Перейти до змісту

Хочу перенести заправочний клапан

Рекомендовані повідомлення

Знаю, що форум проглядають люди, що займаються встановленням ГБО через то й пишу тут.

Так як з втратою роботи тимчасово з'явилося трошки більше вільного часу вирішив зробити ТО для свого автомобіля. Разом з цим хочу провести ревізію ГБО, а саме: перебрати редуктор поставити ремкомплект так як пробіг редйктора вже за 100 тис. км.; переставити заправочний клапан в багажник; переробити систему обігріву редуктора (зараз береться з підігріву дроселя, а хочу взяти з обігріву пічки).

Зараз це виглядяє так

24e1ac5e478a.jpg

і так

d985562bf102.jpg

Так от сам редуктор хочу переставити трошки лівіше (ближче до коробки з реле), а його кріплення перенести з перегородки моторного відсіку на вільне кріплення з двома отворами правої стойки. Трубку входу газу на заправочний клапан і виходу з його на редуктор хочу з'єднати ось таким перехідником

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Кронштейн кріплення заправочного клапана хочу вчепити до рамки на якій кріпиться сам балон там якраз є вільний отвір

259376239970.jpg

Перед постановкою питань нагадую, що використовуємий газ метан.

Питання №1: чи вірно вибрано перехідник для з'єднання двох трубок? (використовується трубка 6 мм).

Для під'єднання заправочного клапана до балона (в місце де стоїть заглушка) є кусок трубки б/в. Її довжина складає більше метра хоча по суті там буде достатньо і 50 см. Трубка по краях вже є з ніпелями і гайками.

85dbbd9013de.jpg

Звідси випливає ПИТАННЯ №2: ці ніпеля можна зняти щоби потім відрізати кусок потрібної довжини і використати ще раз чи вони обжимаються один раз і не підлягяють повторному використанню? Якщо обжимаються, то для цього потрібен спецінструмент? Це такий ?

P.S. Відразу попереджу чому не звертаюся до тих хто займається встановлення ГБО професійно. Я до них звертався. Підійшов, запитав, що як і до чого. Ремкомплект редуктора запропонували за 180 грн. Крім того кусок трубки в них купити неможна. В них трубка стальна тільки комплектами по 6 метрів. Ціну я вже й не питав. А про наявність перехідників для з'єднання двух трубок, то я вже й мовчу. Через те й вибрав сайт інтернет магазину де хочу придбати відразу все й в одному місці. А зробити то все я і сам зроблю.

Змінено користувачем berezne
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/39013-hochu-perenesti-zapravochniy-klapan/
Поділитись на інші сайти

Власне тему можна прибити. По першому питанню вже проконсультувався. Перехідник той що потрібно. По другому питанню все ж таки знайшов відповідь в інеті. Якщо комусь цікаво то відповідь

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/39013-hochu-perenesti-zapravochniy-klapan/#findComment-870283
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Доброго дня.скажіть будь-ласка що це в Вас за такий манометр(на фото видно),до нього підходять провода,можливо це щоб вивести на якийсь показник в салон.хотів би собі щось таке,та поки нічого не знайшов.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/39013-hochu-perenesti-zapravochniy-klapan/#findComment-1013974
Поділитись на інші сайти

Звичайний манометр, який показує тиск газу в балоні, але з електронікою (один інфрачервоний світлодіод та чотири фотоелементи). А провода підводяться від нього до кнопки на якій, в залежності від тиску газу в балоні, світяться світлодіоди, які показують залишок газу в балоні. Власне на разі я іноді по стрілці на ньому дивлюся тиск газу, а сама кнопка з світлодіодами накрилась мідним тазіком. Такої не знайшов, то прийшлося поставити звичайну кнопку без індикації.

P.S. Кнопка і манометр мають йти комплектом. Як мені пояснили специ, на них опір має бути одинаковим. Бо якщо взяти різні манометр і кнопку, то щось по любому згорить. Правда я цим не переймаюся і не перевіряв чи то є правда чи ні. Індикація залишку газу в балоні на кнопці чисто інформативна і не точна. Зараз при заправці я постійно скидаю одометр на нуль.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/39013-hochu-perenesti-zapravochniy-klapan/#findComment-1014233
Поділитись на інші сайти

Спасибі за відповідь.індикацію на кнопці як варіант я не розглядаю.я хочу знайти манометр з електронікою,але щоб на ньому залежно від тиску мінявся опір в якихось межах.тоді можна скласти нескладну схемку,щоб залежно від опору на манометрі(відповідно і від тиску)можна було керувати стрілкою Бензину на панелі приладів.тоді поставити звичайний перемикач,щоб можна було дивитися одною стрілкою кількість газу і кількість бензину.

Все впирається в те щоб знайти або манометр,або якийсь датчик тиску(на якому мінявся б опір залежно від тиску).

Що можете порадити на цю тему?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/39013-hochu-perenesti-zapravochniy-klapan/#findComment-1014730
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.