Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт . Вже довгий час я не володію Lanos-ом , але потребую від Вас допомоги . 
Придбана нова електроантена GM ( від Ланоса )  , яку буду пробувати ставити на авто БМВ 7 Е23 :

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

із прогнозуємих плюсів даної антени є її ціна , те що вона нова , і те що вона в собі вже має блок керування .

Маєм три провода . І тут постає питання по проводам :

Один із них має бути +12 В ( постійний ) 

Другий - маса

Третій - включаємі +12 В від магнітофона . 

В Ланосах як правило підключення відбувається таким чином , що є вже фішка , а один керуючий провід всі підключають вже в магнітофоні на вкл + 12В . 

Хто мені підскаже , куда підключати жовто-червоний провід , чорний , зелений . 

Не хочу експерементувати і спалити антену . 

Надіюсь на вашу допомогу . Дякую . 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/94544-pidklyuchennya-elektroanteni-lanos/
Поділитись на інші сайти

Сам запитав і сам відповів ......

5. Подсоединяем дренажную трубку. ВНИМАНИЕ! Дренажную трубку лучше всего подсоединять до окончательной установки антенны на корпусе автомобиля.
6. Подключение антенны к электропитанию. Принцип простой. Антенна имеет 3 провода: «-» черный провод - масса, «+» красный ( жовто червоний )  и «+» зеленый. «+» красный подключается к постоянному +. Если на зеленый провод подается +, то антенна вытягивается, если + снимается, то антенна складывается. 
7. Обычно зеленый подключается к магнитоле . 

Впринципі я так і думав ...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/94544-pidklyuchennya-elektroanteni-lanos/#findComment-2173098
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.