Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

Є в мене ZAZ-Daewoo Sens 1.3 зараз из сталевими дисками та резиною 175/70 R13. Та з'явилось бажання перевзутися на 14 диски та 185/60 резину, але знайти компекти саме по параметрах виявилось не так вже і легко. Переглянув я купу сайтів та інтернет магазинів, але вибір майже не який, або немає в наявності, або характеристики на зовсім підходять тож виникла в мене ціла купа питань які-б я хотів обсудити з людьми в яких є досвід таких апгрейдів.
А саме:
- Які розміри та комплекти гарно себе# показали? Що може спричинити втрату маневренності, шаркати по арках чи спричинити інші проблеми, шляхи вирішення таких проблем.
- На скільки можна відхилятись від стандартних та рекомендованих параметрів колес, арок та ходової? Маю на увазі по перше діаметр ступиці(саме 56,6 я не знайшов взагалі на 14 та 15 діаметри), вильот колеса, діаметр диску, ширина диску, інші параметри. Можливо засоби для адаптації під диски під більший діаметр ступиці(прокладки, проставки, ущільнювачі, тощо). 
- Чи є шляхи встановлння дисків під іншу схему кріплення? Чи то припустимо замість схеми 4х100 ставити диски 4х98, 4х108. Як можна модернізувати ходову під більш поширені та сучасні схеми рочзташування кріплень?
- Чи є виверені комплекти по параметрах сумісні з обома тимпами шин на літо та на зиму?
- Може хто порекомендує інтернет магазини, що продають легкосплавні диски та резину саме під сенс?  

Дякую на перед!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/97547-komplekti-diskiv-ta-sin-na-daewoo-sens-13/
Поділитись на інші сайти

37 хвилин тому, Serhii Bezuhlyi сказав:

На скільки можна відхилятись від стандартних та рекомендованих параметрів колес, арок та ходової? Маю на увазі по перше діаметр ступиці(саме 56,6 я не знайшов взагалі на 14 та 15 діаметри), вильот колеса, діаметр диску, ширина диску, інші параметри. Можливо засоби для адаптації під диски під більший діаметр ступиці(прокладки, проставки, ущільнювачі, тощо). 

Стандарт для кузова ланоса: шини 185/60 для 14 діаметру. Диски на 14*: 5.5J, ET45-49  при ЦО 56.6. Неоригінальні (опель/деу) литі мають більше ЦО, яке потім центрується стандартними центровочними кільцями. 

Якщо буде в цих параметрах, то нічого не затиратиме і буде в нормі. На 15* не раджу, авто не розраховане на це. Конструктивно... З*їявится колійність, а також без ГПР буде ще важче керувати. 

43 хвилин тому, Serhii Bezuhlyi сказав:

- Чи є шляхи встановлння дисків під іншу схему кріплення? Чи то припустимо замість схеми 4х100 ставити диски 4х98, 4х108. Як можна модернізувати ходову під більш поширені та сучасні схеми рочзташування кріплень?

Не варто ризикувати. Навіть від VW старого диски підходять умовно, бо більше ЦО і болти під сферу. Не треба шукати собі пригод на дупу.

п.с. Якщо твій пост не спам, то можеш мене набрати на моб 0507228203, краще 5хв діалога, ніж тяганина на місяць...  

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/97547-komplekti-diskiv-ta-sin-na-daewoo-sens-13/#findComment-2267924
Поділитись на інші сайти

1 годину тому, Юра 66 сказав:

Стандарт для кузова ланоса: шини 185/60 для 14 діаметру. Диски на 14*: 5.5J, ET45-49  при ЦО 56.6. Неоригінальні (опель/деу) литі мають більше ЦО, яке потім центрується стандартними центровочними кільцями. 

Якщо буде в цих параметрах, то нічого не затиратиме і буде в нормі. На 15* не раджу, авто не розраховане на це. Конструктивно... З*їявится колійність, а також без ГПР буде ще важче керувати. 

Не варто ризикувати. Навіть від VW старого диски підходять умовно, бо більше ЦО і болти під сферу. Не треба шукати собі пригод на дупу.

п.с. Якщо твій пост не спам, то можеш мене набрати на моб 0507228203, краще 5хв діалога, ніж тяганина на місяць...  

Не спам. Та зрозумів... Дуже вдячний.  

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/97547-komplekti-diskiv-ta-sin-na-daewoo-sens-13/#findComment-2267925
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.