Перейти до публікації

проставки

CHANIZ

Рекомендовані повідомлення

ребята подскажите хочу поменять колонки , но не хочу заморачиватся шумкой. щас пока с фин.напряги. что бы сменить колонки и не на голый метал их вешать что можно под них подложить что бы не дребезжали? свасиба за совети.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

ребята подскажите хочу поменять колонки , но не хочу заморачиватся шумкой. щас пока с фин.напряги. что бы сменить колонки и не на голый метал их вешать что можно под них подложить что бы не дребезжали? свасиба за совети.

Акуратно вырезать фанеру можно под динамики.

Главное хорошо ее закрепить!

Посилання на коментар

CHANIZ, У мене аналогічна проблемка. Думав розрізати штатні дирки на більші, але стало шкода металу. Буду робити цілу полку з підставками на динаміки.

Посилання на коментар

CHANIZ, У мене аналогічна проблемка. Думав розрізати штатні дирки на більші, але стало шкода металу. Буду робити цілу полку з підставками на динаміки.

сделаеш кинеш фотку

Посилання на коментар

резать по любому прийдется, если динамики больше.Я тоже не хотел резать но подиум получился широкий и не защолкивались спинки седух, а когда вырезал все стало на места

Змінено користувачем виверн
Посилання на коментар

• 5 тижнів потому...

сделаеш кинеш фотку

Перше хотів різати полку, але дуже стало шкода, тому вирішив зробити проставки. Їх вирізав з неламінованого ДВП, а кут закріпив паранітом (досить жостко тримається). Ці всі проставки закріпив з середини багажника - тримається мертво. Ось, що получилось:

20f35a7cd738.jpg

978456eeff36.jpg

9d4e4b322396.jpg

3fa761741f4e.jpg

5d382113ee8c.jpg

Посилання на коментар

интересный цвет у подиумов))))

П.с. а автор темы- уточните где вы хотите заменить колонки....

так как у вас Хетч- то в передних дверях делаете как и в седанах... а задние- лучше всего сделать полку новую

Посилання на коментар

.... Ось, що получилось:...

Неужели играет лучше штатных динамиков? dry.gif

Мой совет к тому что уже сделано:

1. Конструкцию, обтянутую непонятной зеленой штукой, задуй по периметру изнутри монтажной пеной и когда высохнет аккуратно её обрежь.

2. Вырежи ещё пару таких овалов из ДСП и поставь их под свой "подиум" между серой стоковой полкой и железом.

3. Сними со стоковой полки декоративные сетки (они скручиваются), прикрывающие родные динамики, чтоб получилось сквозное отверстие от овалов в багажник.

Змінено користувачем Ritalus
Посилання на коментар

Неужели играет лучше штатных динамиков?

Звучок у 100 разів кращий.

обтянутую непонятной зеленой штукой

Це дермантин Ним у мене обтягнутий цілий салон, і подіуми також рішив ним обтягнути

2. Вырежи ещё пару таких овалов из ДСП и поставь их под свой "подиум" между серой стоковой полкой и железом.

3. Сними со стоковой полки декоративные сетки (они скручиваются), прикрывающие родные динамики, чтоб получилось сквозное отверстие от овалов в багажник.

Дуже сильно Ви це все розтягнули - зробив набагато простіше і саме головне мені подобається

P.S. Це мій салон, для наглядності:

fa4da394596d.jpg

2fe84882a20d.jpg

Посилання на коментар

если бы не знал,что ето динамики,то реально подумать,что две аптечки голубенькие лежат на полке))))

Посилання на коментар

ДЯДЬКА ЛУИ, А що так дуж погано виглядає? Зате який звучок. :crazy:

Посилання на коментар

Найперше - зроби шумовіброізоляцію хоча б передніх дверок, штатна акустика вже заграє краще. Не економ на матеріалах, в передніх дверках треба зробити все по вищому розряду, воно того варте.

Наступним етапом - можна поміняти передню акустику, бажано на компонентну.

Щоб лишній раз не заморочуватися, можна і на штатні подіуми поставити відповідні по розміру динаміки.

Такий варіант найкращий у співвідношені ціна-якість.

Повір - цього буде досить, якщо ти не аудіофіл з особливими смаками.

Зад - не нагружай блінами, звук має звучати СПЕРЕДУ! :boyan:

Посилання на коментар

Зад - не нагружай блінами, звук має звучати СПЕРЕДУ! :boyan:

Не можу погодитись. Ззаду динаміки зручні для природи, приїхав на природу відкрив багажник і врубав музон.

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.