха куплена законно и у владельца есть деньги на её содержание.

Если бы не было денег - то тут бы ныли не о том что евробляхи мешают на дорогах, а о том что евробляхи валяются везде как осенняя листва.

Незаконным являются только твои призывы угонять евробляхи поскольку де их владельцы где-то далеко в Европе и искать полиция тебя угонщика не будет.

Машину купили законно. Інакше вона б не була зареєстрована. Так може поступити будь-хто з громадян. В цьому справедливість. Спочатку норма закону, потім покупка згідно закону. А не навпаки. Машини постійно змінювали свою ціну взалежності від умов розмитнення. Але ніхто не нарікав. Бо всі в однакових умовах. А з бляхами - один здатен порушити закон, для іншого це неприйнятно. В цьому саме несправедливість. Справедливість в державі може регулюватися лише законами і судами. І більше ніким. 

Лише частина євроблях куплені. При цьому власник-українець може їздити лише 10 днів транзитом. Більшість євроблях не куплені, а взяті в користування. Користування бляхою українцем в Україні є незаконним (посилання на документ вже 1000 раз робили). Врезультаті особа їздить незаконно не на своїй машині. 

Більшість євроблях - це преміум клас з відповідною ціною запчастин. Щодня можна побачити ржавілі авто з непрацюючою оптикою на лисих шинах і з димом з вихлопної. Ціна каталізатора на ВМВ - 40 тис. грн., на Ауді - 25 тис. грн., на Опеля - 10 тис. грн. В бляхарів немає грошей на утримання авто, але ще залишилось 100 к.с. з початкових 150..... І вони вбивають людей. І втікають. 

Нас можуть розсудити  лише закони 8487 і 8488. Ярошевич розказав, що з 150 поправок прийняли до уваги лише дві. Але не хоче сказати які. Чому? Якщо поправки для бляхарів погані, то вони лише б мобілізували на мітинг. Логічно їх озвучити. Якщо поправки знижують розмитнення, то для чого це приховувати? АЄС вчергове обманює людей. 

Мітинг перенесено на 7 листопада. Символічно. Подвійна доза попкорну + чарочка за пролетаріат... 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222586
Поділитись на інші сайти

Поясніть, будь-ласка, Ви підтримуєте фактичні надходження коштів до бюджету від процедури розмитнення, чи формальне дотримання Закону? Погодьтесь, це різні речі. Тобто, якщо б, гіпотетично, на рівні закону зараз дозволили просто так, без усяких платежів за розмитнення,  експлуатувати "бляхи", то Ви б сказали, що все вірно? Ви б з цим погодились лише тому, що все в рамках закону? За що саме Ви боретесь: за законність, чи за надходження до бюджету?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222595
Поділитись на інші сайти

12,4 тис   59

И при чём тут литовская регистрация? ))) 

ДТП с бегством евробляхи

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222618
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, Александр29 сказал:

ДТП с бегством евробляхи

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222625
Поділитись на інші сайти

2 години тому, Sash сказав:

снес трактору ковш и скрылся

Ну! ((:

А евангелист бляхофобии рассказывает нам что евробляхи это развалюхи с евросвалок и только ущербный посетитель секонд-хендов и мусорных баков может купить такой авто.

Интересно, его китайское чудо сможет повторить этот номер ещё и оставив в живых седока? Ой, сомневаюсь.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/249/#findComment-2222640
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.