Перейти до змісту

На литовских номерах в Украине

Рекомендовані повідомлення

2 хвилини тому, WAC47 сказав:

Ты уж определись: мы или рынок или они будут разваливать нашу промышленность.

Это Чилачава сказал? Или это ты досочинял? Кто точно этого не говорил так это те самые бизнесмены из ЕС которые хотели бы прийти на украинский рынок,

товари розвалюють, інвестори підіймають. Риба провокує гниття, вудочка - достаток

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231389
Поділитись на інші сайти

3 хвилини тому, sens2012 сказав:

А наші тупі бляхери і підгавкуючі шавки лізуть туди через смітники.

Наши умные евробляхеры используя лазейки в украинских законах покупают в ЕС дешевые авто. В то время как захлебывающиеся от желчи бляхофобы рассказывают что евробляхеры ездят на хламе и что они не хотят платить налоги.

1 хвилину тому, sens2012 сказав:

товари розвалюють

У тебя в семье два товара из запада. Ах ты ж чертов развалитель! Мало того что убиваешь промышленность строя буржуйские заводы, ещё и ездишь на еврохламе привезенном с целью развалить наш любимый АвтоЗАЗ

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231390
Поділитись на інші сайти

04.03.2019 в 18:41, WAC47 сказав:

Наши умные евробляхеры используя лазейки в украинских законах покупают в ЕС дешевые авто. В то время как захлебывающиеся от желчи бляхофобы рассказывают что евробляхеры ездят на хламе и что они не хотят платить налоги.

У тебя в семье два товара из запада. Ах ты ж чертов развалитель! Мало того что убиваешь промышленность строя буржуйские заводы, ещё и ездишь на еврохламе привезенном с целью развалить наш любимый АвтоЗАЗ

Євробляхери не розумні, а хитрожопі. Розумні люди працюють і займаються легальним бізнесом. Заробляють і купують легальні авто. Їздять вільно і з гідністю. Євробляхер - це ізгой дорожнього руху, нижня ланка багатоярусної схеми, на якому всі заробили, а тепер будуть грати і в хвіст і в гриву. 

В мене в сім"ї багато товарів з заходу і зі сходу. Але всі вони куплені легально із сплатою всіх податків. Щоб такі товари менше заполоняли наш ринок, ми будуємо заводи як наших виробників, так і закордонних. Заводи - це робота, достаток, дохід в бюджет. Окрім всього - це збережені родини, це розвиток супутньої інфраструктури, це впевненість в завтрашньому дні. Хто не пристає до такої перспективи, двері відкриті. Катайтесь наздоров"я на іноз. реєстрації, але там. А хочете щось змінювати тут, то протестуйте, вимагайте, пропонуйте. Бляшаний рух здувся з однієї причини - неможливо завозити нові бляхи. А боротися на перспективу - це не для бляхера. Вкрасти і боротися, щоб не забрали - це їхнє. А коли нічого не маєш, то за що боротися?  

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231494
Поділитись на інші сайти

39 хвилин тому, sens2012 сказав:

купують легальні авто

С конца 2018 года, благодаря усилиям евробляхеров и вопреки усилиям бляховобов, - еврбляхи (б/у автомобили из стран Европы) полностью легальный автотранспорт в Украине - зарабатываешь, едешь в Польшу/Чехию/Германию/другую страну, покупаешь автомобиль, расстамаживаешь и ставишь на учёт тут.

Но у бляхофобов, единственным достижением которых стали высокие ставки растаможки по принципу "рад что у соседа корова сдохла", ни как не могут смириться с реальностью.

43 хвилини тому, sens2012 сказав:

ми будуємо заводи як наших виробників, так і закордонних

Когда не умеешь в сарказм. Пан архитектор коммунизма, то был стёб. Ты так рвал тельняшку за сохранение и развитие отечественной промышленности, а оказалось что собственными руками строишь их конкурентов. Это то же самое что ввезти евробляху класса C вместо покупки б/у базового ланоса.

45 хвилин тому, sens2012 сказав:

А боротися на перспективу - це не для бляхера

Как раз на перспективу евробляхеры и боролись и многие на перспективу покупали б/у автомобиль. Ты в очередной раз споришь с реальностью будучи в тумане своих коммунистических заблуждений.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231495
Поділитись на інші сайти

14 часов назад, WAC47 сказал:

С конца 2018 года, благодаря усилиям евробляхеров и вопреки усилиям бляховобов, - еврбляхи (б/у автомобили из стран Европы) полностью легальный автотранспорт в Украине - зарабатываешь, едешь в Польшу/Чехию/Германию/другую страну, покупаешь автомобиль, расстамаживаешь и ставишь на учёт тут.

Но у бляхофобов, единственным достижением которых стали высокие ставки растаможки по принципу "рад что у соседа корова сдохла", ни как не могут смириться с реальностью.

Все так. Можливість розтаможки авто, починаючи з Євро-2, це вже маленька перемога. І далі ситуація буде покращуватись. А ціни на вживані авто будуть невпинно падати. Особливо після введення ТО.

Змінено користувачем vag
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231537
Поділитись на інші сайти

Якщо бляхери це все вважають перемогою для себе, то нехай так і буде. Для бляхерів перемога, а для решти автомобілістів можливість більш спокійно їздити без загрози попасти в ДТП з привидом. Ось лише перемогою це вважають 10-15% , які розмитнились. Решта, які продовжують їздити на єврономерах, це перемогою не вважають і видумють нові схеми. Наразі ситуація на Шегинях без змін. 12 блях кордон не прорвали. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231546
Поділитись на інші сайти

06.03.2019 в 07:52, WAC47 сказав:

До закону 8487 також заробляєш, їдеш, купуєш машину від 2010 року. Вся різниця в тому, хто скільки заробляє. Після закінчення пільгового розмитнення не видно бажаючих ввозити хлам з Європи. Кордони пусті. І це правильно. Можна спокійно поїхати в Краків на каву, не відволікаючись на безкінечні бляшані черги. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231547
Поділитись на інші сайти

47 хвилин тому, sens2012 сказав:

Після закінчення пільгового розмитнення не видно бажаючих ввозити хлам з Європи. Кордони пусті. І це правильно.

Да-да, а видео которыми ты нас кормил неделю не про то что ввозят машины из-за границы.

Опять соврал.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231549
Поділитись на інші сайти

7 часов назад, sens2012 сказал:

До закону 8487 також заробляєш, їдеш, купуєш машину від 2010 року. Вся різниця в тому, хто скільки заробляє. Після закінчення пільгового розмитнення не видно бажаючих ввозити хлам з Європи. Кордони пусті. І це правильно. Можна спокійно поїхати в Краків на каву, не відволікаючись на безкінечні бляшані черги. 

В Запоріжжі й досі купа автівок розмитнюється. Я буквально вчора дізнався. Чого й зайшов у цю тему. Адже вона начебто мала б себе вже вичерпати. Питання наче вирішене.

А ви тут й досі щось пишете. :)) 

18 часов назад, vag сказал:

Все так. Можливість розтаможки авто, починаючи з Євро-2, це вже маленька перемога. І далі ситуація буде покращуватись. А ціни на вживані авто будуть невпинно падати. Особливо після введення ТО.

Підтримую. Кожне слово. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231563
Поділитись на інші сайти

04.03.2019 в 18:40, sens2012 сказав:

товари розвалюють, інвестори підіймають.

Ну, чисто "українська" натура: "пішла корова, то ней йде й теля". Якщо немає інвесторів, то й товарів вам (українці) не бачити...

06.03.2019 в 07:10, sens2012 сказав:

Євробляхери не розумні, а хитрожопі. Розумні люди працюють і займаються легальним бізнесом. Заробляють і купують легальні авто. Їздять вільно і з гідністю.

Розумні люди працюють і заробляють. Все, крапка. Ніяке "легально-нелегально" до розуму немає відношення. Якщо людина здатна працювати і заробляти - то вона вже розумна. Не перемішуйте мух і котлети. А гідність - то взагалі ніяким боком до розуму не стоїть. Розум проявляється в тому, щоб менше затратити і більше отримати. Але ж так, при комунізмі...

В мене в сім"ї багато товарів з заходу і зі сходу. Але всі вони куплені легально із сплатою всіх податків.

Пора таким клеїти на вхідні двері квартири спеціальні наліпки. А можливо, й прапор в руки давати...

Катайтесь наздоров"я на іноз. реєстрації, але там.

Це вже не Вам вирішувати!

9 годин тому, sens2012 сказав:

До закону 8487 також заробляєш, їдеш, купуєш машину від 2010 року. Вся різниця в тому, хто скільки заробляє.

Вся різниця в тому, у кого які потреби, і хто скільки готовий заплатити за засіб пересування.

1 година тому, rebus сказав:

В Запоріжжі й досі купа автівок розмитнюється. Я буквально вчора дізнався. Чого й зайшов у цю тему. Адже вона начебто мала б себе вже вичерпати.

Вчора пригнав з Києва собі Зафірку. У вівторок перегонщик лише поставив на облік, вчора переоформили на мене. Сервісні центри забиті народом, всі ставлять на облік пригнані. У вівторок в Голосіївському було під 200 реєстрацій. Вчора не менше. За 1-2 години до відкриття люди займають живу чергу під дверима. Ми приїхали о 8-й, то вже були десятими. Місяць я собі шукав автівку. Зупинився саме на Опель Зафіра 2006-2010 рр. Декілька тис. км. наїздив по Україні. Їздив з майстром, передивився більше десятка машинок. Категорично мене відмовляв брати щось новіше за 2011-2013 рр. Чим новіше авто, тим воно менш ремонтнопридатне. Вартість ремонту росте в геометричній прогресії. Про запитання купувати автомобіль з салону, лише сміється і дивиться і крутить пальцем біля скроні. Єдиний критерій для нового автомобіля з салону - це продаж (спихування) його через 5-7 років. Ці автомобілі не розраховані на тривалу експлуатацію і серйозні ремонти. Про капремонти й мова не йде. Не дуже багато українців можуть собі дозволити що 7 років купувати новий автомобіль з салону... На сьогодні самими оптимальними роками є 2006-2010. Моя з 2009р. 180 тис. пробігу 1,9 турбодизель. Рідна фарба і всі деталі кузова. Перевірялась дуже ретельно. Тому, відміна Євро-5 - це велика перемога!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231576
Поділитись на інші сайти

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

заводи здесь БЖ, бляхер. ((:

Поздры с покупкой!:beer:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231578
Поділитись на інші сайти

а я буду радiти коли бiльшiсть зможе купити авто з салону, а не крутити пальцем біля скроні.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231582
Поділитись на інші сайти

ты в обозримом будущем это видишь? Или в той же Германии, а это далеко не Украина, граждане отдают предпочтение новым авто и не покупают б/у?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231584
Поділитись на інші сайти

в Германии за год граждане покупают примерно 3500000(3 с половиной миллиона) новых автомобилей. Хотя и там достаточно маргиналов которых крутят у виска когда очередной бюргер покупает новую тачку а не б/у. :-) казалось бы - экономные и рациональные немцы вместо того чтобы выгодно купть хороше б/у до 2010 года выпуска покупают новые неремонтно пригодные авто. :-)

Змінено користувачем angeldoc
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231585
Поділитись на інші сайти

2 години тому, martinger сказав:

Моя з 2009р. 180 тис. пробігу 1,9 турбодизель. Рідна фарба і всі деталі кузова. Перевірялась дуже ретельно. Тому, відміна Євро-5 - це велика перемога!

Отже, авто 2009 року - це велика перемога. А Євро-5 з 2010 року - це велика поразка. А між тим, вже 2019 рік і автам євро - 5 вже 9 років. Навіть євро-5 далеко не першої молодості. 

Стосовно черг в сервісних центрах, то це машини розмитнені в пільговий період. Кордони з Європою вільні. Везуть звичайно, як і завжди везли, але таких цирків з пересічниками немає. Однозначно, все повернулося в нормальне цивілізоване русло. З чим всіх і вітаю.

Правда, бляхери ніяк не можуть змиритися з тим, що їх закрили і видумують нові схеми. На відео представлений "верблюд звичайний, комерційний". Перевозить туалетний папір. Планував на зворотньому шляху випадково забути машину-бляху.... Не вийшло. І це правильно. 

2 години тому, martinger сказав:

А гідність - то взагалі ніяким боком до розуму не стоїть.

Без коментарів.........

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231586
Поділитись на інші сайти

1 година тому, angeldoc сказав:

а я буду радiти коли бiльшiсть зможе купити авто з салону, а не крутити пальцем біля скроні.

І я зрадію, коли українці собі зможуть це дозволити. А те, що німці в основному купують нові автомобілі, пояснюється дуже легко. Просто слід виписати ряд вимог до автомобіля німця і українця. Німець: зручність, комфорт, надійність в період користування (5-10 років), гарантія, страхівка (з новими автомобілями страхові компанія на порядок охоче працюють), сервісне обслуговування. Українець: ціна, ремонтопридатність+вартість ремонту, вартість запчастин і витратних матеріалів, надійність і стійкість до корозії в період експлуатації (10-30 років), універсальність (і себе повозити і сім"ю і мішки з картоплею, дрова...), можливість ще потім продати... Отже, що краще підходить для одних і для інших?..

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231587
Поділитись на інші сайти

Звісно, ці критерії не є стандартом. Так би мовити, це для пересічного українця і німця. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231588
Поділитись на інші сайти

11 хвилин тому, martinger сказав:

І я зрадію, коли українці собі зможуть це дозволити. А те, що німці в основному купують нові автомобілі, пояснюється дуже легко. Просто слід виписати ряд вимог до автомобіля німця і українця. Німець: зручність, комфорт, надійність в період користування (5-10 років), гарантія, страхівка (з новими автомобілями страхові компанія на порядок охоче працюють), сервісне обслуговування. Українець: ціна, ремонтопридатність+вартість ремонту, вартість запчастин і витратних матеріалів, надійність і стійкість до корозії в період експлуатації (10-30 років), універсальність (і себе повозити і сім"ю і мішки з картоплею, дрова...), можливість ще потім продати... Отже, що краще підходить для одних і для інших?..

Що заважає на новій машині з салону їздити 10-20 років? Чим нова машина з салону менш надійна за 10 річну з Європи? Чому вона повинна бути дорогою в експлуатації? Вона ж нова. Там ломатись нічому. Чому нова машина не може бути універсальною? Чому нова машина не може бути стійкою до корозії? 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231590
Поділитись на інші сайти

25 минут назад, sens2012 сказал:

Чим нова машина з салону менш надійна за 10 річну з Європи? Чому вона повинна бути дорогою в експлуатації? Вона ж нова. Там ломатись нічому. Чому нова машина не може бути універсальною? Чому нова машина не може бути стійкою до корозії? 

Та все вже розжоване 100 разів, скільки можна? Витрати на гаратнійне обслуговування, падіння ціни в перші роки експлуатації і т.ін. роблять покупку нового авто економічно не доцільною. Хіба що грошей настільки багато, що 10 тисяч доларів за перші 5 років "старіння" можна "викинути у прірву" за те, що "ніхто в мою сідушку не бздів до мене". ;) 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231591
Поділитись на інші сайти

34 хвилини тому, sens2012 сказав:

Що заважає на новій машині з салону їздити 10-20 років? Чим нова машина з салону менш надійна за 10 річну з Європи? Чому вона повинна бути дорогою в експлуатації? Вона ж нова. Там ломатись нічому. Чому нова машина не може бути універсальною? Чому нова машина не може бути стійкою до корозії? 

Все дуже просто. Автомобіль, куплений з салону сьогодні, не витримає активної експлуатації 20 років. Від нього залишиться мабуть що лише пластик. Бо той дуже довго розкладається... Товщина металу кузова, хімічний склад, обробка не дадуть йому прожити декілька десятків років. Якщо на капоті Жигулів можна танцювати, то мій родич, закриваючи капот Чері Кімо, долонею вдавив немалу вм"ятину. А що буде, якщо на той капот ненароком стрибне великий пес? Мій товариш займається ремонтом автомобілів. Каже, що часто в 5-6 річних автомобілях неможливо до кузовного металу приварити щось. Метал горить як папір. Чи багато зараз зустрічається автомобілів з луженим днищем? А 2000-х років є немало... Чому дорога в експлуатації? Так вона не буде ламатись, поки нова. А що далі? Все більше автомобілів виготовляють без можливості заміни окремих деталей, лише цілий вузол. От і ціна експлуатації. Двигун дизель 1,6, що ставиться на Опелі, ВАГи та ін. взагалі не піддається капремонту. Там зношується все одразу. Після 500-600 тис повна заміна двигуна (якщо ще кузов буде цілим). Чому нова машина не стійка до корозії? Запитайте у виробників. Але відповідь очевидна: щоб не ремонтували, а купували нові. Мій товариш працював у Чехії на заводі Шкода. Розповідав з якого металу штампуються кузова, як готуються до фарбування, як обробляють (НЕ обробляють) проти корозії, як фарбують.

Універсальною нова машина може бути. Але возити в новенькому авто мішки з картоплею і дрова...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231594
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, martinger сказав:

Все дуже просто. Автомобіль, куплений з салону сьогодні, не витримає активної експлуатації 20 років. Від нього залишиться мабуть що лише пластик. Бо той дуже довго розкладається... Товщина металу кузова, хімічний склад, обробка не дадуть йому прожити декілька десятків років. Якщо на капоті Жигулів можна танцювати, то мій родич, закриваючи капот Чері Кімо, долонею вдавив немалу вм"ятину. А що буде, якщо на той капот ненароком стрибне великий пес? Мій товариш займається ремонтом автомобілів. Каже, що часто в 5-6 річних автомобілях неможливо до кузовного металу приварити щось. Метал горить як папір. Чи багато зараз зустрічається автомобілів з луженим днищем? А 2000-х років є немало... Чому дорога в експлуатації? Так вона не буде ламатись, поки нова. А що далі? Все більше автомобілів виготовляють без можливості заміни окремих деталей, лише цілий вузол. От і ціна експлуатації. Двигун дизель 1,6, що ставиться на Опелі, ВАГи та ін. взагалі не піддається капремонту. Там зношується все одразу. Після 500-600 тис повна заміна двигуна (якщо ще кузов буде цілим). Чому нова машина не стійка до корозії? Запитайте у виробників. Але відповідь очевидна: щоб не ремонтували, а купували нові. Мій товариш працював у Чехії на заводі Шкода. Розповідав з якого металу штампуються кузова, як готуються до фарбування, як обробляють (НЕ обробляють) проти корозії, як фарбують.

Універсальною нова машина може бути. Але возити в новенькому авто мішки з картоплею і дрова...

Я не буду розповідати байок, що говорив мій товариш.... Розкажу лише про мою нову Шкоду. Тим паче, зачепили цю марку. 

1. Шкода легко витримає і 20, і 30 років експлуатації. Приклад - Шкода Октавія 1999 року. В сучасного Рапіда оцинкований кузов, днище повністю закрите пластиком.

2. Товщина металу Шкода Рапід не менша, ніж на Октавії 1999 року. 

3. Зайдіть в пересічний цех кузовного ремонту і подивіться які автомобілі там роблять, що з ними роблять і що варять. Ремонтується повно зовсім нових машин, вариться і т.д. 

4. Сучасний захист від корозії дуже високий. Наведіть приклад 7-8 річних  моделей (крім ранніх китайських), які масово іржавіють.  

5. В моїй Шкоді Рапід можливо замінювати деталі окремо, як і в Октавії 1999 року. То в чому проблема? Те саме по інших масових авто - Ріо, Акцент, Логан і т.д. Кожна деталь замінюється по мірі зношення. Зрозуміло, що в нової машини зношення нуль, тому є певний період безпроблемної експлуатації. Перші роботи - це ходова, в середньому через 80-100 тис. А це 4-5 років без менінгіту. 

6. На моїй Шкоді двигун має ресурс 250-300 тис. Це 15-20 років до капремонту або заміни двигуна !!! Те саме по інших марках і моделях. 

7. Те, що нові машини не стійкі до корозії - міф гаражних майстрів, яким нові машини не по зубах в ремонті. Ось тому вони зацікавлені в купуванні клієнтами старих машин, щоб мати роботу. Приведіть приклад нових машин, не стійких до корозії. 

8. Що заважає возити в новій машині мішки з картоплею чи дрова?  В мене в Рапіді і Джилі стоять піддони з бортами, які чудово миються. Це чисто рагульський підхід - раз машина стара, то можна її загадити і так їздити. Незалежно від віку, машину треба завжди мити і прибирати. 

На завершення представляю фотки моєї Geely GC6 2014 р.в., яка за переконанням "знавців" повинна була зігнити і розсипатися за пару років. Саме більше давали 5 років..... Машині вже 5 років. Безгаражне зберігання. Фото зроблені 5 березня 2019 року.  

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити зображення.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231598
Поділитись на інші сайти

8 годин тому, vag сказав:

Та все вже розжоване 100 разів, скільки можна? Витрати на гаратнійне обслуговування, падіння ціни в перші роки експлуатації і т.ін. роблять покупку нового авто економічно не доцільною. Хіба що грошей настільки багато, що 10 тисяч доларів за перші 5 років "старіння" можна "викинути у прірву" за те, що "ніхто в мою сідушку не бздів до мене". ;) 

В мене витрат на гарантійне обслуговування нуль. По Шкоді і Джилі відмовився від гарантії. Апріорі нові машини є надійними. По Шкоді і Джилі не було потреби гарантійних втручань. 

Після 5-7 років експлуатації нова машина втрачає в ціні рівно стільки, скільки стара + затрати на її ремонти. По коштах парітет, а по часу, нервах нова машина однозначно вигідніша. 

Фінансова неможливість придбати нову машину (або максимально свіжу) подається як недоцільність такої покупки. Це розжовано вже 100 разів. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231599
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, martinger сказал:

Чері Кімо

Китай - не авто.

27 минут назад, sens2012 сказал:

фотки моєї Geely

Давай фото ржавчины на багажнике. И это на свежем авто и детском пробеге.:lol:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231600
Поділитись на інші сайти

4 години тому, zenit-ny сказав:

Китай - не авто.

Давай фото ржавчины на багажнике. И это на свежем авто и детском пробеге.:lol:

Фото вздутої фарби 1 Х 1 см під планкою багажника є в борт журналі. З того часу нічого не змінилося. Більше жодної іржі на кузові нема. Машині вже 5 років - під сонцем, дощами, снігами і вітрами. 35 тис. км. на 1-3 передачі по зимових солених дорогах. Останній рік - по ямах і бруківках, по гірських дорогах. Умови життя Джилі далекі від тепличних. Віддаю належне китайцям, які не купилися на дешеві бляхи з Японії і Кореї, а налагодили свій автопром і займають перше місце в світі по кількості випущених автомобілів - 27.8 млн. машин (США - 11.3 млн., Німеччина - 5.3 млн., Росія - 1.7 млн.). Навіть Іран випускає 1.3 млн. автомобілів.  А Україна досі дискутує, чи варто мати власний автопром. Убогість буття йде від убогості розуму. 

Статистика випуску авто в світі: 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231609
Поділитись на інші сайти

Якщо чесно, то якійсь сумбур у темі. 

А особисто я не згоден ані з тим, ані з цим :))

Не розумію, на яку холєру їздити на автівці 10-20 років. :shock:

КЄтай взагалі автівками не вважаю (поки що).

Я у всьому іншому, моє бачення таке, що на все є певний набір критеріїв. 

Авто - це інструментарій. 

Якщо я можу собі дозволити таврію, то буду їздити на таврії. Але я б все одно намагався б купити нехай стару, але іномарку замість таврії. Справа не в тому. 

Справа в тому, що всі прагнуть кращого. А виходячи з бюджету та необхідності й робиться вибір. 

Автівка, якій 10 та більше років, навіть якщо на ній не їздили, буде мати проблеми. Це зрозуміло так само, як іте, що нового е авто з автосалону втрачає 10% своєї вартості одразу, як тільки виїхала за межі автосалону. 

Я б 100% не став ганятися за десятирічним авто, сподіваючись на те, що воно надійне :))

А також не вважаю всі нові авто надійними. А кЄтайАвто взагалі не вважаю за авто. :))

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/350/#findComment-2231629
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.