Перейти до змісту

Легализация "литовцев", "эстонцев" и прочих "европейцев"

Рекомендовані повідомлення

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

"Справжній техогляд"? "Машина повинна відповідати технічним показникам на час її випуску"? "Привести у відповідність до еконорм"? Шановний пане! В якій країні Ви живете??? Мабуть саме у Польщі чи Литві... АВТОХЛАМ дорогами України їздив, їздить і буде їздити!!!Чи Ви не пам"ятаєте що таке техогляд в Україні? Як саме він проводився? Навіть кінець 80-х років (часи СРСР) добре пам"ятаю: так само проводився... Повірте, при його поверненні так само автохлам буде його проходити, не виїжджаючи з гаража чи подвір"я! Так, цу наша біда, згідний, але це РЕАЛІЇ! Питання ось в чому: який АВТОХЛАМ кращий: 8-10-річна іномарка чи 30-40 річне вітчизняне авто??? Ще раз повторюсь: вітчизняний автохлам їздить і буде їздити дорогами України! То чому б його не замінити на "якісніший" автохлам??? Так, приходиться вибирати краще між гіршими.

Щодо взаємодії страхових компаній, то це вже питання іншого ракурсу, в діній темі ми його пропустимо, нехай юристи помізкують.

Щодо фінансового питання, я вважаю, ГОЛОВНОГО! Я з сім"єю в свій час нашкрябав (з позичками) 4 тис.дол. і купив ненового сенса. Зараз йому 10 років. Найближчим часом (далеким  також) купувати щось краще не планую. Причина - відсутність коштів! І я свого залізного коника буду експлуатувати до останнього його подиху. Скільки років це буде - невідомо. Зараз він у мене в досить доброму стані. Так, колись він стане автохламом, і я буду на ньому їздити. Як я писав трохи вище, у тестя москалику 37 років. Міняти на краще також в планах немає. Причина така ж сама: відсутні кошти. І та консервна банка ще їздить і буде їздити дорогами України, коптячи повітря, поливаючи землю мастилом... А чи не краще щоб замість неї (консервної банки) їздив 8-ріний іноземний автомобіль??? І таких авто, що розсипаються в Україні десятки, тисяч. І саме через сьгоднішню ситуацію з "бляхами" ці тарадайки будуть поливати Українську землю мастилом і випускати паровозну кіптяву!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152051
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, martinger сказал:

"Справжній техогляд"? "Машина повинна відповідати технічним показникам на час її випуску"? "Привести у відповідність до еконорм"? Шановний пане! В якій країні Ви живете??? Мабуть саме у Польщі чи Литві... АВТОХЛАМ дорогами України їздив, їздить і буде їздити!!!Чи Ви не пам"ятаєте що таке техогляд в Україні?

Я так зрозумів, що бляхи повинні ОБОВ"ЯЗКОВО мати техогляд тієї країни з якої прибули. Тобто вуйкові з села треба буде щорічно їздити в Польщу на ТО на абсолютно справній машині. Чи на це можна забити, адже у нас ТО не вимагають (поки що)? 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152052
Поділитись на інші сайти

14 минут назад, sens2012 сказал:

Через рік пів України буде їздити на номерах різних !!! країн. А ще через 2 роки - вся Україна. Це буде цікаве видовище.

Не бачу в цьому нічого поганого. Мій патріотизм дость міцний, але не на стільки, щоб відмовитись від комфорту моєї сім"ї і свого, бо комусь не подобається таке "видовище"! І не лише комфорту, автомобіль в даний час - це не лише комфорт, а й необхідність. Мені він потрібед для роботи. І я повинен нехтувати роботою, бо комусь "видовище" не подобається? А якщо глянути глобальніше, то це питання також можна вирішити. Слід лише нашим можновладцям подумати трохи не лише про свої кишені, а й про добробут народу...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152053
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, sens2012 сказал:

Тобто вуйкові з села треба буде щорічно їздити в Польщу на ТО на абсолютно справній машині. Чи на це можна забити, адже у нас ТО не вимагають (поки що)? 

То вже завдання того вуйка. Як кажуть в народі: якщо не допомагаєш, то хоч не заважай. Гловне, щоб держава не заважала в своїй же країні. Як саме вуйко буде розбиратись з порядками й законами інших країн, нехай його (вуйка) голова болить. На мою особисту думку Ваша кінцева фраза даного тексту (зі знаком питання) є абсолютно вірною!

Змінено користувачем martinger
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152054
Поділитись на інші сайти

Видовище сказано образно. Будуть проблеми з ідентифікацією порушників. Доведеться вводити тимчасові українські номери і тимчасові техпаспорти, створювати базу автомобілів на тимчасовій реєстрації. Це вирішення проблеми через зад. 

Я прогнозую, що цей закон не пройде. А ну побачимо, хто був правий. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152055
Поділитись на інші сайти

Тому я й написав слово "видовище" в лапках. Його можна розуміти по різному. Але ці питання поступово можна вирішити. Головне почати, а не просто тупо казати "НІ" і створювати перешкоди. Кажуть, що це створить велику конкуренцію українському автопрому? Я не роздумуючи куплю українське авто, чи авто ввезене на україну зі всіма првилами. Але ВІПОВІДНОЇ ЯКОСТІ і ЗА ВІДПОВІДНУ ЦІНУ. Ціну маю на увазі тих самих блях. Скажете, це не можливо. Адже мито, акциз збори... І авто виходить дорогим. То так ми знову будемо ходити по колу. Чому ТАМ вживане авто коштує дешево, а ТУТ вживане авто українського виробника (збірника) коштує значно дорожче??? Хіба ТАМ дешевша робоча сила? Дешевші матераіли? Дешевше обладнання на заводі? Чомусь у них за 10 років експлуатації автомобіль подешевшав в 10-15 (а то й більше) разів, а у нас в 2-3 рази. Чому???

Наболіло... звиняйте за багато тексту.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152056
Поділитись на інші сайти

Такі повідомлення, нажаль, вже не рідкість. Власники на бляхах зараз ніхто. Вони часто себе ведуть по хамськи, але і самі не захищені. Машини не їхні, в базі даних немає..... Викинули з машини, надавали копняків (в кращому випадку) і доказуй потім комусь щось. Хто таку машину буде шукати? 

".......26 січня цього року в 14:00 виїхав зі Львову до Одеси Хачікян Максим Володимирович, 1978 року народження . Через 45 хвилин пропав з зв'язку. Був на машині БМВ 116 з німецьким номером PFLZ 796
Якщо хтось має інформацію, телефони рідних:
+380734048263 дружина Катерина......"

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152057
Поділитись на інші сайти

Отож. То потрібно саме щось змінювати, систематизувати, реєструвати і т.д. Робити щось! А не сидіти в м"ких кріслах (я про наших можновладців) і лише пихати палиці в колеса. Якщо болить рука, то її лікувати потрібно, а не зразу ж ампутувати... Є проблема, то повинно знайтись якесь коипромісне вирішення її. Бо в даній ситуації вигоду не отримує ніхто: ні держава, ні власники (в т.ч. майбутні) авто. Зі всіх сторін цього питання лише збитки...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152058
Поділитись на інші сайти

все вірно. Потрібно не сидіти склавши руки, і відкидати будь-яку альтернативу дорогим авто. А принаймні пробувати змінити хоч щось хоч якось. 5567 не ідеал і не найкращий варіант. Але хоч крок до того щоб нормалізувати ситуацію. Якщо не пробувати - нічого не буде.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152065
Поділитись на інші сайти

"мысли в слух"

уже пятую страницу обсуждаем, мне хоть и самому этот закон не особо нравится, но столько интересных мыслей у наших клубней, да все это из пустое в порожнее. 

так вот о чем мысли....

что нам мешает сделать свой законопроект изменений как это видим Мы автоклубом?

а что? создать тему, изучить этот вопрос какие статьи законов и кодексов будут затрагиваться, выписать все что касается данного вопроса и предлагать изменения по сути. Далее это все оформить и продвинуть в ВР.

Змінено користувачем =CaLLIoK=
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152072
Поділитись на інші сайти

идео супер. При чём это можно продвинуть. Готов даже не то что пообсуждать. Готов и заняться организацией процесса. Нужно это всё очень чётко изложить в виде проекта закона. А для этого нужно юриста, который бы как минимум ткнул пальцем что нужно менять.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152074
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, catkiev сказал:

идео супер. При чём это можно продвинуть. Готов даже не то что пообсуждать. Готов и заняться организацией процесса. Нужно это всё очень чётко изложить в виде проекта закона. А для этого нужно юриста, который бы как минимум ткнул пальцем что нужно менять.

и я готов поучаствовать,

юрист нужен, но наверно надо хотя б начать, пройдет не один месяц пока мы его вылежим.

для начала можно с Никтаром пообщаться чтоб тыкнул пальцем с чего начать, а далее уже само быть выливаться что нужно добавлять на обсуждение, а что нет, Никтар то пока что поболее нас всех в курсе какие законы задействуются в этом вопросе,

что менять нас не нужно направлять. выписать все что касается и погнали обсуждать предлагать изменения

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152075
Поділитись на інші сайти

нужен перечень положений законодательства, которые регулируют растаможку авто. Николай может и в курсе, но немного других статей... При случае можно будет пообщаться.

Самое главное - нужно найти чем ограничен ввоз евро5 и возраст.

почему я об этом

Нам нужно:

- снять ограничение на евро5, понизив до евро3

- снять ограничение по возрасту или смягчить его

- изменить ставки акциза

- определить требования к состоянию авто для постановки на учёт

как я это на данный момент вижу:

- разрешить ввоз и растаможку автомобилей, не старше 2000 года (чтобы отсеять бОльшую часть уже достаточно изношенных авто), с первичной регистрацией не раньше 2000 года, и техническим состояние соответствующим европейским нормам.

- установить необходимость проохождения независимого техосмотра по европейским стандартам для их первичной регистрации в Украине.

- Установить ставки налогов, чтобы они составляли не более 30% стоимости такого авто (20% НДС, 1-9% акциз и 1% пошлина)

Буду по возможности рыть налоговый кодекс... техсостояние - это наверное закон о дорожном движении. Ограничение по нормам - хз....

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152082
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, martinger сказал:

Щодо фінансового питання, я вважаю, ГОЛОВНОГО! Я з сім"єю в свій час нашкрябав (з позичками) 4 тис.дол. і купив ненового сенса. Зараз йому 10 років. Найближчим часом (далеким  також) купувати щось краще не планую. Причина - відсутність коштів! І я свого залізного коника буду експлуатувати до останнього його подиху. Скільки років це буде - невідомо. Зараз він у мене в досить доброму стані. Так, колись він стане автохламом, і я буду на ньому їздити. Як я писав трохи вище, у тестя москалику 37 років. Міняти на краще також в планах немає. Причина така ж сама: відсутні кошти. І та консервна банка ще їздить і буде їздити дорогами України, коптячи повітря, поливаючи землю мастилом... А чи не краще щоб замість неї (консервної банки) їздив 8-ріний іноземний автомобіль??? І таких авто, що розсипаються в Україні десятки, тисяч. І саме через сьгоднішню ситуацію з "бляхами" ці тарадайки будуть поливати Українську землю мастилом і випускати паровозну кіптяву!

Повинні бути рівні умови для всіх. Це головне. Якщо робиться фактично безкоштовним (а 0,2% це і є безкоштовно) розмитнення блях, то справедливо буде зробити і на НОВІ і на "акцизні" євро5 автомобілі, теж розмитнення 0,2%/міс. От всі-всі-всі авто в Україні більше на укрномери ставати не будуть. Але бляхам цього не потрібно. Вони кажуть, так, я згоден заплатити навіть пів машини податків, але чомусь на ділі підтримують саме сміхотворні 0,2%. А на рахунок паровозної кіптяви - в Україні весь житлово-комунальний комплекс вбитий в хлам, всі котельні на ладан дихають, але чомусь нікому не прийшло в голову зняти 20% ПДВ на імпортні котли, мовляв грошей нема на новий.

11 минут назад, catkiev сказал:

нужен перечень положений законодательства, которые регулируют растаможку авто. Николай может и в курсе, но немного других статей... При случае можно будет пообщаться.

Самое главное - нужно найти чем ограничен ввоз евро5 и возраст.

почему я об этом

Нам нужно:

- снять ограничение на евро5, понизив до евро3

- снять ограничение по возрасту или смягчить его

- изменить ставки акциза

- определить требования к состоянию авто для постановки на учёт

как я это на данный момент вижу:

- разрешить ввоз и растаможку автомобилей, не старше 2000 года (чтобы отсеять бОльшую часть уже достаточно изношенных авто), с первичной регистрацией не раньше 2000 года, и техническим состояние соответствующим европейским нормам.

- установить необходимость проохождения независимого техосмотра по европейским стандартам для их первичной регистрации в Украине.

- Установить ставки налогов, чтобы они составляли не более 30% стоимости такого авто (20% НДС, 1-9% акциз и 1% пошлина)

Буду по возможности рыть налоговый кодекс... техсостояние - это наверное закон о дорожном движении. Ограничение по нормам - хз....

Палко підтримую!

Єдине, ставки податків мають бути однакові, і для б/у і для нових авто.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152085
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, Drug сказал:

Єдине, ставки податків мають бути однакові, і для б/у і для нових авто.

Абсолютно вірно. Всі мають бути рівними по ставкам. Хто може купити нове - заплатить більше. бо ціна вища. Хто може купити 15-річне авто - заплатить менше, бо і ціна нижча.

можна усього на-всього поширити дію закону

на більш старі авто ))) моє тоді можна розмитнити за +/- 2 тис євро. я б зекономив десь 500 євро на послугах, і авто мені б обійшлось в 6,7-7,0 тис євро. це в два рази менше ціни такого ж авто в такому ж стані в Україні зараз.... 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152087
Поділитись на інші сайти

Вот мы пришли к тому, что люди бастуют за то что их волнует. Если Вас волнуют котлы, начните организовывать, что-то делать - и люди присоединяться.

У нас мало людей которы готовы начать что-то делать. В основном ездят\ходят пока их не трогают, когда их это цепляет - начинают двигаться. 

Вот и ребята с АЕС решили сделать такой закон - к ним присоеденились люди. Ребята из "Вибір за вами" сделали другой закон - и к ним люди присоеденились. Люди в большенстве в лучшем случае - присоеденяются. 

Я вам скажу одно - вы все не владельцы старых гнилых тазоков, вы не можете что-то обсуждать за людей в том же силе.

Я Вам скажу одно, не помню писал ли тут ранее, у моего дяди 2109 в таком состоянии, что я просто боюсь за его жизнь. У него машина сгнила.

Когда я ему показал, что он за 3 зарплаты себе может позволить купить Шевроле Авео 2005 года ( 300-500 евро) а ЗП у него 5000 грн, он промолчал и ушел. А потом сказал что он эту страну НЕНАВИДИТ. 

Вот за что мы все боремся. 

И мне  будет что-то говорить про обслуживание машин??? Вы хотите сказать что обслуживать Авео\Нубиру или подобные машины по 300-500 евро будет дороже старой 9ки или Копейки, з.ч на которую уже практически нету? 

Я лично надух не переношу таких людей. Я хочу что бы бедные люди, вместо гнилого тазика могли себе позволить хотя бы Ланос купить.

Эти люди мечтают о машине с кондиционером, а в Европе это мегадоступно.

И я вам клянусь, что та шевроле Авео за 500 евро имеет лучше состояние чем за 4000 у.е , которые продаются в Украине.

ПС. Владельцы гнилых тазиков, которые разваливаются по дороге не будут покупать за 1500 у.е БМВ, я вам гарантирую это. Они что неадекваты? БМВ я могу себе позволить, в селе бмв не позволят. Люди не такие тупые как о них думают противники ЕВРО номеров. 

Вот пример:  , прошу заметить что в Эстонии машины дороже чем в Литве и Польше. Просто под руку попалась.

ПС2. Я хочу своему дяде помочь сдать 2109 на свалку. И я помогу, человек будет ездить на нормальной машине и плевать на всех противников евро номеров, честно

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152088
Поділитись на інші сайти

Цитувати текст не буде, бо прийдеться все процитувати. Ви дослівно озвучили всі мої думки! Повністю підтверджую кожну фразу. Так, слід дивитись саме на купівельну спроможність пересічних громадян в нашій країні на сьогоднішній день. А ця спроможність ой яка низька... Ви привели приклад свого дядька, я трохи вище наводив приклад свого тестя. Ситуація абсолютно ідентична (як з автомобілями, так і з зарплатою і з кінцевим висновком...). Тому запитую сам у себе ще раз: що краще 30-40-річний вітчизняний хлам, чи 8-10-річний європейський "хлам"?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152094
Поділитись на інші сайти

29 минут назад, TenderFog сказал:

ПС2. Я хочу своему дяде помочь сдать 2109 на свалку. И я помогу, человек будет ездить на нормальной машине и плевать на всех противников евро номеров, честно

Ось і викристалізувалась позиція блях. Ну і ми на вас теж плювати хотіли. А будете перекривати дороги, отримаєте ломом по лобовому. Плювальщики.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152095
Поділитись на інші сайти

))) 

Почему-то никто не вышел и не дал.

Перекрывать дороги будут и дальше. Увидите. Сначала границы, потом дороги.  К сожалению самосожение и другие протесты перед ВР и КМ не приносят никакого результата. Плевать хотели наши депутаты на обычных бедных и нищих людей в Украине, которых к сожалению большенство. 

Моя последняя фраза была направлена на то, что если наша страна на нас плюет, почему мы должны жить как нищие? Если вам так нравиться жить, я за вас искренне рад. Мне не нравиться, я хочу что-то в этой стране все же поменять, я думаю мы все ( кто хочет не переплачивать 60% стоимости авто какому-то дяде в карман) добьемся своего. А пока, я совершенно законно, не нарушая никакой закон передвигаюсь на своем BMW.

И я еще раз повторюсь, как-только мне сделают возможность заплатить адекватные, еще раз повторюсь, адекватные цены на растаможку, я буду первый среди всех, кто пойдет растамаживать авто. Я не прошу даже сделать как в Европе (155-500 евро за растаможку любого авто, не зависимо от возраста и Евро), я прошу хотя бы 1000 евро. И я растаможу свою машину сразу.

Змінено користувачем TenderFog
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152096
Поділитись на інші сайти

5 минут назад, TenderFog сказал:

)))

Почему-то никто не вышел и не дал.

Перекрывать дороги будут и дальше. Увидите. Сначала границы, потом дороги.  К сожалению самосожение и другие протесты перед ВР и КМ не приносят никакого результата. Плевать хотели наши депутаты на обычных бедных и нищих людей в Украине, которых к сожалению большенство.

Моя последняя фраза была направлена на то, что если наша страна на нас плюет, почему мы должны жить как нищие? Если вам так нравиться жить, я за вас искренне рад. Мне не нравиться, я хочу что-то в этой стране все же поменять, я думаю мы все ( кто хочет не переплачивать 60% стоимости авто какому-то дяде в карман) добьемся своего. А пока, я совершенно законно, не нарушая никакой закон передвигаюсь на своем BMW

Ще раз. Викиньте в мусор пропоновані 0,2%. Внесіть євро3 в новий закон про акцизи, замість євро5. Всі в рівних умовах. Проблема знята. Крапка.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152099
Поділитись на інші сайти

Даже если рассматривать тот закон, который сейчас действует, то расстаможка моего БМВ (которую я купил за 1600 евро) будет стоить 1700 евро.

Это для вас не странно? 

Ценник все равно остается нереально большим. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152103
Поділитись на інші сайти

люди сделали проще - 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152117
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, catkiev сказал:

люди сделали проще - 

Не верю я в эти петиции.... у нас народ пассивный, не насобирают нужного количества - не рассмотрят и у власти появятся аргументы молв 'народ высказался и большигсво не поддержало, им это не надо....' а половина застремаеться потому что там регаться надо

Задвинуть сразу законопроект как по мне более действующий способ, которым впринципи и пошли две силы евроавто (или как их там...)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152119
Поділитись на інші сайти

17 минут назад, catkiev сказал:

люди сделали проще - 

Только по моему мнению такую петицию есть смысл размещать на сайте ВР, а не президента — законы принимает ВР.

7 минут назад, =CaLLIoK= сказал:

Не верю я в эти петиции.... у нас народ пассивный, не насобирают нужного количества - не рассмотрят и у власти появятся аргументы молв 'народ высказался и большигсво не поддержало, им это не надо....' а половина застремаеться потому что там регаться надо

Задвинуть сразу законопроект как по мне более действующий способ, которым впринципи и пошли две силы евроавто (или как их там...)

Это два параллельных пути: предложить идею депутатам и найти депутатов которые подадут от своего имени проект закона. Ни один из них не гарантирует результат, увы.

Спойлер

В качестве примера - закон об оружии. Эта была и первая петиция, набравшая нужное количество голосов. Кроме этого минимум одна инициативная группа представляющая оружейную ОО нашла депутатов которые подали проект. И ещё один проект (насколько знаю) подала другая группа депутатов.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152121
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, WAC47 сказал:

Только по моему мнению такую петицию есть смысл размещать на сайте ВР, а не президента — законы принимает ВР.

Законы то вр принимает. Но его ж тогда надо будет еще разработать. Вот если питиция пройдет, то по указу прези..а его начнуть разрабвтывать

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93858-legalizatsiya-litovtsev-estontsev-i-prochih-evropeytsev/page/5/#findComment-2152125
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.