Перейти до публікації

Б/у ланос или сенс?

Dr.wiwa

Рекомендовані повідомлення

В друга созрела проблема!хочет авто део но по баблу типа напряг-новую не потянет однозначно!выбор такой сенс 1.3 2005г.130000 пробег с гбо.на дисках. шумка.мрз. Снят с учота за 4 300$ иль ланос хетч 2007 с 70000 sе без изысков за 6000$.обе в идеале по кузову и салону!реально в него 5500 ну :)+родня!чо подсоветуете?иль предложите?машинки знаем с момента покупки

Посилання на коментар
Поділитися в соціальні мережі:

В друга созрела проблема!хочет авто део но по баблу типа напряг-новую не потянет однозначно!выбор такой сенс 1.3 2005г.130000 пробег с гбо.на дисках. шумка.мрз. Снят с учота за 4 300$ иль ланос хетч 2007 с 70000 sе без изысков за 6000$.обе в идеале по кузову и салону!реально в него 5500 ну :)+родня!чо подсоветуете?иль предложите?машинки знаем с момента покупки

естественно если есть возможность то бери ланос СЕ

Посилання на коментар

Ланос. Всетаки кондер, гидроусилитель, тахометр, стеклоподемники да и движек помощнее.

Посилання на коментар

Я и сам за ланос!в меня хетч но дилема из за того что машину берут не на год а до упора.лет на 10.по обслуживанию все будет делаться в гараже без сто.сенс таже таврия?а вот в ланос даж сам не лазил.правда в меня он годовалый:).спасиб за ответы!

Я и сам за ланос!в меня хетч но дилема из за того что машину берут не на год а до упора.лет на 10.по обслуживанию все будет делаться в гараже без сто.сенс таже таврия?а вот в ланос даж сам не лазил.правда в меня он годовалый:).спасиб за ответы!

Посилання на коментар

Спасиб за ответ и ищо а цена как?хараша иль поискать посвежей сенсик?мнение как сенсовода оч важно!

Посилання на коментар

Ну а если хош посвежей, заберай мой (описание в бортовике) ноябрь 2006 г.в., пробег 16800 км, 50000грн.

А я себе хетч 1.6 с кондером возьму с доплатой.

Посилання на коментар

Подумаем!а что реально такой малый пробег?

Посилання на коментар

Гість
Ця тема закрита для публікації повідомлень.
  • Створити...

Важлива інформація

Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим.

Без назви-2.png

Будь ласка, дозвольте показ оголошень на нашому сайті

Схоже, Ви користуєтеся засобом блокування реклами.
Показ реклами допомагає нам підтримувати форум.

Вимкніть Adblock та натисніть "ОК", або "Потім" для перегляду сторінки...
Зробити донат