Перейти до змісту

Бортовий Журнальчик Део Ланьки

Рекомендовані повідомлення

Привіт, бачив сьогодні твоє авто із вже встановленими дисками - досить вдалий вибір!

Дякую, Дуже приємно.

29.04.2011р. Замінено передній лівий гальмівний шланг, і змащені пальці супортів.

Для зняття переднього шланга потрібно відвернути гайку кріплення трубки №1спеціальним ключем, утримуючи нижню гайку шланги №2 і зняти запірну скобу з верхнього наконечника шланга №3 плоскогубцями. Для запобігання повного витікання рідини з гідроприводу відразу ж заглушите отвір трубки №1 будь-яким доступним способом. Дуже добре підходять для цієї мети захисні ковпачки клапанів для випуску повітря.

gallery_26035_1345_123316.jpg

Виверніть болт-штуцер кріплення нижнього наконечника шланга до робочого циліндру переднього гальмівного механізму і зніміть гальмівний шланг. Зверніть також увагу на дві мідні ущільнювальні шайби, щоб не загубити.

gallery_26035_1345_216823.jpg

Встановіть новий шланг в порядку зворотному зняттю, і простежте, щоб шланг не перекручувалася при установці уздовж осі. Після заміни шлангу видаліть повітря з гальмівної системи, допустиме прокачування тільки контуру який ремонтувався.

gallery_26035_1345_69591.jpg

СПЕЦІАЛЬНИЙ ключ.

gallery_26035_1345_597063.jpg

Старий шланг.

gallery_26035_1345_12942.jpg

Звіт про змащування пальців супортів буде завтра, хоча там немає нічого складного.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/32910-bortoviy-zhurnalchik-deo-lanki/page/2/#findComment-918130
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Ехххххх, давно я нічого не писав, хоча є що. Сьогодні буду міняти рокер (кулачок) по причині того, що він просто лопнув:shock:!!! У понеділок 07.11.2011р. вечором завів авто і почув цокіт у двигуні, я зразу подумав що це гідрокомпенсатор, а як показало вчора скривання клапанної кришки, лопнув рокер №2, якщо дивиться від ремня ГРМ, на впускном клапанні. Тепер ясно чому авто начало труїти після появи цокоту, авто просто працювало на 3 циліндрах. Оглянувши розпредвал, я не виявив ніяких забоїв і пошкоджень, а могло бути все набагато гірше. Буду міняти, не знімаючи розпредвал, дякуючи

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

темі і фото звіту.Пробіг авто 89 тис. км. На просторах інтернету знайшов пару коментів автовласників в яких лопав рокер, у них, так як і в мене, авто 2006 року випуску, можливо якийсь заводський брак.

1. Рокер 1 шт. 45 грн.,

2. Прокладка клапаної кришки, резиново-коркова 30 грн.,

3. Герметик 15 грн..

Разом =90 грн.

Робота "бездзвоздмезно" :joking:, тобто даром.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/32910-bortoviy-zhurnalchik-deo-lanki/page/2/#findComment-1066354
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...
660   1

Авто катається і не приносить проблем, доробляю потихеньку свій маленький проект по тюнінгу своєї *Сірої мишки*, вже встановив нову передню решітку, яку переробляв із стандартної, використавши тільки хромовану частину, в якій було видалено 2 вертикальні планки, знятий хром і вклеїна сітка на герметик, сітка пофарбована в чорний колір, рамка решітки в колір авто. Перезувся в суботу, 14.01.2012р в зимову гуму, пробіг 91160 км., переставляння 4 дисків на стандартному домкраті склала 25 хв., зима на стандартних 13 металевих дисках, також поставив обновленні ковпаки, пофарбовані в білий колір, до цього були сірі. Зимову гуму довго не міг поставити, бо на дисках почала прострелювати ржавчина, і було вирішено це все зачистити, обробити

і пофарбувати в чорний колір, і на це все не хватало часу, та і погода не сильно підганяла, і як я себе чудово почував, коли на Старий Новий Рік випав сніг, і я вже був зимовій гумі, і навіть страшно було думати що могло статися якби їздив на літній. Також прикупив в Розетці флешку для авто, бо попередню поламали пасажири ногами. Купив поліроль для авто, рамку під передній номер і мікрофіброву салфетку для салону в Епіцентрі, і в Ашані салфетки для салону, 6 упаковок по 15 шт. в кожній. Зустрівся в Києві з одноклубником SASA2011 і забрав у нього склопідіймачі універсальні DOBERMAN LY-401, які планую по теплу поставити на задні двері.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/32910-bortoviy-zhurnalchik-deo-lanki/page/2/#findComment-1138474
Поділитись на інші сайти

