Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт

Ось і я вже ланосовод.

Після довгих вагань, недоспаних ночей і злості на міський транспорт вирішив я прикупити собі авто. Мріяв про ланос ще 2 роки тому, особливо коли була в мене таврія і потім коли був форд 87 року.

Перечитав форум вздовж і впоперек, дістав напевно всіх чернівецьких таксістів-ланосів. Одним словом забив я купувати 96 року хонду цивік.

Зі старту націлився на базу з гуром. Нарешті найшлись всі гроші - чешу я в УкрАвто. Після відкликів про персонал УкрАвто на форумів був морально готовий до поганого відношення. Але...

Я - Добрий день!

УА - Добрий!

Я - Я хочу ланос.

УА - Який ?

Я - 1,5 + гідрік.

УА - Є таке. Йдіть на стоянку вибирайте.

Пішов на стоянку. Дивлюся ось воно 05U - моє!.

Підходжу ззаді. Бля! 1,4

Походив по стоянці блін всі 1,4 або з противотуманками - тіп на яких в мене грошей немає.

Розстроєний йду до манагерів і кажу нема мого ланоса.

Мені : - Нє баісь. Який хочеш?

Я : 05U.

Короче ведуть мене на іншу стоянку де стоїть мій звір.

Все беру!

Домовляюся з менеджером що пару допів поставити і щоб в 2-3 год завтра забрати.

Замовляю

1. Мафон самий дешевший, головне прийомник (бо любий мп3 по наших дорогах піде лісом) - 600 грн.

2. Антикор 985 грн

3. Сигналізація Шеріф 925 з установкою з прибамбасами 1120

Короче разом з мене зняли 2800 грн.

Пішов заплатив в банк гроші за авто.

52600 + 161 грн. комісія банку "Приват".

Вернувся в салон - показав чеки і пішов собі на роботу. Попередньо домовився з менеджером що машина буде готова до 16-00 на наступний день, але на всяк випадок щоб я звякнув в 12-00.

З горем пополам я доживаю до наступного дня.

Приходить 12-00 - набираю манагера. Козел - трубу не бере (мобільний). Я стаю злим і наярюю кожних 5-10 хв. Нарешті манагер бере трубу і каже можете приходити на 13-00 - машина буде готова.

Приїзджаю. Є ланос. Стоїть як сирота збоку , весь в пилюці в антикорозійці (це на спєци так заливають).

Втикаю чого манагер трубу не брав - в когось день народження і всі квасять.

Нарешті я розписуюсь всюда мені дають ключі. Перша в мене тема чи не наї...ли з сигналізацією ?

Виявляється ні. Все гут все на місці.

І ось я вже власник ланоса!

Ура поїхали!

Думаю відїду я трішки назад, щоб не заважати народу. Заводжу авто - пробую включити задню - не включається. Глушу і треніруюсь включати задню не йде і так і сяк.

Потім думаю а нах тут цього кільця пласмасового на ричагу.

І тут розумію, що я індєєц. Добре що не йшов позоритись перед манагерами. Гонсчег блін. Ну ладно.

Дивлюся моя мафинка вся в пилюці і антикорі. Домовляюся з чуваком на мойці в салоні помити лань. Кстаті безкоштовно.

Але тільки чувак наніс піну на машину зразу запитав "А вона що після антикору". Я кажу "да". Він каже "нєзя мити авто місяць, вам манагери не казали, що ви мол творите, хочте щоб ржавіла?".

Хз грузить він мене чи ні, але я себе відчув індєйцем-2.

Короче змив він легенько піну, я дав йому призових 20 грн. і чухнув собі додому.

Трошки стрьомно але за 10-15 хв все стало на місце - все таки 1 раз в житті їду за рулем нової машини та ще й своєї.

Поки що ще не привик що в мене є нова машина і прислухаюсь до кожного шороху в машині щоб нічого не відвалилось:)

Поки проїхав 224 км.

Далі буде...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/
Поділитись на інші сайти

Поздравлю с покупкой :D Ни гвоздя, ни жезла :!:

Интересно, в Черновцах Шерифф 925 с контроллером ЦЗ ставят или как у нас в Запорожье :?:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-188945
Поділитись на інші сайти

Поздравлю с покупкой :D Ни гвоздя, ни жезла :!:

Интересно, в Черновцах Шерифф 925 с контроллером ЦЗ ставят или как у нас в Запорожье :?:

Велике пасибі:)

Да доречі ця ціна 2850 це сюди входить центральний замок

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-188960
Поділитись на інші сайти

А тепер про враження від машини за 4 дні.

Думав що нова машина це ідеальний механізм, який не буде глючити 1-1,5 року.

Коли забирав машину з салону думав от нова машина супер не гримить не клацає не троїть.

Як я вже писав я проїхав вже 250 км.

1. Штиняє щось спереді є підозра що то колодки. Бо штин з-під передніх коліс і якийсь характерний + гріються диски і болти передніх коліс. Але не дуже сильно.

Надіюсь що притреться.

2. Таке враження що трішки залипає холостий на долі секунди при переключенні передач.

3. Вроді моторчик чуть-чуть підтроює. Але це мені так здається.

4. Після 150 км здається що моторчик голосніше почав працювати.

5. Під час катання по чернівецькій бруківці(хто з чернівців той знає яка бруківка по вул. Гагаріна) оживає якийсь свєрчок, причому десь в дверях чи десь в панелі.

Бо ж розумію що ланос то не мерседес і чекати від ланоса супер плавності ходу та щоб він не гудів і не гримів не сама краща перспектива.

Хоча може я якийсь параноїк?

А тепер про приємне.

1. Все таки це ще одна степіньСВОБОДИ.

2. По трасі вроді їде класно тільки приємно похитує авто.

3. Працюють всі лампочки цяцьки фішки і т.п.

4. Розхід авто на 100 - 6,2 по трасі та 7,5 по місту з моєю їздою по Чернівцях, коли я їду помісту ще пробок немає, а коли їду додому вже немає.

5. І що саме головне для справжнього українця - всі сусіди, друзі та співробітники заздрять. :)

6. Нарешті в мене є машина в якій більш-менш дзеркала. Тепер я можу їхати назад по дзеркалам!!!.

7. Машина так і проситься дати їй 120-140 , але боюсь і більше 90 не їду(в смислі обкатка мото). Друган сів за руль в мою лань після своєї таврії і їде блін на 3 передачі 70. Я "альо, то вже пята мала б бути!!!".

А він "блін а я думав що я їду 40" - тіпа швидкості не чути.

Да і ще.

Я начитався бортових журналів про ТО-0.

Я собі придумав, що полюбас треба після 2,5 тик км чесати в сервіс.

А манагер в салоні мені сказав що зустрічаємось після 10000.

А я щось хотів виступити що ви мол мене грузите!

Але промовчав і добре зробив, бо...

прочитавши сервісну книжку виявилось що на 2500 км на сервіс їдуть сенси і ланоси 1,4 (мелітопольці), а ланоси 1,5 та 1,6 чекають 10000.

Хоча ніхто не забороняє їхати й 1,6 ланосу на ТО-0 після 2000 км.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-188973
Поділитись на інші сайти

lars_145

вітаю з вдалою покупкою. Не звертай увагу ні на що, а просто насолоджуйся машиною :wink: Включи голосно музику, відкрий вікно і поїдь десь за місто на трасу. Заради таких миттєвостей і варто жити 8)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-189090
Поділитись на інші сайти

lars_145

вітаю з вдалою покупкою. Не звертай увагу ні на що, а просто насолоджуйся машиною :wink: Включи голосно музику, відкрий вікно і поїдь десь за місто на трасу. Заради таких миттєвостей і варто жити 8)

Великий сенкс:)

А по трасі вона біжить кльово

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-189108
Поділитись на інші сайти

Привіт, друже ;)

Вітаю тебе з такою гарною машиною - саму придбав Лань 1,5 із ГУ-шником трохи більше місяця тому.

Ні тобі цвяха іржавого, ані доярки у блакитному мундирі.

А ось твої слова, що місяць не можна мити машину ... То лажа якась - ніколи про таке не слихав, свою вже мив не раз.

Хай вони не втирають ... Доречі, кузов на гарантії ... Та ще й мега-оцінкований. Отож, такі коменти з боку представників продавця вже схожу на суцільну нісенітницю.

Насолоджуйся машинкою та не слухай порад таких йолопів, після чи до антикору - мити можна.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-189492
Поділитись на інші сайти

Привіт, друже ;)

Вітаю тебе з такою гарною машиною - саму придбав Лань 1,5 із ГУ-шником трохи більше місяця тому.

Ні тобі цвяха іржавого, ані доярки у блакитному мундирі.

А ось твої слова, що місяць не можна мити машину ... То лажа якась - ніколи про таке не слихав, свою вже мив не раз.

Хай вони не втирають ... Доречі, кузов на гарантії ... Та ще й мега-оцінкований. Отож, такі коменти з боку представників продавця вже схожу на суцільну нісенітницю.

Насолоджуйся машинкою та не слухай порад таких йолопів, після чи до антикору - мити можна.

Дякую за привітання:)

Тобі також всього найкращого з твоїм авто.:).

А щодо антикору і мийки я хотів створити тему на форумі.

Да і коменти були зі сторони мийника а не зі сторони манагера

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-189550
Поділитись на інші сайти

24-07-08

Позавчора поїхав до мами на родіну і заодно поставити авто на облік.

Заїжджаю в гараж і чую що передком вперся в шину яка стоїть в кінці гаража. Думаю піз..ц... Хрямцнув бампер. Чуть не плачучи вилажу з машини і мацаю бампер. 5 хв лазив під машину. Фу... Є все-таки Бог на світі - просто вперся в шину. А ото б було... Тільки купив і вже коцнув.

Але все добре, що добре закінчується.

Нарешті поставив авто на облік по місцю проживання.

Коротко опишу процедуру.

1. Всі машини, що ставлять на облік вишикували на стоянці.

2. Прийшов чувак з фотіком, пофоткав всі авто: номера в моторному відсіку, зовнішній вигляд авто та салон. Вся процедура займає 1хв на 1 авто.

3. Після цього всі пишемо заяву на прохання зробити еспертизу.

4. Дають пісюльку і будь-ласка 359 грн в касу за експертизу.

5. Після проплати видають квитанцію, яку в експертному відділі міняють на офіційну бумагу(з фотками авто), що твоя тачка не має пошкоджень номерів кузова і немає ніяких зауважень.

6. З цією бумагою "Експертний висновок" йдем у відділ "Компютерна перевірка", де здаєш цю бумагу і всі документи що видали в салоні (сертифікат, акти прийому - передачі, довідки і т.п). Там сидить людина, яка перевіряє у мєнтовській всеукраїнській базі кузовні номера твої тачки на предмет чи вона часом не в угоні чи ще якась біда. Я чекав 20 хв поки вони загрузили базу, бо звязок у місцевого МРЕО з базою просто пісєц. (сам працюю в ISP, то трошки знаю).

7. Згодом чувак виписує документи якісь і вираховує скільки заплатити в пенсійний фонд, транспортний збір і всяка бадяга. Потім він видає пісюльку і чешемо в касу платити.

8. Проплачуємо, йдем знімаємо транзитні номери з авто і з квитанціями зручно вмощуємось під вікном "Видача документів".

9. Коли приходить твоя черга, кричать твоє прізвище дають техпаспорт та номера і забирають транзитні. Ти розписуєшся, дякуєш і біжиш прикручувати нові постійні номера.

Так як я взяв із собою свого сусіда - бувшого начальника місцевого УВС, то процедура скоротилась на 2-4 години.

Більшість часу я простояв в черзі в касу, так як каса одна на все МРЕО.

Підсумуємо:

При вартості авто 52600

1. Експертиза -359 грн

2. ПФ, податок, реєстрація,.... - 1851 грн.

всього 2210 грн.

Я розраховував на 3000 , тому дуже радий що вийшло на 800 грн менше.

Да і ще в салоні "УкрАвто" мені запропонували поставити на облік авто "всього" за 4100 грн.

4100 - 2210 = 1890 = ЕСП + тонування + захист двіжка + копаки + молдинг + бортовий комп + мертві бджоли не гудуть на чоловік 5.

Я не самий бідний в цій країні, але жаба давить і тому ставив на облік практично сам.

Накатав я за 4 дні 560 км вже.

Нові враження від авто:

1. Дуже погана обзорність в ланосів - заважає і передня стійка і задня.

Але присобачитись можна.

2. Кльовий по трасі розхід - до 6 літрів на 100.

3. По місту розхід - є такий термін в рунеті "я плакаль". Тільки заїзджаю в місто, трохи покручуся і лапмочка вже бликнула.

4. Все-таки в новій машині їхати просто ДУЖЕ приємно.

5. Стокові колеса "Росава" треба нах міняти - вчора їхав по трасі і шла злива. Над дорогою пролітав лелека моркий і не зміг нормально набрати висоту, і я його чуть не коцнув - добре що вчасно загальмував, але ліве переднє колесо пішло юзом , як лисе по льоду.

В мому старому форді такого не допускалося в принципі.

А так вроді все гут.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-189709
Поділитись на інші сайти

5. Стокові колеса "Росава"...
А що дебіцу пасіо вже не ставлять на ланоси?
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-189724
Поділитись на інші сайти

Мої вітання! нехай машинка приносить користь і радість! :g28:

Підвисання обертів під час перемикання - це так треба. Такий собі захист двигуна від теплового удару і трансмісії від навантажень

П.С. Перечитав перший пост - згадав свої переживання :oops:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-189796
Поділитись на інші сайти

5. Стокові колеса "Росава"...
А що дебіцу пасіо вже не ставлять на ланоси?

Та хз , думаю економлять.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-189807
Поділитись на інші сайти

Мої вітання! нехай машинка приносить користь і радість! :g28:

Дякую і всім цього ж бажаю :).

Підвисання обертів під час перемикання - це так треба. Такий собі захист двигуна від теплового удару і трансмісії від навантажень

Просто мені це нагадує чимось їзду на моїй старій таврюші на підсосі.

Ніби педаль газу відпустив, а мотор дальше реве.

Трошки висаджує...

П.С. Перечитав перший пост - згадав свої переживання :oops:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-189810
Поділитись на інші сайти

поздравляю с покупкой!Был сам удивлен когда увидел в салоне на ланосах не дебису пасио а россаву-от думаю теперь дэбица будет уже не самой голимой резиной))

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-189841
Поділитись на інші сайти

поздравляю с покупкой!Был сам удивлен когда увидел в салоне на ланосах не дебису пасио а россаву-от думаю теперь дэбица будет уже не самой голимой резиной))

Дякую!!!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-189858
Поділитись на інші сайти

Всім привіт.

Співчуваю всім хто постраждав під час повені на Зах. Україні.

Да... Вода це страшна сила...

Одним словом підтопило трішки в мене дома подвіря і підсобне приміщення. Вода була під самим порогом, але слава Богу в хату не зайшла. Іронія долі - все життя хотів мати басейн на подвірї, а тут річка під самим дверима тече...

Саме головне, що коли почалась підніматися вода різко я тієї ночі вдома не ночував - поїхав до мами на родіну проходити техогляд. А міг залишитись без нової машини...

Одним словом все для мене закінчилось нормально - тільки на подвірї купу намулу та штиняє рибою.

Тепер про авто.

Наїхав я вже 1300 км(це за 12 днів).

Пройшов техогляд - 300 грн. Хоча я його не проходив - тупо дав 300 грн+ копії техпаспорта.

Вчора застрахував авто - агент "Універсальної" мене грузив на повне КАСКО за 4700 (з виїздом за кордон), але в мене таких грошей немає і я вважаю таку цифру кидаловом зі сторони страхових компаній, послав його нах і взяв цивілку за 103 грн.

Машинка вроді їде. Дуже сильно реагує машинка на якість бензину.

Тільки залию на лівій заправці - зразу підтроює і нема тої потужності.

Позавчора сука зачепив на ямі знизу чимось. Нда низенька ланя. 10 хв лазив під машиною але слідів не виявив чим я зачепив.

Таке враження, що машинка почала більше гриміти - ходова і салон, хоча їзджу дуже акуратно. Але надіюсь що це моя параноя вспливає - в мене всі машини гримлять:)

А так все задовільняє, поки що.

Тьфу-тьфу, аби так дальше було.

П.С.

Да доречі, домкрат гримить в багажніку, спинки деколи підскрипують, деколи важко включається 1-ша передача.

Майже всі хвороби є.:)

Дай Бог щоб тільки шрек не світився.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-191537
Поділитись на інші сайти

Всім привіт.

Одним словом підтопило трішки в мене дома подвіря і підсобне приміщення. Вода була під самим порогом, але слава Богу в хату не зайшла. Іронія долі - все життя хотів мати басейн на подвірї, а тут річка під самим дверима тече...

Саме головне, що коли почалась підніматися вода різко я тієї ночі вдома не ночував - поїхав до мами на родіну проходити техогляд. А міг залишитись без нової машини...

Одним словом все для мене закінчилось нормально - тільки на подвірї купу намулу та штиняє рибою.

Тепер про авто.

Пройшов техогляд - 300 грн. Хоча я його не проходив - тупо дав 300 грн+ копії техпаспорта.

Вчора застрахував авто - агент "Універсальної" мене грузив на повне КАСКО за 4700 (з виїздом за кордон), але в мене таких грошей немає і я вважаю таку цифру кидаловом зі сторони страхових компаній, послав його нах і взяв цивілку за 103 грн.

Позавчора сука зачепив на ямі знизу чимось. Нда низенька ланя. 10 хв лазив під машиною але слідів не виявив чим я зачепив.

Таке враження, що машинка почала більше гриміти - ходова і салон, хоча їзджу дуже акуратно. Але надіюсь що це моя параноя вспливає - в мене всі машини гримлять:)

П.С.

Да доречі, домкрат гримить в багажніку, спинки деколи підскрипують, деколи важко включається 1-ша передача.

Привіт.вітаю з покупкою.У самого Ланосу півроку.Бачу в тебе пунктік - слухати скрипи машини.Розумію.У самого була така фігня. Недавно проїхався на жигулях( по-моєму 15-та модель). Доречі, коштують майже однаково машини.Після цього зрозумів - у мене це ще не скрип, а іншими дрібницями можна успішно боротися. Не грузися...За такі гроші - наші машинки це супер, і пішли всі на х..., хто думає інакше.Успіхів...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-191546
Поділитись на інші сайти

Всім привіт.

Тепер про авто.

П.С.

Привіт.вітаю з покупкою.У самого Ланосу півроку.Бачу в тебе пунктік - слухати скрипи машини.Розумію.У самого була така фігня. Недавно проїхався на жигулях( по-моєму 15-та модель). Доречі, коштують майже однаково машини.Після цього зрозумів - у мене це ще не скрип, а іншими дрібницями можна успішно боротися. Не грузися...За такі гроші - наші машинки це супер, і пішли всі на х..., хто думає інакше.Успіхів...

Дякую за вітання!:)

Надіюсь так і буде:)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-191559
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

пробіг 2000 км за 3 тижні.

Вроді авто їде, але є декілька зауважень:

1. Здається що авто стало менш згладжувати нерівності доріг.

2. Щось моторчик вроді підтроює, працює по пару секунд на різних оборотах, таке враження, що то підгазовує сам, то попускає.

3. Машина стала заводитися не з пів оборота, а з 1-2 оборота.

4. При рушанні з місця вроді є якийсь звук стрьомний - таке враження , що коли пускаю щеплення маленький удар бумц (хоча пускаю плавно).

5. І здається авто втратило потужність і підрив.

В кожному пункті є слово здається може воно так і було раніше просто я уваги не звертав? Або знову зла параноя гризе:)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-193493
Поділитись на інші сайти

3. Машина стала заводитися не з пів оборота, а з 1-2 оборота.

У меня когда как. Когда долго постоит - заводится с пол оборота. Когда часто заводишь - с 1-2 :)

4. При рушанні з місця вроді є якийсь звук стрьомний - таке враження , що коли пускаю щеплення маленький удар бумц (хоча пускаю плавно).

Это у многих так, у кого больше, у кого меньше, так что сильно не заморачивайся.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-193526
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Всім привіт.

Проїхало моє авто вже 3500 км + виплачено вже 10% ватрості авто з реєстраціями, антикорами і мафонами:)

Вроді їде нормально. Думав поїхати замінити масло на 3000, але вже дочекаюсь 5000(по документації 1-ша заміна на 10000).

Прикольно мати нове авто. Можна кудись поїхати далеко без пролем, тільки бензу доливай.

Тепер про саме авто. Що маю на сьогодні з "ланосовських" артефактів.

1. Тарабанить замок запалювання особливо по бруківці - ніяк не доходять руки до фіксення.

2. Скриплять задні сідушки - також не доходять руки.

3. Дивно себе деколи веде моторчик на холостих - підтроює.

4. Нахолодну не завжди хоче 1-ша передача включатися і нагарячу на ходу не хоче деколи 1 а деколи 2 передача.

5. Деколи скрипить чи то куліса чи що при влюченні передач і при їзді по х... дорозі.

6. Щось так гримить зад на брущатці і на ямах, що є підозра на задні стійки. Хоча може воно так має бути? І ключ від коліс літає по всьому багажнику - не доходять руки його десь примістити.

Це з мінусів. Хоча я не дуже на них і звертаю увагу.

Колись у мене була таврія то я її кожен тиждень вилизував, якісь вдосконалення робив, щось міняв бо то не працювало, то інше.

Теж саме було з фордом ескортом. Було куда гроші тратити, нервуватися.

А тут новий ланос, тільки бензу доливаю і трішки недовольний вищевказаними артефактами.

І щось чесно кажучи немає особливого бажання щось на машину чіпляти, якісь фішки доробляти.

Боюсь що починаю ставитись до свого авто як до холодильника, вірніше не як до засобу розкоші, а виключно як до засобу пересування. Чи добре це чи погано? Хз..

П.С.

До речі а показник температури ОЖ має щось спільне з реальною температурою, чи він просто так для краси чи у ланоса така супер система охолодження? Доречі щось ніразу не чув щоб вентилятор крутився на радіаторі, хоча в пробках стояв затяжних.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-200971
Поділитись на інші сайти

4200км.

"І все таки крутиться.." (С) Спалені астрономи.

Це я про свій вентиль на радіаторі. Стояв недавно в пробці і приїхав під офіс, чую жжжжж. О значить рулить, зря я боявся за показник температури.

Але в мене в таврії та у форді вентилятор продовжував працювати після виключення запалення, а тут виключається. Прикольно.

Бо я форд не один раз заводив з точкача, бо вентиль садив АКБ.

Поїхав я цих вихідних на футбол у Львів. Туди-назад 600 км. Туди з 15-00 по 19-00 звідти в 24-00 по 4-20. Перша велика мандрівка мого пепелаца.

Одним словом набрали ми прапорів і шарфиків та стартанули з друзякою з Чернівців на Львів. У друзяки Акцент.

По дорозі виявилось, що якогось х.. , моє авто не їде більше 130 км/год. Не можу його розігнати і пісєц. Педаль в топку - реакції 0.

Друзяка рванув 150, а я як хвостик постійно доганяю його. Короче буду міняти масло на днях нехай майстри думають як цей баг пофікстити. Надіюсь, що то свічки, бо я ж раніше писав що вроді підтроює мотор і не розвиває мовної потужності.

По дорозі думав, що чому я не взяв авто з кондішином, але тішив себе що все рівно не стало мені б грошей + я палю і часто їзджу з відкритим вікном.

Приїхали у Львів. Пересвідчилися що наша збірна це отара вівців . От фан-сектор молодці, і наш ,і білоруський. І в 24-00 стартанули в Чєрнауци. 20 хв в пробках по Львову і ось ми вже на трасі.

Так як їхали вночі, то не дуже швидко 90-110 км/год - тобто я встигав за своїм друганом на хундаї :)

Знову нові враження про авто:

1. Жорсткувата все-таки ланька.

2. Галіме стокове ближнє світло.

3. До сраки ці колеса росава. Шумлять як істрєбітель. Жорсткі. Дорогу тримають не самим кращим чином.

Прикольно мати нову машину. Не страшно кудись дальше мандрувати.

Аби так якомога довше було та менше неприємних сюрпризів.

А так все решту вроді гут.

Вчора помив машину нарешті за 3 тижні!!! Натерли її воском. Блистить, сяє :P як новенька. Хоча вона і є новенька (ще 2 місяці немає). Бо недавно показував своєму знайомому авто , а він питав "то бу?". А я "ні нова тільки не мита".

Так в планах на цей місяць:

1. Масло замінити і зробити щось щоб їхала більше 130 км/г.

2. Найти кентів які приклеять молдинги.

3. Поцікавитися тонуванням вікон авто.

4. Нарешті поставити своїм друзякам могар за авто. Може того вона і не їде більше 130?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-202742
Поділитись на інші сайти

вітаю земляк - ще трохи і можна організовувати Чернівецький філіал клубу :D

а чого це ти робив техогляд - у тебе ж нова машина?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-203348
Поділитись на інші сайти

вітаю земляк - ще трохи і можна організовувати Чернівецький філіал клубу :D

а чого це ти робив техогляд - у тебе ж нова машина?

Привіт земляк:).

Можна щось придумати:).

А щодо техогляду, то хз, мене даїшники пресували на кожному повороті поки не зробив.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-204743
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ну ось стукнуло моїй машинці 2 місяці від часу купівлі.

Проїхав я 4700.

Ітогі падвєдьом (Лесь)

1. Тьху-тьху ніразу не підвела.

2. Деколи підтроює мотор.

3. Почали підсвищувати колодки.

4. Тарабанить замок запалювання, скриплять спинки, скрипить ричаг КПП - все можна пофіксити, але руки не доходять.

5. Здається виріс розхід, хоча це поясюється пробками.

6. Страшенно в холод і в дощ потіють вікна.

Ну вроді всі стандартні "фічі" ланоса на борту:).

Поки я задоволений таким транспортним засобом як ланос. В мене була мета купити самий дешевший з більш-менш надійних авто, який мав би відбігати 1 рік без ремонту.

Вроді він себе виправдовує.

А тепер про лічноє.

Я не один раз сідав за кермо на підпитку (в розумних межах) і завжди собі казав, що це останній раз, бо наступний зловлять. І це часто повторялося.І недавно їду з дня народження (треба було проїхати 2 км). Виїзджаю за поворот і бачу "опа" - всіх тормозять підряд. Тормозять і мене - моя дівчина зразу випала в осадок. Один сидить в машині, другий махає палкою. Питають мене - "а в пана є документи на це авто". Я кажу - "є". Думав може не занюхають. ЩАС!!!.

Короче мене нюхнули і кажуть "ооооо , йдіть сідайте в машину(даїшну) ". І я йду сідаю і починаю тупити. Говорю - "їдемо на освідчення, але 1 хв зроблю 1 дзвінок". Цей з машини кричить тому з палкою "їдемо на освідчення". Мєнт з палкою лізе до моєї машини за руль. Я кажу нах, закриваю машину, дівчині кажу йди додому, а ми поїхали.

Тут мєнт з палкою на мене накинувся мол давно в наручниках був чи що ? І тут я проснувся. Думаю яке нах освідчення я ж не з перегаром , а реально випивший, думаю запасуть, будуть проблеми - штраф, можуть права забрати і т.п. Стою і думаю йти до кінця в боротьбі з мєнтами чи тормознутись і дати бабло та й звалити. Короче я передумую - даю бабло. Питаю цього мєнта, який виступав про наручники, "хто старший ти чи той що в машині"? Він щось почав гикати, я поняв, що той, що в машині. Посилаю нах цього мєнта з палкою лізу в авто даїшне. Починаю жалітися на життя і мол давайте домовимось. Він почав відморажуватися. Але в кінці запитав - "вам додому далеко?". Я говорю вот ще 800 метрів і все. Короче він каже пропонуйте. Бля і я тормоз починаю торги з 300 грн. Та почни з 50 грн!!! Цей мєнт вчув 300 грн - зразу повеселішав і сказав ок. Я пішов в авто взяв 300 грн і віддав йому. Він мені ви сам додому доїдете я кажу звичайно. Прикиньте провели мене додому!!!:).

Ось так я взяв собі в оренду на 800 м даїшний ескорт за 300 грн.

Звичайно я неправий. Думаю, що більше таке робити не буду.

Тим більше що наша ВР прийняла новий закон з новими тарифами штрафів. Але то не в штрафах діло, головне не наробити якоїсь біди.

Надіюсь буду чемний і чого бажаю всім ланосоводам і неланосоводам.

Будьте здорові.

Далі буде.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8211-lanos-15-bazagur-05u/#findComment-209008
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.