Перейти до публікації

Насос ГУРа

sodom

Рекомендовані повідомлення

Поділіться досвідом,хто розбирав насос ГУРа.Стоїть в мене комплект ГУРа від Астри,став тугим руль,виявилась проблема з насосом. Промивка системи не помогла. Поставив новий насос ланосовський(вони однакові),все добре. Але хочу відреставрувати старий,зробити це реально самому,але не можу розібрати.Як зняти ступичку,до якої кріпиться шків?

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

5   0

Поділіться досвідом,хто розбирав насос ГУРа.Стоїть в мене комплект ГУРа від Астри,став тугим руль,виявилась проблема з насосом. Промивка системи не помогла. Поставив новий насос ланосовський(вони однакові),все добре. Але хочу відреставрувати старий,зробити це реально самому,але не можу розібрати.Як зняти ступичку,до якої кріпиться шків?

Доброго дня! Попробуй завітати до наших колег з Опель-клубу, див.http://www.opel-club...php/t37197.html

Посилання на коментар

Був там,є звіт про ремонт насоса від Омеги,а там інше кріплення шківа.А в Астри і Ланоса ідентичні.

Посилання на коментар

• 2 тижні потому...

Если есть желание почитай,на опеле и деу одинаковые насосы,по моему только крепления разные

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Змінено користувачем svara11
Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат