Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

...якась сцуко стирила всі чотири ковпака. ...

Зловити б ту скотину і вставити їй ті ковпаки в усі місця, куди можна взагалі щось вставити, а потім ще й бензином краденим полити. :evil:

Підтримую! у мене теж саме було

а діски я собі купував тут

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

60 грн ;)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/946-bortoviy-zhurnal-stup/page/4/#findComment-71076
Поділитись на інші сайти

Підтримую! у мене теж саме було

а діски я собі купував тут

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

60 грн ;)

Дякую за посилання. Там є точно такі ковпаки, які в мене були і дійсно за 59 грн. А я їх рік назад брав на Перова за 85 грн. :)

В звязку з тим, що пройшов рік експлуатації мого авто, вирішив підбити підсумки.

Отже, за рік експлуатації (на 29.05.2007) було проїхано 14100км на що пішло 1217 л бензину(переважно 95-го) загальною сумою на 3815грн. З цього бензину приблизно 250 л було взято у баті із стратегічних запасів і його ціна враховувалась, як 0, тому середня ціна бензину вийшла 3.13 грн/л.

Середній розхід - 8.63 л на 100 км. Думаю, що це непоганий середньорічний показник, враховуючи що приблизно 70% пробігу було в міському(Київському) режимі.

За цей рік машинка побувала в 4-х ДТП. :roll: Два з них зовсім дрібні, ремонт після яких можна було і не проводити, але страхова оплачувала ремонт і машинка кредитна, тому все ремонтувалось. Всі 4-ри рази пошкодження торкались тільки зовнішніх деталей корпуса.

Враховуючи навіть таке її важке життя ніяких проблем із ходовою чи двигуном не виявлялось, машинка бігала справно і радувала свого водія (тьху-тьху-тьху, постукав по дереву).

Як висновок можу сказати одне - Ланос форева. :P

П.С. Поки писав, захотілось ще підбити фінансовий підсумок по допобладнанню та ТО. Якщо знайду час, то підрахую, бо практично все є записано - що, коли і по чому. :)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/946-bortoviy-zhurnal-stup/page/4/#findComment-71263
Поділитись на інші сайти

захотілось ще підбити фінансовий підсумок

Я после покупки машины склепал себе Эксель файл в котором сделал разделы (покупка, бензин, доработки, доп. оборудование и др.). Туда заношу все расходы на машину с подсчетом общих сумм и др. Удобно. :) Но страшно :( когда видишь суммарные суммы.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/946-bortoviy-zhurnal-stup/page/4/#findComment-71274
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Все, сьогодні востаннє помахав ручкою своїй машині.

Після довгої і приємної експлуатації машинка була продана. Тепер в роздумах про те чим її замінити. :roll:

На цьому даний бортовик можна прикривати, сподіваюсь скоро почну новий. :lol:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/946-bortoviy-zhurnal-stup/page/4/#findComment-83107
Поділитись на інші сайти

А как же сказанное пару постами выше

Як висновок можу сказати одне - Ланос форева.

:lol:

Из каких вариантов выбираешь новую машинку, если не секрет :?:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/946-bortoviy-zhurnal-stup/page/4/#findComment-83215
Поділитись на інші сайти

Виходячи з інтересу, який проявили одноклубники до продажу і до питання придбання нового авто, опишу ці процеси дещо детальніше.

По-перше про мотивацію - всі запитують, чому продаю. Мотивація до продажу була досить складна, я навіть сам толком в ній не розібрався. Але складові приблизно такі: 1. просто за півтори роки машинка трохи піднадоїла і хотілось щось із цим зробити - як синдром зміни мобілки; 2. машинка була в ДТП і, відповідно, якщо її продавати, то продавати прямо зараз, коли літній сезон і, що головне, коли на одній стороні віжок стоїть її битість, а на іншій її молодість - фактично їй трохи більше року; 3. Моя друга половинка теж хоче їздити на машині, але дуже хоче коробку автомат; 4. Виходячи з ряду особистих обставин, зокрема ремонт в квартирі, хотілось би на деякий час позбавитись від кредиту та і отримані з продажу гроші теж пригодились дуже доречно. 5. Машина була оформлена не на мене, а на родича, а я катався по-довіреності, що приносило цілий ряд незручностей - наприклад, мене не пустили в Білорусію на машині.

Деякі з цих пунктів навіть дещо протирічать один-одному, але рішення прийняте. Продаю.

Спочатку вивішав оголошення в нас на форумі. Потім на всіх доступних сайтах автопродажу. Поставив ціну 8 тис. у.о. Дзвінків було дуже багато, особливо в перший тиждень. 98% потенційних покупців відсіювались, коли я казав, що машина була вдарена/фарбована.

Ситуація ще ускладнювалась тим, що машина знаходиться в кредиті і погасити той кредит самостійно мені було малореально.

Однак, дехто все-таки погоджувався і пропонував свою ціну.

На той момент, коли вже намітилось пару реальних покупців, я подзвонив родичу, на якого зареєстрована машина і почав з ним домовлятись про продаж, бо там в багатьох місцях потрібні саме його підписи і все таке. Поговорили, він розпитався про ціну, знайшовся покупець.

Я Вам скажу, продавати родичам чи знайомим авто - це лишня морока на свою голову. Краще не погоджуйтесь.

Ну та це неважливо. Опишу процес і важливі моменти.

Спочатку взяли у покупця гроші (це чи не єдиний позитивний момент, що він довіряв) і погасили кредит. Після погашення кредиту має пройти деякий час, в моєму випадку до наступного ранку робочого дня, щоб обнулились мої рахунки в банку. Отже, приходжу вранці в банк і отримую дві довідки про те, що банку я вже нічого не винен. Одна довідка адресована Начальнику ДАІ МВС України, щоб він дозволив поміняти техпаспорт, в якому стояла відмітка про кредит, або зняти її з обліку.

Далі, пісня обнулення рахунків, співробітник банку бере якісь там папірці і несе їх кудись там, для того, щоб мою машину викреслили з єдиної бази де числиться, що вона в заставі у банка. Так як банк робить цю процедуру двічі на тиждень, то мало пройти ще два-три дні.

Спочатку думали виписати довіреність. Потім вирішили таки зняти з обліку і зареєструвати по всіх правилах на нового власника.

Проблеми почались з того, що я навіть не знав в якому МРЕВ зареєстрована моя машинка - реєстрував її салон, ніяких відміток про МРЕВ на техпаспорті не було. Дзвоню в салон, мені не можуть сказати де зареєстрована машина, але кажуть, що зняти з обліку можна в будь-якому МРЕО. Ну, вирішили їхати в МРЕВ по місцю прописки власника авто - це МРЕВ-6, Столичне Шоссе, 104, прямо на території "авторинку на столичному".

Що прикололо, для того, щоб під"їхати до будівлі МРЕВ, треба в"їхати на територію ринка, а на в"їзді на ринок за це платиться 3 грн. Красота. :evil:

В МРЕО відразу відправляють авто на експертизу. До експертизи діло не дійшло, бо мій техпаспорт "пробили по базі" і повідомили, що вона зареєстрована в МРЕВ-9, пр-т Глушкова,67, на виїзді з Києва по Одеській трасі. Там же де і Картек-авто.

Їдем туди.

Заповнюєм папірець з даними про авто і знов до експерта. Експерт звіряє номер кузова, номер двигуна і підписує папірець.

Далі оплата кучі квитанцій.

В тому числі транспортний збір за півроку 2007. Нікого не хвилює, що якщо в мене на склі приклеєний папірець з техоглядом до 2008-го року, то при цьому в мене був оплачений транспортний збір до 2008-го. Нема старої квитанції про оплату? Плати зараз. Коротше ціла пачка квитанцій обійшлась мені в 225 грн. Це процес зняття з обліку.

Потім оформляєм заяву - прошу зняти з обліку і т.д. і т.п. Знімаєм номери з машинки, ріжем їх самостійно на різаку, який там стоїть прямо в МРЕВ.

Через годину отримуємо червоні номери, той же пластиковий техпаспорт, але з надрізаним куртиком (ознака тимчасовості) і папірець, про те, що машина знята з обліку для реалізації натериторії України, можна їздити до 3-х місяців.

Фуф, далі договір купівлі-продажу. Прямо поряд із МРЕВ стоїть будка, а в ній симпатична, але злюча баришня, яка оформлює договори купівлі-продажуза 130 грн.

І тут знов-таки всплило, що я таки маю заплатити цілих 15% із суми, за яку я продав авто. Типу податок на дохід, типу я отримав дохід. :twisted:

Ну нічого. Одним словом, оформляємо договір, де вказано, що я продав машину за 100 грн., я плачу 15 грн. податку і все.

Ну, я не описував всі процеси переговорів, спорів, торгів, розділів розходів з покупцем... але в результаті я отримав за автомобіль 7350 у.о. Дуже недорого, як на мій погляд. :x

Тепер займаюсь тим, що думаю про заміну моїй проданій машинці. Чим більше цим займаюсь, тим більше шкодую, що продав.

Ціни якісь звірячі, черги кругом в салонах по місяцю і більше.

На даний момент розглядаю варіанти, з врахуванням того, що машинка буде братись із значною орієнтацією на використання моєю дружиною, то дуже ймовірно, що треба брати АКПП.

Поки що до остаточного вибору далеко, але деякі наміки вже є. Якщо брати нові:

1. Hyundai Accent - 91 тис. грн.

2. Kia Cerato - 95 тис. грн.

3. Honda Civic 4d - 125 тис. грн.( дорого, але я від цієї машинки балдію 8) )

4. Hyundai Getz - 85 тис. грн.

Також розглядаю якийсь варіант б/у машинки до 5-ти років, щоб можна було взяти кредит. Серед варіантів, які мені подобаються - Hyundai Sonata, Nissan AlmeraPrimera, ...

Ну отаке. Я не сильно поспішаю в придбанні машини, але і відкладати теж не хочеться. Поки що пробую знайти переваги в ходінні пішки... і переваги таки є... :D

Якщо є якісь запитання чи пропозиції - прошу дуже. :)

П.С. До речі, якщо брати особисто мої бажання і бажання підекономити, то я залюбки взяв би знов собі Ланоса, тільки SX версію. Бо Ланос таки форева. :)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/946-bortoviy-zhurnal-stup/page/4/#findComment-83270
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Таки вирішив наслідити в твому бортовику :twisted:

Поки що до остаточного вибору далеко, але деякі наміки вже є. Якщо брати нові:

1. Hyundai Accent - 91 тис. грн.

2. Kia Cerato - 95 тис. грн.

3. Honda Civic 4d - 125 тис. грн.( дорого, але я від цієї машинки балдію 8) )

4. Hyundai Getz - 85 тис. грн.

Також розглядаю якийсь варіант б/у машинки до 5-ти років, щоб можна було взяти кредит. Серед варіантів, які мені подобаються - Hyundai Sonata, Nissan AlmeraPrimera, ...

Нах б.у. - це завжди лотарея...

Honda Civic 4d - реально загнана ціна, але якщо хочеш переплатити за марку...

Бери нормальну комплетацію Серано, або Лачетти.

П.С. ....

Коментувати не буду;)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/946-bortoviy-zhurnal-stup/page/4/#findComment-85442
Поділитись на інші сайти

Нах б.у. - це завжди лотарея...

Хитрий, сам то на б/у катаєшся... та і багато хто катається. Згоден, що лоторея, але якщо вишукувати собі варіант не сильно дешевий і не сильно підозрілий, а ще перед цим показати машинку спеціалістам, то ризик мінімальний.

Ну а якщо навіть спеціалісти не зможуть виявити глюк, який потім заважатиме жити, то машинка з таким же успіхом продається наступному "щасливому" власнику. :)

Honda Civic 4d - реально загнана ціна, але якщо хочеш переплатити за марку...

Бери нормальну комплетацію Серано, або Лачетти.

Серато подобається, але щось мене зупиняє.

Лачетті багато хто хвалить, але багато хто і жаліється на неї... зокрема дуже ненажерлива вона. Та і не подобається мені...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/946-bortoviy-zhurnal-stup/page/4/#findComment-85457
Поділитись на інші сайти

Хитрий, сам то на б/у катаєшся... та і багато хто катається. Згоден, що лоторея, але якщо вишукувати собі варіант не сильно дешевий і не сильно підозрілий, а ще перед цим показати машинку спеціалістам, то ризик мінімальний.

Так, б.у.(ВАЗ 21083 - 2000р.), куплену за 4200у.е., за 2-ва роки на ремонти/апгрейти в неї пішло вже більше 2тис., на черзі задні барабани, амортизатори, поварка/покраска - от і отримуєш вартісь такого нового авто :(

А на рахунок спеціалістів - ніякий спец не скаже тобі чи бере масло мотор, тимпаче, якщо в масло нафігачити всіляких мотор-докторів + є поняття "підготовка до продажі" (перших 0,5 року все ОК, а далі...)

Багато хто бере машину на декілька років і зразу скидує, як тільки почне ламатись...

Як на мене, вже навченого, брати б.у. машину - одразу треба розраховувати практично на кап-ремон всього...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/946-bortoviy-zhurnal-stup/page/4/#findComment-85489
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Вирішив завершально відмітитись в цьому бортовику. :)

Купив собі Рено Лагуна 2 фаза 1 (Renault Laguna II), двигун 2 л. (1998 см3, якщо бути точним), АКПП-тіптронік, 2003 року випуску, пробігла майже 97 тисяч.

Поки що звикаю до неї, до її шаленого розходу палива. А також намагась потроху вилікувати болячки машини, які мені з радістю залишив попередній хазяїн.

Основні враження після переходу на більш комфортну машину - круто, але без особливих проривів. Просто відчувається продуманість в багатьох дрібницях і відсутність економії на всьому. Ну, всякі прибамбаси типу клімат-контроля, ГУРа, АКПП - теж приємні. Дуже корисна і приємна штука - АБС, ЕСП і т.п. Заспокоюють 8 подушок безпеки. А управління музикою на кермі - це просто мегарулєз. :)

В іншому Ланос рулить!

Говорю це з дуже малою долею скепсису і відверто. От, наприклад, намагаюсь звикнутись із Реношним клубом... сайт у них не подобається мені і активності там ніякої. Задаєш питання, ніхто не відповідає... Ех... Так що Ланос-клан форева! :)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/946-bortoviy-zhurnal-stup/page/4/#findComment-92161
Поділитись на інші сайти

Так що Ланос-клан форева!

Это точно, на Митсу форуме тоже не сильно комфортно, процветает шовинизм :lol: к другим маркам авто, и даже к другим моделям Митсу.

Поздравляю с покупкой - пусть радует и не подводит :wink:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/946-bortoviy-zhurnal-stup/page/4/#findComment-92835
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.