Перейти до змісту

На литовских номерах в Украине

Рекомендовані повідомлення

12,4 тис   59
8 часов назад, WAC47 сказал:

На часах 12:21.

Есть такая вещь, как часовые пояса. Я не в Украине. И часы у нас разные. 

8 часов назад, WAC47 сказал:

...

Но это всё уже далеко от контекста. Повторюсь: о чём вообще спор?

А спорить желания нет. Бесполезно. Хорошего дня. 

4 часа назад, WAC47 сказал:

Так предлагай. Разве кто (кроме пана архитектора) запрещает тебе что-то предлагать?

Так одно дело предлагать, а другое купить, носить, стрелять и кричать, что в других странах можно это делать и я хочу. В этом случае нарушена последовательность.

Аналогию, думаю, проведешь сам. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219655
Поділитись на інші сайти

36 хвилин тому, Александр29 сказав:

Есть такая вещь, как часовые пояса. Я не в Украине. И часы у нас разные.

Та я как бы не дурак, но форум находится в киевском часовом поясе и когда ты пишешь что сейчас 3 ночи ... это выглядит мягко говоря странно. То ли взрослые понты, то ли детское хваствовство. Что в принципе одно и тоже.

У нас тут туристическая ветка? Нет. Ты зачем-то затронул тему моих поездок, зачем-то козырнул тем что якобы находишься в США. Ты хотел показать что у тебя поездки дальше и круче? Да на здоровье, я рад что у тебя есть возможность за государственный счет кататься в том числе и в США. Но есть куча людей которые ездят ещё дальше, ещё чаще, ещё круче, ещё и за свои. Но мы сейчас не этими писюнами меряемся, а обсуждаем свободу покупать то что хочется, а не что разрешил очередной вариант ЦК КПСС.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219656
Поділитись на інші сайти

Александр, обрати внимание на то что ты плавно сполз с основной темы на тему, как говорил классик, формы носа оппонента.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219657
Поділитись на інші сайти

54 хвилини тому, Александр29 сказав:

Так одно дело предлагать, а другое купить, носить, стрелять и кричать, что в других странах можно это делать и я хочу.

В нашей стране тоже можно. Теперь ты об этом знаешь.

54 хвилини тому, Александр29 сказав:

Аналогию, думаю, проведешь сам. 

Александр, разберись сначала с базовыми вещами регулирующими оборот оружия в стране. А уж потом поговорим об аналогиях.

Тем более что для этого есть отдельная ветка форума. А тут - про евробляхи.

Змінено користувачем WAC47
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219658
Поділитись на інші сайти

15 годин тому, sens2012 сказав:

акі сьогодні правила. З продажі автомобілів йдуть значні надходження в бюджет.

Що ж Ви все про одне і теж... Дозвольте запитати: Ви часто бачите на вулицях циган-попрошайок? А "професійних" жебраків? Вони мають непогані прибутки . Чому вони цим займаються? Не тому, що їм дійсно сутужно, а тому, що це їх спосіб заробіткі і їм так добре. Дуже часто цим займаються молоді і здорові люди. Але головне: 50-80% їхнього прибутку забирають їх "куратори", барони, "смотрящі". Ви подаєте їм милостиню? Я категорично ні! Адже ті "куратори" є досить багатими особами. Я не хочу допомагати їм ще збагачуватись. Точнісінько так і з бюджетом нашої держави. Ані найменшого бажання у мене не має допомагати збагачуватись тим, хто вже є чи не найбагатшими...

16 годин тому, sens2012 сказав:

а мовчки роблять свою справу, підтримують родину,

Вірно, а "євробляхи" - це і є їх справа.

13 годин тому, sens2012 сказав:

Натовп вирішує, що він і є влада і йде чинити "правосуддя".

Так. Навіть Конституція каже, що влада в Україні належить саме народу. Натовп - це і є народ.

13 годин тому, sens2012 сказав:

Люди пробують вирішувати питання силою - перекривають дороги через те, що нема доріг. Лягають на рейки, бо не їздить електричка до якогось села. Цього літа перекрили на кілька годин міжнародну трасу, бо поставили зупинку не в тому місці, якому вони хотіли...

Не розумію, що тут не так??? Ащо, якщо не залатали дірки на дорозі, то йти з поклонами до чиновників, які вкрали гроші, призначені для латання тих дір? Падати в ноги й просити??? Чи може пальчиком пригрозити, які вони погані? Чи Ви вважаєте, що люди, які чинять такі крайні дії не пройшли теренами української бюрократії? Мало листів писали і т.д.? "Якщо гора не йде до Магомеда, то..."

12 годин тому, Александр29 сказав:

Я так тоже хочу. Мне когда к Верховной Раде бежать? 

А хто забороняє жити так цивільним "шлюбом"? Чи тут принципово саме штамп у паспорті? :) Здається мені, що причина дещо в іншому. І держава (тим більше ВР) тут нідочого...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219672
Поділитись на інші сайти

12,4 тис   59
11 часов назад, WAC47 сказал:

У нас тут туристическая ветка? Нет. Ты зачем-то затронул тему моих поездок, зачем-то козырнул тем что якобы находишься в США. Ты хотел показать что у тебя поездки дальше и круче? Да на здоровье, я рад что у тебя есть возможность за государственный счет кататься в том числе и в США. Но есть куча людей которые ездят ещё дальше, ещё чаще, ещё круче, ещё и за свои. Но мы сейчас не этими писюнами меряемся, а обсуждаем свободу покупать то что хочется, а не что разрешил очередной вариант ЦК КПСС.

При чём тут одно к другому? Ты там трезвый? Дело не в козырянии, а в том, что не всё так радужно и хорошо в тех странах, которые ты в пример приводишь, я к этому вёл. Учись жить в свое стране правильно, а не смотреть оглядываясь на другие. А вопрос задавал, так как искренне узнать хотел, был ли ты там, что в пример ставишь? 

Потому как за себя скажу, мечты рушаться очень быстро. И я давно стал понимать, что жить я хочу в Украине и строить свою страну, а не бежать из неё. И пытаюсь это сделать. Всем кто против законов предлагаю поехать туда, где нравится, а не нарушать установленный порядок тут. 

И так, на будущее, государственных денег тут, аж ни копейки. Я к этому шёл с 2012 года, считай это, как учёбу за очень хорошую успеваемость, так как лично меня приглашало правительство США, а не посылала Украина. И оплачивает мне всё США, а не Украина. У Украины денег нет тратить такие суммы, так как налогоплательщики бляхи покупают, а не в бюджет деньги приносят. И ты всё про совок да про совок, акстись уже. На дворе 21 век уже, а он ещё ЦК КПСС вспоминает. Ты там ещё остался?

11 часов назад, WAC47 сказал:

Александр, обрати внимание на то что ты плавно сполз с основной темы на тему, как говорил классик, формы носа оппонента.

Куда я там, по твоему мнению сползал? Я тебя внятно ответил, что спорить не желаю, ибо БЕССМЫСЛЕННО? 

Или ты на грубость нарываешься?

10 часов назад, WAC47 сказал:

В нашей стране тоже можно. Теперь ты об этом знаешь.

Александр, разберись сначала с базовыми вещами регулирующими оборот оружия в стране. А уж потом поговорим об аналогиях.

Тем более что для этого есть отдельная ветка форума. А тут - про евробляхи.

Ну поучи меня, просвяти, про оборот оружия в стране, с удовосльтвием почитаю. Можешь тему даже отдельную создать. 

И да, тема про евробляхи, а не про СССР!

Змінено користувачем Александр29
.
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219673
Поділитись на інші сайти

3 години тому, Александр29 сказав:

Дело не в козырянии, а в том, что не всё так радужно и хорошо в тех странах, которые ты в пример приводишь, я к этому вёл.

Интересно где я говорил что там всё радужно если обсуждалась тема государственных запретов, евробляхового способа борьбы и сними и твоего предложения чемодан-вокзал-иная_страна?

При чём тут вообще радужность если мы обсжудаем не "где лучше жить", а нормальную регуляцию покупки автомобилей (большинство стран мира) и черезжопное решение в Украине?

Короче, как я и ожидал ты сам не знаешь нафига ты меня про тур.опыт спросил.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219674
Поділитись на інші сайти

Є частина громадян, вражених бацилою конституційних прав і самоуправління. Ці бацили розносять "активісти", а масовка з задоволенням все хаває, бо там все просто. Народ, а правильніше сказати натовп, любить прості рішення. В Конституції є фраза, що носієм влади є народ і здійснює цю владу через представників і безпосередньо. Правда, натовпу ніхто не удосужиться пояснити, що означає здійснювати владу безпосередньо. А це лише референдум по якомусь питанню і вибори президента. Не розуміючи основ права, натовп йде на свій розсуд керувати країною, господаркою, вершити правосуддя і т.д. І бляхи тут в перших рядах. В неті є ролик, де бляхарі колупають щойно покладений асфальт, мотивуючи це поганою якістю асфальту і роботи. Неосвічений натовп бляхарів вважає себе експертами буквально у всіх галузях. Фіксувати порушення, писати, доводити свою правоту в судах - для натовпу це занадто складно. Шарікови звикли діяти простіше. Основа їхніх діянь - це масовість, нахабність, безпринципність, юридична неосвіченість і від цього рішучість. Звичайно, нормальних людей є незрівнянно більше. Але вони не об"єднані проблемою-ідеєю, вони законослухняні, вони розуміють відповідальність, вони врешті-решт зайняті на роботі і мають дуже обмаль часу на різні неформальні заходи і дії. Але саме завдяки нормальним громадянам країна живе, кожен раз вилазить з кризи після чергових потрясінь. Продажі нових машин і легальні перші реєстрації вживаних машин зростають. Зростають відрахування в бюджет. Це найкраща зброя проти блях і бляшаної ідеології. 

Вже зовсім скоро відновиться робота Ради, а з нею і друге читання законів 8487 та 8488. Я не дуже знаю регламент роботи парламенту. Цікаво, чи можуть друге читання відтягувати безконечно? Що буде, коли в другому читанні Рада не зможе набрати голосів? Закони не приймуть взагалі? Може хтось знає. Цікаво би було почути думки. Це важливо, бо зависання цього питання - це найгірше, що може бути. Невизначеність лише наруку простроченим і з лівими документами бляхарям, безпредєльщикам, які вчиняють хаос на наших дорогах. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219675
Поділитись на інші сайти

2 хвилини тому, sens2012 сказав:

вражених бацилою конституційних прав і самоуправління

в мемориз :bravo:

как говорится

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219676
Поділитись на інші сайти

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219678
Поділитись на інші сайти

1 час назад, WAC47 сказал:

в мемориз :bravo:

как говорится

"......Згідно з Конституцією, народ як суверен здійснює владу різними шляхами. Він реалізує свою уста-новчу владу, визначає і вдосконалює конституційний лад держави. За допомогою виборів делегує здійснення владних повноважень державі в особі її конституційних органів та органам місцевого самоврядування. Народ здійснює владу і через всеукраїнський, місцевий референдуми, вибори, народну законодавчу ініціативу, інші форми безпосередньої демократії....."

Тепер для  уражених бацилою "конституційних прав":

Так, ст. 69 Конституції України визначає, що народне волевиявлення здійснюється через вибори, референдум та інші форми безпосередньої демократії. До останніх зазвичай відносять;

- дорадчі опитування громадян України (консультативний референдум); 

- опитування громадської думки 

- загальні збори громадян

- місцеві ініціативи 

- громадські слухання

Отже, ні звернення громадян, ні діяльність громадських організацій не виражають суверенітету народу, не інституюють його безпосереднє державно-владне виявлення. Це твердження є виправданим і стосовно зборів, мітингів, походів, демонстрацій, можливість проведення яких передбачена ст. 39 Конституції України, а також щодо опитування та анкетування з питань місцевого самоврядування, громадських експертиз, громадських робіт з благоустрою території населеного пункту та надання послуг соціально незахищеним громадянам, участі у масових акціях, самооподаткування тощо, які не є формами безпосередньої демократії, однак виступають формами участі громадян в управлінні державними справами.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219679
Поділитись на інші сайти

Для политики есть соответствующий подфорум на этом форуме. Эта тема-о евробляхах.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219689
Поділитись на інші сайти

Бляхарям можна щось пояснити тільки їхньою мовою. 

Наприклад, прикупив собі чоловік бляху. Поставив біля свого особнячка і сидить, кайфує, дивиться Ютуб, які лохи кругом. АЄС все так солодко пояснює про недосконале законодавство, про безкарність і про те, що треба влаштовувати власний добробут силою бляхо-громади і з допомогою адвокатів. Раптом зранку прямо напроти будинку бляхаря приїхала техніка, поставили огорожу і почепили плакат, що буде тут 20-ти поверховий будинок. Гвалт і крик. Збіглася вся затишна колись вулиця, кожен другий бляхар... Як так? Не законне будівництво, хто дозволив? Побігли в органи влади. А їм в кабінетах - та ніби і не можна там будувати, але законодавство недосконале, чітко не прописано, справа в процесі вирішення (вже не один рік), ведеться розслідування, забудовник не правий, самозахоплення землі, але поліція безсила, не має повноважень і т.д. Вийшли будівельники, підтягнулися тітушки, приїхали інвестори, прийшли власники майбутніх квартир - Конституція рулить. Кожен має право на житло. Земля і недра - власність народу. Народ безпосередньо здійснює владу... Разом сила. Що ти тут свою бляху поставив? Бульдозер не може проїхати. Вийшли тітушки, обклали всіх матом.... Незгідним пообіцяли спалити хати і машини... Кому не зрозумілі принципи народовладдя - набили морду. 

Бляхарі і прихильники бляхо-ідеї, вам такий порядок в країні подобається? А таке вже є кругом. В країні тисячі незаконних самобудів.... Вже заселених. Це як бляхи - поки їх не рухають, тихо. Тільки зачеплять - буде під Радою бунт і вимоги амністії і легалізації. Доки одним сходить з рук, інші беруть приклад і знову бунт і нові вимоги. Народовладдя. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219691
Поділитись на інші сайти

АКЦІЯ 3-ГО ВЕРЕСНЯ НА КОСТЮШКА ПІД СТІНАМИ ДФС!

збір о 8:30 під Управлінням Львівської митниці ДФС на вул. Костюшка, 1

МЕТА АКЦІЇ: 
Вимагати можливості здійснення перезаїздів наших авто у Львівській області! 
Проведення відкритого конкурсу на посаду керівника Львівської митниці ДФС!

ІНФО:
Керівник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук більше року перебував у відпустці, і в понеділок, 3-го вересня виходить на роботу. Всі акції, які проводив наш Олег разом з організаціями, що входять до складу громадської ініціативи «Рух за людські права», всі попередні заходи «АЄС Львів» на Костюшка – тепер продовження. В понеділок до нас підключаються осередки АЄС майже зі всіх областей Західної України, та, звичайно ж, Олег Ярошевич.

Результат акції, який має бути – встановлення чітких правил та умов перезаїзду власникам авто на єврономерах, та організація круглого столу за участі активістів та саме керівника Львівської митниці, поки він знову не пішов у відпустку

ЗАРАЗ, КОЛИ ОЛЕГ ЗАТРИМАНИЙ, МИ ОСОБЛИВО ПОВИННІ ТРИМАТИСЯ РАЗОМ І ПРОДОВЖУВАТИ РОБОТУ АЄС. Нагадую, друзі, що офіс працює в звичному режимі, юрист є на місці, телефонуйте на офісний номер або нам. На випадок SOS і загалом – друзі, подумайте, чи справді ви знаєте свої права і повноваження поліції щодо авто на єврономерах. Приходьте в офіс на консультації. Нагадую номер телефону – 073 880 880 2.

РАЗОМ СИЛА!

Коментар. Олег - це керівник львівського осередку АЄС. Останніми місяцями він разом з прибічниками здійснював активне "народовладдя" на львівській митниці. Зараз він сидить в СІЗО. Зрештою, не дивно. Дивно інше. Ніхто нічого не коментує, ніхто не визволяє, ніхто навіть не обурюється. Головний бос Ярошевич оголосив, що керівник львівського АЄС відсторонений від "посади". А про причину арешту ні слова. Є підозра, що був спійманий на отриманні великого хабаря від митників і митники все це зафільмували. Ніщо інше на ум не приходить, зважаючи на мовчанку Ярошевича. Сам Олег - керівник львівського АЄС людина досить рагулювата, наївна і недалека. Я йому не раз писав в неті, що львівський осередок АЄС займається протиправною діяльністю (пригон і продаж блях, виготовлення липових документів, виготовлення липових номерів, перешкоджання діяльності державних органів влади, шантаж держслужбовців, розповсюдження неправдивої інформації, тиск на поліцію і свідків). Звичайно, діалогу не виходило. Опонентів вони зразу банять. На їхньому сайті може бути лише одна думка. Їхня. Побачимо, що буде дальше. В час першого дзвоника АЄС хоче блокувати центр Львова. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219850
Поділитись на інші сайти

Не в тему, но интересно: евробляхи наоборот - украинские ВУ в Европе для европейцев.

Не только в Украине популярны евробляхи, как средство ответ на вопрос "где купить недорогой автомобиль". В Польше (возможно не только там) есть ответ на вопрос "как быстро получить ВУ" - получить его в Украине. Не сказать что б это было прям массово, судя по статье счет идет на сотки, может тысячи поляков ездящих с украинскими правами.

В самой статье речь о схеме оформления прав без выезда в Украину, стоит это от тыщи до трех тыщ злотых - меньше тыщи долларов. В статье пишется о том что зачастую такие ВУ фальшивка, что легко проверяется польскими полицейскими. Но в комментариях к статье пишут что есть и совершенно белая (ну, почти белая) схема: выезд в Украину (отметка в паспорте), оформление якобы временного проживания, запись на курсы с последующим экзаменом (комментаторы называют цену от 1000 до 1500 долларов в зависимости от категории).

Зачем это надо полякам? Главная мысль статьи: для обхода лишения прав в Польше, например за пьянку. В комментариях пишут что получение ВУ в Польше сложно - я не в курсе, насколько это правда, но кажется мне что всё же чёс учитывая то сколько надо выложить за украинские ВУ без знания украинского языка и украинских ПДД.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219856
Поділитись на інші сайти

5 часов назад, WAC47 сказал:

Зачем это надо полякам? Главная мысль статьи: для обхода лишения прав в Польше, например за пьянку. В комментариях пишут что получение ВУ в Польше сложно - я не в курсе, насколько это правда, но кажется мне что всё же чёс учитывая то сколько надо выложить за украинские ВУ без знания украинского языка и украинских ПДД.

у нас получить права легче чем в польше. и на сколько я знаю дешевле чем у них.

украинец который живет в польше ездил сюда открывать дополнительные категории. во-первых , ему обошлось дешевле (и дома побывал, и категории открыл). во-вторых, с ихними ВУ предусматривается штрафные балы за нарушение пдд, с нашими ВУ это не предусмотрено)). 

знаю поляка у которого есть желание открыть дополнительные категории в украине, но нету возможности))))). все упирается в оформлении документов на легальное пребывание в украине (робота, учеба, по семейным... любое, но туЫст не подходит). надо чтоб в украине у поляка(да любого иностранца) была легальная регистрация, прописка, типа того. наверное поляку пока не жмет ВУ, что он не занимается этим вопросом, хотя в инете полно объявлений, что сделают регистрацию иностранцам(и цены еще сносные))) ). 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219868
Поділитись на інші сайти

В 30.08.2018 в 20:52, sens2012 сказав:

АКЦІЯ 3-ГО ВЕРЕСНЯ НА КОСТЮШКА ПІД СТІНАМИ ДФС!

збір о 8:30 під Управлінням Львівської митниці ДФС на вул. Костюшка, 1

МЕТА АКЦІЇ: 
Вимагати можливості здійснення перезаїздів наших авто у Львівській області! 
Проведення відкритого конкурсу на посаду керівника Львівської митниці ДФС!

ІНФО:
Керівник Львівської митниці ДФС Левко Прокіпчук більше року перебував у відпустці, і в понеділок, 3-го вересня виходить на роботу. Всі акції, які проводив наш Олег разом з організаціями, що входять до складу громадської ініціативи «Рух за людські права», всі попередні заходи «АЄС Львів» на Костюшка – тепер продовження. В понеділок до нас підключаються осередки АЄС майже зі всіх областей Західної України, та, звичайно ж, Олег Ярошевич.

Результат акції, який має бути – встановлення чітких правил та умов перезаїзду власникам авто на єврономерах, та організація круглого столу за участі активістів та саме керівника Львівської митниці, поки він знову не пішов у відпустку

ЗАРАЗ, КОЛИ ОЛЕГ ЗАТРИМАНИЙ, МИ ОСОБЛИВО ПОВИННІ ТРИМАТИСЯ РАЗОМ І ПРОДОВЖУВАТИ РОБОТУ АЄС. Нагадую, друзі, що офіс працює в звичному режимі, юрист є на місці, телефонуйте на офісний номер або нам. На випадок SOS і загалом – друзі, подумайте, чи справді ви знаєте свої права і повноваження поліції щодо авто на єврономерах. Приходьте в офіс на консультації. Нагадую номер телефону – 073 880 880 2.

РАЗОМ СИЛА!

Коментар. Олег - це керівник львівського осередку АЄС. Останніми місяцями він разом з прибічниками здійснював активне "народовладдя" на львівській митниці. Зараз він сидить в СІЗО. Зрештою, не дивно. Дивно інше. Ніхто нічого не коментує, ніхто не визволяє, ніхто навіть не обурюється. Головний бос Ярошевич оголосив, що керівник львівського АЄС відсторонений від "посади". А про причину арешту ні слова. Є підозра, що був спійманий на отриманні великого хабаря від митників і митники все це зафільмували. Ніщо інше на ум не приходить, зважаючи на мовчанку Ярошевича. Сам Олег - керівник львівського АЄС людина досить рагулювата, наївна і недалека. Я йому не раз писав в неті, що львівський осередок АЄС займається протиправною діяльністю (пригон і продаж блях, виготовлення липових документів, виготовлення липових номерів, перешкоджання діяльності державних органів влади, шантаж держслужбовців, розповсюдження неправдивої інформації, тиск на поліцію і свідків). Звичайно, діалогу не виходило. Опонентів вони зразу банять. На їхньому сайті може бути лише одна думка. Їхня. Побачимо, що буде дальше. В час першого дзвоника АЄС хоче блокувати центр Львова. 

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219877
Поділитись на інші сайти

Извините, если оффтоп. Смотрите, а если я из США пригнал авто, сколько можно ездить на нём, без растаможки? И какие штрафы предусмотрены, в случае чего?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219915
Поділитись на інші сайти

Какая разница откуда авто? США, Вьетнам, Польша или Россия - закон один.

Штраф и сроки зависят от того как авто было ввезено.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219916
Поділитись на інші сайти

Все детали ввоза без растаможки расписаны например у тут

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219917
Поділитись на інші сайти

7 хвилин тому, WAC47 сказав:

Все детали ввоза без растаможки расписаны например у тут

Спасибо огромное, ухожу читать.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219918
Поділитись на інші сайти

З.Ы. Так шо же получается? Авто на дойчебляхах призрак? Там уже в базе нет и здесь на не существующих номерах? :rifle:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219927
Поділитись на інші сайти

43 хвилини тому, Vodoley63 сказав:

З.Ы. Так шо же получается? Авто на дойчебляхах призрак? Там уже в базе нет и здесь на не существующих номерах? :rifle:

дочитал до слов "олег назаренко"

это известный бляхохейтер, вечно теряющий свои доходы в атобизнесе

тема с со снятым учетом там изжила себя много ранее, когда автомобили без регистрации (снятые с учета) оставались на нейтральной полосе до полного разворовывания.

Змінено користувачем LAVe
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219929
Поділитись на інші сайти

Что ММР, что Назаренко не стоящие внимания источники информации. Точнее - источники дезинформации, фейков, перекручиваний, хайпа и пр.

Я конечно не занимался доскональным изучением что первого, что второго. Но каждый раз когда новостная лента приносит ссылку на сей портал или в новости отражено мнение Назаренко - материал от 50 до 100 процентов фейк/откровенное_вранье, зачастую ещё и сдобренное удивляющим невладением темой по которой даётся комментарий.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/93244-na-litovskih-nomerah-v-ukraine/page/237/#findComment-2219931
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.