Перейти до змісту

межводное, черноморское, николаевка, стерегущее

Рекомендовані повідомлення

Кто был в указаных местах, как впечатления (условия, цены, инфраструктура, рыбалка), где лучше?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8158-mezhvodnoe-chernomorskoe-nikolaevka-stereguschee/
Поділитись на інші сайти

Я был в Стерегущем 2 раза. Если поискать, то найду телефон одной базы та что хуже. Рядом строилась получше, с горячей водой,тротуарной плиткой и т.д.( их тогда былло 2 нормальных)

Что сказать. Кормили хорошо, один раз попали в домик под солнцем пекло страшно. внутри можна было находится только ночью, втрой раз было лучше. Домик под деревом был-нормально. удлобства на територии и вода тоже. Питьевая давалась 2-3 раза в сутки.( это было 7 лет назад)

Единственное что нам сильно не понравилось( может это специфика того региона) временами очень грязное море. водорослями. их кучами выбрасивали на берег и водоросли воняли. Еще были щипалки в воде(наверное от водорослей) так щипались, что ме взрослому это не нравилось. не говоря о детях. Там тогда было тихо , дискотека и все. На кеосу прикольно было ездить(5-7км) с одной стороны вода тихая и теплая, с другой волны и холодная.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8158-mezhvodnoe-chernomorskoe-nikolaevka-stereguschee/#findComment-187803
Поділитись на інші сайти

Кстати тогда я на машине далеко не ездил. и добирался туда на поезде. Так от ближайшей жд станции Красноперекопск ходил только 2 рейса автобуса утром и после обеда.. А я приезжал около 11-00. приходилось брать такси.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8158-mezhvodnoe-chernomorskoe-nikolaevka-stereguschee/#findComment-187807
Поділитись на інші сайти

48   0

По этой теме:

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8158-mezhvodnoe-chernomorskoe-nikolaevka-stereguschee/#findComment-188064
Поділитись на інші сайти

Я відпочивав у Міжводному позаминулого літа. Відпочивали ми у приватному секторі. Це напевно одне з небагатьох селищ в Криму, де поєднано гарний величезний пляж, непогана як для села інфраструктура, чистенька вода, і невисокі ціни. Тепер по-черзі. Пляж - дуже довгий і широкий, пісок. Спуск до води дуже пологий, перших метрів 25-40 вода не глибше як по пояс. Дуже добре для дітей. Далі як обично, глибина нормальна. На пляжі є різні горки для дітей і дорослих, купа скутерів, бананів, лунапарк, кабаки, караоке і т.д. Містечко "заточене" під не надто заможних відпочивальників, всюди є всі умови для приготування їжі самостійно, деякі господарі готують їсти. В центрі селища багатезно мінімаркетів, є один досить пристойного рівня, з корзинками, на касах сканери штрихкодів. Якщо чесно, був вражений. Там же в центрі базарчик. Ціни як у себе вдома (хіба пара копійок різниці). Я жив в самому центрі, коло базару. Все поруч, до моря 100 метрів. Вартувало то задоволення тоді 25 грн. з носа. Цього року звонив - 35, по селі до 50 грн. Є також і новозбудовані садиби-котеджі, зі всіма умовами від 100 грн. і вище. Вода там реально прозора як сльоза (зранку), далі у прибережній зоні її мутить народ. Відпливажш далі - і плаваєш як в акваріумі, дно видно як на ладоні. Народу на пляжі хватає. В принципі, якщо є авто або не в западло пройтися хв. 15-20, можна йти до маяка на скали. Там народу майже нема, зате красота.... Без маски і ласт нема чого туда йти. Можна пройти від берега метрів 15 і стати на краю глибочезної ями метрів 8-10, видно крабів на дні, а фіг дістанеш, вуха закладає. Там правда все дико, тобто нетронуто цивілізацією. При бажанні можна поїхати в Саки в аквапарк. Там звичайно супер-пупер. Є там озеро, вроді прісне. Там можна рибу лапати. Газда постійно ходив, я чось лінився вставати рано. в кінці села при бажанні можна і з палатками відпочивати. Що стосується Чорноморського, то це вже місто зі всіма витекающими. Але пляж там разів у 4-5 менший, а народу ..... Від Міжводного до Чорноморського 15 км. Шо туда шо туда добиратися краще на авто, є маршрутки від Євпаторії. Думаю на наступному тижні туда рванути.

Можеш тут глянути

Дуже багато інформації, фотки садиб.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8158-mezhvodnoe-chernomorskoe-nikolaevka-stereguschee/#findComment-188091
Поділитись на інші сайти

Я відпочивав у Міжводному позаминулого літа. Відпочивали ми у приватному секторі. Це напевно одне з небагатьох селищ в Криму, де поєднано гарний величезний пляж, непогана як для села інфраструктура, чистенька вода, і невисокі ціни. Тепер по-черзі. Пляж - дуже довгий і широкий, пісок. Спуск до води дуже пологий, перших метрів 25-40 вода не глибше як по пояс. Дуже добре для дітей. Далі як обично, глибина нормальна. На пляжі є різні горки для дітей і дорослих, купа скутерів, бананів, лунапарк, кабаки, караоке і т.д. Містечко "заточене" під не надто заможних відпочивальників, всюди є всі умови для приготування їжі самостійно, деякі господарі готують їсти. В центрі селища багатезно мінімаркетів, є один досить пристойного рівня, з корзинками, на касах сканери штрихкодів. Якщо чесно, був вражений. Там же в центрі базарчик. Ціни як у себе вдома (хіба пара копійок різниці). Я жив в самому центрі, коло базару. Все поруч, до моря 100 метрів. Вартувало то задоволення тоді 25 грн. з носа. Цього року звонив - 35, по селі до 50 грн. Є також і новозбудовані садиби-котеджі, зі всіма умовами від 100 грн. і вище. Вода там реально прозора як сльоза (зранку), далі у прибережній зоні її мутить народ. Відпливажш далі - і плаваєш як в акваріумі, дно видно як на ладоні. Народу на пляжі хватає. В принципі, якщо є авто або не в западло пройтися хв. 15-20, можна йти до маяка на скали. Там народу майже нема, зате красота.... Без маски і ласт нема чого туда йти. Можна пройти від берега метрів 15 і стати на краю глибочезної ями метрів 8-10, видно крабів на дні, а фіг дістанеш, вуха закладає. Там правда все дико, тобто нетронуто цивілізацією. При бажанні можна поїхати в Саки в аквапарк. Там звичайно супер-пупер. Є там озеро, вроді прісне. Там можна рибу лапати. Газда постійно ходив, я чось лінився вставати рано. в кінці села при бажанні можна і з палатками відпочивати. Що стосується Чорноморського, то це вже місто зі всіма витекающими. Але пляж там разів у 4-5 менший, а народу ..... Від Міжводного до Чорноморського 15 км. Шо туда шо туда добиратися краще на авто, є маршрутки від Євпаторії. Думаю на наступному тижні туда рванути.

Можеш тут глянути

Дуже багато інформації, фотки садиб.

+1 Был пару лет назад, очень понравилось.

На скалах можно понырять, половить крабов, рапанов.

Очень удобно отдыхать с детьми так как есть и песчаный пляж и камни.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8158-mezhvodnoe-chernomorskoe-nikolaevka-stereguschee/#findComment-188617
Поділитись на інші сайти

Был в межводном в 2004.

Что сказать .. с детьми можно ехать поскольку море неглубокое. Без детей там делать особо нечего, поскольку кафешек 3-4 на село, еда в них на тот момент была ближе к плохой. В последнюю неделю августа все вокруг рассказывали что сезон заканчивается, магазины закрывались, с начала сентября где-то половина закрылась. Пару приличных коттеджей уже тогда было но удобства отчего-то все равно были на улице )))) пляж песчаный но в песке много водорослей и ветром их неприятно на всех наклеивает )

Вобщем мое резюме - с детьми или для отдыха чтобы как можно меньше выходить на люди - нормально. Если вечером хочется где-то пройтись - то лучше остаться в черноморском, там качественнее кафе и вообще черноморское - это все таки маленький город. К тому же сезон (а значит и экскурсии) там заканчивается на 2-3 недели позже чем в межводном

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8158-mezhvodnoe-chernomorskoe-nikolaevka-stereguschee/#findComment-188686
Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.