Перейти до публікації

Яке лобове має бути з завода?

ydok

Рекомендовані повідомлення

Проводиться опитування для успокоєнія(надіюся).

У мене ланос 2008 база з гуром усі вікна окрім лобового securit, а лобовуха nordglas. То так має бути чи у моєї машинки якась прикрість сталася по дорозі до салону???

Хотілося б побачити парочку відгуків особливо власників машин 2008 року.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Таке можу бути і з завода, але якщо дуже цікавить, то зніміть стійки лобового скла і гляньте на шов герметика, на який приклеєне скло. Якщо шов рівненький, гладенький і і без багатьох дрібних горбків - то скло не мінялось. Якщо герметик нанесений "горбато" і видно, що вручну мазали і знімали нажлишки - то значить щось з автівкою не добре траплялось, і скло замінялось.

Посилання на коментар

В теории все стекла на одной машине должны быть одинаковые, т.к. производителю нет смысла заключать договора с разными поставщиками на один вид продукции, по этому признаку даже проверяют битая или нет машина когда берут на базаре. Но в наших суровых реалиях всяко бывает, может авто заз решил сэкономить :rolleyes: Nordglas по моему Польша, а Securit Германия. А лобовуха и так самое дорогое стекло. Но послушаем что скажут владельцы других машин 2008 года.

Посилання на коментар

Хотілося б побачити парочку відгуків

Тож обратил на это внимание,когда был в салоне пару лет назад))))) Меня возмутило,что стёкла разные,боковые либо Бор,либо Секьюрит,а лобовуха НордГласс точно помню была на парочке машин,а на других Бор... Дурдом вобщем :D

У меня 04 год и все стёкла Секьюрит,плюс лобовуха с полоской зелёной сверху :rolleyes:

Змінено користувачем 20vlad78
Посилання на коментар

Поляк 2008.Родные - лобовуха Нордгласс,остальные - секурит.

Посилання на коментар

Ланос хетч 2008 FSO. Боковые стекла Securit, лобовое Nordglas, заднее точно не помню, вроде тоже Nordglas. Все стекла родные.

Посмотрел, заднее все-таки Securit.

Змінено користувачем Ser_G
Посилання на коментар

Дякую. А то в мене закралась думка, що лобове замінили.

Цікаво коли збирають ланоси FSO скло клеять в польші чи на ЗАЗі, бо у мене в одному кутку протікало з самого початку.

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

А у меня все 4 стекла атермальные со значком деу....

везёт )) хотел бы себе такие, с зеленым оттенком или лучше голубые, как в крутых мерсах )))

Змінено користувачем Alex1
Посилання на коментар

у меня 2008 год все боровские кроме заднего, заднее секурит

походу что есть на складе на заводе то и клеят...

Змінено користувачем wow!
Посилання на коментар

Доброго дня всім учасникам форуму! Прошу допомоги та поради.

Необіхдно замінити лобове скло на Ланосі (попав камінь, тріщина вже майже на половину скла), не знаю на якому конкретному виробнику зупинитись.

В мене зараз стоїть Sekurit, звичайно хотілось би таке ж, але ціна!!!...

Підїжджав на сервіс, Sekurit - 900 грн., але і майстри і продавець в магазині кажуть, що сенсу ставити його немає. Пропонують XYG - 420 грн. - чи то китайське, чи то турецьке.

Можливо хтось вже мав досвід заміни лобового, підкажіть яке краще.

Звертаюсь також до ланосоводів з Хмельницького можливо хтось підкаже де краще в нашому місці їх замінюють, телефони майстерень.

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...

У мене також 2008 року машина і усі вікна окрім лобового securit, а лобовуха nordglas. То напевне в цьому році так робили :), а на рахунок тріщини то можна засверлити і заклеїти на станції, хоча пів скла це напевне треба міняти, в мене 15 см. трісло, заклеїли то тільки полосочку (як волосина) видно і не блищить.

Посилання на коментар

Проводиться опитування для успокоєнія(надіюся).

У мене ланос 2008 база з гуром усі вікна окрім лобового securit, а лобовуха nordglas. То так має бути чи у моєї машинки якась прикрість сталася по дорозі до салону???

Хотілося б побачити парочку відгуків особливо власників машин 2008 року.

Аналогічно Вашому (маю Lanos 2008), все окрім лобового securit, а саме лобове Nordglas. Відсутні причині до хвилювань.

Посилання на коментар

• 3 місяці потому...
2,7 тис.   10

Поляк 2008 года, лобовое и заднее Бор, все боковые Секуритовкские. Правда машинку брал БУ :verysad: , так что судьба стекол неизвесна.

Посилання на коментар

• 2 місяці потому...

Ланос 1,4 2008 року. Все скло Секьюрит. Сьогодні роздивився бо в лобовому пішла тріщина і мусив засвердлювати.

Посилання на коментар

• 1 місяць потому...

Не переживайте с начала 2008 года они все так шли лобовое Nordglass а боковые Sekurit а потом вобще начали все стекла ставить росийские.

Посилання на коментар

• 1 місяць потому...
  • 1 рік потому...

У меня Ланос 2008 года польской сборки.В ДТП не был. лобовоестекло-нордглас,остальные секурит.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.