Перейти до публікації

Подскажите

deniskonstantinovich

Рекомендовані повідомлення

ПОдскажите пожалуйста! Ланос Т-150, движок 1.5 . Пробег 37.тис Когда запускаю двигатель, в подкапотном пространстве наблюдается маленький стук, но как машина прогревается он исчезает- около мин 15-30. есть предположение, что масло жидкое и стекает, и пока она растечётся вот и есть этот звук. масло АДЫНОЛ 5W50 Ваше мнение? Очень буду благодарен!

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

вполне возможно! у меня у самого в сильные морозы такое было!

Посилання на коментар

Гидрокомпенсаторы стучат. Это всегда на холодную так.

Посилання на коментар

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

, А звук, случаем, не

Посилання на коментар

На скыльки я пам'ятаю, олива 5W50 не є рекомендованою для даного типу двигуна. От і маємо. Ця олива для сильних холодів не найкращий вибір.

Посилання на коментар

Гидрокомпенсаторы стучат. Это всегда на холодную так.

Да скорее всего это они но так на холоднуюу быть не должно!!!! Че то на жигулях не стучат!

Посилання на коментар

, А звук, случаем, не

ой, вроде такой, только чуть потише стук! Двигатель равномерно работает, даже руки прикладывал, шумов , вибрации нету!

Посилання на коментар

На скыльки я пам'ятаю, олива 5W50 не є рекомендованою для даного типу двигуна. От і маємо. Ця олива для сильних холодів не найкращий вибір.

насколько я помню первая цыфра отвечает за минусовую погоду W- winter-зима! Знаю, ребята льют 5W40, за что вторая цифра отвечает? Вязкость?

Посилання на коментар

за что вторая цифра отвечает? Вязкость?

Первая цифра- зима,вторая цифра- лето.

Посилання на коментар

Не розумію для чого спочатку заливати оливу не рекомендовану виробником двигуна, а потім, виявивши "щось не так", починати розбиратися в маркуванні і відмінностях олив. Здається, потрібно просто читати "букварь" до авто і спокійно кататися. Не думаю що ми технічно більш компетентні ніж виробники двигуна.

Посилання на коментар

Не розумію для чого спочатку заливати оливу не рекомендовану виробником двигуна, а потім, виявивши "щось не так", починати розбиратися в маркуванні і відмінностях олив. Здається, потрібно просто читати "букварь" до авто і спокійно кататися. Не думаю що ми технічно більш компетентні ніж виробники двигуна.

мне отрекомендовали этот тип масла! Вот и катаюсь! Сказали что 5в50 особо не отличается от5в40- даже лучше! Прислушался к людям!

Посилання на коментар

мне отрекомендовали этот тип масла! Вот и катаюсь! Сказали что 5в50 особо не отличается от5в40- даже лучше! Прислушался к людям!

Тримайтесь подалі від таких радників.

Посилання на коментар

Тримайтесь подалі від таких радників.

подскажите, для данного типа двигателя, какая синтетика пойдёт! В руководстве к авто пишут 5в40! Ваш опыт?

Посилання на коментар

Так нею й користуюсь, марки ARAL, також гарне враження було від Шелл. Кастрол та Мобіл не сподобались.

Посилання на коментар

Так нею й користуюсь, марки ARAL, також гарне враження було від Шелл. Кастрол та Мобіл не сподобались.

Дякую:)

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат