Перейти до публікації

Печка

vitamb

Рекомендовані повідомлення

Допоможіть розібратись проблема така: правий переключатель крути не кркти при обдуві дує тільки в ноги, сказали що потрібно поміняти (незнаю як правильно називається)кріпиться під панелью внизу руля біла пластмаса у вигляді одного крила бабочки (напевне Шестерня, полоска)вибачте що неполучилось викинуть фото. Заходив у автосалон, но і там правильно незнають як назвати. Подивились на неї і вроді по каталогу знайшли ціна в 20 грн, потрібно тільки під заказ везуть із Польщі вже 1,5 місяця. Як сказав їхній менеджер що це по ідеї називається РИЧАГ ГОЛОВНИЙ ПЕРЕКЛЮЧАТЕЛЯ ОТОПЛЕНИЯ. Хто стикався із такою проблемою допоможіть, на авторинках питав перший раз бачуть таку запчасть.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

А точно в самой крутилке дело? Вы ее лично разбирали? Может просто тросик надо поменять?

Змінено користувачем Stasonchik
Посилання на коментар

Може і крутилка. Я зранку в мороз нічого не кручу, допоки не прогріється трохи. Перед стоянкою налаштовую всі під ранок. Там дуже слабка пластмаса.

Посилання на коментар

тросік нормальний сам переключатель придбав думав він, але ні. В мороз нічого не переключав він ще до морозу у попереднього власника зламався.

Посилання на коментар

Доброго дня.

Як писали вище - чи дійсно проблема в цій деталі? Щоб ідентифікувати точно - залізь під кермо та подивися:

- вона рухається (спробуй рукою)

- нехай хтось покрутить в цей момент перемикач положення - та подивись як веде себе трос. На основі цього зроби висновок, що саме зламано - чи ця пластмаса, чи необхідно замінити трос.

В мене були зламані вусика на тросі - вони дуже ніжні і ламаються на ура.

Краще купити новій - 30-40 грн. в магазині чи на базарі, тільки старий бери, як приклад, та дивись уважно його довжину та положення защіпок, вони бувають різні.

Якщо ж платмаска під кермом - самий простий спосіб - розборка. Якщо треба можу дати контакти. Пошуком поюзай на форумі - багато пропозицій.

Змінено користувачем barra
Посилання на коментар

До цієї пластмаси і ципляються усіки тросіка. на ці пластмасі є два якби сказати два прорізи не рівних тіпа із горбиками. Постараюсь вечером в 17.30 викинуть фотку, а за контакти буду вдячний.

Посилання на коментар

Ось так виглядає :wacko: на скору руку викинув.

Ось так виглядає :wacko: на скору руку викинув.

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.