Перейти до публікації

Дорогами Львівщини

Slava

Рекомендовані повідомлення

Довелося проїхатися по славній Львівщині... Але весь позитив був "змазаний" станом доріг...Був шокований автодорогою від міста Стрий до Самбора, особливо жахливий стан доріг в славному ДРОГОБИЧІ і близьких до нього сіл. Шановні земляки, невже Ви мовчки погоджуєтеся з такою ситуацією. По цих дорогах їздити можна лише танком... Як Ви їздите по цьому "танкодрому"... Робіть щось, не мовчіть.... Я собі уявляю як проїдуться гості з-за кордону під час Євро наступного року...яка в них память залишиться про Україну, і Дрогобиччину зокрема...

Змінено користувачем Slava
Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Я теж недавно їхав з Шацьких озер через Львівську область, дороги дійсно просто ужас, напевно найгірші в Україні!!!!!

Посилання на коментар

ха... ви їздили з Берестечка в Броди? там частина дороги що по Волинській області - то можна сказати "згадка про дорогу". А з того ж боку на початку Бродів - шукаєш де менша яма, а не де їх нема. і так вже років 10 точно...

Посилання на коментар

Їхав з Івано-Франківська в Дрогобич додому. Під самим Дрогобичем думав, як повезло, що по дорозі не попав жодну яму (навіть маленьку) їхав постійно біля 90 км/год. І тут бабах 2 ями дорогу перебігли. Вот результат IMAG0045.jpg обідно!!!

Змінено користувачем MacGiver
Посилання на коментар

Диск ще можна порівняти.. А на резині гуля не вилізла?

Посилання на коментар

Сам живу в Дрогобичі, але в силу певних обставин працюю в Київській області. Про стан доріг в Львівській області

(а зокрема в Дрогобицькому районі) можу розказати наступну цікаву історію.

В ніч з 14 на 15 лютого 2009 року був сильний снігопад. Мені довелося проїхати в цю ніч 4 райони:

Стрийський, Дрогобицький, Самбірський та Старосамбірський. Їхати було дуже і дуже непросто.

Стрийський район був розчищений від снігової навали моментально, я їхав по чистій дорозі.

Тільки побачив табличку ДРОГОБИЦЬКИЙ РАЙОН - приплили, кінець географії. На дорозі каша зі снігу і води,

яка дере по пузу автомобіля. Швидкість автомобілів спереду в середньому була близько 25 км/год, і їх рух

більше нагадував плавання човна - хитало і носило їх по дорозі неслабо. Самбірський і Старосамбірський район

розчистили тої ж ночі. Дрогобицький автодор проснувся через кілька днів, коли снігово-льодова жижа була

намертво вліплена в асфальт машинами. Як результат - в 2009 році від дороги лишилися одні ямиська.

В 2008 році поїздка до Дрогобича тривала 7-10 хв, а з 2009 року - 25-30. Крім того, ремонт ям почався

перед зимою 2010 року і були засипані ями в шахматному порядку - через одну. То взагалі був прикол - їдеш -

видно що полатали дорогу - розгін до 60 - БАЦ, яма. І так поки не виматюкаєшся і знов не почнеш постійно їхати

на другій передачі.

І найцікавіше: пофігізм відповідальних за утримання дороги плюс відсутність коштів на її ремонт

позволяють зробити висновок: кращої дороги не буде. Ями будуть глибшати, а народ буде їздити полями

(поки ціни на бензин знову не піднялися).

Пи.Си. Моя робота в Київській області пов"язана з реконструкцією та капітальним ремонтом автодоріг. Коли

показував на роботі фотографії з дорогами в Дрогобицькому районі - то казали, що в Казахстанських аулах дороги кращі.

Посилання на коментар

Диск ще можна порівняти.. А на резині гуля не вилізла?

Не видно гулі. Диск порівняв, все одно не приємно.

Посилання на коментар

Рік назад і я бував в тих Дрогобицьких ямах.. Такі удари були, що здавалося не лише колеса повідриває, а й лобове скло вилетить.. І саме головне їдеш 60 ям нема, тільки розганяєшся.. бац! Уявляю які там ями зараз.. Через місяць знову там буду, буду мати на увазі.. В Старо-Самбірському в мене там дід живе :angel:

Змінено користувачем tigrenok
Посилання на коментар

Дрогобич то аут повний:) На друге місце після Дрогобицького району ставлю Старосамбірський:)

Посилання на коментар

То за що платимо!!! На фіг потрібен такий автодор, і начальники мабуть зарплату отримують вчасно і не малу...

Посилання на коментар

На фіг потрібен такий автодор, і начальники мабуть зарплату отримують вчасно і не малу...

ремонти доріг місцевого значення фінансується з місцевих бюджетів відповідного рівня. Значить або таке фінансування (а місцеві бюджети дуже погано виконуються), або такі начальники, що багато грошей прилипає десь "в дорозі".

чесно кажучи - така жалюгідна ситуація не тільки на Львівщині. Минулого тижня довелося поїздити маленькими вуличками і дворами Києва. Я жахнувся. Великі магістралі не в дуже хорошому стані, а там просто жах... майже як у мому пості трошки вище. і це столиця. то що казати про невеличкі міста????

Змінено користувачем catkiev
Посилання на коментар

То за що платимо!!! На фіг потрібен такий автодор, і начальники мабуть зарплату отримують вчасно і не малу...

Я сам тоже со Львова. В 2005-м переехал в Днепр

Ребята, понимаете - надо же на что-то строить виллы и покупать авто по 200 тсч евро.

У меня друг во Львове занимается дорожной разметкой по районам. Дом себе построил. А был бы честным - не имел бы ни дома, ни престижного авто.

А вот в Днепре совсем другой расклад. Мне тут больше нравится, хоть и вырос во Львове. Больше возможностей, люди проще.

Посилання на коментар

надо же на что-то строить виллы и покупать авто по 200 тсч евро.

У меня друг во Львове занимается дорожной разметкой по районам. Дом себе построил. А был бы честным - не имел бы ни дома, ни престижного авто.

Так і я про це, гнати отих вшивих хапуг в шию.... вони ж безмозглі також по цих дорогах їздять і що не розуміють що треба хоч трохи щось потрібне робити, і не тільки для себе,чи вже мозги так жиром запливли, що нічого там не затримується

Посилання на коментар

Так і я про це, гнати отих вшивих хапуг в шию.... вони ж безмозглі також по цих дорогах їздять і що не розуміють що треба хоч трохи щось потрібне робити, і не тільки для себе,чи вже мозги так жиром запливли, що нічого там не затримується

На джипах окопи не дуже відчуваються...

Посилання на коментар

Товарищ мой спортсмен, жиром он не заплывший. Просто он в откатной цепочке. И своим рабочим он дает не плохой хлеб, за него держатся.

Ведь на сегодня с выделеных денег на благоустройство в большинстве случаев 70% откат на джипы и дома за границей, а 30% на дело. Но есть еще и мелочь такие как снабженцы и прорабы и тому подобное, которые тоже тянут. Вот и получается в стране стало больше на пару сотен миллиардеров а мы с Вами жуем сопли. выживаем и гробим авто взятое в кредит.

Думаю, что разрушить эту финансовую систему на сегодня почти невозможно. Если честно, я бы тоже вклинился.

Змінено користувачем alkon
Посилання на коментар

Думаю, что разрушить эту финансовую систему на сегодня почти невозможно. Если честно, я бы тоже вклинился.

Лохторат должен быть занят ямами, ремонтом, а не думать как "маслом огород поливать", в свободное время.

Посилання на коментар

шановні, будьте ну дуже обережні в районах прилеглих до волинської області. зокрема - нещодавно "полатана" львів-луцьк, катастрофічний стан на відрізку радехів - червоноград, радехів - нивиці, львів - нововолинськ (особлово обїздна червонограду та напрямок до межі з волинською областю, там тільки напрямок).

по робочих питанях обїздив пів західної україни. висновок - дороги у львівській області, то повний 3,14 здець.

мега обережним треба бути не лише на дорогах місцевого значення, а й, оснаннім часом, на міжнародних. приклад: ями на дорозі львів - чоп, в сколівському районі, блище до межі із закарпаттям. притому закарпатська сторона полатана ідеально.

Посилання на коментар

• 3 тижні потому...

Червоноград-Нововолинськ (до мосту через Буг) - то фігня порівняно з Червоноград-Сокаль-Іваничі. Во де екстрім. А взагалі-то, траса Львів-Кіровоград (той напрямок, шо на Тернопіль) теж підкидає "оптимізму". В мене таке враження, що крім київської траси у Львівській області доріг немає :(

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

Планую бути у Львовi 22-23-го вересня. 23-го в обiд на Киiв.

Хтось iде зi Львова на зустрiч?

Посилання на коментар

Вже вересень... цікаво, чи за цей час щось змінилося? Мається на увазі чи підремонтували хоч трохи дорогу а то знову планую поїздку в цей район...

Посилання на коментар

Дороги від Стрия до Дрогобича і від Дрогобича до Самбора (і до Старого Самбора також) нема взагалі. Там самі ями. Величезні, глибокі і одна на одній. Їздив (гнув диски і розбивав ходову) там в останніх числах серпня. Ніде в Україні такого більше не бачив.

Посилання на коментар

Цього літа рівняв диски після поїздки по трасі Стрий-Кіровоград -Знам'янка між Стриєм і Жидачевом. Тому в Крим їхав на Тернопіль через Львів. А назад вже не хотілось об'їзджати, поїхав напряму. І о диво! Всі ями полатали. Так що хоча б одну галочку автодору можна поставити.

P.S. Пригадав дорогу на Миколаївщині (між Миколаївом обл. і Вознесенськом). Так там хвилі на дорозі попідрізали фрезою, а все решта так і залишили. Один горбик був висотою до половини бампера ланоса. І це на трасі.

Посилання на коментар

Народ хто на Киiв 23 вересня iде?

Я планую 22-го навiдати рiдне мiсто Львiв та 23-го бiля 12,00 на Киiв.

Посилання на коментар

Довелося проїхатися по славній Львівщині... Але весь позитив був "змазаний" станом доріг...Був шокований автодорогою від міста Стрий до Самбора, особливо жахливий стан доріг в славному ДРОГОБИЧІ і близьких до нього сіл. Шановні земляки, невже Ви мовчки погоджуєтеся з такою ситуацією. По цих дорогах їздити можна лише танком... Як Ви їздите по цьому "танкодрому"... Робіть щось, не мовчіть.... Я собі уявляю як проїдуться гості з-за кордону під час Євро наступного року...яка в них память залишиться про Україну, і Дрогобиччину зокрема...

Є така справа. В місяці травні в самому Дрогобичі, їдучи зі Стрия на Самбір по вказівниках, наткнувся на таку, яму, що не ризикнув її брати, а поїхав іншою вулицею.

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.