Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

1 годину тому, Дмитрий Голубовский сказав:

Вы ничего не путаете?

Первый раз слышу, чтобы Сеат масло ел.

Был Сеат Ибица дизель 1.2, 2013 года.

Ни грамма масла не ел.

Перед ним хотел Опель Астру G купить.

Все продавцы хором орали 1 литр на 1000 км.

У всех знакомых, у которых Астры, Вектры, все говорили о масложоре. 

1.8 tsi на поршневой первой ревизии. 
1.4 и 1.6 Астры товарищей без масложора. 2 вивары без масложора(правда 1 после капиталки)

1 година тому, Stas3ds сказав:

Ну взяло авто там, припустимо, грам 300 масла, і що з того? Це питання вже якоїсь релігії, як колись була мода заводити авто з монеткою на рулі...

Як на мене, якщо хоч і літр уходить за 10 тис. це не привід для панічних атак. Нехай собі їсть на здоров'я))) Якщо літр на 1000, то вже біда... 

а у некоторых в инструкции даже написано, что 0.5 масла на тысячу это норма. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/97305-bortovoj-zhurnal-_sandra_-opel-astra-j-sedan/page/2/#findComment-2265373
Поділитись на інші сайти

И да. Мое мнение, пофигу сколько она жрет масла или топлива. Главное чтобы она нравилась владельцу и он кайфовал)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/97305-bortovoj-zhurnal-_sandra_-opel-astra-j-sedan/page/2/#findComment-2265374
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
06.09.2022 в 18:23, Drug сказав:

А як вдалося аиїхати?

Ездили по гуманитарной линии, по делам и развеяться немного заодно.

06.09.2022 в 18:23, Drug сказав:

Що там по Боснії, можете більш детально?

Там в 1991-1995 годах была война, думал, что инфраструктура будет в не очень состоянии. Но нет, все хорошо с этим. А вообще я люблю ездить по горным дорогам, серпантинам, а там большая часть страны такая.

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити зображення.

Вот еще немного фоток

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

08.09.2022 в 17:36, jason_ua сказав:

Болячка всіх опелів, жор масла...((

Похоже масложор отменяется :) . Я как-то криво померял уровень сразу после поездки. Перемерил еще раз, особо не ездя после этого, уровень упал миллиметра на 1-2 максимум. Для такого пробега и режима думаю не плохо. А вообще масло должно расходоваться, если уровень стоит прям совсем на месте, то значит оно пополняется бензином (соляркой). Это тоже не очень хорошо.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/97305-bortovoj-zhurnal-_sandra_-opel-astra-j-sedan/page/2/#findComment-2265411
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.