Перейти до публікації

стягує машину в право

Malush

Рекомендовані повідомлення

:sos: підскажіть що може статись з диваком: зробив розвал, нові шини,диски рівняли на сто, і коли руль поставлю рівно як має бути машина зїзджає з дороги направо, стойки тримають вроді добре. шо ж може бути підскажіть ?
Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Провір чи однаково накачані колеса(праве може бути підпущене),хоча на геометрії повинні були провірити,але з нашими "майстрами" >:-]

Посилання на коментар

я зробив трохи інакше, поміняв колеса місцями, але нічого не допомогло, я вже починаю думати шо то рейка або дійсно стойки

Посилання на коментар

• 5 місяців потому...

Аналогічна ситуація. коли робили розвал сходження, геометрію давали роздруківку з компютера ... все по нулях ... результат той самий тгне в право.

Хтось з таким ще стикався??? якось вирішили ???

Посилання на коментар

• 5 місяців потому...

Хоча темка і "старенька", але можливо комусь стане у пригоді...у самого була така проблема-вирішили!!! ;) По-перше, дійсно краще звернути увагу на 3 речі....

1)Геометрія;

2)Тиск (у шинах) ;)

3)...якщо попередні два пункти не викликають питань та зауважень-передні колеса перекинули назад-задні на перед, (у мене по колу VREDESTEIN)відбалансували перед, перевірили ще раз тиск у всіх колесах і на трасу....ГОЙРА)))))

Ну, це у мене так було, але насправді у описаній ситуації справа у резині, що часто трапляється (дефект,ямки, вибоїни,невдалий маневр....) :)

PS Раджу скористатися послугами хорошого "шиномонтажера", котрий визначить підтертість протектора з того чи іншого боку й дасть пораду що і як міняти місцями! 8-)

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

Увод автомобиля в сторону от прямолинейного движения

Нарушены углы установки передних колес.

Неодинаковое давление воздуха в шинах.

Деформация рычагов передней подвески.

Неодинаковая жесткость пружин.

Повреждение верхней опоры одной из телескопических стоек.

Поломка стабилизатора поперечной устойчивости автомобиля.

Неполное растормаживание тормозного механизма колеса.

Неправильный зазор в подшипниках колес передней подвески.

Значительная разница в износе колёс.

Нарушение параллельности осей переднего и заднего мостов.

Деформация лонжерона рамы.

Посилання на коментар

• 1 рік потому...

в мене така сама проблема була, на літній гумі, поставив зимову, і опа, їде прямо, ось думаю, що в гумі і проблема. Правда літом ще попробую накачати їх простим повітрям, бо вони в мене газом напамповані...

Посилання на коментар

• Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат