Перейти до публікації

Помилився з кодом фарби...

InfectedMushroom

Рекомендовані повідомлення

Будучи людиною, що лиш рік тому отримала права та місяць прибала авто (б\в), вже встиг накосячити при паркуванні.

Наступний косяк трапився, коли вирішив ці царапини зафарбувати. Спарава в тому, що в сервісній книжці до авто не було вказано код фарби. На автобазарі "спеціаліст" глянув на авто та дав фарбу "50F" "лимонний". Я взяв і замазав нею сьогодні царапини, але відразу помітив, що фарба темніша за колір авто. ну, думаю, може вигорить на сонці і все буде гаразд. Але подивився в інтернеті кольорову гамму у автосалонах для ланосів, зрозумів, що жорстоко помилився. Мій справжній колір 60F - "бежевий".

Чи можна якось виправити ситуацію? Тобто видалити неправильну фарбу і нанести правильну.

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Будучи людиною, що лиш рік тому отримала права та місяць прибала авто (б\в), вже встиг накосячити при паркуванні.

Наступний косяк трапився, коли вирішив ці царапини зафарбувати. Спарава в тому, що в сервісній книжці до авто не було вказано код фарби. На автобазарі "спеціаліст" глянув на авто та дав фарбу "50F" "лимонний". Я взяв і замазав нею сьогодні царапини, але відразу помітив, що фарба темніша за колір авто. ну, думаю, може вигорить на сонці і все буде гаразд. Але подивився в інтернеті кольорову гамму у автосалонах для ланосів, зрозумів, що жорстоко помилився. Мій справжній колір 60F - "бежевий".

Чи можна якось виправити ситуацію? Тобто видалити неправильну фарбу і нанести правильну.

Буває, не переживай. Мені також базарний "фахівець" ремонтний олівець впулив набагато темніший від того, що треба. Я з дуру намазюкав ним по бамперу. Тепер буду купувати світліший і вже одного напевне буде за мало (через зиму пампера гідно покоцав)

Посилання на коментар

Тобто видалити неправильну фарбу і нанести правильну.

Если твоя подкраска свежая, смой растворителем. Подкраска не запекается в камере, должно сработать. Только аккуратно, чтобы не повредить краску вокруг царапины.

Змінено користувачем Martine
Посилання на коментар

Ничего не делай, катайся так.

Это не первый косяк при паркуванни.

Насобираешь еще косяков и покрасишь у мастера по человечески

Посилання на коментар

Ничего не делай, катайся так.

Это не первый косяк при паркуванни.

Насобираешь еще косяков и покрасишь у мастера по человечески

темболее что бампер не поржавеет :hohotushka:
Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат