Перейти до публікації

Не заводиться

TomiGun

Рекомендовані повідомлення

Ситуація така. В мене LANOS 2006 р. 1,5 інжектор, Пробіг 70000 км. Вечиром поміняв плюсову клему на акумі, зранку завестися не вдалось – стартер крутиться бензонасос не качає, провірив бензонасос на пряму – він робочий – провірив чи є іскра – виявилось іскри нема (зажиганіє електричне) . При цьому всьому «ЧЕК» не горить. Підскажіть в чому може бути проблема – Всім дякую!

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Предохранители проверить, если не горит чек - то насос работать не будет и зажигания не будет..

По предохранителям - в салоне смотреть..

кстати - сигнализация есть??? если да - выдерни с нее питание и попробуй покрутить.. у меня такая фича была после того как снимали клему и меняли стартер, вылечил отключением сигналки и подключением обратно..

Посилання на коментар

Да всі всі запобіжники провірив -- сігналки нема -- до заміни клєми все робило !!!!!!!! :verysad:

Посилання на коментар

попробуй реле посмотреть н насос оно находится под капотом в коробке с права моежет оно

Посилання на коментар

Да дивився я на то релле можливо воно і не робить -- але проблема в тому що іскри нема !! :(

Посилання на коментар

Где то есть масса на двигателе может окислилась.Возьми два провода и лампочку на 12 и провиряй по цепи где есть питание.

Змінено користувачем boss_maxx
Посилання на коментар

Почитав книгу пишут смотреть контакты и массу.Если нада то скопирую и перешлю на почту твою ответь

Посилання на коментар

Будьласка скинь буду вдячним !! Tomi_Gun@meta.ua

Змінено користувачем TomiGun
Посилання на коментар

Почитав книгу пишут смотреть контакты и массу.Если нада то скопирую и перешлю на почту твою ответь

Если стартер крутится, клемы тут не причем.

+1 к сигналке. Очень странно, что одновременно пропала искра и не работает бензонасос.

Посилання на коментар

Проверь предохранитель на электронный блок управления двигателем (он находится в салоне в левом ряду пятый сверху если не ошибась).

Посилання на коментар

Всі запобіжники провіряв всі робочі !! А во на щот контрольки буду сьогодні так і робити - томщо неможу поняти що могло статись !!! Всім дякую !!

Посилання на коментар

Самый тяжелый случай - ЭБУ Аминь!, на ЭБУ идет два предохранителя - один 5-й сверху в левом ряду (салон) - это питание от аккумулятора, а второй - по моему 3-й снизу в правом ряду - это от зажигания...

Кстати.. а клеммы не могли часом попутать? когда на место ставили??? плюс с минусом, если да - ЭБУ труп :)

Посилання на коментар

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

, я бы попробовал другой эбу подкинуть, у знакомого какого то снять и подкинуть, не долго, зато буш уверен что не он, или он))

Посилання на коментар

Проблему знайшов чисто випадково -- розібрав увесь передок, думав що "ЭБУ" прийшов п....ц !!! Но під час перегляду контактів і проводів із сторони водія найшов проводок жовтий на якаму було зелене пятнишко -- на перший погляд подумав що це просто замащений чимось -- але коли його почав поправляти то загорівся "ЧЕК" і я відразу завів машину без усяких проблем!!! Оказалось що провід мав мілімітрове пошкодження ізоляції яке побачити просто так не можливо було але волога зробила своє діло -- провід з часом окислився в місті пошкодження і коли я накинув плюсову клему при включеному ключу зажиганія в режимі "АСС" цього було достатньо для розриву провода в цьому місці !! Прикріпляю фотку - !!! Дякую усім за допомогу думаю тема може бути зарита!!!!!! :yes:

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити зображення.

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат