Перейти до публікації

Б'є рульом,тре подкрилок

rus150986

Рекомендовані повідомлення

Привет маю таку проблему: купив литі диски на 13(украина) у интернет магазині за 1300 грн,з невеликим вильотом,встановив- смотряця супер довольний як слон!но радость длилась недовго десь тиждень пока за город не виїжав и машину не грузив.При швидкості от 90км починаеться сильне биения по рулю яке усилюється коли отпускаеш педель газу и зникае про плавном повороті(на стальних дисках тоже таке бувало але рідко и дуже слабо).Поїхав на шиномонтажку(ту саму)балансіроватись--ефекту ноль,и ше вони парать про якись центровочні кольца кажуть коли їх нема то таке буває(незнаю чи правда)забув сказати резина белшина.друга проблема це та шо трут задні колеса об подкрилок при загрузкі хотя пружини усилені и стоят проставки.В мене истерика не знаю шо робити посоветуйте шось може хто з таким уже стикався.?незнаю чи поможут центровочні кольца -хто шо скаже? и шо робити з задними пружинами? чув туда ставлят шото и вони не просідают но незнаю шо? Жду порад буду деже вдячний!

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Для начала напишы характериски дисков и резины. А то гадать как мы тут не будем.

Да и почитай тему:

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Змінено користувачем james
Посилання на коментар

Интересно, а могут эти кольца за четыре сезона выйти из размера? У меня не бьет, но так по-дурному в такт колесу подвывает

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат