Перейти до публікації

Хто де страхується?

samvexler

Рекомендовані повідомлення

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

, ваще не по теме ответ получился))) Ни тебе со Львова, ни где страховал, ни опытом не поделился :lol:

Я из Киева. Страхую и ГО и КАСКО. ГО в СК "Нова". Сейчас КАСКО в Укр. Страх. Группе (УСГ). Знакомых там не имею, но на сколько известно компания одна из самых стабильных. Был случай по КАСКО - выплата через неделю - это быстро на сегодняшний день и даже больше, чем рассчитывал :rolleyes:.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Цивілка в укр страховій групі, бо вона найближче :D КАСКО нема.

Посилання на коментар

• 2 роки потому...

Дженералі гарант. Страхових випадків не мав тому не знаю як там на рахунок виплат.

Посилання на коментар

• 10 місяців потому...

альфа  страхування вже 3 рік,  так, як страхових випадків не мав тому не знаю як там на рахунок виплат.

Посилання на коментар

• 2 місяці потому...

PZU -цивилка 240 грн. На фирме все машины застрахованы, наблюдаю отношение и работу по страховому случаю 10-й год,впечатление положительное,поэтому и свою машину застраховал в PZU.

Посилання на коментар

• 2 роки потому...

Страховий Брокер "Експерт" вул. Сахарова,42. Вони є посередниками і зацікавлені допомогти мені як клієнту а не заощадити гроші страхової. Вже 5 років беру в них "цивілку". Мав один страховий випадок з моєї вини - допомогли з оформленням європротоколу і підготували до спілкування зі страховиком (все вирішили до 3-х годин). Я задоволенний. Підбирають СК на моє прохання без франшизи і в яких немає проблем з виплатами (за 5 років змінив 3 СК) нагадують за тиждень що потрібно поновити поліс. Вартість поліса не відрізняється від вартості в офісі СК. Останній поліс обійшовся в 609 грн. в січні цього року.

Змінено користувачем Uspeshniy
Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

ПЗУ Україна, якщо кому цікаво є калькулятор strahovka.lviv.ua/sample-page/avtostrahuvannya/ostsv-avtotsivilka/rozrahuvati-vartist-ostsv можна порахувати яка має бути ціна на автоцивілку.

Змінено користувачем Варта1
Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

Брокбізнес!   :)

все на високому рівні, привітні працівники, завжди попереджають про закінчення страхівки, розкажуть ситуацію в страховій!)

Vexler  :beer:

Посилання на коментар

На Сумщине страховался в Гарантии и во Львове недавно застраховался у них за 275 грн. 

Посилання на коментар

• 6 місяців потому...

Оранта 300грн пропонували каско500 грн/рік(мама колеги начальник відділення)проблем не повинно бути

Посилання на коментар

Каско 500 грн - не верю! Или на столько стремная программа, что проблем не будет действительно только у самых приближенных.

...да и то неверю))

Посилання на коментар

Хотел нажать кнопку НИК и промазал на СПАСИБО :D

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

, я по Вашей ссылке зашел и жмакнул калькулятор КАСКО посчитать... ну крутится цветочек обработки запроса (мол считает) ...уже с 13:50...почти час :bI:

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат