Перейти до публікації

Київ - Нетішин

catkiev

Рекомендовані повідомлення

Народ, хто знає і підкаже?

наступного тижня їду " в тур" по родичах. Хмельниччина-львівщина. Трасу на Львів знаю і проблеми з нею нема. в червні туди їздив. Але є проблемка з заїздом в Нетішин. Є три варіанти дороги туди з Києва:

1) Київ, Новоград-Волинський, Шепетівка, Нетішин

2) Київ, Новоград-Волинський, Корець, Славута, Нетішин

3) Київ, Новоград-Волинський, Корець, Гоща, Нетішин

Відстань приблизно однакова.

Потім на Львів можна на Острог - Рівне і далі трасою Київ-Чоп.

Ось питання до тих, хто з тих місць чи нещодавно там їздив - який варіант кращий? Перший - більше місцевими дорогами, третій - найбільший шматок трасою Київ-Чоп.

Але питання не стільки у трасі, скільки у тому, яка дорога від траси до Нетішина менш розбита?

наперед щиро вдячний.

p.s. пишу в загальному розділі, бо варіанти проходять через три області. не вирішив куди більше писати...

Змінено користувачем catkiev
Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Я бы на вашем месте по М06 (Киев-Чоп) вообще не ехал. Дорога до Житомира - ужос, + много ремонтов + большое количество транспорта, фуры, постоянные тянучки, много ГАИ... Наилучший вариант - это ехать Киев - Белая Церковь - Сквира - и далее по Р32 до пересечения с М21. Там повернуть на Шепетовку и ехать до Нетишына. А из Нетишына на Львов по Р26 до Кременца, потом на Почаев, Радевилов и выезжать на М06 уже в Бродах. От брод до Львова дорога идеальная, и ремонтов уже нет. Я на Львов все время по Р32 езжу. В чем прелесть этой дороги - мало транспорта и мало ГАИ - ехать одно удовольствие. Состояние покрытия - как и на всех районных дорогах. Латки и неровности присутствуют, но ям нет. Ехать можно впролне. И уж точно лучше, чем плестись в ремонтах за фурами по М06. Надеюсь, мой совет вам пригодиться! Удачной дороги!

Посилання на коментар

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

, спасибо. по Киев-Чоп ездил в июне, состояние приемлимое. Поэтому предпочитаю всё-таки поехать по ней. Тем более, что знаю её уже как свои 5 пальцев. в т.ч. и любимые места ГАИ. Езжу по ней уже 10 лет по нескольку раз в год. Р32 такая же однорядная, как и большая часть ремонтируемой.

С Нетишина на Львов может и воспользуюсь предложенным вариантом.

Посилання на коментар

Едешь по М06 до Гощи, там поворачиваешь сразу на Нетишин, дорога через села, но срезаешь капитально.

Посилання на коментар

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

, спасибо. по карте он самый классный.

Но вот пока планы меняются. возможно буду заезжать в Ровно. Поэтому, если поеду до Ровно, то оттуда думаю поехать на Нетишин через Острог.

Посилання на коментар

такс... повернувся я до Києва, і вирішив відписатися сам із відповіддю на своє запитання :)

туди поїхав таки через Рівне, потім через Острог в Нетішин. Назад з Нетішина (правда там треба трошки в бік острога проїхати) поїхав на Гощу. Їхав по GPS. Дорога загалом нормальна, правда більше 80 км/год не розганявся - дорога то петляє, то підйом-спуск в комбінаціями з вигинами, то села. Зато вискочив на Е40 в районі повороту на Тучин (помоєму так) і далі пошурував на КИїв нормальною дорогою.

Дякую всім, хто відгукнувся.

Щодо закриття теми - то не знаю, на розсуд модераторів/адміністраторів.

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат