Перейти до змісту

Антикризисная овощная долма в казане(фаршированый перец+шурпа)


Рекомендовані повідомлення

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити зображення.

С

Змінено користувачем Ветал35
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93665-antikrizisnaya-ovoschnaya-dolma-v-kazanefarshirovanyy-peretsshurpa/
Поділитись на інші сайти

Кароче все интуитивно понятно,уточню некоторые ньюансы:рис лучше круглозерный,варим до полуготовности,потом смешиваем с фаршем,солим ,перчим,я добавлял зиру и кореандр,вдобавок,На зажарку использовал сало,выжаренное лук морковь,пару долек чеснока,слайсами,Нарезка кубиком,картошка целиком,Зажарку по окончании приготовления убираем,закладываем картошку(обязательно солим)сверху перец,(летом я фаршировал помидоры молодые листья капусты и баклажаны еще)заливаем зажаркой ложим целый чеснок,перец чили,и добавляем маленькие шарики из оставшегося фарша, около 1 л воды,специи по вкусу,время готовки около 50 мин томления на медленном огне,пока перец готовится,выпекаем Чиабату.Выкладываем перец на ляган,а самое ценное(шурпу)в кастрюлю,во и все

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93665-antikrizisnaya-ovoschnaya-dolma-v-kazanefarshirovanyy-peretsshurpa/#findComment-2142938
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
×
×
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.