Перейти до публікації

Універсальні бризговики (передні)

VovanLLLLL

Рекомендовані повідомлення

минулої зими поламав одного стокового бризговика, весною поміняв оба на універсальні. Поки не було снігу - все було ок. Випав сніг - бризговики порвались, що лівий, що правий. Ну думаю потепліє тоді поміняю. Вчора зробив фото на пам'ять про них, але коли подивився на фото - я був в шоці. Ось фото. Літом такого не було, я знімав один бризговик - все було нормально. Звідси роблю висновки - ніколи більше на ставити універсальних бризговиків, зокрема на перед. Потепліє, зачищу, підкрашу і поставлю сток

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

Я уже ламал два стоковых и ставлю опять сток. Не нравятся мне эти универсальные, сток более гармонично выглядит. Да и оригинальные есть разные те что с такой металлической шайбой возле крепежного болта те оригинал а есть еще те у которых этого нет так вот это подделка и поставить их даже трудно.

А пороги нужно обработать. Я сразу промовилил и все ок, не и намека на сколы мовиль за год стирает пескоструем я промазую и так все ок.

Посилання на коментар

купил себе задний, он в пакете с лейбой GM , никакой железной шайбы нету, то что оригинал то это точно!

Посилання на коментар

Насчет заднего не уверен не менял еще. В передних точно есть вплавлена в брызговик шайба. Я купил один не оригинал так еле поставил.

Посилання на коментар

Себе поставил универсальные резиновые все 4 (задние чуть длиннее передних). Уже практически год - полет нормальный. До них стояли оригинальные - почти все поламались от бардюров.

Хотя и универсальные резиновые на морозе замерзают и становятся практичски "дубовыми".

Посилання на коментар

Вплавлені шайби є тільки в оригінальних бризговиках, в мене задні один з шайбою, другий без, продавець сказав що на ту сторону в нього не було оригіналу. Різниця в ціні на оригінал і неоригінал була 5 грн. коли я купував.

Посилання на коментар

А у маня вот такие:

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

прошу не путать вот с этими:

25 тыс., ничего не заворачивается и не рвется!!! Единственное что, когда машина пригружена гнутся и короблятся металические накладки снизу(но немного поровнял и все нормально)!!!

Посилання на коментар

есть 2 вида брызговиков: украина они немного кривоваты, и есть оригинал на счет шайбы не скажу, у меня задний брызговик в пакете с лейбой жм без шайбы! на мой бампер задний брызговик давольно редкий у меня т-150 он отличается от т-100!

Посилання на коментар

,

В Вашем случае, по моему, брызговики не при чем!!! Стояли бы стоковые было бы не лучше!

Здесь скорее вопрос обработки металла и качества покраски!

!,

Пацанские брызговики!!!

Посилання на коментар

Пацанские брызговики!!!

Зато не пластмасовые(которые за***ваешся менять, ну конечно это не относится к тем, кто ездит сам)! А насчет того что "брызговики не при чем" - согласен(метал или покраска такая, опять сэкономили)!!!

Посилання на коментар

,

Главное что бы тебе нравились! А если еще и качество нормальное, то класс, пускай радуют!Мне просто не очень нравятся такие!!! Но как говориться "на вкус и цвет..."!

Посилання на коментар

Да тут брызговики вообще не причем! Они даже как-бы наоборот закрывали пороги от камешков.А не заглядывали под брызговик,вдоль порога со стороны колеса.Там грязь,мокро.

Посилання на коментар

Да тут брызговики вообще не причем! Они даже как-бы наоборот закрывали пороги от камешков.А не заглядывали под брызговик,вдоль порога со стороны колеса.Там грязь,мокро.

В тому й то річ, що від бризговиків, минулої зими коли стояли стокові, не було нічого. Стокові стоять нерухомо, тому не витирають ЛКП, унівесальні знизу не закріплені, тому й рухаються, вони не мають форми порогу, на морозі задубіли і повитирали ЛКП саме на куті порогу. Якби було витерто тільки з однієї сторони, я б не грішив на бризговики. Минулої зими мене кинуло на камінь лівою стороною, результат - відбитий лівий передній бризговик і загнутий поріг, але ЛКП на порозі залишилось ціле, навіть сліду іржі нігде не видно.

Універсальні бризговики я закріпив на посадочні місця стокових, максимально піднявши їх в верх і цим самим забезпечив добрий контакт між бризговиком і поверхнею порогу.

Посилання на коментар

Ну сам сказал,шо задубели.Значь не шеволються.Как? Ну на фото по краям видно шо виновны. А возле больтика?

Посилання на коментар

Ну сам сказал,шо задубели.Значь не шеволються.Как? Ну на фото по краям видно шо виновны. А возле больтика?

Якби рухалась нижня частина бризговика, не було б нічого, а він задубів і рухається по всій площині: перед заїздом в гараж ногою збиваю сніг з бризговиків, десь в снігу часом розвертаюсь задом і т.п. На фото видно, що правий взагалі відірваний - результат розвороту на нечищеній дорозі.

Для себе я вирішив - на перед тільки стокові, на зад всерівно які - бампер то пластмасовий, ржавіти не буде. Не дурно кажуть, що дешеве м'ясо собаки їдять, ціна стокового і пари універсальних однакова, може мій досвід комусь допоможе.

Посилання на коментар

Ну да ,сам сбиваю ногой-вот и поломився.У себя не смотрел ешо,гляну=скажу/кент маляр-закрасим кисточкой/.Я свой закреплял как можно было саморезами,внутри,везде.

Посилання на коментар

• 2 місяці потому...

Vovan а ты не пробовал поставить лапухи(ралийные брызговики)? У меня в городе не дороги а одни направления, и летит не только песок из-под колес , а и камешки. До етого стояли стоковые и пороги пескоструило по серезному, поставил лапухи и полегчало, они ниже и шире стоковых и универсальных!Может комуто и не нравятся они но я за них...

Посилання на коментар

Я вже поставив стокові на перед, підкрасив пороги. Для себе вирішив - на перед краще стокових нічого не підходить. Вони знизу кріпляться до порога і не будуть рухатись.

P.S. Ситуація з дорогами у нас трохи краще :yahoo:

Посилання на коментар

• 4 тижні потому...
Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат