Перейти до публікації

Нужны доноры крови мальчик Женя 4 года, мужчины I(+)


keta

Рекомендовані повідомлення

Добрый День.

Помогите пожалуйста.Нужны доноры крови для Жени Биленко (4года ),находится в Охмадет, г. Киев, диагноз острый лимфобластный лемфоз, нужны доноры только мужчины І(+) от 20 до 40 лет на R массу и тромбомассу.

Пожалуйста помогите!! Тел.папы: Юра.

Поскольку болезнь прогрессирует Жене нужен не 1 донор, а много. Очень трудно найти нужного донора, всех знакомых и близких с подходящей группой уже перебрали. Помогите пожалуйста.Очень нужна кровь нашему мальчику.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

У меня 1+, было б в Днепре сдал бы :verysad: Поправляйтесь!

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Прошу обратить внимание:

Процедура давання тромбоцитів

Ця процедура займає два дні та вимагає більшої участі донора, ніж при даванні крові на еритроцитарну масу. В перший день донор проходить обстеження, а на другий - безпосередньо здає тромбоцити.

Обстеження відбувається на станції переливання крові або у відділенні переливання крові, яке знаходиться в лікарні. Його краще зробити з 9 до 11 ранку. З вени візьмуть кров на аналіз. Перед обстеженням не можна вживати їжу. При собі слід обов'язково мати паспорт з пропискою. На направленні потрібно вказати для кого здається кров. На наступний день вже будуть відомі результати аналізу. Якщо протипоказань до донорства не виявлено, можна домовитись про дату здавання тромбоцитів з урахуванням того, що результат аналізу дійсний протягом 5 діб. Процедура тромбоцитоферезу займає приблизно півтори години!

Донора підключають до сепаратора крові. Всі фільтри та обладнання при цьому разового використання. З вени апарат забирає кров, відфільтровує та залишає тільки тромбоцити, а всі інші компоненти крові відразу повертаються донору. Тромбоцитарна маса забирається в об'ємі приблизно 450 мл, при цьому загальний об'єм крові в організмі крові відновлюється за допомогою фізичного розчину. Ця процедура важлива не тільки для хворої дитини, якій переллють тромбоцити, але ще й приносить користь донору. Адже його кров проходить повне очищення від шкідливих речовин.\

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

  • 2 місяці потому...

Контакты и фото удалил, тему закрыл по просьбе автора.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
×
×
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.