Перейти до змісту

Допоможіть підібрати охоронний комплекс на Ланос

Рекомендовані повідомлення

Приблизно він буде мати таку конфігурацію:

1. Посилення периметру авто

- бронеплівка на вікна передніх дверей. Яка?

- ел.мех замок на передні двері. Які, де взяти?

- замок капота (можливо два. Сильно бентежать пластикові гратки повітрезабірника. Чи буде захист капота ефективним?)

2. Механічні замки салону

- замок на кермо Гарант Люкс.

- заміна штатного замка запалення теж на Гарант. Де взяти?

- замок на КПП. На ланосах так розумію не ефективний.

- ел. магнітний замок на гальма. Який обрати, де взяти?

3. Сигналізація.

- Сталкер 600 лайт чи Кобра 4198?

- датчики об"єму, нахилу і т.п.

- доводчики вікон, соленоїд багажника, кіньовики дверей і т.п.

4. Імобілайзер.

- скайбрейк ДД2+пін чи Агент3?

- реле блокування, приблизно 3 шт. Розмикаються з початком руху.

5. Сирена

- автономна.

- пьезо сирена в салон.

6. Тонування скла. (не видно що ти ставиш/знімаєш в салоні)

Взяв максимальну комплектацію, але можливо це занадто? Підкажіть!!!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/
Поділитись на інші сайти

Що занадто - то не здраво(С) :)

Тяжело советовать не зная бюджета решения. Скажи сколько денег ты можешь потратить на защиту авто - подскажу, что оптимальнее ставить.

IMHO на мой взгляд для Ланоса достаточно электромеханического замка капота, открывающегося только меткой иммобилайзера(!), соотвественно иммобилайзер типа Black Bug, блокировка рулевого (Гарант, который ты упомянул), двухстороннюю сигналку, доводчики окон, тонировка качественной пленкой (типа LLumar), включая антиблик на лобовое (хотя если захотят - проломят все равно)... + секретки-болты на колеса.

PS. Вибачте за росiйську, батьки вчили мене вiдповiдати мовою якою до мене звертаються, але ж я спiлкуюся росiйською повiльшiне нiж державною :) То особливостi мого регiону ;)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-185288
Поділитись на інші сайти

3,3 тис   1

А не проще вот этого всего перечисленного добавить к стоимости ланоса и купить более престижную машину, например лачетти, которую не угонят, даже если оставлять с открытой дверью?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-185297
Поділитись на інші сайти

А не проще вот этого всего перечисленного добавить к стоимости ланоса и купить более престижную машину, например лачетти, которую не угонят, даже если оставлять с открытой дверью?

А почему не угонят? :roll:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-185303
Поділитись на інші сайти

Що занадто, то не здраво

Як на мене захисту багато не буває. Це раз. По-друге нова машина, навіть якщо ця застрахована по КАСКО обійдеться значно дорожче.

Тяжело советовать не зная бюджета решения. Скажи сколько денег ты можешь потратить на защиту авто - подскажу, что оптимальнее ставить.

Бюджет приблизно 6-6,5 тис. Якщо вкладусь в меншу суму - чудово.

тонировка качественной пленкой (типа LLumar), включая антиблик на лобовое (хотя если захотят - проломят все равно)

Питання не в тому проломлять чи ні. Завдання бронеплівки полягає в тому, щоб вже на початковому етапі угону максимально ускладнити життя зловмисникам. Адже, як правило, це відбувається приблизно так- скруткою провертають замок на двері водія, якщо з замком не склалося - гостро заточеним свердлом розбивають скло, потім смик за ручку капота... і понеслась. Проникнення в салон займає неймовірно мало часу: 10-15с! Жах! В нашому випадку штиревий замок на двері водія скруткою вже не зламаєш+потрібен час на його демонтаж, адже без цього під кермо і торпеду не залізеш+швиденько з машини не вискочиш, а скло посилене бронеплівкою свердлом не розіб"єш. Треба більш вагомий аргумент. Кувалдометр, цегла, здоровий камінчик. А їх ще знайти треба, або принести з собою. І то скло здасть свої позиції далеко не одразу. Тепер поставте себе на місце злодія. Фаза, яку проходили за десяток секунд тепер вимагає вдвічі, втричі більше часу, грубої роботи і деякого гаміру. І це тільки щоб потрапити в салон, а ще ж замок на дверях демонтувати треба, бо до Гаранта тепер просто так вже не доберешся. На мою думку ламери відсіються вже на цьому етапі. Профі, зрозуміло, голою дупою не налякаєш, але все ж таки неприємні передчуття повинні у них з"явитися. Я так думаю.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186126
Поділитись на інші сайти

По-перше Ланос у мене перша машина, і до моменту її покупки про сигналізації та охор.комплекси я взагалі не мав ніякого уявлення і тим більше не знав скільки це коштує. По-друге лачетті мені не подобається :D

А почему не угонят? Rolling Eyes

Я так розумію, що основний спрос на Ланоси створюють таксисти. Серед них зовсім небагато їздить на лачетті. Тому угоняти таку машину особливого сенсу немає - потім важко її продати

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186149
Поділитись на інші сайти

Это мое имхо, но я бы различал 2 вида атак на твою машину - акты вандализмаграбежа (разбить, вырвать, поцарапать, изгадить, спереть барсетку :) и угон. ИМХО от первого вида не поможет ничего. Вообще ничего. (От второго - если есть жгучее желание - то автокран и тоже ничего не поможет :) Но это утрированая ситуация.) Не дать угнать машину - это не дать ей ехать самостоятельно. Тут быстрее всего поможет какой-то нестандартный ход. Все стадартные средства обходятся очень быстро, если о них знать. А если машину пасут, то знают.

Очень грубо - если каждый раз уходя нимать ВВ провода - то хер кто твою машину угонит, не таскают же угонщики их с собой . Боее красиво тоже можо - надо только чуточку подумать. Почитай тут уже писалось про датчик положения колнвала (да и я что-то про него писал вроде) :)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186155
Поділитись на інші сайти

Это мое имхо, но я бы различал 2 вида атак на твою машину - акты вандализмаграбежа (разбить, вырвать, поцарапать, изгадить, спереть барсетку :) и угон. ИМХО от первого вида не поможет ничего. Вообще ничего.

Не зовсім так. Актам вандалізму запобігти практично неможливо (як виняток гараж, правда для більшості автовласників цей захід на сьогодні не доступний). Для цього і існує КАСКО з нульовою франшизою. Щодо пограбувань - то не треба залишати в машині нічого цінного, про це вже не раз і не два на цьому форумі писали + КАСКО.

Не дать угнать машину - это не дать ей ехать самостоятельно. Тут быстрее всего поможет какой-то нестандартный ход. Все стадартные средства обходятся очень быстро, если о них знать.

Цілком згоден! +10. Але так само це стосується і не стандартних ходів, якщо про них знають - вони не ефективні. Висновок: НІКОМУ не розповідайте про особливості своєї охоронної системи!!!

Очень грубо - если каждый раз уходя нимать ВВ провода - то хер кто твою машину угонит, не таскают же угонщики их с собой.

Ти сам собі протирічиш. Якщо машину пасуть то і побачать і дуже зацікавляться що ж ти там знімаєш :) . А потім у потрібний момент принесуть з собою. Крім того постійно виконувати цю операцію... Я, якщо чесно задовбаюсь дуже швидко.

Почитай тут уже писалось про датчик положения колнвала (да и я что-то про него писал вроде) :)

За принципом дії сильно схоже на російський СARMAN. Хто б це тільки у нас міг таке зробити?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186165
Поділитись на інші сайти

Подвинуть сидушку вперед до упора и замкнуть на замок чтоб не отодвинули - хрен кто сядет и под торпеду заберется :D

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186198
Поділитись на інші сайти

пардон...але я важжаю це маразмом...щоб Ланос так "оберігати"...нє...я звичайно люблю совю машинку...але шоп так :roll:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186203
Поділитись на інші сайти

+1 швидше параноя і манія переслідування, ніж маразм. А може все в купі :lol:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186205
Поділитись на інші сайти

Ланос у мене перша машина, і до моменту її покупки про сигналізації та охор.комплекси я взагалі не мав ніякого уявлення і тим більше не знав скільки це коштує.

От цим і поясноється параноя. І усугублюється, якщо машина куплена на свої, кровно зароблені гроші.

Я взагалі дивуюся, що ніхто не написав "Аффтар, выпей йаду!" :lol:

На мою думку найоптимальнішим охоронним комплексом є поєднання двохсторонньої сигналізації, що не входить в "чорний список", механічного замка на рульовий вал і капот + повне КАСКО!

І не парся з лишніми примочками, не створюй проблем і незручностей для себе самого 8)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186218
Поділитись на інші сайти

+1 швидше параноя і манія переслідування, ніж маразм. А може все в купі :lol:

По-перше, куди дивиться модератор? По-друге я ще в першому пості написав, що це максимальна комплектація і якщо щось є зайвим чи недоречним то ласкаво просимо шановне панство підказати і допомогти. Замість цього читаєш коменти від таких д*********. Охоронний комплекс повинен протриматись і не дати уїхати машині своїм ходом як мінімум 15 хв (прокинутись, вдягнутись, подзвонити в міліцію, взяти биту та газовий балончик, спуститись у двір якщо машина стоїть під будинком або добігти до стоянки. Якщо вдень - це займає менше часу, адже не треба прокидатись, вдягатись, далі по списку.) Краще бути параноїком і маразматиком ніж ходити пішки! Така моя думка. :twisted:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186252
Поділитись на інші сайти

Ланос у мене перша машина, і до моменту її покупки про сигналізації та охор.комплекси я взагалі не мав ніякого уявлення і тим більше не знав скільки це коштує.

От цим і поясноється параноя. І усугублюється, якщо машина куплена на свої, кровно зароблені гроші.

Кревно... не кревно зароблені... Яка різниця? Треба бути повним раздовбаєм, щоб про*бати машину вартістю в 14,5 тис. $ (курс 4.5), не кажучи вже про витрати на її оформлення та комплектацію (в т.ч. сигналізацією).

Якщо тобі так вже кортить - випий сам, каментатофф :twisted:

На мою думку найоптимальнішим охоронним комплексом є поєднання двохсторонньої сигналізації, що не входить в "чорний список", механічного замка на рульовий вал і капот + повне КАСКО!

Двохстороння сигналізація - це добре, щодо чорного списку, то Сигналкін недавно написав на форумі, що кодграбер, яким вони все це перевіряли у них самий примітивний (напевно 409), повірити в те, що злодії будуть йти на справу з таким хламом, вибачте, не можу. Швидше з 600 чи 700 якимось там (вже і такі випустили). Більш ймовірно. Так що цей список вимагає уточнення. Навіть якщо сигналізацію не взяли грабером вирубити її зовсім не складно. Виймаєм повторювач повороту, оголюєм дроти, подаєм 12 В в систему і вуа-ля. Сигналка встигає лише декілька разів пропищати(25-30с). Або. Після того як провернули скруткою замок на дверях/розбили скло свердлом (5 с) по дроту від мигаючого діода знаходим центральний блок сигналізації і знову вуа-ля (скільки часу знадобиться залежить від порядності та майстерності установщика). Далі. Згідно з інформацією виробника, замок Гарант Люкс опирається електроінструменту близько 3 хв. (якщо замок знешкоджують болгаркою, значить він впритул наблизився до ідеалу. Відкрити нічим іншим не змогли!) Аналогічні тести журналу Авторевю показують час трошки більше 2 хв.:( По моїм прикидкам відкрити замок на капоті за допомогою ломика (відігнути край капоту) та гідравлічних ножиць із зусиллям 8 тон на см2 займає близько 1 хв. (по самим оптимістичним прогнозам). Накинути павука- 30-40 с. Закинути 5 літрову каністру під капот +під"єднани її до шлангу- 30 с. Зламати силуміновий язичок блокиратора керма 5 с. Розбити молотком штатний замок запалення та завести машину 25-30с

Підсумовуєм. 30с/?+5с+150с(2,5хв)+60с(1хв)+30с+30с+5с+30с=340с(5,6хв)

Не встигнете навіть добігти. Якщо працюють вдвох, як воно часто і буває, то час буде ще менше. Поправте якщо десь помилився з хронометражем.

І не парся з лишніми примочками, не створюй проблем і незручностей для себе самого 8)

Не знаю як для кого, для мене вже незручність виймати ключ з замка запалення і закривати потім ним двері, контролювати чи закриті вікна (зараз). Легше кинути все як є і піти. А ставити Гарант під кермо, а потім виходячи з машини натискати на брелок сигналізації... Взагалі не згадую. Тим не менше я йду на це, тому що хочу їздити на своїй машинці і далі.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186395
Поділитись на інші сайти

Ти або фанат фільму "Угнать за 60 секунд" (GONE IN SIXTY SECONDS) або, як кажуть в Одесі, одне з двох.

Окрім того, без почуття гумору. Смайл бачив?

Якщо тобі так вже кортить - випий сам, каментатофф :twisted:

П.С. Постав все з наведеного в першому пості і спи спокійно і не бійся стати пішоходом. Не забуть додати капкан, гарпун і електрошок.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186400
Поділитись на інші сайти

Очень грубо - если каждый раз уходя нимать ВВ провода - то хер кто твою машину угонит, не таскают же угонщики их с собой.
Ти сам собі протирічиш. Якщо машину пасуть то і побачать і дуже зацікавляться що ж ти там знімаєш :) . А потім у потрібний момент принесуть з собою. Крім того постійно виконувати цю операцію... Я, якщо чесно задовбаюсь дуже швидко.

я же сказал - "очень грубо". понятно что заметят. Это просто пример - лишить машину жизненно важного узла - вот в чем соль.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186432
Поділитись на інші сайти

Чего накинулись на человека?? Ну хочет он быть уверным что увидит её утром -что плохого.

По поводу средств.

1. Механические средства - На руль, на педали,на КПП - тут зависит от человека наверное - я никогда не заставлю себя их одевать. дж на ночь. Мне даже замок КПП закрывать облом на папиной машине :) И эфективность спорная. Могу подсказать где продаются полноценные химические автогены размером чуть больше зажигалки. Навесной замок сносит секунд за 6. Очень прикольная штука. Сам такой обзавелся (ДЛя УГОНА И ГРАБЕЖА НЕ ПРИМЕНЯЮ :) )

2. Сигнализация. Сигнализация ни от чего не спасет. Как метко писал, по моему, Нокиан - задача сигнализации ПРОСИГНАЛИЗИРОВАТЬ а не защитить.

3. КАСКО - в принципе классно и удобно. Но нулевая франшиза сильно дорого. Да и не так просто вернуть деньги и уж точно не так быстро. Хотя сам не сталкивался.

4. Народная хитрость. ИМХО самое оно. НЕ сила побеждает, а тонкий маневр :) Самая сильная защита - не видимая защита. Если о ней не знают - её никогда не победят. Вот и всё. Мой совет - открой эл-схемы, подумай над ними часок. Найди "свой" датчик, цепь, предохранитель, реле. Сам сделай разрыв - выведи в совершенно идиотское место (секретный бугорок под обшивкой, под сиденье - хотя это паливо может быть, хз куда), спрячь проводку и спи счастливо.

PS: Кстати из серийного очень понравился :

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Реально прикол. И проводки не надо делать - главное брелокникому не палить. По простому - устанавливается за 5 минут. Противоугонный эффект оцениваю выще среднего. По задроцки - потратить ремя установить хер знает куда - Противоугонный еффект - на все деньги.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186435
Поділитись на інші сайти

Подумал - вот еще вариант, который выдумал как-то от нефиг делать

(мое сообщение третье с конца)

PS: Какой-то я тоже фанат защиты получаюсь...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186440
Поділитись на інші сайти

Ти або фанат фільму "Угнать за 60 секунд" (GONE IN SIXTY SECONDS) або, як кажуть в Одесі, одне з двох.

Я то не фанат, а от хлопці які заробляють собі на життя крадіжками чужих авто... Як мінімум уважно його переглянули. Цікаво, напевно, їм було як там працюють закордонні колеги. Хоча наскільки я пригадую ніяких технічних нюансів в цій стрічці не розкривалось. Цензура, блін. І ще. Як би там не було, але жанр стрічки - це все таки не наукова фантастика, а гостросюжетний бойовик(?). Отже, всі описані події мають право на існування. Та що там казати, недавно у свого клієнта бачив сигналізацію "Шериф" на джипі "Тойота". І все, більше нічого. Угнати таку машину не те що за 60, а за 30 секунд цілком реально. А потім ще й продати разом з цією ж сигналізацією, як додатковий бонус.:lol:

Щодо Одеси - репліки не зрозумів. Чи то я там вже давно не був, чи то у мене не тільки з почуттям гумору погано.:D

Окрім того, без почуття гумору. Смайл бачив?

А я все думаю, що там за хрень в кінці речення мені посміхається.:lol:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186444
Поділитись на інші сайти

а з іншого боку... з ЖПС маркування авто тирять і як крізь землю....

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186455
Поділитись на інші сайти

Чего накинулись на человека?? Ну хочет он быть уверным что увидит её утром -что плохого.

Дякую за моральну підтримку KPACHOAPMEEZ. Навіть трошки легше стало відписуватись. А то все один та один.:D

1. Механические средства - На руль, на педали,на КПП - тут зависит от человека наверное - я никогда не заставлю себя их одевать. дж на ночь. Мне даже замок КПП закрывать облом на папиной машине :)

Як високовольтні дроти знімати/вдягати під капотом кожен раз чи, наприклад, аккумулятор з собою забирати так нічого. А замок під кермом вдягнути - облом. Скільки протиріч в одній людині. :lol:

2. Сигнализация. Сигнализация ни от чего не спасет. Как метко писал, по моему, Нокиан - задача сигнализации ПРОСИГНАЛИЗИРОВАТЬ а не защитить.

3. КАСКО - в принципе классно и удобно. Но нулевая франшиза сильно дорого. Да и не так просто вернуть деньги и уж точно не так быстро. Хотя сам не сталкивался.

4. Народная хитрость. ИМХО самое оно. НЕ сила побеждает, а тонкий маневр :) Самая сильная защита - не видимая защита. Если о ней не знают - её никогда не победят. Вот и всё.

+1 Згоден цілком і повністю. А то я тут все бьюся бьюся...

Мой совет - открой эл-схемы, подумай над ними часок. Найди "свой" датчик, цепь, предохранитель, реле. Сам сделай разрыв - выведи в совершенно идиотское место (секретный бугорок под обшивкой, под сиденье - хотя это паливо может быть, хз куда), спрячь проводку и спи счастливо.

Скажу по секрету, в електриці не *** не розбираюсь. Але міркую як грамотно поставити перед майстром завдання по створенню подібних приколів. Правда, проти павука це буде не ефективно.:evil:

PS: Кстати из серийного очень понравился :

Реально прикол. И проводки не надо делать - главное брелок никому не палить. По простому - устанавливается за 5 минут. Противоугонный эффект оцениваю выще среднего. По задроцки - потратить ремя установить хер знает куда - Противоугонный еффект - на все деньги.

Не зрозумів які переваги перед іншими імобілайзерами? Хіба що в ціні...

Та й транспондерна мітка значно зручніше в користуванні. Це раз. По-друге накинув я собі павучка, а з усіма Вашими імобілайзерами розберусь у своєму гаражі з пивом та під музичку. Хе-хе.

Подумал - вот еще вариант, который выдумал как-то от нефиг делать (мое сообщение третье с конца)

Чесно кажучи в цьому варіанті я схиляюсь до Спайдера. І по грошам дешевше і функціональних можливостей значно більше, ніж просто визначити місцезнаходження.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186463
Поділитись на інші сайти

Ок. что такое паук? Я так понмаю это типа аналог переносного ЭБУ+катушек?

Советую внимательно ознакомится с тем что такое датчик положения коленвала. И придумать как без него можно завести инжекторный мотор с электронным впрыском.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186471
Поділитись на інші сайти

Спеціально для фанатів охорони авто:

за порадою Maxim1974

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186498
Поділитись на інші сайти

А как на счет блокировок на педали? Что-то такое читал на форуме, типо огромная желизяка одевается на педали которую фиг открутишь?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/8068-dopomozhit-pidibrati-ohoronniy-kompleks-na-lanos/#findComment-186694
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.