Перейти до змісту

Кредит в "ПростоФинанс"

получившие письмо об увеличении % ставки  

262 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Один юрист, так же имеющий кредит в ПФ Бобмит их письмами, дал образец, какие документы нужно от них требовать, они обязаны выслать требуемые нами документы в течении месяца

А можно обрацез самого заявления?

И еще посоветую тем, кто только начинает борьбу затребовать в этом письме оригиналы кредитного договора, договора залога транспортного средства и графика платежей (плюс к каждому документу копию доверенности на уполномоченное лицо).

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285375
Поділитись на інші сайти

Выкладываю ответ нашей "коллеге" по счастью обладания кредита в ПФ от Антимонопольного комитета:

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285386
Поділитись на інші сайти

А почему все так уверены, что голосование по Законопроекту Куликова будет положительным?

Считаю необходимым направить поток писем (таких же как и Литвину)лидерам фракций ВР,- Януковичу, Тимошенко, .....

Мне кажеться это необходимо, т.к. депутаты настолько оторваны от наших проблем, что даже не подозревают о них, и ничего не будут делать для их решения без нашего прессинга на них. Даже если Литвин проникнется нашей проблемой и пропихнет Закон на голосование, для депутатов это станет каким то котом из мешка, ведь скорей всего законопроект этот они не прочтут и будут реагировать на него спонтанно в сессионом зале. И тогда я не уверен в положительном решении.

Прошу не замолчать, а дать оценку моей мысли, чтобы знать действовать в этом направлении или нет.

Спасибо.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285416
Поділитись на інші сайти

З А К О Н У К Р А Ї Н И

Про фінансові послуги та державне регулювання

ринків фінансових послуг

Стаття 12. Право клієнта на інформацію

1. Клієнт має право доступу до інформації щодо діяльності

фінансової установи. Фінансові установи зобов'язані на вимогу

клієнта надати таку інформацію:

1) відомості про фінансові показники діяльності фінансової

установи та її економічний стан, які підлягають обов'язковому

оприлюдненню;

2) перелік керівників фінансової установи та її відокремлених

підрозділів;

3) перелік послуг, що надаються фінансовою установою;

4) ціну/тарифи фінансових послуг;

5) кількість акцій фінансової установи, які знаходяться у

власності членів її виконавчого органу, та перелік осіб, частки

яких у статутному капіталі фінансової установи перевищують п'ять

відсотків;

6) іншу інформацію з питань надання фінансових послуг та

інформацію, право на отримання якої закріплено в законах України.

,,скан письма из антмонопольного комитета, не разборчив, что хоть там написано?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285417
Поділитись на інші сайти

А почему все так уверены, что голосование по Законопроекту Куликова будет положительным?

Считаю необходимым направить поток писем (таких же как и Литвину)лидерам фракций ВР,- Януковичу, Тимошенко, .....

Мне кажеться это необходимо, т.к. депутаты настолько оторваны от наших проблем, что даже не подозревают о них, и ничего не будут делать для их решения без нашего прессинга на них. Даже если Литвин проникнется нашей проблемой и пропихнет Закон на голосование, для депутатов это станет каким то котом из мешка, ведь скорей всего законопроект этот они не прочтут и будут реагировать на него спонтанно в сессионом зале. И тогда я не уверен в положительном решении.

Прошу не замолчать, а дать оценку моей мысли, чтобы знать действовать в этом направлении или нет.

Спасибо.

Насколько известно ЗУ №661 изначально содержал переходные положение и распространял свое действие на ранее заключенные договора, почему его приняли без этого важного пункта--???к нардепам. Интересно как проходило голосование за этот закон, какие фракции и блоки были ЗА, кто ПРОРТИВ. Кто чьи интересы отстаивал, закон предполагал уравнять взаимоотношение заемщиков и кредиторов, и те кто разработал этот закон и голосовал ЗА, те думали о нас, а те кто голосовал ПРОТИВ отстаивали свои интересы в финансовых структурах. Поэтому, у кого есть информация о том как происходило принятие ЗУ№661 выложить для обсуждения. Тем кто голосовал ЗА написать письма благодарности, тем кто голосовал ПРОТИВ написать письма полные критики их поступка, но не ставить крест и дать понять, что они еще могут исправиться. Разделяй и властвуй.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285424
Поділитись на інші сайти

И еще, в отношении п.2.8.3 юристы законодателя подтверждают, что термин «пропорційно до …» в кредитных договорах есть обязательно норма СОГЛОСОВАТЕЛЬНАЯ, потому как она не обозначена в договоре КОНКРЕТНОЙ цифрой. Стороны должны ее согласовывать, заключать доп. Договор, т.к. «вносяться зміни до його істотних умов». А когда юристы узнали, что ПФ считают, что на них не распространяется №661 (по ЦК), аж подпрыгнули!

Я запутался :?: Для чего тогда аж двумя нардепами: Куликовым и Дубилем поданы законопроекты про запрет повышения именно фінустановам и кредитним спілкам ??

Неужели, чтобы просто попиарится ? И для чего тогда Мы пишем письма Литвину ?

Может яошибаюсь, но подддерживаю то мнение, что здесь уже высказывалось, что юристы сейчас сами толком не знают распространяются ли тот ЗУ № 661 на фінустанови, ведь не просто так же подані два вішеуказанніх законопроекта ?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285430
Поділитись на інші сайти

И еще, я не понял причем здесь Антимонопольній комитет ?

У нас что на рынке финансовіх послуг ПФ занимает монопольное положение ?

Прредлагаю, всем кому пришли отписки из Держфинпослуг, обратится на их действия в в Генпрокуратуру, которая является органом, надзирающим за нандлежащим исполением норм законодательства, в том числе относительно ЗУ "про звернення громадян". Ведь в том что ТОЛЬКО у Держфинпослуг полномочия по нашим обращением НЕТ сомнений, т.к. и Секретариат Президента и НБУ и Кабмин на правили туда ЗА НАЛЕЖНІСТЮ наши обращения.

В обращениях просить "винести прокуроский припис, яким зобовязати Держфинпослуг вжитти заходів до ПФ" т.е. надлежащим образом прореагировать на наши с Вами обращения.

И как вариант написать повторно но уже не в секретариат а в Приемную Ющенко и Юльке (а не в ее секретариат) где сказать мол тупо отморозились в Держфинпослуг и по Вашим поручениям в том числе - просим разобраться и сообщить нам о принятом решении.

Ув. форумчане, прошу обсудить данные варианты и высказать свои мысли.

|

|

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285433
Поділитись на інші сайти

Sasha_75 писал

"И как вариант написать повторно но уже не в секретариат, а в Приемную Ющенко и Юльке (а не в ее секретариат) где сказать мол тупо отморозились в Держфинпослуг и по Вашим поручениям в том числе - просим разобраться и сообщить нам о принятом решении. "

Я уже предлагал написать Юле (стр.149), т.к. Держфинпослуг якобы подчиняется КабМину. В ответ молчание. Видимо все настолько уверенны, что Литвина хватит, (в чем я сомневаюсь) что запал писать другим пропал. Буду писать сам. Только одно письмо вряд ли даст эффект.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285444
Поділитись на інші сайти

senkin59

Я уже предлагал написать Юле (стр.149), т.к. Держфинпослуг якобы подчиняется КабМину. В ответ молчание. Видимо все настолько уверенны, что Литвина хватит, (в чем я сомневаюсь) что запал писать другим пропал. Буду писать сам. Только одно письмо вряд ли даст эффект.

senkin59 , я думаю ваш подход не очень дружелюбен. Предлагаю немного изменить мысль и выразить ее так:

"друзья, поскольку финуслуг напрямую подчиняется кабмину давайте напишем вдобавок письма и Юльке с жалобами на их бездействие. ПРИМЕР ПИСЬМА ВЫВАЛИВАЮ НИЖЕ, так что пишем усиленно письма, друзья."

ЖДЕМ ОТ ВАС ПРИМЕР ПИСЬМА В КАБМИН, ОК ?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285527
Поділитись на інші сайти

Кстати, isidora, хочу вас попросить удалить свой пост тоже, чтобы не спугнуть сцыцаевцев:), ок ?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285540
Поділитись на інші сайти

Привет, всем!

Писать пока нечего.

НО ЗНАЙТЕ, СЕВАСТОПОЛЬ НЕ СДАСТСЯ!!!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285627
Поділитись на інші сайти

Wind-70

СообщениеДобавлено: Пт Мар 20, 2009 12:36 Заголовок сообщения:

Привет, всем!

Писать пока нечего.

НО ЗНАЙТЕ, СЕВАСТОПОЛЬ НЕ СДАСТСЯ!!!

Дружище, так никто и не сомневается, что не сдастся, мы тоже.

А если есть желание, то можно черкануть ПФу длинное и слезливое письмо о том, как нам плохо живется во времена экономического кризиса и попросить снизить ставку и предоставить кредитные каникулы, КАК ЭТО ДЕЛАЕТСЯ В ЕВРОПЕ, а вы ведь европейская компания :D

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285667
Поділитись на інші сайти

s_kredit писала

"2. До кредитних договорів, що були укладені до набрання чинності цим Законом, застосовуються положення цього Закону щодо заборони фінансовим установам збільшувати розмір процентної ставки або інших платежів в односторонньому порядку".

Сегодня 20.03. в 17.00 смотрел на сайте ВР и в тексте Закона 3524-1(на замину) такого пункта не нашел.

s_kredit я понимаю, что Вы вхожи в ВР, это нормально или этот пункт "замылили" ? И что Вы думаете по поводу голосования, смотрю заседания и вижу как законы для людей не принимают, только по тому, что вносят их "враги". Куликов (НУ-НС) в таком случае будет в меньшинстве.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285812
Поділитись на інші сайти

В последнее время не часто здесь бываю - работа.

Вот накатал такое письмецо в Генеральную прокуратуру и пожаловался на действия неизвестных мне людей или быть может на сотрудников ПФ, которые, не имея на это соответстуюющих полномочий, пишут нам с Вами письма, трерроризируют телефонными звонками, грозят штрафами и пеней. ведь я так я понял не кому ПФ НЕ ОТВЕТИЛ на такой вопрос: "на підставі якого саме рішення (протоколу, засідання, наказу та ін. з вказанням дати та реєстраційного номеру), яким колегіальним органом чи то посадовою особою ТОВ «ПростоФінанс» та на підставі якого документа, що надає повноваження на прийняття таких рішень, (статут фінансової установи, положення та ін. з вказанням пункту/розділу такого документа), ТОВ «ПростоФінанс» ініційовано підвищення процентних ставок по всіх укладених кредитних договорах " ?

Вообщем вот текст скарги в прокуратру:

Генеральному прокурору України

Медведько О. І.

вул. Різницька, 13/15

м. Київ, 01011

громадянина ……..

Звернення

Вельмишановний Олександре Івановичу, звертаюся до Вас з метою захисту своїх прав, як громадянина, та прошу притягнути до відповідальності невідомих осіб (або ж окремих працівників ТОВ «ПростоФінанс, що діють з перевищенням своїх службових повноважень), які під виглядом ТОВ «ПростоФінанс» вчиняють на мене тиск шляхом надсилання листів та здійснення телефонних дзвінків з вимогами сплачувати кредит за підвищеною процентною ставкою, попередженнями про застосування штрафних санкцій та пені.

Хочу зауважити, що вказані листи начебто від ТОВ «ПростоФінанс» надходять до клієнтів даної фінансової установи масово по всіх регіонах України. Саме ця обставина змусила мене звернутися саме до Вас для захисту своїх прав.

Щодо підстав, які змусили мене так вважати та звернутися до Вас за захистом своїх прав, повідомляю наступне.

Станом на поточну дату я користуюся кредитом на купівлю автомобіля, наданим ТОВ «ПростоФінанс», на суму ……. грн. за ставкою 12,5 % річних згідно кредитного договору № ………. від ………... За майже десять місяців з моменту укладання кредитного договору мною жодного разу не були допущені затримки погашення відсотків чи основної суми кредиту або інші порушення умов договору, незважаючи на кризові явища в економіці нашої держави, стрімкий ріст цін на продукти харчування та промислові товари.

Тому для мене великим подивом було отримати ….. січня 2009 року начебто від ТОВ «ПростоФінанс» та начебто за підписом Марка Рея - директора ТОВ «ПростоФінанс» листа з додатками на 2-х аркушах (повідомлення за № ............. від 08 грудня 2008 року, фактично оформлене ТОВ «ПростоФінанс» та відправлене поштою ….. січня 2009 року, про що свідчить штемпель поштового конверту та графік платежів в новій редакції від 26.12.2008) (Далі по тексту – Лист від ....01.2009 та додатки до нього), отриманий моєю матір’ю ….. січня 2009 року, щодо збільшення розміру річної процентної ставки за кредитним договором № ............. від ……. 2008 року.

Вважаю, що отриманий мною Лист від ....01.2009 та додатки до нього не мають причетності до ТОВ «ПростоФінанс, оскільки оформлені з суттєвим порушенням вимог чинного законодавства України, а саме:

1. На самому листі відсутня дата, вихідний реєстраційний номер та підпис Марка Рея - директора ТОВ «ПростоФінанс» !

2. На додатках до листа - повідомленні за № ............., датованому чомусь ще 08.12.2008р., та на графіку платежів в новій редакції від 26.12.2008 міститься лише факсимільний підпис Марка Рея - директора ТОВ «ПростоФінанс». Письмове повідомлення фінансової установи про зміну умов кредитного договору повинно містити підпис уповноваженої особи та печатку фінансової установи. Згідно ч. 2 ст. 207 Цивільного кодексу України, передбачено, що Правочин, який вчиняє юридична особа, підписується особами, уповноваженими на це її установчими документами, довіреністю, законом або іншими актами цивільного законодавства, та скріплюється печаткою. Також відповідно до ч. 3 статті 207 Цивільного кодексу України використання при вчиненні правочинів факсимільного відтворення підпису за допомогою засобів механічного або іншого копіювання, електронно-числового підпису або іншого аналога власноручного підпису допускається у випадках, встановлених законом, іншими актами цивільного законодавства, або за письмовою згодою сторін, у якій мають міститися зразки відповідного аналога їхніх власноручних підписів. Кредитним договором № ............. від .............2008, укладеним мною з ТОВ «ПростоФінанс», не передбачено використання при вчиненні правочинів факсимільного відтворення підпису.

3. Порушено вимоги ч. 4 ст. 11 Закону України «Про захист прав споживачів», якою визначено, що: «….Про зміну відсоткової ставки за споживчим кредитом споживач повідомляється кредитодавцем письмово протягом семи календарних днів з дати її зміни. Без такого повідомлення будь-яка зміна відсоткової ставки є недійсною».

Оскільки повідомлення датовано 08.12.2009, але фактично відправлено ....01.2009 (тобто більш ніж через місяць), про що свідчить штемпель поштового конверту (копія додається), то ініціювання рішення ТОВ «ПростоФінанс» щодо зміни відсоткової ставки не може вважатися дійсним.

4. Відсутність відповіді від ТОВ «ПростоФінанс» на моє звернення від ....02.2009, надіслане безпосередньо на ім’я Марка Рея, як на керівника даної фінансової установи (копія додається), щодо вимоги спростувати або підтвердити факт надходження на мою адресу Листа від ....01.2009 та додатків до нього, оформлених з чисельними порушеннями вимог діючого законодавства України, та в яких містяться протиправні вимоги щодо підвищення відсоткової ставки за кредитним договором.

Так, перший лист-звернення від ....02.2009 (з рекомендованим повідомленням про вручення), в якому я законодавчо обґрунтував свою позицію та вимагав пояснень, було отримано 06.02.2009 за довіреністю уповноваженим співробітником ТОВ «ПростоФінанс» Яковенко.

Крім того, 01.03.2009 на мою адресу начебто від ТОВ«ПростоФінанс» надійшов ще один лист з додатками на 7-ми аркушах (Далі по тексту – Лист від 25.02.2009 та додатки до нього), відправлений поштою 27 лютого 2009 року, про що свідчить штемпель поштового конверту.

Додатки до вказаного листа: повідомлення за № ............. знову ж таки від 08 грудня 2008 року; графік платежів в новій редакції від 25.02.2009 (додаток до кредитного договору); роз’яснення щодо правомірності підвищення процентної ставки за кредитним договором та роз’яснення щодо розрахунку (формули) її підвищення).

Вказаний Лист від 25.02.2009 та додатки до нього фактично незрозуміло від якої дати (чи то від 25.02.2009, чи то від 26.02.2009, оскільки на листі зазначено ці дві дати) та в ньому вказано, що: «Шановний …………, розглянувши Ваше звернення від 25.02.2009…..».

Хочу підкреслити, що я не писав звернення датоване 25.02.2009 !

У другому Листі від 25.02.2009 та додатках до нього начебто від ТОВ «ПростоФінанс» не надано відповіді на мої питання та вимоги, які поставлені в листі-зверненні від ....02.2009, не скріплено печаткою та підписом графік платежів в новій редакції від 25.02.2009, який є додатком до кредитного договору, не надіслано додаткову угоду відповідно до п. 9.6 кредитного договору, не надіслано нового повідомлення щодо зміни відсоткової ставки за кредитним договором відповідно до ч. 4 ст. 11 Закону України «Про захист прав споживачів».

У Листі від 25.02.2009 та додатках до нього мене ставлять до відома про збільшення розміру процентної ставки за кредитним договором, про наявність в мене заборгованості станом в сумі 307,34 грн., яка фактично відсутня, що підтверджується квітанціями про сплату згідно графіку платежів, який є додатком до кредитного договору від .............2008.

Хочу підкреслити, що Вимоги вказаного листа також суперечать чинному законодавству України: ч. 4 ст. 11 Закону України «Про захист прав споживачів», ст. ст. 207, 654, ч. 2 ст. 1055 Цивільного кодексу України.

В листі-зверненні від ....03.2009 я вдруге повідомив Марка Рея про здійснення на мене тиску невідомими особами під виглядом ТОВ «ПростоФінанс», виклав додаткові законодавчі обґрунтування своєї позиції та на підставі Закону України „Про звернення громадян” від 02.10.1996 N 393/96-ВР із змінами та доповненнями, вимагав розглянути моє звернення та надати відповідь. Як додаток до вказаного листа, вдруге надіслав лист-звернення від ....02.2009.

Станом на поточну дату відповіді від Марка Рея – директора ТОВ «ПростоФінанс» на обидва мої листи-звернення не надходили.

Таким чином, викладені вище чисельні порушення вимог діючого законодавства України та умов кредитного договору, що мали місце у вищезазначених Листах та додатках до них від ....01.2009 та від 25.02.2009, дають мені підстави вважати, що вони не мають причетності до ТОВ «ПростоФінанс, або ж надіслані з перевищенням своїх службових повноважень окремими працівниками ТОВ «ПростоФінанс.

З огляду на вищевикладене, та керуючись ст.ст. 1, 7, 15, 20 Закону України „Про звернення громадян” від 02.10.1996 N 393/96-ВР із змінами та доповненнями, ст. ст. 4, 12, 19-21, 23, 24 ЗУ "Про прокуратуру" від 05.11.1991 N 1789-XII із змінами та доповненнями,

ПРОШУ:

1. Притягнути до відповідальності осіб, які вчиняють на мене тиск під виглядом ТОВ «ПростоФінанс» та невідомо в який спосіб отримали конфіденційну інформацію про зміст Кредитного договору № ............. від .............2008, укладеного мною з ТОВ «ПростоФінанс».

2. В разі здіснення вищевказаних дій окремими працівниками ТОВ «ПростоФінанс з перевищенням своїх службових повноважень, подати протест на незаконне повідомлення даної фінансової установи щодо зміни відсоткової ставки за кредитним договором № ............. від .............2008 та притягнути до відповідальності таких працівників.

3. Зобов’язати Марка Рея – директора ТОВ «ПростоФінанс» дотримуватися вимог Закону України „Про звернення громадян”, а саме надати відповіді на всі поставлені мною, як споживачем, питання в своїх листах-зверненнях від ....02.2009 та від ....03.2009.

4. Про вжиті заходи та прийняте рішення письмово повідомити мене у передбачений законодавством термін.

З повагою,

Додатки:

1. Копія листа-звернення від ....02.2009 – 3 аркуші.

2. Копія листа-звернення від ....03.2009 – 2 аркуші.

2. Копія поштового конверту від ТОВ «ПростоФінанс» від ....01.2009 – 1 аркуш.

3. Копії вкладень поштового відправлення від ТОВ «ПростоФінанс» від ....01.2009:

• лист від ТОВ «ПростоФінанс» - 1 аркуш;

• повідомлення від ТОВ «ПростоФінанс» - 1 аркуш;

• графік платежів в новій редакції від 26.12.2008 (додаток до кредитного договору) - 1 аркуш.

4. Копії вкладень поштового відправлення від ТОВ «ПростоФінанс» від 25.02.2009:

• лист від ТОВ «ПростоФінанс» - 1 аркуш;

• додаток № 1 «Роз’яснення щодо правомірності підвищення процентної ставки за кредитним договором» - 1 аркуш;

• додаток № 2 «Роз’яснення щодо розрахунку (формули) підвищення процентної ставки» - 1 аркуш;

• повідомлення від ТОВ «ПростоФінанс» - 1 аркуш;

• графік платежів в новій редакції від 25.02.2009 (додаток до кредитного договору) - 2 аркуші;

5. Копія поштового конверту від ТОВ «ПростоФінанс» від 27.02.2009 – 1 аркуш.

6. Копія кредитного договору з ТОВ «ПростоФінанс» від .............2008 – та графіку платежів (додатка до кредитного договру) - 4 аркуші.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285845
Поділитись на інші сайти

И еще, я не понял причем здесь Антимонопольній комитет ?|

Антимонопольный комитет - по факту недобросовестной конкуренции

А в прокуратуру надо писать

На одном из форумов нашла, что заемщик(правда в банке) написал письмо ГУ по защите прав потребителей КГГА,те в свою очередь передали жалобу в прокуратуру. В результате их совместного с прокуратурой ходатайства по жалобе банк отказался от своих намерений и проценты по кредиту начисляются согласно существующему договору.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285884
Поділитись на інші сайти

Друзья, ну ПФ жжот :D Сегодня вчером по дороге домой, заехав в аптеку, решил по приколу проверить айбокс:

Сумма платежа - по-новой ставке

Штрафы - 0

Неоплаченная сумма - 0 !!!!!!!!!

Следующий платеж - по-новой ставке месячный платеж.

Никаких штрафов или креатива от сцыцаевцев - неужели выдохлись:)?

В общем ситуация у нас как в старом анекдоте (давайте так и действовать:):(

Приходят бандюки к предпринимателю вышибать 50 000. Тот грит:

- Мужики, чесслово, денег нету вообще. Приходите через неделю, но смогу отдать только 40 000.

Через неделю.

- Давай деньги, еклмн.

- Пацаны, бля буду, ни копейки нету. Что хотите делайте. Приходите лучше через неделю, но отдать смогу 30 000.

Снова через неделю.

- Деньги ?!?!?!?!?

- Вы конечно будете смеяться, но сами понимаете какая сейчас ситуация, приходите через неделю - отдам 20 000.

- Ты че охренел ? Мы ща тебя на куски порвем ?

- Ой, да ладно мужики, чего вы так нервничаете. Приходите через неделю, голову на отсечение даю, что все верну, тем более, что должен все-то 20 000...

:lol::lol::lol:

Всем хороших выходных !!!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285893
Поділитись на інші сайти

,,скан письма из антмонопольного комитета, не разборчив, что хоть там написано?

Основной задачей Антимонопольного комитета Украины является участие в формировании и реализации конкурентной политики Украины, которое осуществляется по следующим направлениям:

осуществление государственного контроля за соблюдением законодательства о защите экономической конкуренции,на засадах ривности суб ектив господарювання перед законом та приоритету прав споживачив, предотвращение, обнаружение и прекращение нарушений законодательства о защите экономической конкуренции;содействие развитию добросовестной конкуренции.

Для всебичного,повного та об ективного розслидування просят предоставить копии всех договоров,писем от ПФ,моих писем,звернень и т.д.

Надежда умирает последней.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285920
Поділитись на інші сайти

А я вот еще что заметил - нам же прислали снова в третьем письме график новый, он такой же, как и присланный в январе, только датирован 10.03.2009. Так вот, на этом графике ни на одном листе вообще нет ни одной подписи и ни одного штампа...!!!)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-285945
Поділитись на інші сайти

А я вот еще что заметил - нам же прислали снова в третьем письме график новый, он такой же, как и присланный в январе, только датирован 10.03.2009. Так вот, на этом графике ни на одном листе вообще нет ни одной подписи и ни одного штампа...!!!)

Да они вообще нигде не ставят оригинальных подписей и мокрых печатей. Почему? Да для того чтобы нам не с чем было идти и писать заявление в прокуратуру. У нас на руках нет ни одного факта. Одни слухи и "рекламные листовки", а их к делу не пришьёшь. При любом официальном запросе из прокуратуры ПФ скажет, что вообще первый раз видит эти письма :044:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-286002
Поділитись на інші сайти

ЄТО БЫЛО БЫ ОЧЕНЬ ЗДОРОВО, ЕСЛИ БЫ ОНИ ТАК СКАЗАЛИ!!!

Ето то, что дохтор прописал!

Но НЕ ДОЖДЕМСЯ мы такого подарка.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-286006
Поділитись на інші сайти

Кто знает, кто уже подавал иски, Выложите, пожалуйста, банковские реквизиты по Оболонскому суду (госпошлина и оплата судебных вытрат).

А то у меня несколько разных. Не знаю, какие правильные. Это важно!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-286028
Поділитись на інші сайти

lawerz2

СообщениеДобавлено: Сб Мар 21, 2009 10:45 Заголовок сообщения:

Кто знает, кто уже подавал иски, Выложите, пожалуйста, банковские реквизиты по Оболонскому суду (госпошлина и оплата судебных вытрат).

А то у меня несколько разных. Не знаю, какие правильные. Это важно!

Напиши пользователю ares, пару страниц назад есть его посты. Он в Киеве с группой товарищей подали 10 исков к ПФу.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/92/#findComment-286035
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.