Перейти до публікації

двигатель

Толік

Рекомендовані повідомлення

Привіт всім!

спостерігаю, що при прогріві двигуна на бензині, виходить велика затрата палива. авто у мене на газу. кожен ранок прогріваю на бензині десь по 5 хв, а тоді перемикаюсь на газ. якщо так робити тиждень, то десь за 7-8 днів у мене виходить 5-6 л бензину. де він може у мене діватись. є підозра, що при прогріві десь протікає, бо трохи смердить бензином. але в яких місцях треба дивитись "утечку" пального? питання: де може протікати бензин??? бо, мабуть, через швидке випаровування, неможливо вислідити мокре місце. (бензиновий насос, при роботі на газу, вимикається)

Змінено користувачем Толік
Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

На холодном двигателе, при прогреве расход может составлять 3-4 л. в час. В среднем, за 5 мин. - около 2-2,5 л/ч. Если прогреваться только по одному разу в день, то 5 мин.*8 дней=40 мин. А это примерно 1,5-2 литра. Но, думаю, что прогревов в день немного больше. Как минимум два. Итого уже имеем 3-4 л. в неделю. А если прогреваться чаще, то и расход выше. Может и нет никакой проблемы? :)

Посилання на коментар

Эгеш,может никакой проблеммы нет.Замеряй точнее.А утечку найти вообще не проблемма(если она есть).Пройдись по трубопроводу от бака до форсунки,если где есть течь ,то увидиш сразу.

Посилання на коментар

Вот, нашел подходящую тему.

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Ищите ответы там.

Закрыто.

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат