Перейти до публікації

Пильник поршня супорта

berezne

Рекомендовані повідомлення

Маю намір відразу з настанням весни повністю перебрати ходову. Власне на разі бачу нерівномірний знос гальмівних колодок на передньому правому колесі. Звідси буду повністю знімати й розбирати супорт. Так як з його направляючими питань не виникає (в продажі є направляючі з пильниками), то з пильником самого поршня виникає питання. Цікавить чи є вони в продажу (у всякому разі в інеті не знайшов) чи можливо замість них підходять пильники від інших марок автомбілів (той же самий опель кадет чи інші). А найкраще, якби повний комплект пильників взяти (на поршень і на направляючі). Хто що підкаже по даному питанню.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

пыльник должен быть...я себе на Дану покупал пыльники на суппорта...

стоили они вроде 4 грн. штука...и все как всегда сразу говорят при продаже, что пыльник завод...но рвется, я уверен, он не хуже и не лучше кооперативных)))

Посилання на коментар

Один з пильників надірваний. Видно щось попало і шарпонуло його. Через те й хочу замінити. А як буду міняти один, то й другий зразу заміню.

Посилання на коментар

berezne,

Неравномерный износ колодок, это как раз признак неправильной работы направляющих! Я подозреваю больший износ как раз на внутренней колодке?! Направляющие в какой-то момент клинят и не дают скобе свободно двигаться, при этом поршень давит только на внутреннюю колодку, отсюда и неравномерный износ. Я тоже с таким столкнулся, заменил направляющие, посмотрим что получится. А вообще, лучше поменять суппорта на АТЕ и диски на 256 мм. Но это тогда надо переходить на 14 колеса.

Комплектов пыльником в продаже не встречал.

Посилання на коментар

Ось знайшов ремкомплект суппорта

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Змінено користувачем berezne
Посилання на коментар

• 3 тижні потому...

Оживлю трошкт тему. Якщо в нас вся ходова від Опеля, то чи не ідентичні супорта Ланоса/Сенса супортам того ж таки Опель Кадета? Якщо так, то можна тоді пошукати ремкомплекти на Кадет? Що скажете?

Змінено користувачем berezne
Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.