Перейти до змісту

На литовских номерах в Украине

Рекомендовані повідомлення

12 хвилин тому, martinger сказав:

Але де я візьму на це кошти - це моя ОСОБИСТА справа! Я це роблю, і роблю так, як вважаю за потрібне, на державу не зважаю. 

Помиляєшся. Кожен дохід громадянина оподатковується. Це не особиста справа, де брати кошти. Так можна і вкрасти і сказати, що це особиста справа. Мені обкладають податками навіть гонорари від статей, виданих закордоном. І я добровільно заповнюю декларацію і вказую суми. Хочу спати спокійно. Чому я плачу податки від закордонної діяльності, а заробітчани обурюються? Якщо ти громадянин і маєш паспорт, повинен платити і податками утримувати цю державу, незалежно, чи працюєш професором віденського університету, чи миєш дупу італійцю. Перед законом всі рівні. Не подобається - ставай громадянином іншої держави. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228021
Поділитись на інші сайти

15 минут назад, sens2012 сказал:

Якщо ти громадянин і маєш паспорт, повинен платити і податками утримувати цю державу, незалежно, чи працюєш професором віденського університету, чи миєш дупу італійцю. Перед законом всі рівні.

Кхм... Тобто, коли державний інспектор оцінює авто вартістю 3000 євро у 6000 євро, треба втертись і заплатити? :D В мене на волонтерку пішло не одна сотня тисяч гривень  моїх власних заощаджень. Може, мені й за це треба заплатити податок? Точніше, я його й заплатив, купляючи товари, сплачуючі ПДВ... І ніяка падла навіть не заїкнулась щоб без ПДВ можна було це купити. Чомусь коли справа доходить до державного "айпамагите" то треба віддати своє, нічого не вимагаючи взамін. А коли ти просто хочеш щоб тобі чесно розмитнили авто, виявляється ти не хочешь підтримати державу? Ідіотизм... 

Я сьогодні був у пенс. фонді. Потрібна була довідка. Коротше кажчі, така сама срака як і на митниці. Для того щоб отримати довідку, яка в нормальній країні в особистому кабінеті формується за 2 секунди і потім друкується на власному принтері в разі потреби, в нас потрібно витратити купу власного часу і принести їм в оригіналі документи, які вони вимагають. Дійшло до дзвінків на гарячу лінію в Київ і звернення офіційного в ПФ. Довідку мені таки дали. Але відношення співробітників до проблеми: "а що ми зробимо, такий порядок, не ми ж його встановлювали. Так, ми розуміємо що маразм, але що нам робити?... " йошкін кот, та хто ж крім нас/вас може це змінити? От коли ми зрозуміємо це, тоді країна стане заможною.

41 минуту назад, sens2012 сказал:

Але ж бляхарі не виконували, ухилялися від обов"язкового розмитнення за допомогою обману.

Забули про бляхарів. Їх уже нема. Є люди, які повинні або розмитнити авто, або перестати їм користуватись після 23 травня. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228029
Поділитись на інші сайти

40 хвилин тому, sens2012 сказав:

Всього навсього треба заплатити... 

Якщо після цього держава виконає в повній мірі всі зобов"язання перед тим (колишнім) "бляхарем", то ніяких питань бути не може. Але, якщо "бляхар" розмитнить, сплативши всі податки і збори, а держава на нього покладе вздовж і впоперек (так само, як і тоді, коли він їздив на "бляхах), то для чого було платити??? Пане архітектор, Ви гарантуєте, що після розмитнення і сплати всіх необхідних платежів (так як це робиться у Європі) дороги стануть європейської якості, пенсіонери отримають гідні пенсії, вчителі й лікарі гідні зарплати, армія звільнить зайняті ворогом території від загарбників, державні мужі почнуть працювати на народ, а не навпаки? Якщо так, ти знімаю капелюха... Готовий всі свої не дуже хвалебні слова про нашу державу забрати назад. Але якщо раптом нічого не міниться? Якщо не зникнуть ями на дорогах? Якщо чиновники продовжуватимуть брати хабарі? Якщо пенсіонери будуть далі виживати, а не достойно зустрічати свою старість? Що тоді? Для чого було чесно виконувати свої зобов"язання перед державою???????

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228030
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, sens2012 сказав:

Помиляєшся. Кожен дохід громадянина оподатковується. Це не особиста справа, де брати кошти.

Ні, не помиляюсь. Це МОЯ ОСОБИСТА справа!!!

40 хвилин тому, sens2012 сказав:

Чому я плачу податки від закордонної діяльності,

Питання цікаве. Чому?

41 хвилину тому, sens2012 сказав:

Якщо ти громадянин і маєш паспорт, повинен платити і податками утримувати цю державу, незалежно, чи працюєш професором віденського університету, чи миєш дупу італійцю.

Ви знову цитуєте розділи зі сценарію свого фантастичного фільму... Я поВИНЕН лише те, що у когось взяв. Все! Якщо я отримую щось від держави (дороги, медицина, освіта, захист...), і лише тоді я чимось зобов"язаний перед державою. В іншому випадку абсолютно нічим! Нехай я маю паспорт хоч громадянина якоїсь марсіанської держави.

Послуга за послугу. І ніяк не інакше!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228031
Поділитись на інші сайти

28 хвилин тому, vag сказав:

Ти диви, який у нас архітектор кровожерливий. А не думав, що як раз тобі валити ліс доведеться? Не з примусу, а з того, що в нормальній державі такі як ти без роботи лишаться.  :D 

Нагадало одну історію. Зустрів я людину, котра якимсь чином знайома з нашим ректором техуніверу... І тема трохи зайшла про це. Коли я дуже різко висловився в сенсі того, що ректор розвалив стару школу викладання і навіть молоді талановиті преподи розбіглись, не витримавши показухи і відношення до себе як до бидля, відповідь була така: "я сам не кінчав університет, але диви, яка в нього чистота всюди. Газони-вазони... Ми туди у футбол з друзями грати ходимо - там чудове покриття!" Тобто, з точки зору люмпнів, хазяйновита людина. А те, що там процвітає корупція, "очковтирательство" та сраколизство, за рахунок чого за останні роки рейтинг вузу впав суттєво, то фігня. Зате чисто і газони... От і"архітектору" (пишу в лапках свідомо, бо справжній архітектор повинен мислити майбутнім, а не вчорашнім) більше до вподоби щоб як у казармі - все рівненько, а хто не згодний той буде валити хвою на Колимі. На щастя, не буде так. Або якщо буде, то через велику кров і розподіл країни. І не факт, що "архітектори" при цьому вціліють. 

Буде порядок. Йдіть розмитнюйтесь, бляхарі і не нийте. І дякуйте, що ще так обійшлося. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228033
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, sens2012 сказав:

Буде порядок.

Запам"ятаємо цю обіцянку. Оцінимо рівень життя в державі після розмитнень.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228034
Поділитись на інші сайти

22 хвилини тому, vag сказав:

Кхм... Тобто, коли державний інспектор оцінює авто вартістю 3000 євро у 6000 євро, треба втертись і заплатити? :D В мене на волонтерку пішло не одна сотня тисяч гривень  моїх власних заощаджень. Може, мені й за це треба заплатити податок? Точніше, я його й заплатив, купляючи товари, сплачуючі ПДВ... І ніяка падла навіть не заїкнулась щоб без ПДВ можна було це купити. Чомусь коли справа доходить до державного "айпамагите" то треба віддати своє, нічого не вимагаючи взамін. А коли ти просто хочеш щоб тобі чесно розмитнили авто, виявляється ти не хочешь підтримати державу? Ідіотизм... 

Я сьогодні був у пенс. фонді. Потрібна була довідка. Коротше кажчі, така сама срака як і на митниці. Для того щоб отримати довідку, яка в нормальній країні в особистому кабінеті формується за 2 секунди і потім друкується на власному принтері в разі потреби, в нас потрібно витратити купу власного часу і принести їм в оригіналі документи, які вони вимагають. Дійшло до дзвінків на гарячу лінію в Київ і звернення офіційного в ПФ. Довідку мені таки дали. Але відношення співробітників до проблеми: "а що ми зробимо, такий порядок, не ми ж його встановлювали. Так, ми розуміємо що маразм, але що нам робити?... " йошкін кот, та хто ж крім нас/вас може це змінити? От коли ми зрозуміємо це, тоді країна стане заможною.

Забули про бляхарів. Їх уже нема. Є люди, які повинні або розмитнити авто, або перестати їм користуватись після 23 травня. 

Після 23 травня почнеться хвиля бляхи-2 за участі тих, хто не захотів чи не зміг розмитнитися. А тих, хто розмитнився будуть називати терпілами і рабами. 

Якщо не подобається влада, обирайте нову. Якщо і нова не подобається, обирайте нову країну. Але в нас чомусь всі стають борцями, коли наступлять на хвіст. Я щось не пригадую протестів за доступне розмитнення в 2010 році. Тому вся ця боротьба за справедливість - це прикриття власного хитрожопства. 

23 хвилини тому, martinger сказав:

Якщо після цього держава виконає в повній мірі всі зобов"язання перед тим (колишнім) "бляхарем", то ніяких питань бути не може. Але, якщо "бляхар" розмитнить, сплативши всі податки і збори, а держава на нього покладе вздовж і впоперек (так само, як і тоді, коли він їздив на "бляхах), то для чого було платити??? Пане архітектор, Ви гарантуєте, що після розмитнення і сплати всіх необхідних платежів (так як це робиться у Європі) дороги стануть європейської якості, пенсіонери отримають гідні пенсії, вчителі й лікарі гідні зарплати, армія звільнить зайняті ворогом території від загарбників, державні мужі почнуть працювати на народ, а не навпаки? Якщо так, ти знімаю капелюха... Готовий всі свої не дуже хвалебні слова про нашу державу забрати назад. Але якщо раптом нічого не міниться? Якщо не зникнуть ями на дорогах? Якщо чиновники продовжуватимуть брати хабарі? Якщо пенсіонери будуть далі виживати, а не достойно зустрічати свою старість? Що тоді? Для чого було чесно виконувати свої зобов"язання перед державою???????

Це не базар. Держава - це люди. Як собі постелять, так і буде. А особливо хитровиграних в Карпати ліс валити. По закону. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228035
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, martinger сказав:

Запам"ятаємо цю обіцянку. Оцінимо рівень життя в державі після розмитнень.

Порядок - це ще не рівень. Порядок - це шлях до рівня. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228036
Поділитись на інші сайти

8 хвилин тому, sens2012 сказав:

Держава - це люди. Як собі постелять, так і буде.

Вірно. Тому я стелю сам для себе. Процитую сам себе:

1 година тому, martinger сказав:

Але де я візьму на це кошти - це моя ОСОБИСТА справа! Я це роблю, і роблю так, як вважаю за потрібне,

Де наші думки розходяться? Ви кажете, що буде так, як люди собі постелять. Ось вони й стелять так, щоб їм було зручно, тобто шукаючи дірки в законах. Вірно? Все сходиться?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228037
Поділитись на інші сайти

21 хвилину тому, martinger сказав:

Ні, не помиляюсь. Це МОЯ ОСОБИСТА справа!!!

Питання цікаве. Чому?

Ви знову цитуєте розділи зі сценарію свого фантастичного фільму... Я поВИНЕН лише те, що у когось взяв. Все! Якщо я отримую щось від держави (дороги, медицина, освіта, захист...), і лише тоді я чимось зобов"язаний перед державою. В іншому випадку абсолютно нічим! Нехай я маю паспорт хоч громадянина якоїсь марсіанської держави.

Я плачу податки від закордонних доходів, бо як громадянин країни користуюся всією бюджетною сферою - освітою, медициною, армією, поліцією і т.д. І кожен повинен платити. Не хочеш, бери громадянство країни, де заробляєш. 

Ти повинен вже тому, що тут народився і став громадянином. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228038
Поділитись на інші сайти

3 хвилини тому, sens2012 сказав:

Я плачу податки від закордонних доходів, бо як громадянин країни користуюся всією бюджетною сферою - освітою, медициною, армією, поліцією і т.д.

Вірно, так МАЄ бути. Але в дійсності воно НЕ так. Я за медицину оплачую окремо, в армії надійного захисту не бачу (на жаль), в поліції також...

4 хвилини тому, sens2012 сказав:

Ти повинен вже тому, що тут народився і став громадянином. 

:) Розсмішили... "Партия сказала "надо", народ ответил "есть". Щось приблизно так... Ще раз нагадаю, я щось комусь винен лише в тому випадку, якщо щось у когось взяв. І все! В тому, що я народився, я "повинен" лише своїм батькам, держава там і близько не стояла...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228039
Поділитись на інші сайти

Набридло вже.... Про бляхи треба писати..... і про розмитнення. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228041
Поділитись на інші сайти

Вчера под вечер пришел ответ из польского посольства, на электронную почту, а не обычным письмом как просил. Но это не принципиально, возможно бумажное письмо ещё в пути. Ответ подписан тем самым человеком который давал интервью Укринформу и на базе которого позже был раздут фейк про "евробляхеры заблокировали польское консульство".

Для тех кому интересно убедиться лично => 

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Для остальных кратко основные моменты:

• евробляхеры блокируют посольство - журналисткий фейк
  • количество поставленных на консульский учёт действительно увеличилось: в сентябре и октябре их было меньше 300 в месяц, в декабре с 1 по 21 из более 1500
  • но как и я предполагал опираясь на информацию с сайта посольтва: на постоянный консульский учёт с отметкой в паспорте может стать только человек постоянно проживающий на территории Польщи, таких людей всего ничего - за весь 2018 всего 41 человек
  • остальные становятся на временный косульский учёт, при этом никаких ответок в паспорте им не ставится

И ещё важный момент который проигнорировали журнаглисты: адреса консульств 

Предположим евробляхер хочет поехать в консульство Украины в Польше чтобы стать на учёт. Что он выберет проживая на Волыни: Люблин или Варшаву? А что выберет евробляхер проживающий во Львове: Краков или Варшаву? Ответ очевиден.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228042
Поділитись на інші сайти

Проходил техосмотр в целом автомобильном институте, нди чегототам.

Если такими будут техосмотры, а они такими и будут, большинство укронеблях их просто не сможет пройти.

Кстати, наравне с растаможенными авто, проверяли одну почти новую тачилу на украинских транзитах. Драли ее часа полтора, потом выгнали устранять замечания.

Трещина на стекле или фонарях/фарах, дымность выше нормы, колхозный ксенон, не в порядке ходовая/тормозная, затонировал передние стекла? Вали устранять.

Так что бляхохейтеры можете уже щас начинать приводить в порядок свои повозки или собирать бабосы для решал.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228043
Поділитись на інші сайти

У моего товарища новый Ланос с завода не прошел ТО при постановке на учет в 2006 году. Ручник не блокировал колеса на стенде. Есть такая конструктивная особенность. Можете сами убедиться. Либо затянуть так что будет подтормаживать колеса, либо на 4 щелчка (или 5, не помню уже)  ручник их не блокирует. На вопрос, что делать, развели руками, мол "знаем, ноу нас инструкция". В результате недолгих переговоров волшебная купюра под бланком техосмотра устранила этот "недочет". ;) 

ЗЫ: ТО будет обязательно для всех. Так что привет всем владельцам китайского ксенона, тонировки лобовух, синих писалок и прочей подобной хрени. 

Змінено користувачем vag
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228045
Поділитись на інші сайти

1 година тому, vag сказав:

волшебная купюра под бланком техосмотра устранила этот "недочет". ;) 

ЗЫ: ТО будет обязательно для всех. Так что привет всем владельцам китайского ксенона, тонировки лобовух, синих писалок и прочей подобной хрени. 

:) Ця чарівна купюра швидко сертифіковує китайський ксенон, знімає тонування, ремонтує гальмівну систему, встановлює новий катколектор. І взагалі, сама відганяє автомобіль на СТК і привозить готовий документ про успішне проходження ТО. Отакі чудасії творить ця купюра...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228046
Поділитись на інші сайти

4 години тому, LAVe сказав:

Проходил техосмотр в целом автомобильном институте, нди чегототам.

Если такими будут техосмотры, а они такими и будут, большинство укронеблях их просто не сможет пройти.

Кстати, наравне с растаможенными авто, проверяли одну почти новую тачилу на украинских транзитах. Драли ее часа полтора, потом выгнали устранять замечания.

Трещина на стекле или фонарях/фарах, дымность выше нормы, колхозный ксенон, не в порядке ходовая/тормозная, затонировал передние стекла? Вали устранять.

Так что бляхохейтеры можете уже щас начинать приводить в порядок свои повозки или собирать бабосы для решал.

Ну ось, все стає на свої місця - бляхи розмитнюються, ТО невідворотнє... Так повинно бути. Жодних тріщин, жодної димності, ксенон, тонування, ходову, гальма - все перевіряти. А за спробу підкупу кримінальна відповідальність. Автоматично старі машини впадуть в ціні. І буде як в Європі. Але треба до кожної станції ТО приставити "особіста", який ні від кого не залежний, з зарплатою 100 тис. в місяць + преміальні 50 тис. за кожного зловленого хабарника. Тоді щось може і вийде. Без жорстких заходів майбутній техогляд - чергова бульбашка.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228050
Поділитись на інші сайти

где-то это уже было: "особист", чекист, "тройки".. расстрел на месте без суда и следствия.

кстати "особисты" из сбу таможню тоже контролируют, но только в свих корыстных интересах.

в европе это как-то по-другому работает

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228053
Поділитись на інші сайти

Скільки тоді будеткоштувати ТО? Якщо ще й "особісту" прийдеться платити. Адже особіст має поділитись з начальником, той з керівником у області, а той з міністром...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228055
Поділитись на інші сайти

Саме зараз спостерігаю, як поліціянти доять дальнобоя. Певну суму передав і поїхав далі. Фури мусять їхати через місто, де їм рух заборонено. Бо об'їзна дорога розбити вщент, ями по 20-30 см. глибиною. Він потовче там автомобіль і вантаж. Дорогу не ремонтують вже багато років. І це робиться навмисне. Тут добре годувались колишні гайці, а тепер "оновлені" поліціянти перейняли естафету. Гайці брали по 100-200 грн. Скільки тепер коштує проїзд - не знаю.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228056
Поділитись на інші сайти

6 часов назад, sens2012 сказал:

Ну ось, все стає на свої місця - бляхи розмитнюються, ТО невідворотнє... Так повинно бути. Жодних тріщин, жодної димності, ксенон, тонування, ходову, гальма - все перевіряти. А за спробу підкупу кримінальна відповідальність. Автоматично старі машини впадуть в ціні. І буде як в Європі. Але треба до кожної станції ТО приставити "особіста", який ні від кого не залежний, з зарплатою 100 тис. в місяць + преміальні 50 тис. за кожного зловленого хабарника. Тоді щось може і вийде. Без жорстких заходів майбутній техогляд - чергова бульбашка.

Весь прикол в том, что мой пепелац прошел и пройдет любой техосмотр, потому что сделан людьми, у которых руки не из жопы растут.

А ты за свое авто будешь с заднего двора заносить, потому что оно техосмотр по-украински не пройдет никогда. Речь не только о сколах и трещинах, там достаточно требований к ктз, которые не всякому новому авто под силу победить.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228059
Поділитись на інші сайти

4 часа назад, LAVe сказал:

Весь прикол в том, что мой пепелац прошел и пройдет любой техосмотр, потому что сделан людьми, у которых руки не из жопы растут.

А ты за свое авто будешь с заднего двора заносить, потому что оно техосмотр по-украински не пройдет никогда. Речь не только о сколах и трещинах, там достаточно требований к ктз, которые не всякому новому авто под силу победить.

и что это за требования такие что новые авто ТО пройти не смогут или это очередной трёп?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228060
Поділитись на інші сайти

22.12.2018 в 12:02, sens2012 сказав:

Час очікування (реальний!) і проходження кордону (на розмитнення автомобілів) складає більше 40ка годин!Підкреслюю - саме більше 40ка годин!!!
Всі стоянки біля кордону також переповнені машинами і немає вільних місць.

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

"Це пов'язано з тим, що багато подорожуючих планують потрапити напередодні Різдва за Григоріанським календарем до своїх рідних та близьких, і ті, хто поїхав за кордон на заробітки або навчання, повертаються на свята додому", - повідомляє прикордонне відомство.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228061
Поділитись на інші сайти

1 година тому, WAC47 сказав:

"Це пов'язано з тим, що багато подорожуючих планують потрапити напередодні Різдва за Григоріанським календарем до своїх рідних та близьких,

Та то все не правда... У всьому винні "бляхи". То "бляхарі" замаскувались під заробітчан і подорожуючих. То вони так придумують нову "лазєйку" в законі і штучно створюють ажиотаж. Чекайте, скоро будуть там шини палити. Да-да, всі біди у світі лише від "бляхарів"... Який був гарний сніг, морозець. А вчора і сьогодні +4. Все топиться. Вони вже й до погоди добрались...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228068
Поділитись на інші сайти

1 година тому, angeldoc сказав:

и что это за требования такие что новые авто ТО пройти не смогут или это очередной трёп?

Дымность - это безусловно первый параметр, ходовая и тормоза - второй, по оптике все просто - верни все в сток, никаких светодиодов а если ксенон, то будь добр поставить автокорректор и омыватель. Я последний раз видел омыватель на фарах в прошлом веке.

Золотую пыль, крысиные лазы и колхоз-тюнинг тоже придется убрать. На резине заворачивают, но я не узнавал что там не так, народ попросту приезжал через некоторое время на новой.

Проверяют ремни безопасности и кресла. Помнится, в салоне у менагеров спрашивал, почему на рав4 не все ремни исправные. На меня смотрели дикими глазами, мол, я первый, кто вообще дергал ремни

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/330/#findComment-2228070
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.