Перейти до публікації

Перезувачка на зиму.

SashaKrolik

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня вирішив створити тему хто де і як перезувався.

Сам попав в таку ситуацію.

Зранку коли зазирнув за вікно був в шоці :spyglass:  лежить сніг 20.10.2014 а мені їхати в Хмельницький в ночі. Ну думаю пшик мені прийшов.

Машинка на літніх колесах зимова в селі але домовився з тестем привіз мені резину.

І тут я ще не бачив такого на всіх станціях Шиномонтажа кілометрова черга,одна станція опше сказала після 2:00 ночі приїжати на часах 17:34. пошастав найшов станцію і аж тепер перезули на годиннику 20:43.

Був не радий першому снігу як ніколи. :patriot:

Поставив р14 185\65 шип Хенкок.

Сумарний час Більше трьох годин.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

А прогноз погоди важко було дізнатися раніше? Вже тиждень на Синоптику висить інформація, що в четвер випаде сніг... :umn:

Посилання на коментар

Найоптимальніше мати зимову резину на дисках, воно ніби затратно купляти ще один комплект дисків, але з часом себе оправдає.

Посилання на коментар

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

, так і я зробив. маю зиму на дисках, поїхав вечером в четверг,  40хв. роботи, 0,5 :many-beer:  пивка і в п"ятницю я впевнений в собі і в своїй ласточці :witch:

Посилання на коментар

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

, так і я зробив. маю зиму на дисках, поїхав вечером в четверг,  40хв. роботи, 0,5 :many-beer:  пивка і в п"ятницю я впевнений в собі і в своїй ласточці :witch:

+1000% Підтримую! Сьогодні їду до тещі ( там зима на стальних дисках), так простіше - не сотїш в чергах, не платиш по 40 - 80 грн 2 рази на рік. За 2 сезони диски можна "вібити" !

Посилання на коментар

+ не платиш по 40 - 80 грн 2 рази на рік

где такие цены за переобувку?? в Тернополе???

Я сегодня нашел по самой дешевой цене: 160 грн. Дешевле просто не нашел. Везде начиная от 200 грн и выше.

Посилання на коментар

Парни, купите два комплекта резины и дисков и будет вам счастье.

Не треба буде шукать шиномонтаж і чекать в довжелезній черзі...

Посилання на коментар

Я сам з хмельницької обл. діски купив два тижні перед тим а резина була в Хмель. обл. а гнатися 240км за резиною якось не доречно.

Тепер маю зимову на дисках але якісь вони пластилінові попадаю в яму і вже вибоїна на диску.

Діски з опеля. Резина вище сказана.

На літній все було гуд а тут( може це через вагу резини? Бо вона реально тяжка десь в 2 рази це точно від літньої.

Посилання на коментар

Тепер маю зимову на дисках але якісь вони пластилінові попадаю в яму і вже вибоїна на диску.

А що саме за диски, GM хороші міцні диски, можливо вони вже катані багато разів...

Посилання на коментар

Да ні все гуд були рівненькі.

Думаю через резину бо на другій машині так само було.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.