Перейти до змісту

Сенс 1.3 при включении левого поворота задний поворот мигает вместе с лампой габарита,массы все какие нашол перечистил,окислы какие были тоже все посистил

Рекомендовані повідомлення

Сенс 1.3 при включении левого поворота задний поворот мигает вместе с лампой габарита,массы все какие нашол перечистил,окислы какие были тоже все посистил,хотя массы в багажнике я не нашол никакой,подскажите пожалуста где еще смотреть

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити відео.

Это явно масса ,если не можешь найти сам ,лучше обратись к электрику ,я думаю это займет не много времени и денег ,но не за то не будешь морочить себе голову ,у меня была похожая проблема ,но горели все повороты кроме переднего правого и повторителя правового ,я голову сломал ,так ничего и не нашел ,поехал к электрику ,15 минут делов ,он нашел в гофре оборванную массу ,раз два и я поехал 

А після чого це трапилось? І в чому проблема кинути масу з фонаря на кузов, під гайку?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.