Перейти до публікації

Пацарапал диск

Edya7777

Рекомендовані повідомлення

Поцарапал диск, царапина глубокая,размер с пачку сигарет, как это можно исправить??

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити зображення.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Диски сложенные в гараже,долго до них добираться.

Диски как на фото, Kyowa 326 HPB,ET-40, диаметр 14".

Поцарапал об бардюр,сам диск зеркальный,а там где царапины матово-черный.

Его можно зашпаклевать,да покрасить??

Посилання на коментар

можно закрасить но все рамно будет заметно. Какой J и ширина резины просто интересно как ты умудриться его поцарапать? у меня J6 185/65 так об бровки можно поцарапать только резину.

Посилання на коментар

J-6, поцарапана сама звездочка, район где надпись красная с черным,там побоку какой вылет,особенность конструкции диска.

поцарапал потому что не заметил что стыки бардюра не совмещены а выпирает гдето 5 см,за них и зацепился.

т.е один бардюр стоял ровно а следующий выпирал на дорогу 5 см, а справа какойто член поставил машину посреди дороги,вот и прощемился на свою голову,смотрел естественно на другую машину когда проезжал а не на бордюр.

Змінено користувачем Edya7777
Посилання на коментар

Є спеціальні фірми, що красять диски, відновлюють. Чи в Луганську є я не знаю, а в Києві, наприклад, є

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

. Перекрашують якоюсь спеціальною порошковою краскою. Диски потрібно залишати в них мінімум на декілька днів. Їх там, наскільки я зрозумів, після покраски "запікають" в спеціальній пічці тому їх може і повести, тому, можливо, після покраски треба буде їх вирівнювати. Я прокатував після покраски два диска. Красив всі чотири бо набір кольорів в які красять - обмежений (може 10 видів). Якщо зачепити за бровку вже покрашений диск то він не просто царапається, а облущується..

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.