Перейти до публікації

Чернівці -Одеса-Грибівка

Rols

Рекомендовані повідомлення

Хто підкаже кращий маршрут з Чернівців до Одеси? Варіанти:1.Чернівці-Хмельницький-Вінниця-Умань-Одеса-Іллічівськ.(750 км.)-довший маршрут. 2. Чернівці-Кельменці-Новодністровськ-Вапнярка-Нова Ободівка-Балта-Червонознам'янка-Іллічівськ (620 км.)-коротший маршрут. Цікавить який стан дороги по другому маршруту, хоча він і коротший але...може по часу вийти довше. :energy: Чи все -таки варто їхати по основній трасі на Вінницю? Поїздка планується літом, може хто бував в Грибівці, або десь поряд, напишіть відгуки і провірені місця відпочинку. Знайшов багато баз, але хочеться на провірене місце їхати відпочити. :yahoo: Наперед всім вдячний. :beer:

Змінено користувачем Rols
Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

В позапрошлом году был в Затоке. Туда однозначно не советую. Народу ОЧЕНЬ много. Гидропарк в Киеве безлюдное место в сравнении. Много малдаван. Приятель был в Грибовке ему понравилось. Название базы не помню. В этом году ездил в Рыбаковку Николаевская область. Небо и земля. Если есть ребенок то вооще супер. Там база наполовину с детским лагерем. Питание супер. До моря 50 метров. А ехать я думаю лучше первым вариантом. Дорога получше будет.

Посилання на коментар

Затока і Кароліно не розглядається. Грибівка, Рибаківка, ще щось на цю тему, одна з основних вимог: чистий пляж з хорошим піском. В інеті передивився багато але в Грибівці на мій погляд

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

, хоча трохи дорожче все, від місць відпочинку в сторону Скадовська.

Змінено користувачем Rols
Посилання на коментар

Этим летом отдыхали в Грибовке на базе Луч.

Очень довольны нас было 17 человек +дети все розместились в одном 3-х этажном домике.

Домик был можно сказать на пляже 50м до моря,пляж большой и чистый.

Я думаяю что в Одесской области Грибовка это сочитание цена и качество.

Правда на вкус и цвет..... 

Посилання на коментар

• Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат