Перейти до публікації

Хочу на майские в Львов. Помогите, подскажите

OlegB

Рекомендовані повідомлення

Помогите/подскажите.

Никогда не был во Львове. Просто мечтаю поехать. НО. Не знаю где остановиться и где найти нормального экскурсовода. Соответственно не бесплатно.

Пока не решил буду ли я ехать поездом/машиной, но 90% что по-любому поеду. Контакты в студию плиз.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Чем могу

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

:)

Посилання на коментар

• 2 місяці потому...

Тоже есть желание посетить Львов. Чтобы не создавать новую тему, спрошу тут.

Посоветуйте, пожалуйста, где стоит побывать, где и как поставить машину (куда вообще можно заехать, куда не стоит), где стоит что посмотреть. Интересует в основном походить (поездить) поглазеть на интересности всякие, музеи или экскурсии не сильно интересуют. Также есть идея посетить аквапарк. Хотелось бы услышать рекомендации местного населения, что к чему и как лучше поступить, может есть какие хитрости.

Посилання на коментар

Львовяне не помогут. Мабуть не треба було російською питати.

Взагалі автівкою я не радив би їхати, і ставити нема де, і дороги не ті, і переживань менше буде. Щодо того де зупинитися можу дати контакти квартири трьохкімнатнох де я зупинявся і розказати де був що бачив, проте мабуть краще по телефону, а то писати щось не дуже хочеться. Багато вражень. Можу дати поради і контакти екскурсоводів.

Посилання на коментар

Львовяне не помогут. Мабуть не треба було російською питати.

до чого тут російська мова !!!!!!! Львівяни спокійніше відносяться до російськомовного населення ніж наоборот. А не відповідають в темах, тому що на ком.уа дуже мала активність. Sandra Ласкаво просимо до Львова. Вам варто було б зайти в Львівську гілку in.ua, там більша активність, відповідно і відповідь на ваші питання дадуть швидше. до того ж там є також така сама тема як і ця, і відповіді на аналогічні питання також є.

Гарного відпочинку в нашому місті.

Посилання на коментар

• Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат