Перейти до публікації

Шкіряний чохол на руль

typeofserge

Рекомендовані повідомлення

Дуже довго хотів шкіряний чохол на руль. В продажу ніде не бачив, тож вирішив пошити сам. Підвернулась саме стара швейна машинка ПМЗ. Результат робити на фото. Як для першої своєї роботи, вважаю вийшло не погано. Кому цікаво по процесу: 1) Вирізав 4 полоски з шкіри шириною 9 см, загальною довжиною 120 см. Зшив їх на машинці. Нитка для шкіри (якась синтетична). Приходилось два рази перешивати (вкорочувати), так як не міг вгадати на скільки сяде шкіра. 2) далі пробойніком (діаметр 3 мм) наковбасив дірок, через кожен сантиметр. 3) Замочив напівфабрикат у гарачій воді на 30 хв. 4) натянгув на руль і обплів шкіряним шнурком (ширина 5 мм). Все.

Дуже довго хотів шкіряний чохол на руль. В продажу ніде не бачив, тож вирішив пошити сам. Підвернулась саме стара швейна машинка ПМЗ. Результат робити на фото. Як для першої своєї роботи, вважаю вийшло не погано. Кому цікаво по процесу: 1) Вирізав 4 полоски з шкіри шириною 9 см, загальною довжиною 120 см. Зшив їх на машинці. Нитка для шкіри (якась синтетична). Приходилось два рази перешивати (вкорочувати), так як не міг вгадати на скільки сяде шкіра. 2) далі пробойніком (діаметр 3 мм) наковбасив дірок, через кожен сантиметр. 3) Замочив напівфабрикат у гарачій воді на 30 хв. 4) натянгув на руль і обплів шкіряним шнурком (ширина 5 мм). Все.

а от і фотка. поки розібрався як її приатачить ....

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити зображення.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

3,6 тис.   0

На вигляд наче нічого, незвично.

А внутрішня частина, яка плетення - не дратує? А так акуратна робота, непогано, в інтер"єрі до ладу.

Посилання на коментар

На вигляд наче нічого, незвично.

А внутрішня частина, яка плетення - не дратує? А так акуратна робота, непогано, в інтер"єрі до ладу.

Ні, нормально. Шкіра мяка, не напрягає.

Посилання на коментар

я конечно не мастер, но честно говоря не очень :verysad: лучше бы ниткой затянул, я вот так сделал, кусок кожи купил на рынке

88cce7d56c59f16c-large.jpg

88cd35e6aff1ab30-large.jpg

88cd35e6c4289ac4-large.jpg

88cd35e65ba7911c-large.jpg

88cd35e671e56cab-large.jpg

Посилання на коментар

молодец шо потрудился!) но нитью однозначно окуратней выглядит!!

Змінено користувачем Mihaluch
Посилання на коментар

я конечно не мастер, но честно говоря не очень :verysad: лучше бы ниткой затянул, я вот так сделал, кусок кожи купил на рынке

Да, з ниткою краще. не спорю. треба буде переробити. Карти до речі теж гарно виглядають. Почому зараз шкіра на базарі?

Посилання на коментар

• 3 тижні потому...

1гр-1дец,дец равен 4спичечных коробка

Kotyаrа где взял эту строчку? Я нашел макроме и спортивную,сделал себе ручку КПП и ручник сделаю фотки покажу

Посилання на коментар

1гр-1дец,дец равен 4спичечных коробка

Kotyаrа где взял эту строчку? Я нашел макроме и спортивную,сделал себе ручку КПП и ручник сделаю фотки покажу

строчку сам на ходу придумывал) не знал на тот момент что есть разные варианты

Да, з ниткою краще. не спорю. треба буде переробити. Карти до речі теж гарно виглядають. Почому зараз шкіра на базарі?

ну тогда была около 100 грн. это все временно я буду перетягивать руль полностью сам, не знаю как получится)

Посилання на коментар

ну, викладеш потім фотки. подивимось як вийде. Ще таке питання - дірки під нитку чим робив? я на базарі купив комплект пробойників, але там самий менший 3 мм. а от як таку маленьку дірку під нитку зробить не знаю.

Посилання на коментар

а от як таку маленьку дірку під нитку зробить не знаю.

Лучше прострочить швейной машинкой без нитки. Либо шилом, но тогда надо очень аккуратно и равномерно.
Посилання на коментар

typeofserge

Очень даже зачЁтно.

Шов насколько я понял шёл сразу двумя нитками, т.к. на "скорняжный" непохож.

Посилання на коментар

а от як таку маленьку дірку під нитку зробить не знаю.

Лучше прострочить швейной машинкой без нитки. Либо шилом, но тогда надо очень аккуратно и равномерно.

точно. голку потовще взяти.... дякую за пораду!

typeofserge

Очень даже зачЁтно.

Шов насколько я понял шёл сразу двумя нитками, т.к. на "скорняжный" непохож.

да, мабуть двома нитками. скоряжний наче такий

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити зображення.

Змінено користувачем typeofserge
Посилання на коментар

ну, викладеш потім фотки. подивимось як вийде. Ще таке питання - дірки під нитку чим робив? я на базарі купив комплект пробойників, але там самий менший 3 мм. а от як таку маленьку дірку під нитку зробить не знаю.

вообще сшивается не так как я делал, это быстрый вариант, дырки были, а по правильному строчится край ниткой, а потом оба края стягиваются еще одной ниткой через простроченную нитку) как собственно и хочу сделать

Посилання на коментар

вообще сшивается не так как я делал, это быстрый вариант, дырки были, а по правильному строчится край ниткой, а потом оба края стягиваются еще одной ниткой через простроченную нитку) как собственно и хочу сделать

таки да. так має бути акуратніше. удачі! поділишся потім фотками

Посилання на коментар

таки да. так має бути акуратніше. удачі! поділишся потім фотками

ой даже представления не имею когда я этим займусь) есть более приоритетные планы по машине... а это по теплу уже

Посилання на коментар

Я уже заготовку на руль сделал в течении 3-4дней выложу готовый руль в коже. Вот думаю может руль снять нужно,кто знает как его правильно снимать?

Посилання на коментар

Задача непростая в 90% :)

выковырять центральную бибикалку, отвернуть гайку на рулевом валу (не до конца! пару оборотов оставить, чтобы потом к стоматологу не обращаться :) ) и начинать дергать\раскачивать\тянуть руль на себя ;). Не слезает никак? Тогда зовем помощника, один тянет руль на себя сколько хватает силы, второй через проставку (желательно из упругого металла аля бронза) хренячет молотом\кувалдой по рулевому валу. Я так понимаю, что на СТО обращаться далеко (мне обошлось снятие в 40 грн, не было никого в помощь позвать - но я просто менял рули), домой с незакрепленным рулем ехать опасно...

Посилання на коментар

ага читал я тут где то парень два съемника поломал))

руль сделал не снимая скоро булет фото;)

Посилання на коментар

Шкіряні чехли на руль продаються уже готові. Я брав за 60 гривень. він уже прошитий з дирками під нитку. Замачуєш в гарячій воді, обшиваеш, шкіра висихає і приймає форму руля. Доречі шкіра досить якісна

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

как добиться такого шва?

Посилання на коментар

у меня такой шов не получается... навыка и терпения не хватает...одну кож.заготовку испортил,после часа проб порвал нахрен)))

Посилання на коментар

Ребята, извените пожалуйста, но перестаньте цитировать со всей охапкой фото. В теме картинок больше, чем текста!

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.