Перейти до публікації

Невеличке ДТП

Pal

Рекомендовані повідомлення

Їду сьогодні в 9-00 в спортзал, нікого не чіпаю. Коли на мінській на розвороті на пр-т оболонський (бія МакДоналдс)в лівому ряді, перестроююсь шоб стати знову таки в лівий для розвороту. Там штовханина, тому пропускаю одну машину поперед себе, за нею намагається "внаглу" влізти жигуль, я засовую носа перед ним, шоб не наглів і дивлюсь в дзеркало шоб він мені бочину не вспоров. Коли чую шорох по правому борту... дивлюсь там в середньому ряді чувак стоїть біля мене в притик. Опускаю скло, питаю: -"шо таке?" ... чувак розводить руками "нічо" і продовжує рух в бік оболонського проспекту. Я на клумбі паркуюсь - вихходжу дивлюсь на борт... Ніфігасобі "нічо"...

gallery_28588_1421_16885.jpg

gallery_28588_1421_119234.jpg

скакаю в машину намагаюся догнати чувака по тянучці... блимаю дальнімм - ноль реакції.

gallery_28588_1421_110958.jpg

Після невеликих перегонів доганяю його на повороті на Зої Гайдай притискаю на узбіччя ... виходжу питаю:

-може шось рішать будем

- а шо тут рішать?

- та, кажу, подивись (і покахую на його поцарапаний бампер)

він:

- йо майо! шо ты наделал?!...

я йому кажу:

- Я наделал? це ти мене притер блін!

- а ты куда смотрел?

- я дивився наліво шоб там нікого не коцнуть...

- ты вобще по второстепенной ехал, а я по главной!

- я блін разом з тобою по головній їхав, тіко я в 3му ряді а ти в 2му!

- у тебя помеха справа была!

- яка нах помеха коли ти перестроївся в мене блін ... я як їхав в третьому так і їхав тіко притормозив шоб бімера пропустити!

- так шо ГАИ вызывать? Я спешу, мне на вокзал

- давай рішать полюбовно...

- а шо тут решать?

- ну давай сумуєм пошкоджеення і ти мені різницю платиш

- а скоко тут ?

- ну тобі пластиковий бампер полірнути, а мені двері перефарбувати

після недовгих перепалок чувак розкошелився на 200 грн і поїхав далі

.... я помив подряпинуу - не так все і страшно було ....

gallery_28588_1421_171958.jpg

gallery_28588_1421_13167.jpg

на чувака я не сильно злюся, бо все таки він більш-менш адекватно себе повів після того як я пояснив йому шо він винуватий більше (хоч я не заперечував шо і я трохи провтикав)

шо скаже громада? шо мені треба було робити ?

і ще питання шо тепер з подряпиною робити ? :)

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

в 200грн вряд ли уложишься. за 2 двери локально около 500возьмут...

А стосовно "що треба було робити" - нужно было почувствовать что тебя коцнули. А после того как вы уехали фиг знает куда то уже "нема чого робить"

КАСКО есть?

Посилання на коментар

в 200грн вряд ли уложишься. за 2 двери локально около 500возьмут...

Лиш одні двері.

Причому по лінії молдінга. Думаю покрити лаком і приклеїти зверху молдінг - не помінто буде сподіваюсь.

А стосовно "що треба було робити" - нужно было почувствовать что тебя коцнули. А после того как вы уехали фиг знает куда то уже "нема чого робить"

КАСКО есть?

Я помітив зупинився (хоч я і так не їхав особливо :) )

Спитав чувака шо там? ВІн розвів рукам и поїхав ... я одрзу ж на узбіччя і так далі ...

КАСКО нема ...

Посилання на коментар

ну раз страховки нема то остаётся уповать на молдинги...

Посилання на коментар

200 грн это очень очень мало, даже если через знакомых то тебе и на одну дверь не хватит, а вообще повезло что хоть что то сбил с него, если есть каско сделаеш справку из гаи что на стоянке поцарапали или еще что то в этом роде, то у видиш что даже страховая оценит в разы дороже я думаю гдето в 1000-1500 грн

Посилання на коментар

200 грн это очень очень мало, даже если через знакомых то тебе и на одну дверь не хватит, а вообще повезло что хоть что то сбил с него, если есть каско сделаеш справку из гаи что на стоянке поцарапали или еще что то в этом роде, то у видиш что даже страховая оценит в разы дороже я думаю гдето в 1000-1500 грн

КАСКО нема (я ж написав вище)

А щодо того шо мало - знаю ... сподіваюьсь просто шо не доведеться всі двері фарбувати... сподіваюсь відмазатись поліровкою і молдингом ...

Посилання на коментар

заедь на перова, приложи к машине молдинг и посмотри закроет ли он. Если нет - я тебе подскажу где можно не дорого подкрасить :wink:

Посилання на коментар

шо скаже громада? шо мені треба було робити ?

К сожалению, ты все сделал так, как делать не следовало. Не нужно было ни за кем гонятся и оставлять место ДТП. В тот момент достаточно было записать номер негодяя, включить аварийку и вызвать ГАИ. Пусть они состовляют схему ДТП, разыскивают виновного и т.д.

Уж коль вы оба уехали с места ДТП, то искать виновного будет себе дороже. Повреждения у тебя не значительные. Для начала пусть глянит рихтовщик. Если глубоких вмятин нет, то достаточно поклеять молдинги и забыть. Удачи. :beer:

Посилання на коментар

По фото не понятно сфоткай на сухое, там только ЛКП или вмятины? Лично мне молдинг не нравиться!

Если только ЛКП будит стоять где то 400грн может дешевле. Дорога тебе к чипам п.Победы 139 по моему.

Я себе там делал (царапина-вмятина) без покраски визуально ничем не отличаться от того как быро раньше 700грн 3часа роботы. Перед чипами бил у офэцалов сказали 1500грн три дня и почти пол кузова красить.

Посилання на коментар

дякую за поради ... зара відігнав на мийку, там помиють і трохи машинкою пришліфують, шоб стало видно де реальні подряпини а де поверхневі ...

вм'ятини там малесенькі є здається, але треба шоб профі глянув ... як заберу з мийки викладу ше фото ...

Посилання на коментар

Забрав машину з нашої мийки (на роботі). Там чувак мені за 150 грн кругом і пастою все заполірував як зміг. Вийшло досить пристойно, як на мене. Подряпини видно лиш якшо піднести носа на відстань 10 сантиметрів.

gallery_28588_1421_72378.jpg

gallery_28588_1421_141167.jpg

про пошкодження нагадує лиш неприємний скол на ребрі дверей ... там краска відкололась до ґрунту.... :verysad:

gallery_28588_1421_35583.jpg

Посилання на коментар

Ну, ты нормально еще отделался!200 грн. тебе на карадаш. чтоб замазать скол и на релакс, чтоб забыть эту неприятность. А вот, то, что оставили место ДТП, так еще б проблем себе подкинул!

Посилання на коментар

Ну, ты нормально еще отделался!200 грн. тебе на карадаш. чтоб замазать скол и на релакс, чтоб забыть эту неприятность. А вот, то, что оставили место ДТП, так еще б проблем себе подкинул!

та я б не тронувся змісця, бо удару я як такого не відчув ... та і чувак злиняв ... хоча точка дотику у нього в зоні обзору була... то я вже коли на узбіччі припаркувався догнав шо 1. чувак злиняв з місця дтп. 2. треба догнати його шоб як мінімум номер зафіксувати (і спробувати полюбовно все утрсти.) В принципі все склалося справді нормально для мене: я і чувака догнав, і номер зафіксував, і грошей отримав, і подряпину більш-менш залатав ...

Посилання на коментар

А я бы вместо карандаша молденги купил. Самому они не очень нравятся, но это самый бюджетный способ забыть о неприятности. ИМХО.

Посилання на коментар

А я бы вместо карандаша молденги купил. Самому они не очень нравятся, но это самый бюджетный способ забыть о неприятности. ИМХО.

я так і збираюсь зробити... мені як раз на ТО треба вже ... заодно і молденги поставлю :)

У мене у колеги така сама ситуація: не ставив молденги поки йому двері не подряпали. після того одразу ж поставив... так і я тепер :)

Посилання на коментар

Я тільки хотів запропонувати уайт спірітом пройтись, а ти вже встиг шліфмашиною.

Чекаємо сьогодні на зустрічі., там і поспілкуємось

Посилання на коментар

• 5 місяців потому...

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

,не могу сказать ,что молдинги-это сила,но сам себе поклеял их на вторую неделю после покупки авто,чему был приятно "вознагражден",поскоьку через недельку барышня меня " поцеловала" легорнечко взад.Небыло -бы молдинга-след остался-бы.Точно такое-же мнение по поводу боковых молдингов...
Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат