Перейти до змісту

На литовских номерах в Украине

Рекомендовані повідомлення

2 часа назад, sens2012 сказал:

бляхи -одна з причин і дуже суттєва.

Шановний, макроекономіка - то не Ваше. Забудьте. Просто забудьте. :)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224440
Поділитись на інші сайти

Бляхофобы, когда вы уже поймете, что дело не в размере зарплаты. Поднимите вам сейчас зарплаты - цены сразу же подскочат. Угадайте, почему? ;) Ну а про прекращении жизни государства при открытии кордонов - это вообще туда, в район КНДР... Получать свою миску баланды и радоваться, потому что в Америке бомжи едят голубей. А тут хоть полова и поганое жилье, зато "для всех". ;) 

Ладно, пойду я. Вижу, что людям, живущим в плену своих заблуждений, невозможно что-то доказать. Лучше вбортовичок попишу, всяко полезнее. ;) 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224442
Поділитись на інші сайти

10 часов назад, vag сказал:

Такі як ви розвалили країну, довели до прірви...  Якщо ви такі мудрі, то чому такі бідні? Начиталися примітивних книжок про конкуренцію. Ломанулись в Європу. А Європа вас мордою в смітник. Він одного берега відірвалися, до іншого не пристали. Може захід в нас машини купує, автобуси, може комбайни, або кораблі? Ліс кругляк, метал і зерно.... Але так, щоб з голоду не передохли. По квотах. Зате Захід нам газ продає. Російський. Який ми гонимо на Захід з Росії. Це ви називаєте економікою? Чи може газопроводи в обхід України - це також нам підтримка? Добудують і в нашій трубі буде вітер гуляти. І буде нам ротердам з трьома плюсами. економісти. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224448
Поділитись на інші сайти

3 години тому, martinger сказав:

Зможе, якщо є бажання і можливості. У нашої держави можливості є, адже ракетоносії, танки будуємо... То чого немає? Здогадайтесь... Примусом і забороною ніколи позитивного результату не доб'ємось. Лише виробництвом кращого і дешевшого, конкурентоспроможного продукту.

Не правда, якщо це робити з розумом, а не тупою забороною. Лише конкуренція!

О! Тут погоджусь. Але у наших керманичів інше завдання (не політика, мову веду про економіку).

Ракетоносії і танки - не цей продукт, який може підняти економіку. Це не масовий товар. А немає в нас ринку вітчизняних товарів і власного виробництва в такій кількості, щоб ВВП на душу населення був би хоча б як в Білорусі. З року в рік негативне сальдо. З року в рік діри закриваються кредитами. Ми всім винні і від всіх залежні. Сусіди не тільки на Сході, а й на Заході диктують свої політичні умови. Коли таке було? Нам не треба війни, нас розчавили економічно. Дякуючи економістам, які ніби все знають. Наша економіка конкуренції не витримала. Що було і так відомо. Але народу вбили в голову дурниці про супер можливості вільного ринку. Результат всі бачать. Ще ніхто не сказав, що це класно...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224451
Поділитись на інші сайти

1 хвилину тому, sens2012 сказав:

Ракетоносії і танки - не цей продукт, який може підняти економіку. Це не масовий товар.

Вірно. Я не про те, що на цьому можна економіку підняти, я про те, що технології є, виробничі потужності є, розумні голови теж є. І цього вистачає для виробництва високотехнологічного, конкурентоздатного сучасного продукту. То чому ж це не направити саме на виробництво того, чого  потребує народ, на масовий товар??? І далі Ви пишете абсолютно вірні слова. Але ці слова - це вже наслідки. А де причини? А причино прості: бо це КОМУСЬ не вигідно... І ті ХТОСЬ не нинішні "бляхарі", не ті заробітчани, що поїхали панам п"яті точки мити, не ті, хто топчуть газони біля вогнища, не ті, хто отримує зарплатню у конвертах і сплачує податки до казни. Ті ХТОСЬ сидять у значно м"якших кріслах, ніж сидіння у 20-річній "євроблясі". І їздять вони далеко не на вживаних автомобілях з Європи. І за ті зручні нагріті місця сплачено значно більше, ніж "бляхар" не сплатив за розмитнення...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224456
Поділитись на інші сайти

3 години тому, WAC47 сказав:

.... Просто в силу того что мало кто о ней знал, а так же слабой юридической подготовке населения, а также беспредела со стороны милиции, особенно Беркута и покровительства этому со стороны остальных контролирующих органов - народ не ездил на евробляхах, а лишь ныл на форумах по поводу дорогой растаможки мешающей покупать дешевые автомобили в Европе и задранных ценах на новые и б/у автомобили в Украине.

помнится, тогда одновременно действовала другая схема - ратаможка по запчастям. то есть авто завозилось по частям, кузов растамаживался как запчасть, после этого к нему прикручивались колеса.

когда эту лавочку прикрыли, началась эра евроблях

1 година тому, sens2012 сказав:

Такі як ви розвалили країну, довели до прірви... 

погодь, а не ты ли контрабас гонял в польшу?

шото ты еще рассказывал про свои бандитские похождения

помойму ты в первых рядах из тех, кто загнал страну в бездну

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224457
Поділитись на інші сайти

12,4 тис   59
8 часов назад, mich_ya сказал:

Как я прикалываюсь: мне платят за то, что я ничего не делаю :)

Фактически, если все отлажено и работает, то я бездельничаю... - они работают, если все стоит, т оу меня опа в мыле, а они бездельничают.

Если я много болтаю, значит я хорошо выполнил свою работу :))

Собственно, этот принцип придумал Генри Форд. 

Умный был мужик. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224459
Поділитись на інші сайти

Это говорит тот, кто решил съэкономить покупая бляху :)))

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224466
Поділитись на інші сайти

Бляхофобы, когда вы уже поймете, что дело не в размере зарплаты. Поднимите вам сейчас зарплаты - цены сразу же подскочат. Угадайте, почему?

парой постов выше уже писал - там ответ есть :))

Такая петля ведет только к все большему расслоению, кто не выдерживает гонку - падает в ряды малоимущих и бомжей.

и радоваться, потому что в Америке бомжи едят голубей.

Ты наверно удивишься, что мясо голубей достаточно вкусно, полезно и считается более диетическим, чем курица... в детстве бабушка часто варила борщ с них... - просто потому, что это и вкусно и полезно.

Если Ты чего то не ешь - не означает, что оно не съедобное.

Ладно, пойду я. Вижу, что людям, живущим в плену своих заблуждений, невозможно что-то доказать. 

Каждый из нас в своем плену... мы в одном, Ты в бляшный попал. Сейчас Ты будешь опу рвать изо всех сил, чтобы бляшный плен был Тебе более приятен...  так, что прежде чем обвинять других - задумайся что Тебе дает такой плен.

Почему я против блях - расписывал ранее и постоянно повторяться не вижу смысла... все равно не дойдет.

Но вот одно могу добавить - все вы тут бляшные патриоты дальше дивана не двигаетесь... умничаете на тему блях, а потом молча проглотите те законы, что вам сделают... нравится/не нравится - а проглотите молча.

Да просто потому, что за них большинство.

Это же просто ржач, когда заявляют про миллионную армию блях, приезжает 2...3 тыс. и все... остальные где??? Остальные как раз и есть терпилы... чего ждете? - пока вам кто то родит более дешевые цены? - так вы нам и нафик не нужны с такими запросами... большинству от вас только вред, пользы от вас никакой... в добавок вокруг вас еще и все дураки...

Так, что лично я не вижу ни одной причины, чтобы вам делать поблажки, а наоборот - нужны репрессии, чтобы не разлагали...

И еще, поскольку тут все такие нежные: никого персонально не имел ввиду... - все написанное относится к абстрактному понятию бляхер.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224469
Поділитись на інші сайти

8 часов назад, LAVe сказал:

помойму ты в первых рядах из тех, кто загнал страну в бездну

а что же вы его тогда не прижали? - что же вы не пресекли его действия тогда??? ... слабовато было ;) и тогда и сейчас.

а вот он бляхарей жать может...

и кто из вас слабак? :)

6 часов назад, Александр29 сказал:

Собственно, этот принцип придумал Генри Форд. 

Умный был мужик.

Мало знать - нужно еще уметь применять на практике!!!

вон революцию с наскока в 17-м сделали... нагнули богатых, отдали бедным - а бедные все просрали... и в итоге мы опять вернулись в капитализм... а богатые диктуют бедным что делать...

и с бляхами также.

А еще говорят, что: Кто платит - тот и музыку заказывает.

А что платят бляхи? есть у них мелкие персональные хотелки... и не более, а прикрываются всеми окружающими.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224471
Поділитись на інші сайти

На початку 90-х, коли все ще працювало, я возив товар в Польщу. Лише в дозволених межах. Жодної контрабанди. Наша промисловість випускала конкурентні речі за рахунок низької собівартості і прийнятної для поляків якості. Продаючи наші товари в Польщі, ми підтримували наші же заводи. Але низька собівартість товарів мала свої причини. Основні з них - це дешеві енергоресурси, дешева робоча сила і великі об"єми виробництва (товари вироблялися з розрахунку на весь ринок СНД). Проте, українська вроджена анархічність і особливе розуміння свободи зробили свою справу. Спритні хитруни дорвалися до приватизації, скупили заводи, а потім їх збанкрутували через неуміле управління, а ще більше із-за власної вигоди. Все це прикривалося демагогією про вільний ринок і конкуренцію. З 2000 року почали помалу вилазити з прірви. Держава прикрутила гайки, прикрили кордони. Зокрема, масовий імпорт б/у авто з Європи. Появилися інвестори, нові заводи. Запрацював ЗАЗ, ЛАЗ, КрАЗ. Почали збірку в Ілічівську, в Луцьку. Почали робити автобуси і на інших заводах. ВВП на душу населення зріс з 850 дол. в 2002 році до 4000 дол. в 2012 році. За 10 років майже в 5 разів !!! В 2007-2008 роках продавали по 500 тис. нових авто в рік! Працювала банківська система, давали кредити, клали на депозити. В 2008-2009 роках бебі-бум. Народжуваність била рекорди. В мене народилася 4 дитина, за яку держава заплатила мені 50 тис. грн. Це було білше 6000 дол. Народжуваність - кращий показник підйому.  І раптом в 2013 все це перекреслено купкою бидляків з майданних підмосток. Парасюк народ відправив на смерть, а сам в Раду на новенькій Шкода Суперб.... І розказує черговим лохам як класно їздити на блясі. Вас всіх розвели як котят. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224477
Поділитись на інші сайти

11 часов назад, sens2012 сказал:

Ракетоносії і танки - не цей продукт, який може підняти економіку. Це не масовий товар. А немає в нас ринку вітчизняних товарів і власного виробництва в такій кількості, щоб ВВП на душу населення був би хоча б як в Білорусі. З року в рік негативне сальдо. З року в рік діри закриваються кредитами. Ми всім винні і від всіх залежні. Сусіди не тільки на Сході, а й на Заході диктують свої політичні умови. Коли таке було? Нам не треба війни, нас розчавили економічно. Дякуючи економістам, які ніби все знають. Наша економіка конкуренції не витримала. Що було і так відомо. Але народу вбили в голову дурниці про супер можливості вільного ринку. Результат всі бачать. Ще ніхто не сказав, що це класно...

Це повна маячня!

Ви взагалі не розумієте, про що пишете. У Ваших словах НЕМАЄ ЖОДНОГО ФАКТУ та ЖОДНОЇ ЦИФРИ. Вас це няк не бентежить?

А це все тому, що Ви із задоволенням харчуєте себе та інших лайном зі ЗМІ. 

Ви навіть не намагаєтеся дізнатися бодай щось з реальності. Ефект Данніга-Крюгера - це повністю про Вас. Яскрава та досить сумна ілюстрація. :( 

І це я Вам пишу при тому, що мене не влаштовує ситуація з бляхами та особисто я проти їх вільного обігу. 

Гірше за бляхи можуть бути лише кЄтай-мобілі.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224478
Поділитись на інші сайти

19 минут назад, sens2012 сказал:

На початку 90-х, коли все ще працювало, я возив товар в Польщу. Лише в дозволених межах. Жодної контрабанди. Наша промисловість випускала конкурентні речі за рахунок низької собівартості і прийнятної для поляків якості. Продаючи наші товари в Польщі, ми підтримували наші же заводи. Але низька собівартість товарів мала свої причини. Основні з них - це дешеві енергоресурси, дешева робоча сила і великі об"єми виробництва (товари вироблялися з розрахунку на весь ринок СНД). Проте, українська вроджена анархічність і особливе розуміння свободи зробили свою справу. Спритні хитруни дорвалися до приватизації, скупили заводи, а потім їх збанкрутували через неуміле управління, а ще більше із-за власної вигоди. Все це прикривалося демагогією про вільний ринок і конкуренцію. З 2000 року почали помалу вилазити з прірви. Держава прикрутила гайки, прикрили кордони. Зокрема, масовий імпорт б/у авто з Європи. Появилися інвестори, нові заводи. Запрацював ЗАЗ, ЛАЗ, КрАЗ. Почали збірку в Ілічівську, в Луцьку. Почали робити автобуси і на інших заводах. ВВП на душу населення зріс з 850 дол. в 2002 році до 4000 дол. в 2012 році. За 10 років майже в 5 разів !!! В 2007-2008 роках продавали по 500 тис. нових авто в рік! Працювала банківська система, давали кредити, клали на депозити. В 2008-2009 роках бебі-бум. Народжуваність била рекорди. В мене народилася 4 дитина, за яку держава заплатила мені 50 тис. грн. Це було білше 6000 дол. Народжуваність - кращий показник підйому.  І раптом в 2013 все це перекреслено купкою бидляків з майданних підмосток. Парасюк народ відправив на смерть, а сам в Раду на новенькій Шкода Суперб.... І розказує черговим лохам як класно їздити на блясі. Вас всіх розвели як котят. 

Низька собівартість була обумовлена зовсім іншими параметрами!

В першу чергу це було обумовлено НИЗЬКИМ РІВНЕМ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА!

Тобто СОБІВАРТІСТЬ РАХУВАЛИ НЕВІРНО!

Якщо дууууууже приблизно, то поясню на таких трохи гіперболічних прикладах:

-Робили побутові речі на тих самих виробництвах, що й космічні апарати. (Аж ніяк неможливо оцінювати однаково роботу токаря чи збиральника на космічному заводі та на заводі з виготовлення відер);

-Складали ті самі побутові речі та механізми за надякісного металу (Тому що ніхто не рахував РЕАЛЬНУ собівартість того металлу);

-Металл робили надякісним завдяки КОЛОСАЛЬНИМ НАДВИТРАТАМ ДОРОГИХ ФЕРОСПЛАВІВ. (Томущо САМА ТЕХНОЛОГІЯ БУЛА ТАКОЮ. Це я Вам пишу, як людина, яка працювала у сталеплавильному цеху одного з найпотужніших заводів по спецсталям у Світі).

-А якщо потрібно було лише цвях зробити, то його робили теж з тих самих металів, тому що бляцкий план "і нє волнуєт!"

Про яку в сраку собівартість можна казати?????

Я зараз багато їжджу по різним виробництвам, був на сотнях заводів тому вважаю, що мої висновки не тільки змістовні та непогано читаються, але ще й вірні. 

Можу наводити сотні прикладів. але головне у тому, що НЕ БУЛО НІЯКОГО МЕНЕДЖМЕНТУ. Керівництво було суто номенклатурним. Сама схема створення керівної ланки був не по якісному, а по "партійному" принципу. 

Тобто, коли прийшов ринок, то все це викрилось та показало свою нежиттєздатність.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224479
Поділитись на інші сайти

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Санек, у Тебя в голове комплексы засели за китайцев по самые помидоры, но я не пойму уже: толи у Тебя действительно комплексы в голове такие страшные, толи это Ты так троллить пытаешься...

хотя если Ты привык общаться со старым и дешевым китаем, то Твои комплексы вполне объяснимы.... - просто Ты другого не видел... также как и бляхерам ничего другого кроме блях не светит.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224480
Поділитись на інші сайти

13 годин тому, sens2012 сказав:

Може захід в нас машини купує, автобуси, може комбайни, або кораблі?

Так. Трактори Харківського тракторного заводу 2018 р.в. охоче продаються в Європі. Можуть, коли хочуть...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224484
Поділитись на інші сайти

На тему покупки Западом чего-либо.

Сегодня по дороге на работу как раз по радио обсуждение было на эту тему, о недооценённости Украины. И один из примеров: большие неиспользуемые возможности Антонова и как пример прорыва — мало кому известный Эмбрайер, самолёты которого сейчас расползлись практически по всему свету.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224487
Поділитись на інші сайти

1 година тому, rebus сказав:

Це повна маячня!

Ви взагалі не розумієте, про що пишете. У Ваших словах НЕМАЄ ЖОДНОГО ФАКТУ та ЖОДНОЇ ЦИФРИ. Вас це няк не бентежить?

А це все тому, що Ви із задоволенням харчуєте себе та інших лайном зі ЗМІ. 

Ви навіть не намагаєтеся дізнатися бодай щось з реальності. Ефект Данніга-Крюгера - це повністю про Вас. Яскрава та досить сумна ілюстрація. :( 

І це я Вам пишу при тому, що мене не влаштовує ситуація з бляхами та особисто я проти їх вільного обігу. 

Гірше за бляхи можуть бути лише кЄтай-мобілі.

Це не дисертація, щоб цифрами оперувати. Але дані економічного розвитку є доступними. Можете пересвідчитись як розвивалася економіка за часи незалежності. Я був і є свідком усіх цих процесів. Кожен є свідком, в якій задниці опинилася держава після майдану.  

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224488
Поділитись на інші сайти

нельзя чего то достичь ничего не делая, а только покупая чужое... у нас было много своих авто разработок, но какой смысл их финансировать, если можно тупо купить бляху!?

Кто захочет вкладываться в такие машины как Сенс? Таврия? а главное зачем??? - если можно вложиться в такие же машины где то там... а потом старье продать нам... мы даже до китая уже не дотягиваем... и Ланосы у нас испаганили когда с Польши производство перетянули... - даже перетянуть полноценно не смогли... а зачем? если есть бляхи!? - ото точно только свалку для отходов.

а еще прикольно, что едешь по дорогам и везде их делают, но не наши, а турки... ибо нашим даже такое не доверяют... ибо привыкли воровать, халтурить и жить на халяву... - бляхи отличный этому пример.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224489
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, WAC47 сказав:

Сегодня по дороге на работу как раз по радио обсуждение было на эту тему, о недооценённости Украины.

Так, інженерно-технічний потенціал в України величезний. Як казав кіт Матроскін з відомого мультфільму "Средства у нас есть, ума у нас нету..."(с). Але, як я писав вище, причина його (потенціалу) НЕвикористання ховається далеко не серед простого люду...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224490
Поділитись на інші сайти

1 хвилину тому, mich_ya сказав:

нельзя чего то достичь ничего не делая, а только покупая чужое...

ты это сейчас вообще о чём? и как это связано с моим постом о том что малоизвестных производитель из страны третьего мира стал одним из мировых лидеров авиапрома?

2 хвилини тому, mich_ya сказав:

у нас было много своих авто разработок, но какой смысл их финансировать, если можно тупо купить бляху!?

Опять бредишь? (грустно вздыхаю)

Во всех странах с большим количеством автомобилей на душу населения оборот б/у автомобилей никак не ограничен - можешь свободно покупать что угодно, в том числе и завозить из-за рубежа. Спрос на новые автомобили зависит от высокой покупательной способности населения, а не от конкуренции с 5-10-25 летними авто, они конкурируют только с такими же новыми.

7 хвилин тому, mich_ya сказав:

Кто захочет вкладываться в такие машины как Сенс? Таврия? а главное зачем???

Жлобство в плане высокой цены - за те же деньги можно купить гораздо больше автомобиля, хотя бы у теж же китайцев. Что ты и сделал.

8 хвилин тому, mich_ya сказав:

и Ланосы у нас испаганили когда с Польши производство перетянули...

Ты ж вот сам пишешь почему проигрывает автомобиль конкурирующий с 10-25 летними авто. Сам с собой споришь.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224491
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, mich_ya сказав:

и Ланосы у нас испаганили когда с Польши производство перетянули... - даже перетянуть полноценно не смогли... а зачем? если есть бляхи!?

Так, і крах Римської імперії відбувся також через "бляхи", бо колісниці власного виробництва перестали купувати. І ще цивілізація Майя загинула через "бляхи"...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224492
Поділитись на інші сайти

22 хвилини тому, martinger сказав:

Так. Трактори Харківського тракторного заводу 2018 р.в. охоче продаються в Європі. Можуть, коли хочуть...

Дайте джерело цієї інформації. Бо я набираю в гуглі, а мені при слові Європа зразу вибиває "вживані і якісні трактори з Європи" - зрештою, це те, що треба було довести. Інфи про наші в Європі нуль, а про європейський секондхенд - море. Мені реально цікаво за якою ціною продається ХТЗ в Європі. Може так як з Ланосом - у нас за 10 тисяч дол., а на експорт -за 6 тис.? Ми такі фокуси знаємо. А ще цікаво, скільки продали і які квоти. Європейці на свій ринок просто так нікого не пускають. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224493
Поділитись на інші сайти

я также пишу, что нужно делать свое... - сначала оно будет дешевым и простеньким типа как СК у китайцев или Таврики у нас... - только СК брали больше чем таврики.

Потом оно начнет расти.

а чтобы брали Сенсы или Таврии - нужно закрыть доступ к бляхам.

Ведь бляхи стали брать не потому, что Сенсы/Ланосы делали херово, а потому, что бляха в 3...4 раза дешевле даже самого идеального Ланоса. А ланос дороже не потому, что жадные, а потому, что так получается... а то вот если сравнивать моего китайца с РАВ4 - можно сказать, что равчик дороже потому как зажрались и задрали цену и не хотят сволочи сбрасывать.

6 минут назад, martinger сказал:

Так, і крах Римської імперії відбувся також через "бляхи", бо колісниці власного виробництва перестали купувати. І ще цивілізація Майя загинула через "бляхи"...

Кто может - тот делает, кто не может - тот бздит ;)

Тебе ж никто не запрещал купить бляху, но яйки оказались слабоваты.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224494
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, sens2012 сказав:

Дайте джерело цієї інформації. Бо я набираю в гуглі, а мені при слові Європа зразу вибиває "вживані і якісні трактори з Європи"

4 хвилини тому, mich_ya сказав:

а чтобы брали Сенсы или Таврии - нужно закрыть доступ к бляхам.

нет! надо запретить импорт автомобилей вообще.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224495
Поділитись на інші сайти

((:((:((:   присутній мат

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/280/#findComment-2224496
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.