660   1

Вчора поклеїв жабри, що в багажнику, чорним ущільнювачем що використовують для проклейки дверей в будинках, бо вони видавали поганий звук коли закриваються двері. Нагадаю, що в мене стоять тихі замки, тому і стало чути звук даних жабр. Поговоривши з другом по телефону, який працює в

яка є мастильних матеріалів торгових марок Castrol та BP, вирішив перейти з Castrol на BP, в двигун , в коробку .

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/32910-bortoviy-zhurnalchik-deo-lanki/page/2/#findComment-1139340
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

04.04.2012 Вирішив перевзутися в літню гуму, пробіг 94839, пробіг на зимовій гумі майже за 3 місяці склав 3679 км.. Машинка бігає і не приносить сюрпризів. Планів назріває багато, тільки немає часу і коштів на їх здійснення, тюнінг поки-що, почекає бо збираюсь будувати гараж для Лані, то всі кошти ідуть туди, один гараж єсть, але там стоїть батькове авто, а Лань мерзне і мокне на вулиці:verysad:.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/32910-bortoviy-zhurnalchik-deo-lanki/page/2/#findComment-1231849
Поділитись на інші сайти

Вирішив приділити трішки часу на роздвоєння вихлопу, так як багато друзів і знайомих говорили що його не хватає на заду авто, тим більше, що даний бампер розрахований на 2 вихлопа. Думки полягали у 2 варіантах виконання. Перший це встановити 2 вихлопні, але поговорив із другом, він собі таке робив на Вазовській 7, то говорить що вона тоді стає дужче робити, ніби газам легше виходити через 2 вихлопні і тому звук стає більший. А Другий це: врізатися у трубу що виходить із вихлопної, біля самого глушителя і розвести на другу сторону, питання полягало тільки в тому, що буде нерівномірний вихід газів, але продивившись тему на Драйві, зрозумів що потрібно встановити перегородку і дим буде іти рівномірно.gallery_26035_1345_9006.jpg

Ось так виглядає зад, 2 вихлопних із ВеЛиКиМи насадками дуже-дуже не-вистачає.:energy:

gallery_26035_1345_234916.jpg

Дане фото попереднього власника заднього бампера і спойлера, які встановлені в мене. То в нього стоїть вже роздвоєний вихлоп, то видок набагато кращий, чім з однією трубою.:rolleyes:

gallery_26035_1345_32529.jpeg

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/32910-bortoviy-zhurnalchik-deo-lanki/page/2/#findComment-1231900
Поділитись на інші сайти

• 6 місяців потому...

31.08.2012 В останній день літа, я нарешті став повноцінним учасником клубу і отримав клубну наклейку, яку офіційно на зустрічі у Гідропарку приклеїв

за що йому дуже велике Дякую!!! З усіма був радий познайомиться, буду старатись приїжджати частіше, за мною безалкогольне :beer:.

P.S. Трішки фото під спойлером :yahoo:.

Примірочка

22673555.jpg

22673556.jpg

Я із

22673557.jpg

Змінено користувачем НАЧАЛЬНИКА
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/32910-bortoviy-zhurnalchik-deo-lanki/page/2/#findComment-1399852
Поділитись на інші сайти

30.10.2012 107782 км.

Сьогодні вночі зафіксував трішки цікавий пробіг.

Планую на цьому тижні перевзутися в зимову гуму і також замінити літні коврики на зимові, так як прогнози погоди тепла не передбачають, фільтр салону витягнув на вихідних, на зиму він не актуальний, залишилось залити зимову омивайку, і виявити стукіт з лівої сторони, здається ніби це шарова опора, але я міняв її десь тисяч 30 назад при пробігу близько 80 тисяч і ставив ніби оригінал CTR, але як говорять "Вскрытие покажет".

І на закінчення декілька цікавих фото автівки.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/32910-bortoviy-zhurnalchik-deo-lanki/page/2/#findComment-1399863
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.