Перейти до змісту

Кредит в "ПростоФинанс"

получившие письмо об увеличении % ставки  

262 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Гаспада, один камрад прислал на мыло очередные опусы ПФа, которые ему пришли в качестве ответа. Читаем: .....

Не открывается для чтения, невозможно прочитать. Или подскажите как.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272568
Поділитись на інші сайти

У меня в техпаспорте написано о запрете отчуждения машины - продать, подарить и т.п. НЕЛЬЗЯ. Это вообще-то у всех должно быть в техпаспорте.

Правильно , нужно вначале погасить кредит а потом продавать

Это возможно.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272573
Поділитись на інші сайти

Сегодня пришол ответ С ГОСФИНУСЛУГ. Не знаю как текст выложить, но суть в том, что ПФ не банк, для защиты своих прав рекомендацияобратится в суд.Может ссылка об этом была раннее выложена, но у меня неоткрывается. Значит - судится, толькопо-ходу подавать не на что.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272584
Поділитись на інші сайти

Если бы у меня было чем погасить, я бы не морочилась, а погасила и просто продолжала бы наблюдать и болеть за тех кто борется и отстаивает свои права на этом форуме.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272586
Поділитись на інші сайти

Сегодня пришол ответ С ГОСФИНУСЛУГ. Не знаю как текст выложить, но суть в том, что ПФ не банк, для защиты своих прав рекомендацияобратится в суд.Может ссылка об этом была раннее выложена, но у меня неоткрывается. Значит - судится, толькопо-ходу подавать не на что.

ПФ не дал ответов на ваши вопросы! Это тоже как причина, умышленное уклонение от аргументированного повышения ставки. Даже те кто получил ответ от ПФ в виде формулы, уже проконсультировались с финансистами и узнали, что это не та формула. Иск в суд составляется исходя из действий которые ПФ нарушил по ЦКУ, а то что ответил Держфинпослуг, типичный шаблонный ответ. Намек, что укажите нам в следующем письме о нарушениях ПФ.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272596
Поділитись на інші сайти

Всем привет!

А у меня в техпаспорте написано:

Особливі відмітки: КРЕДИТ БАНК ПРОСТОФІНАНС.

То они банк, то не банк. Непонятно.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272648
Поділитись на інші сайти

У кого есть оригинал договора с печатью ПФ...если есть то как он к Вам попал? Ответьте для меня это важно!!!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272654
Поділитись на інші сайти

Всем здравствуйте!

Примете в ряды "любителей" ПФ?

У кого есть оригинал договора с печатью ПФ...если есть то как он к Вам попал? Ответьте для меня это важно!!!

У меня есть...Я когда кредит оформляла то, договор оставила у кредитно агента.Через неделю, когда уже забирала машину мне его и отдали с печатью, рядом с отксеренной.. :?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272681
Поділитись на інші сайти

marin4ik написав:

Всем привет!В прошлом году мне попалась статья. про то. как избежать повышения %.Так вот,там был такой совет-собрать документы и справки и идти в суд с целью доказать,что в связи с кризисом у тебя изменились финансовые обстоятельства и ты не можешь платить по кредиту.Суд признаёт это и фиксирует сумму кридита без всяких % и присуждает платить с зарплаты 20%.И кридитная история остаётся чистой.К сожалению при переустановки компьютера она исчезла,но я её надеюсь найти!Как вам такой вариант!?

А ПФ возьмут да и предложат увеличение срока кредитования с увеличенными процентами!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272688
Поділитись на інші сайти

Мои знакомые не отправили письма в ПФ, но проплатили по старому, так вот им позвонили с ПФ и сообщили, что в связи с тем, что они не уведомили письменно о своем отказе, то ПФ решило, что они согласны с новыми условиями, а то что старые платежи, посчитали что платят как могут и увеличили им срок кредита. Вот прикол, а нам они не увеличили срок кредита, творят, что хотят, без крови не разойдемся.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272699
Поділитись на інші сайти

Мои знакомые не отправили письма в ПФ, но проплатили по старому, так вот им позвонили с ПФ и сообщили, что в связи с тем, что они не уведомили письменно о своем отказе, то ПФ решило, что они согласны с новыми условиями, а то что старые платежи, посчитали что платят как могут и увеличили им срок кредита. Вот прикол, а нам они не увеличили срок кредита, творят, что хотят, без крови не разойдемся.

А зачем вам отдавать больше денег за те месяцы, что они продлят? Меня такой вариант не устроил ещё в начале общения с ПФ. То есть к тому что у вас в графике, плюс два года просто отдать им деньги. ЭТО НЕ ПРАВИЛЬНО! Согласилась бы на продление срока кредитования, эсли ПФ уменьшают старую ставку на 3 %,5%, 8%... и т.д.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272718
Поділитись на інші сайти

Аинне

ЭТО НЕ ПРАВИЛЬНО! Согласилась бы на продление срока кредитования, эсли ПФ уменьшают старую ставку на 3 %,5%, 8%... и т.д.

+ 100 :!:

А уменьшение ставки пропорционально продлению срока относительно

среднего значения курса гривны к доллару США, установленого нацбанком на момент заключения договора и момента реструктуризации кредита :D:D:D

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272757
Поділитись на інші сайти

Так кто-нибудь, у кого есть толковый юрист, пытался составить второй ответ ПФ-овцам? Например: я не получил от вас ответа на интересующие меня вопросы (звучало ранее), или какие ещё будут предложения кроме поднятия процентной ставки (наверное это последний вариант), или пришлите ка мне ваш статут, а я посмотрю до чего можно ещё до...ся, или покажите ка мне, согласно одного Закона "Стаття 12. Право клієнта на інформацію

1. Клієнт має право доступу до інформації щодо діяльності фінансової установи. Фінансові установи зобов'язані на вимогу клієнта надати таку інформацію:

1) відомості про фінансові показники діяльності фінансової установи та її економічний стан, які підлягають обов'язковому оприлюдненню;",

или дайте пожалуйста мне оригинал договора, а то "Стаття 545. Підтвердження виконання зобов'язання

4. У разі відмови кредитора повернути борговий документ або видати розписку боржник має право затримати виконання зобов'язання. У цьому разі настає прострочення кредитора.

"

Сам ответа пока не получал. Всем спасибо... побегу, надо работать.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272773
Поділитись на інші сайти

nonius

СообщениеДобавлено: Ср Фев 25, 2009 09:01 Заголовок сообщения:

Так кто-нибудь, у кого есть толковый юрист, пытался составить второй ответ ПФ-овцам? Например: я не получил от вас ответа на интересующие меня вопросы (звучало ранее), или какие ещё будут предложения кроме поднятия процентной ставки (наверное это последний вариант), или пришлите ка мне ваш статут, а я посмотрю до чего можно ещё до...ся, или покажите ка мне, согласно одного Закона "Стаття 12. Право клієнта на інформацію

1. Клієнт має право доступу до інформації щодо діяльності фінансової установи. Фінансові установи зобов'язані на вимогу клієнта надати таку інформацію:

1) відомості про фінансові показники діяльності фінансової установи та її економічний стан, які підлягають обов'язковому оприлюдненню;",

или дайте пожалуйста мне оригинал договора, а то "Стаття 545. Підтвердження виконання зобов'язання

4. У разі відмови кредитора повернути борговий документ або видати розписку боржник має право затримати виконання зобов'язання. У цьому разі настає прострочення кредитора.

"

Ну, дык, вот тебе и готовый ответ практически, тока литературно отредактировать еще нужно и все :)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272775
Поділитись на інші сайти

Ну, дык, вот тебе и готовый ответ практически, тока литературно отредактировать еще нужно и все :)
Хорошее объяснение, приберегу его на потом. Отправил сегодня второй ответ в ПФ, часть моментов пока не упоминал, тоже приберег на будущее.

Выкладываю свой вариант письма.

Обращаю внимание, что мне они не прислали Додаток №2, где другим приводилась формула расчету, так что я это снова потребовал.

В письме много повторов, но специально все разжевывал, пусть, чтоб не было к чему придраться и чтоб задрались читать.

Товариство з обмеженою відповідальністю

“ПростоФінанс”

Московський проспект, 9, оф. 5-401

5-й корпус, 4-й поверх

м. Київ, 04073, Україна

Шановний Марк Рей!

Уважно розглянувши Ваше повідомлення за № ........, датоване 11 лютого 2008 року, фактично Вами оформлене та відправлене поштою 11 лютого 2009 року, отримане мною 16 лютого 2009 року, щодо роз’яснення ситуації зі збільшенням розміру річної процентної ставки за кредитним договором № .......... від ......... 2008 року з додатком на одному аркуші, повідомляю наступне.

Користуючись нагодою, висловлюю Вам свою щиру повагу та подяку за можливість користуватися високоякісними банківсько-фінансовими послугами, що їх надає ТОВ «ПростоФінанс», яке діє на ринку фінансових послуг на підставі Свідоцтва про реєстрацію фінансової установи ФК № 72 від 03.11.2005 та ліцензії на надання фінансових послуг (діяльність з надання фінансових кредитів за рахунок залучених коштів кредитними установами) серія АВ № 02853 від 05.06.2006 р. виданими Державною комісією з регулювання ринків фінансових послуг України.

Станом на 25 лютого 2009 року я користуюся кредитом на купівлю автомобіля, наданим ТОВ «ПростоФінанс», на суму ........ грн. під ставку 13,99% річних. За п’ять місяців існування кредитної заборгованості мною жодного разу не були допущені затримки погашення відсотків чи основної суми боргу або інші порушення умов договору (згідно Вашого листа прострочена заборгованість по кредиту дорівнює – 0), в тому числі щодо надання фінансовою установою своєчасної та достовірної інформації про мій фінансово-майновий стан та щодо страхування майна за мій рахунок на користь фінансової установи.

Тому ще раз підкреслюю, що для мене великим подивом було отримати ........ 2009 року від Вашого імені офіційного листа-повідомлення, датованого ще 08 грудням 2008 року, з печаткою, але без оригінала підпису (факсимільний підпис), щодо підвищення номінальної ставки відсотку за кредитом до 21,23% річних. Ще більший подив в мене викликала аргументація такого рішення Вашої фінансової установи, а також те, що в ході спроби реалізації цього рішення допущено кілька суттєвих порушень вимог законодавства України та нормативно-правових актів Національного банку України.

Особливий подив в мене викликало ненадання мені обґрунтованих відповідей на частину моїх питань в надісланому Вами роз’ясненні.

Знов, особливо зазначаю, що даним листом я повідомляю Вас про те, що я не маю змоги прийняти будь-яке вмотивоване рішення щодо Вашої ініціативи про підняття процентної ставки, оскільки мені, як споживачу, не надано всієї необхідної інформації щодо економічного та законодавчого обґрунтування такого кроку ТОВ "ПростоФінанс" (по окремих питаннях не надано жодних обґрунтувань), надання яких передбачено вимогами діючого законодавства України.

Стосовно ознак порушення фінансовою установою вимог законодавства України та нормативно-правових актів в ході спроби реалізації рішення про зміну відсоткової ставки, та ненадання Вами обґрунтованих відповідей у роз’ясненні, доводжу до Вашого відома наступне.

1. Надісланий Вами графік платежів в новій редакції не підписаний повноважною особою, проставлений лише факсимільний підпис. Письмове повідомлення фінансової установи про зміну умов кредитного договору повинно містити підпис уповноваженої особи та печатку фінансової установи. Згідно ч. 2 статті 207 Цивільного кодексу України, передбачено, що Правочин, який вчиняє юридична особа, підписується особами, уповноваженими на це її установчими документами, довіреністю, законом або іншими актами цивільного законодавства, та скріплюється печаткою. Проте відповідно до ч. 3 статті 207 Цивільного кодексу України використання при вчиненні правочинів факсимільного відтворення підпису за допомогою засобів механічного або іншого копіювання, електронно-числового підпису або іншого аналога власноручного підпису допускається у випадках, встановлених законом, іншими актами цивільного законодавства, або за письмовою згодою сторін, у якій мають міститися зразки відповідного аналога їхніх власноручних підписів. Кредитним договором непередбачено використання при вчиненні правочинів факсимільного відтворення підпису. Тому я не можу вважити надісланий мені графік платежів в новій редакції офіційним повідомленням.

2. Моє прохання про пояснення того, як склалася ситуація щодо відправлення мені листа, який датовано 8.12.2008, лише 15.01.2009 (про що свідчить поштовий штемпель на конверті), залишилося без відповіді.

3. Моє прохання повідомити мене про правило (у вигляді алгебраїчної формули), за яким фінансова установа розраховує необхідну зміну процентної ставки, також залишилося без відповіді.

4. Щодо одностороннього збільшення процентної ставки без укладення Додаткової угоди до Кредитного договору. Дійсно, згідно зі статтею 2.8.3 Кредитного договору передбачено, що зміна розміру процентної ставки здійснюється шляхом надсилання мені «письмового повідомлення про відповідну зміну розміру процентної ставки за кредитом та новий Графік платежів» та сплати мною чергового щомісячного платежу, розрахованого за новою процентною ставкою. Але згідно зі статтею 9.6. Кредитного договору «Всі зміни та доповнення до цього Договору вносяться за згодою сторін у письмовій формі та є невід'ємними частинами цього Договору».

Крім того, згідно ст. 654 Цивільного кодексу України, зміна або розірвання договору вчиняється у тій самій формі, що й договір, що змінюється або розривається, якщо інше не встановлено договором або законом чи не випливає із звичаїв ділового обороту. Таким чином, збільшення процентної ставки здійснюється ТОВ «ПростоФінанс» в односторонньому порядку, без укладення Додаткової угоди до Кредитного договору у письмовій формі.

Тому ще раз повідомляю, що Вами не надіслана Додаткова угода до Кредитного договору про зміну розміру річної процентної ставки за Кредитним договором, як це передбачено п. 9.6 кредитного договору.

5. Крім того, звертаю Вашу увагу на порушення у Вашому повідомленні вимог п.2.8.3. кредитного договору № ....... від ....... 2008 року, згідно з яким спочатку Ваша установа спочатку повинна надіслати письмове повідомлення про відповідну зміну розміру процентної ставки, і тільки в разі отримання Вами письмового повідомлення від мене про незгоду з новим розміром процентної ставки або здійснення мною чергового Щомісячного платежу у розмірі відповідно до попереднього графіку, Ваша установа має право вимагати від мене дострокового погашення Заборгованості за кредитом.

Таким чином, Ваше повідомлення за № ........ , датоване 08 грудня 2008 року, не може вважатися дійсним, оскільки воно суперечить умовам Кредитного договору № ....... від ....... 2008 року.

6. Щодо строку інформування про зміну розміру процентної ставки. Повідомлення, датоване 8 грудня 2008 р. та надіслане Вами фактично 16 січня 2009 р., не містить чіткої дати змінення ставки відсотків, встановлена лише кінцева дата платежу по новій ставці, 10 лютого 2009 р. Але наступний платіжний період після 8 грудня 2008 р. починається 10 січня 2009 р. Тому надсилання Вами повідомлення 16 січня 2009 р. порушує вимогу чинного законодавства, а саме ч. 4 статті 11 Закону України «Про захист прав споживачів» від 12 травня 1991 року Мо.1023-ХІІ (із змінами та доповненнями) щодо письмового повідомлення споживача про зміну процентної ставки протягом 7 календарних днів з дати її зміни.

Крім того, відправлення листа не є і не може вважатися повідомленням споживача про зміну умов кредитного договору. Дотримання 7 денного строку передбачено ч. 4 статті 11 Закону України «Про захист прав споживачів», аналогічна позиція міститься в листі Національного банку України № 40-110/2429-7199 від 16.07.2007 року. Оскільки неотримання мною повідомлення протягом 7 календарних днів сталося внаслідок незалежних від мене обставин, я вважаю, що вимоги чинного законодавства недотримані.

Таким чином, наведена в цьому листі інформація в своїй сукупності ставить під сумнів правомірність Вашої вимоги щодо одностороннього підняття процентної ставки за кредитом.

Виходячи із ситуації, що склалася, задля відповідності усіх дій законодавству України прошу:

1. Пояснити, як склалася ситуація щодо відправлення мені листа, який датовано 8.12.2008 лише 15.01.2009 (про що свідчить поштовий штемпель на конверті).

2. Пояснити, як склалася ситуація щодо відправлення мені відповіді з Додатком №1, який датовано 8.12.2008, і в той же час містить роз’яснення щодо поширення на Кредитний договір вимог Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони банкам змінювати умови договору банківського внеску і кредитного договору в односторонньому порядку» від 12 грудня 2008року №661-VI.

3. Повідомити мене про правило (у вигляді алгебраїчної формули), за яким фінансова установа розраховує необхідну зміну процентної ставки за договорами на основі подій, що впливають на вартість ресурсів фінансової установи, також залишилося без відповіді Задля кращого розуміння механізму формування вартості кредиту прошу також навести, яким чином на підставі цього правила були розраховані ставки на момент видачі мені кредиту.

4. Виконати вимоги Кредитного договору та чинного законодавства України щодо надсилання письмового повідомлення та Додаткової угоди.

Висловлюю сподівання, що моя вимога буде сприйнята Вами із розумінням.

Таким чином, наведена в цьому листі інформація в своїй сукупності робить неможливим для мене погодження з внесенням змін щодо підвищення процентної ставки за договором кредиту. Оскільки я заперечую не проти Вашого права на підвищення ставки, а проти порушень законодавчих та нормативних актів в ході реалізації цього права, то я офіційно повідомляю Вас, що я погоджуся підписати Додаткові угоди у разі неухильного виконання Вами вимог банківського законодавства України та нормативно-правових актів щодо захисту прав споживачів.

До часу надання вище запитуваної інформації я не зможу погодитися на Вашу пропозицію щодо підвищення ставки та буду проводжувати обслуговувати кредити на первісних умовах Кредитного договору № ..... від ......... 2008 року

У разі, якщо в односторонньому порядку Ви зміните процентну ставку за договорами кредиту, та у разі неможливості вирішення наших розбіжностей в ситуації, що склалась, шляхом перемовин, я буду змушений звернутися до відповідних державних органів влади та, можливо, до засобів масової інформації, з метою забезпечення захисту своїх законних прав та інтересів.

З повагою,

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272802
Поділитись на інші сайти

Для тех, кто пишет второе письмо.

Не забудьте указать ПФ на нарушение ими Договора при составлении Графика платежей в новой редакции: они уменьшили размер ежемесячной выплаты суммы кредита, что противоречит положению п. 2.8.3: при изменении процентной ставки размер соответствующей части суммы кредита остается без изменений, поэтому Вы не можете согласиться с новым графиком и осуществлять по нему платежи :lol::wink::lol:

Вообще, друзья, мы незаслуженно обходим стороной вот какой момент. В нашем кредите платежи осуществляются по аннуитетной схеме (в Договоре это прямо не указано, но мы согласились с тем, что график платежей является неотъемлемой частью договора). В новом графике мы можем настаивать на том, чтобы новая ставка была именно годовой ставкой, а не аннуитетной.

Всем удачи!

ЗЫ Пока писал, посетила интересная мысля: как Вы смотрите на то, чтобы составить СВОЙ график платежей, соответствующий Договору, и предложить ПФ подписать его? Тут есть где разгуляться: можно, например, составить "антианнуитетную" схему, где первые месяцы мы будем выплачивать по 10 грн процентов, а основной платёж перенесем на конец кредита? Рад буду услышать Ваши мнения...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272842
Поділитись на інші сайти

Для тех, кто пишет второе письмо.

Не забудьте указать ПФ на нарушение ими Договора при составлении Графика платежей в новой редакции: они уменьшили размер ежемесячной выплаты суммы кредита, что противоречит положению п. 2.8.3: при изменении процентной ставки размер соответствующей части суммы кредита остается без изменений, поэтому Вы не можете согласиться с новым графиком и осуществлять по нему платежи :lol::wink::lol:

Вообще, друзья, мы незаслуженно обходим стороной вот какой момент. В нашем кредите платежи осуществляются по аннуитетной схеме (в Договоре это прямо не указано, но мы согласились с тем, что график платежей является неотъемлемой частью договора). В новом графике мы можем настаивать на том, чтобы новая ставка была именно годовой ставкой, а не аннуитетной.

Всем удачи!

ЗЫ Пока писал, посетила интересная мысля: как Вы смотрите на то, чтобы составить СВОЙ график платежей, соответствующий Договору, и предложить ПФ подписать его? Тут есть где разгуляться: можно, например, составить "антианнуитетную" схему, где первые месяцы мы будем выплачивать по 10 грн процентов, а основной платёж перенесем на конец кредита? Рад буду услышать Ваши мнения...

Я думаю ПФ на это не пойдет!
Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272853
Поділитись на інші сайти

Я, конечно, тоже не рассчитываю, что ПФ с этим согласится, но ОТКАЗ ПФ будет лишним аргументом в суде, которого, боюсь, не избежать: п. 2.8.3 дискриминационен по отношению к заёмщику. Право составлять график по своему усмотрению ПФ оставляет только за собой, на переговоры с нами не идёт, также ПФ имеет право соглашаться или нет с нашим графиком, в то время как нас договор вынуждает соглашаться с повышением ставки - иначе неминуемо требование досрочного погашения.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272879
Поділитись на інші сайти

vitsms

Рад буду услышать Ваши мнения...

Дружище, ты прав на все сто. Действительно, чего это мы просим ? Давайте еще и требовать при этом, ссылаясь на отличный финотчет сцыцаете за 2008 год.

Но, для этого нужно дождаться от них письма, а это, как я понимаю, лично для меня будет очень долгий процесс - получили мой ответ еще 26.01.09, и чего они меня так не любят :D :?:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272882
Поділитись на інші сайти

Друзья, нужен ваш совет.

предыстория письмо о повышении мне не приходило, но вчера позвонила девочка и поставила меня в извесность что с февраля у меня новая ставка и я должен им доплатить энную сумму, потому как они отравляли письмо, а оно видимо не дошло. но это уже проблемы не их а мои....

мои цитирования пунктов договора что они должны меня обеспечивать информацией для того чтобы я мог выполнять свои обязаности, силы не возымели...единственное до чего мы договорились так это то что они продублируют письмо, и оно должно будет в марте таки дойти до меня...

но вот вопрос если письмо я получу в марте. то какого я должен доплачивать за февраль...

вот и хочеться мне узнать что мне делать дальше....фактически ставку подняли а меня об этом не предупредили(

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272917
Поділитись на інші сайти

Друзья, нужен ваш совет.

предыстория письмо о повышении мне не приходило, но вчера позвонила девочка и поставила меня в извесность что с февраля у меня новая ставка и я должен им доплатить энную сумму, потому как они отравляли письмо, а оно видимо не дошло. но это уже проблемы не их а мои....

мои цитирования пунктов договора что они должны меня обеспечивать информацией для того чтобы я мог выполнять свои обязаности, силы не возымели...единственное до чего мы договорились так это то что они продублируют письмо, и оно должно будет в марте таки дойти до меня...

но вот вопрос если письмо я получу в марте. то какого я должен доплачивать за февраль...

вот и хочеться мне узнать что мне делать дальше....фактически ставку подняли а меня об этом не предупредили(

Интерсно, а если ответить, что заплатил уже всю сумму кредита. А что деньги не дошли - это их проблема. Они также лояльно отнесутся как к заблудившкеуся от них письму?

Шутка!!

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272929
Поділитись на інші сайти

Друзья, нужен ваш совет.

Интерсно, а если ответить, что заплатил уже всю сумму кредита. А что деньги не дошли - это их проблема. Они также лояльно отнесутся как к заблудившкеуся от них письму?

Шутка!!

я им так и сказал, но они шутку не оценили

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-272996
Поділитись на інші сайти

maxxxxim

Напиши по месту своей прописки/постоянного места проживания запрос

в областное управление Укрпочты с текстом " Прошу выдать мне официальную справку о том какая корреспонденция за период с ... по...

приходила на имя СВОЕ ИМЯ."

Если че у тебя будет железная отмазка как минимум не платить за февраль повышенную, а там как сам дальше решишь.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/64/#findComment-273029
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.