Перейти до змісту

На литовских номерах в Украине

Рекомендовані повідомлення

12,4 тис   59

Почитал статью. В ней сказано, что он производил алкоголь. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224876
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, Александр29 сказав:

В ней сказано, что он производил алкоголь.

1 година тому, Александр29 сказав:

Нет уголовной ответственности в этих странах за алкоголь

И ещё, от тех у кого тоже есть кувейсткие друзья.

Alcohol is illegal in Kuwait and Saudi Arabia, but that doesn't stop people from drinking.

Although punishments for trafficking and consuming alcohol can be severe, including hundreds of lashes, imprisonment and deportation, expats – and many locals – continue to consume liquor regularly throughout both countries.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224878
Поділитись на інші сайти

Вже не хочеться нічого коментувати. Мені особисто бляхи не цікаві, особливо після ретельного вивчення цін на сайтах продажів. Я вже виріс з віку купувати 15 річну машину. А ті машини, які мене цікавлять, можна і зараз розмитнити. Що ми і зробили, пригнавши Фабію. Максимально свіжу і досить дорогу. Дорога, тому, що не зношена зовсім. Замінили лише масло і фільтри. Жодних ременів чи розхідників в підвісці. Сів і поїхав - це буквально про цю Фабію. Але повторюся, за дешевим не гналися купили дорого. Вона буде їздити довго і не тріпатиме нерви. А щоб таке купити, треба самому мати нерви на місці і холодну голову. Двигун 1.2 НТР 68 к.с. - за 7000$. Це страшний сон для бляхера. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224890
Поділитись на інші сайти

1 година тому, sens2012 сказав:

Я вже виріс з віку купувати 15 річну машину.

Який зв"язок між віком водія і віком автомобіля???

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224893
Поділитись на інші сайти

12,4 тис   59

Мне нравится эта страна

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

5 часов назад, WAC47 сказал:

И ещё, от тех у кого тоже есть кувейсткие друзья.

Alcohol is illegal in Kuwait and Saudi Arabia, but that doesn't stop people from drinking.

Although punishments for trafficking and consuming alcohol can be severe, including hundreds of lashes, imprisonment and deportation, expats – and many locals – continue to consume liquor regularly throughout both countries.

Т.е. там законом запрещено? Или закон не запрещает? 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224894
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Александр29 сказав:

Т.е. там законом запрещено? Или закон не запрещает? 

Там чтобы пить - надо бумажку иметь это разрешающую. Но все равно это не позволяет пить где угодно. Ты не знал?

Ситуация похожа на то как у нас регулируется оборот оружия у населения. Только вот у нас закона об оружии нет. А у них закон об алкоголе есть.

Змінено користувачем WAC47
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224896
Поділитись на інші сайти

12,4 тис   59
2 часа назад, WAC47 сказал:

Там чтобы пить - надо бумажку иметь это разрешающую. Но все равно это не позволяет пить где угодно. Ты не знал?

Ситуация похожа на то как у нас регулируется оборот оружия у населения. Только вот у нас закона об оружии нет. А у них закон об алкоголе есть.

Ты не увиливай. Так закон запрещает или не запрещает?

И ты сам себе читаешь? Ситуация похожа, только у нас закона нет, а у них есть. 

В чём схожесть? 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224898
Поділитись на інші сайти

2 хвилини тому, Александр29 сказав:

Так закон запрещает или не запрещает?

Обожаю твою логику. Не имея закона об оружии Украина запрещает "автоматическое" оружие. А СА имея прямой запрет на употребление алкоголя и в качестве исключения для немусульман при обязательном наличии бамажки разрещающая выпить в строго ограниченных местах - не запрещает. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224899
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, martinger сказав:

Прямий. Чим старший автомобіль, тим більше з ним треба гратися. 

Чим старший чоловік, тим більше хоче спокійного і комфортного життя. Купуєш авто за кавою, обслуговуєш знову за кавою. Їздиш від ТО до ТО і ні про що не думаєш. Потім продаєш через нет трохи дешевше ринкової ціни, бо не трусишся над кожним доларом. І знову в автосалон отримувати приємні відчуття. А б/у, особливо 15-20 річне - це постійні тривоги і трата часу - підозрілі шуми, стуки, діагностика, пошук запчастин, ремонт. Я просто не спілкуюся з тими, які стверджують, що їздять на 15-20 річних машинах і нічого не роблять. А тим більше стараюся не сідати до таких водіїв. Вони або говорять неправду, або не розуміють стан машини, або все розуміють, але нічого не роблять, що є найгіршим. 

У випадку блях відношення до авто є ще гіршим. Більшість бляхарів вперше сіли на БМВ, Ауді і Мерседес і просто не розуміють як машина себе повинна поводити, будучи справною. Вбиту машину вони сприймають за еталон автомобілізації, бо до того їздили на також на вбитих, але класом нижче. А потім всі дивуються, чому бляха влетіла в дерево, або ні з того ні з сього загорілася.  

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224901
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, martinger сказал:

Чем человек старше - тем у него больше опыта и тем он умнее...

а умный человек 15-ти летний хлам не покупает.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224908
Поділитись на інші сайти

2 години тому, sens2012 сказав:

Чим старший чоловік, тим більше хоче спокійного і комфортного життя. Купуєш авто за кавою, обслуговуєш знову за кавою. Їздиш від ТО до ТО і ні про що не думаєш. Потім продаєш через нет трохи дешевше ринкової ціни, бо не трусишся над кожним доларом. І знову в автосалон отримувати приємні відчуття.

Так, це добре. Але про яку країну йде мова? В Україеі все по іншому. Чим старша людина, тим вона має більше часу працювати по господарству. має більше часу на ремонт і обслуговування (самостійно) свого автомобіля. Це практика, це реальні буденність в Україні. З власних спостережень впевнено скажу, що 90-95% людей старшого віку мають саме автомобілі 15-річні і старше. Дуже часто їздять на авто, які купували ще в молодості, або ці автомобілі їм віддали діти (купивши собі новішу або ту ж "бляху" - декілька моїх знайомих саме так і зробили). А Ви описали черговий розділ зі свого фантастичного роману...

1 година тому, mich_ya сказав:

Чем человек старше - тем у него больше опыта и тем он умнее...

Міша, справді? Будь-ласка, скористайся своєю ж порадою (відноситься не лише до даної теми, а й до інших на форумі...)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224910
Поділитись на інші сайти

7 минут назад, martinger сказал:

Міша, справді? Будь-ласка, скористайся своєю ж порадою (відноситься не лише до даної теми, а й до інших на форумі...)

Именно так всегда и поступаю с адекватными людьми...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224911
Поділитись на інші сайти

И вообще, бляхеры, кончайте лить сопли :) - или вперед на майдан или радуйтесь тем, что есть...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224912
Поділитись на інші сайти

18 минут назад, martinger сказал:

Чим старша людина, тим вона ... має більше часу на ремонт і обслуговування (самостійно) свого автомобіля.

Это глупость!!! - человек, существо ленивое и он лучше лишний раз отдохнет...

Ремонтируют все свои машины самостоятельно, не потому, что имеют много времени, а потому, что в других местах за такой ремонт требуют много денег, которые, к сожалению, никто не имеет и иметь не хочет.... и даже не понимает, что самостоятельно сделать Ланос - уже не каждый сможет, даже самостоятельные ремонты не каждый потянет материально... ибо нужны инструменты и оборудование - и это все стоит немалых денег... а тем более бляшную ауди... а делать где то - потянет средств намного больше чем способен вложить... вот поэтому такие корыта и ездят до последнего вздоха не ремонтируюсь.
сам я сделать могу, но затраты на инструменты, затраты на потерю дохода за то время пока я ремонтируюсь сам - того не стоят.

Вот считай, что я поделился своей мудростью с Тобой :)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224914
Поділитись на інші сайти

43 хвилини тому, martinger сказав:

Так, це добре. Але про яку країну йде мова? В Україеі все по іншому. Чим старша людина, тим вона має більше часу працювати по господарству. має більше часу на ремонт і обслуговування (самостійно) свого автомобіля. Це практика, це реальні буденність в Україні. З власних спостережень впевнено скажу, що 90-95% людей старшого віку мають саме автомобілі 15-річні і старше. Дуже часто їздять на авто, які купували ще в молодості, або ці автомобілі їм віддали діти (купивши собі новішу або ту ж "бляху" - декілька моїх знайомих саме так і зробили). А Ви описали черговий розділ зі свого фантастичного роману...

Мова йде про Україну. Про людей, які в зрілому віці працюють і мають за що жити. Я по господарству не працюю. Стригти газон і доглядати квіти - це в своє задоволення. Гайок в авто не кручу вже давно. Для того є СТО. 

Розумію людей, які мають обмежені фінансові можливості. Але вони не повинні диктувати правила авторинку, заваливши країну 15 річним б/у. Вкотре повторюю - при необмеженому напливі б/у авто з Європи у нас закриються більшість автосалонів і дилерських СТО. Середній забезпечений клас позбавиться можливості вибору. Адже за 8-10 тис. дол. нічого нового не буде. Вже нема. Залишаться універсальні СТО без складу запчастин і спеціально навченого персоналу і все повернеться в 90-ті.  Знайти майста, зробити діагностику, їхати на базар, знайти запчастину, зрозуміти, що вона не підходить, поїхати знову на базар, винести мозок продавцю, повернутися до майстра і врешті відремонтувати. Це дикість. 

Сподіваюся, що закони президент все ж підпише і завозити дешевий хлам не буде сенсу. Я після Джилі збираюся купити щось нове, або максимально нове. І мені бляхарські розклади ні до чого. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224923
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, sens2012 сказал:

Знайти майста, зробити діагностику, їхати на базар, знайти запчастину, зрозуміти, що вона не підходить, поїхати знову на базар, винести мозок продавцю, повернутися до майстра і врешті відремонтувати. Це дикість. 

а теперь пусть

ответит кто этим будет всем заниматься самостоятельно в лучшем случае в собственном гараже, а в худшем вообще на улице...

я еще понимаю когда такое можно делать по молодости, когда голый и босый... а потом этим уже заниматься ну никак не хочется.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224926
Поділитись на інші сайти

58 хвилин тому, mich_ya сказав:

Вот считай, что я поделился своей мудростью с Тобой :)

Дякую, але твоя "мудрість" знадобиться лише людині, яку ти бачиш у дзеркалі, знаходячись сам у кімнаті. Маю надію, що Господь мене вбереже від такого "подарунку"...

19 хвилин тому, sens2012 сказав:

Знайти майста, зробити діагностику, їхати на базар, знайти запчастину, зрозуміти, що вона не підходить, поїхати знову на базар, винести мозок продавцю, повернутися до майстра і врешті відремонтувати.

Маючи праямі руки (і які ростуть з вірного місця), маючи певні знання, вміння, а головне, бажання, половина з цього опису автоматично відпадає. Я ремонтую сам. Маю гараж, певний набір інструменту (звісно, не повний, не як у спеціалізованій майстерні), маю певні знання і вміння (постійно їх вдосконалюю, тому вдячний форумчанам, які ведуть тут, на форумі, технічні обговорення). І роблю я це ніяк не через брак коштів. Ремонтувати Сенс - не так вже й затратно. Мені це цікаво, я сам інженер-механік за освітою і за покликанням душі. Я отримую задоволення, якщо гарно зроблю роботу. І я буду впевнений у якості цієї роботи. Маю гіркий досвід звертання на СТО. Причому на різні і з різних проблем. Це було в перші роки володіння автомобілем. Після того почав все робити сам. Звісно, є роботи, які самостійно занадто важко виконати, тоді звертаюсь до друзів за допомогою. Вони й інструментом і приспособами поділяться і пораду дадуть. Для себе зробив висновок, що дядько-гаражник з гарною репутацією відремонтує значно краще, ніж саме наворочене і розрекламоване СТО. Пересвідчився на власному досвіді, маю такі ж відгуки друзів. Я працюю по господарству (маю своє). Я не закликаю всіх займатись саморемонтами, але з віком приходить мудрість (на жаль, не завжди) і вміння. Тому, старші люди мають ці вміння і їм їх достатньо, щоб займатись ремонтом не складних автомобілів. А якщо вони ще й мають вільний час - то це ще плюс.

32 хвилини тому, sens2012 сказав:

Розумію людей, які мають обмежені фінансові можливості. Але вони не повинні диктувати правила авторинку, заваливши країну 15 річним б/у.

Точно так само люди з добрим достатком не повинні диктувати правлиа людям з обмеженим. Має бути повний вибір. Хто хоче 15-річне авто з Європи - має мати можливість його купити, хто хоче нове з салону - ніхто не забороняє, хто хоче 30-річне - будь-ласка, купуй.

29 хвилин тому, mich_ya сказав:

а теперь пусть

ответит кто этим будет всем заниматься самостоятельно в лучшем случае в собственном гараже, а в худшем вообще на улице...

я еще понимаю когда такое можно делать по молодости, когда голый и босый... а потом этим уже заниматься ну никак не хочется.

Я цим займаюсь. І, як вище писав, не через відсутність коштів для ремонту на СТО, Сенс ремонтується не дорого. А через те, що це мені ЦІКАВО і я в результаті своєї роботи значно більш впевнений, ніж "майстри" на СТО. Вище написав, що маю невтішний досвід. І не лише я один такий. І мені це робити ХОЧЕТЬСЯ. Розумію, тобі це не зрозуміти, як може приносити задоволення крутити гайки?.... Адже твій девіз: 

человек, существо ленивое и он лучше лишний раз отдохнет...

Але не потрібно свою власну рису характеру приписувати всім.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224928
Поділитись на інші сайти

2 минуты назад, martinger сказал:

Дякую, але твоя "мудрість" знадобиться лише людині, яку ти бачиш у дзеркалі, знаходячись сам у кімнаті. Маю надію, що Господь мене вбереже від такого "подарунку"...

Але не потрібно свою власну рису характеру приписувати всім.

Ну и после всех подобных ляпов Ты все еще плачешься, что я к Тебе плохо отношусь ;) - ну а как к Тебе относиться после такого? с поклоном?  - так не дорос еще... хотя может возрастом и дорос, но не умом точно.

4 минуты назад, martinger сказал:

Я цим займаюсь. І, як вище писав, не через відсутність коштів для ремонту на СТО, Сенс ремонтується не дорого. А через те, що це мені ЦІКАВО і я в результаті своєї роботи значно більш впевнений, ніж "майстри" на СТО. Вище написав, що маю невтішний досвід. І не лише я один такий. І мені це робити ХОЧЕТЬСЯ. Розумію, тобі це не зрозуміти, як може приносити задоволення крутити гайки?

Да крутить гайки и я кручу... как раз или потому, что это для меня дорого и приходится делать самому... или потому, что имею опыт с рукожопыми мастерами.

Но какой бы умелый я не был, есть вещи, которые я не сделаю... и Ты тем более не сделаешь... так, что не стоит пускать так много пены - и с Тобой буду обходиться намного почтительней.

а вообще прикольно понаблюдать будет когда такой как Ты полезет чинить ауди пусть даже 15-ти летку ;)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224929
Поділитись на інші сайти

1 час назад, sens2012 сказал:

Розумію людей, які мають обмежені фінансові можливості. Але вони не повинні диктувати правила авторинку, заваливши країну 15 річним б/у. Вкотре повторюю - при необмеженому напливі б/у авто з Європи у нас закриються більшість автосалонів і дилерських СТО. Середній забезпечений клас позбавиться можливості вибору. Адже за 8-10 тис. дол. нічого нового не буде. Вже нема. Залишаться універсальні СТО без складу запчастин і спеціально навченого персоналу і все повернеться в 90-ті.  Знайти майста, зробити діагностику, їхати на базар, зн

Тобто, в країнах Європи та США це не трапилось, в Польщі та Прибалтиці свого часу теж не трапилось, а Україна настільки специфічна, що це обовязково відбудеться. Шановний, дивіться на світ трохи ширше.

Заміна рідин, ременів та розхідників в підвісці - це обовязкова умова купівлі вживаного авто, навіть якщо вам майстер на СТО каже "та воно ще 100 років ходити буде". Якщо не хочете мати неочікуваних проблем десь у поїздці. Якщо Ви можете дозволити собі купити авто за філіжанкою кави, я за Вас дуже радий. Але я особисто краще вкладу гроші в інше,  ніж купляти півтори тони нового заліза, яке через 5 років буде коштувати половину своєї вартості. Досить дивно, що Вам саме таку мудрість життя не дало.  

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224931
Поділитись на інші сайти

Ну и после всех подобных ляпов Ты все еще плачешься, что я к Тебе плохо отношусь ;) - ну а как к Тебе относиться после такого? с поклоном?  - так не дорос еще... хотя может возрастом и дорос, но не умом точно.

Якщо ти вважаєш це непотрібним ляпом - це твоя особиста справа, яка мене зовсім не обходить. Якщо ти вважаєш це за образу твоєї честі і гадності з моєї сторони - щиросердно приношу свої вибачення. І не вважаю за потрібне мені кланятись. Я себе не вважаю таким, щоб мені кланялись і сам нікому не кланяюсь. Якщо я висловився не досить зрозуміло, то перефразую: я радий за твою мудрість і бажаю, щоб вона приносила користь особисто тобі. А я дозволю собі відмовитись від запропонованої тобою поради скористатись нею (твоєю мудрістю). Маю надію, що зрозуміло висловився?

Но какой бы умелый я не был, есть вещи, которые я не сделаю... и Ты тем более не сделаешь..

А чи не писав я про та, що у таких випадках звертаюсь до друзів за допомогою? Писав, раджу прочитати.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224935
Поділитись на інші сайти

3 минуты назад, martinger сказал:

Якщо ти вважаєш це непотрібним ляпом - це твоя особиста справа, яка мене зовсім не обходить. Якщо ти вважаєш це за образу твоєї честі і гадності з моєї сторони - щиросердно приношу свої вибачення.

Странный Ты человек - сначала проклятиями сыпишь, господа приплел, потом извиняешься... - может лучше сразу думать что стоит писать, а что не стоит... ибо по вашим верующим законам оно к Тебе и вернется... а потом Ты обижаешься когда о Тебе лестно отзываются.

7 минут назад, martinger сказал:

А чи не писав я про та, що у таких випадках звертаюсь до друзів за допомогою? Писав, раджу прочитати.

Да Ты не спеши строчить опусы - Ты лучше подумай прежде чем писать...

Ты и половины в Ланосе не сделаешь сам... и друзья за Тебя делать не будут... а еще Ты боишься остаться один и разговаривать с зеркалом... - так, что я сомневаюсь. что у Тебя друзья есть. Сорри, что в тему, просто в личку Тебе не летит - запрещено. Ты высказываешь свои страхи.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224936
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, mich_ya сказав:
24 хвилини тому, martinger сказав:

Странный Ты человек - сначала проклятиями сыпишь

Уточни, де є такі мої слова??? Знайди хоч одну умисну образу мною когось на форумі. Щодо дзеркала, я чітко пояснив свої наміри, в них немає жоднї образи.

8 хвилин тому, mich_ya сказав:

и друзья за Тебя делать не будут... а еще Ты боишься остаться один и разговаривать с зеркалом... - так, что я сомневаюсь. что у Тебя друзья есть.

Ти глибоко помиляєшся щодо моїх друзів. Багато з них вже 5-й десяток років зі мною. Завжди допомагають при потребі. Я відповідаю взаємністю.

Можеш все писати в темі, я не ображусь...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224937
Поділитись на інші сайти

6 минут назад, martinger сказал:

Можеш все писати в темі, я не ображусь...

Опять надулся - опять не обидешься - опять ни капли головой не думаешь :(

Вот поэтому я раньше и писал, что мне с Тобой не интересно общаться...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224939
Поділитись на інші сайти

3 години тому, vag сказав:

Тобто, в країнах Європи та США це не трапилось, в Польщі та Прибалтиці свого часу теж не трапилось, а Україна настільки специфічна, що це обовязково відбудеться. Шановний, дивіться на світ трохи ширше.

Заміна рідин, ременів та розхідників в підвісці - це обовязкова умова купівлі вживаного авто, навіть якщо вам майстер на СТО каже "та воно ще 100 років ходити буде". Якщо не хочете мати неочікуваних проблем десь у поїздці. Якщо Ви можете дозволити собі купити авто за філіжанкою кави, я за Вас дуже радий. Але я особисто краще вкладу гроші в інше,  ніж купляти півтори тони нового заліза, яке через 5 років буде коштувати половину своєї вартості. Досить дивно, що Вам саме таку мудрість життя не дало.  

Так, Україна дуже специфічна. Бляхи тому доказ. І не тільки бляхи, але це не в цю тему. 

Тепер щодо заміни рідин і розхідників. Рідини можна замінити, якщо є бажання. Але для чого замінювати деталі підвіски, коли все добре? Коли нема люфтів і стуків, коли майстер проходиться по шарових, наконечниках, сайлентблоках і видно, що все в ідеальному стані. Я виїздив 7 пригнаних машин з Німеччини. Шарові, наконечники, сайлентблоки мінялися після 10-12 років їзди по Україні. На тих, що їздив по 3-4 роки, взагалі не міняв, бо не було потреби. Але я їздив на 8-10 річних машинах. І при виборі добре дивився на загальний стан зношеності машини. Брав дорого. Це потім окупилося сторицею. Але яка б не була добра б/у машина, ніщо не зрівняється з покупкою нової. Сам процес приносить море позитивних відчуттів. Звичайно, коли вибір свідомий і не за останні  гроші. Вже сто раз доведено, що нова машина при перепродажі втрачає стільки ж, скільки вживана + ремонти. Але вживана ще додатково забирає нерви і час. Якщо водій мазохіст, любитель брудних рук, суботніх гаражів і недільних автобазарів, то ради Бога. 

Приклад: 

Новий Логан коштує 11 тис. дол.

5 річний Логан з прбігом 120 тис. в ідеальному стані - 8 тис. дол. 

Через 5 років новий продасться за 8 тис. - втрата 3 тис. дол.

Через 5 років вживаний Логан, якому вже буде 10 років і пробіг 240 тис. продасться за 5 тис. дол. - втрата 3 тис. дол. 

Але перший клієнт 5 років тішився новим авто, а другий протягом 5 років змушений міняти все, що тільки можна. Адже 240 тис. так просто не даються. Навіть, якщо перший продасть не за 8, а за 7, то всерівно буде паритет за рахунок ремонтів і потраченого часу. 

Висновок: потратились однаково, але кайф різний. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224951
Поділитись на інші сайти

Не уявляю, як це потрібно товкти автомобіль, щоб у 10-річному потрібно було міняти все, що тільки можна. Тим паче у Логані. У моєму 12-річному Сенсі найбільша затрата - це ремонт КПП, обійшлося 3 тис. грн. Плюс резинки, амортизатори та інші дрібниці. Це ще 3-4 тис. грн. Разом буде 6-7 тис. При чому я їжджу по сільських дорогах, по полях, берегах річок і ставків. Так, пробіг маю невеликий, але рівний асфальт авто бачить дуже і дуже рідко. А, була ще поломка, цього літа влетів у яму на дорозі в Закарпатті. Це ще 3 тис. Отже, 9-10 тис. грн. за 12 років. Один раз за 12 років поміняв шарові і рульові наконечники. Нічого не гримить, не скрипить... Які постійні ремонти й заміни?...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/286/#findComment-2224952
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.