Перейти до змісту

Кредит в "ПростоФинанс"

получившие письмо об увеличении % ставки  

262 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Спочатку було таке:

Будь ласка Увійдіть або Зареєструйтесь щоб побачити посилання.

Позиція 72:

"Перелік фінансових компаній щодо яких схвалено рішення директора департаменту нагляду за фінансовими компаніями про внесення

інформації до Державного реєстру фінансових установ"

Зазсначене лише свідоцтво на види послуг.

А потім ОСЬ!

ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ

ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

06.11.2008 N 1276

Про зміну коду фінансової установи, реєстраційного номера, серії та номера свідоцтва фінансовій компанії Товариству з обмеженою відповідальністю "ПРОСТОФІНАНС" у зв'язку з набуттям статусу кредитної установи

З метою належного обліку та зберігання інформації про кредитні установи в Державному реєстрі фінансових установ та у зв'язку з отриманням фінансовою компанією ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових кредитів за рахунок залучених коштів кредитною установою Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України ПОСТАНОВИЛА:

1. Здійснити в Державному реєстрі фінансових установ (далі - Реєстр) зміну коду фінансової установи, реєстраційного номера, серії та номера свідоцтва про реєстрацію фінансової установи фінансовій компанії Товариству з обмеженою відповідальністю "ПРОСТОФІНАНС" (місцезнаходження: 04073, м. Київ, пр-т Московський, буд. 9, код за ЄДРПОУ 33694552) (далі - Товариство) у зв'язку з отриманням нею статусу кредитної установи.

2. Юридичному департаменту в одноденний термін з дня прийняття цього розпорядження присвоїти новий реєстраційний номер Товариству.

3. Департаменту нагляду за кредитними установами присвоїти нову серію та номер свідоцтва про реєстрацію фінансової установи, оформити та видати нове свідоцтво протягом п'яти робочих днів з дня прийняття цього розпорядження.

4. Визнати недійсним свідоцтво про реєстрацію фінансової установи Товариства від 03.11.2005 серії ФК N 72, видане 03.11.2005, з кодом фінансової установи 13, реєстраційним номером 13101650 у зв'язку із зміною реєстраційних даних.

5. Юридичному департаменту (Ткаченко Д.В.) разом із Управлінням інформаційних технологій (Двойленко І.В.) забезпечити внесення інформації щодо зміни коду фінансової установи, реєстраційного номера, серії та номера свідоцтва про реєстрацію фінансової установи Товариства до Державного реєстру фінансових установ.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Комісії - директора департаменту нагляду за кредитними установами.

Голова Комісії

В.Альошин

Протокол засідання Комісії

від 6 листопада 2008 р. N 441

сцилка:

Шукаю далі...

кто может дать комментарий к этой информации?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258305
Поділитись на інші сайти

Народ, поправьте если ошибаюсь

В договоре:

" розмір процентної ставки за договором може бути змінено в наступному порядку:

- в сторону збільшення у випадку, якщо середньоарефмитичне значення курсу національної валюти України по відношенню до долара США, встановленого Національним банком України... "

Т.е не курса доллара к гривне (7,7 грн за доллар ) , а курс гривны к доллару (1/7,7 =0,129). А курс гривны к доллару снизился т.е. можно требовать снижение ставки ??? ))

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258306
Поділитись на інші сайти

Привет Всем борцам за справедливость! Полностью поддерживаю и присоединяюсь к вашим начинаям. Уже отправил письма во все инстанции, которые были перечислены выше. Знакомый из Госказначейства Крыма сказал, что это навряд ли даст эффект-нужно иметь мазу в этих структурах. Пообещал посодействовать чем сможет, если что -отпишусь. Есть ли кто из Симферополя, отпишитесь надо встречатся и как то координировать наши дальнейшие действия иначе СЦЫСАЕВЦЫ нас и дальше будут иметь подобным образом.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258309
Поділитись на інші сайти

Евгений Ник

СообщениеДобавлено: Вс Янв 25, 2009 21:19 Заголовок сообщения:

У кого есть знакомые в СМИ, давайте подключать, сейчас наша задача создать как можно больше шуму, резонанс побольше. Если есть связи в политеческих сферах (депутаты любого уровня, либо работники администраций и т.д.) тоже нужно подключать.

Давайте действовать на опережение

я, к примеру, отправил письма на телеканалы(интер, 1+1, СТБ, ICTV), главам политических партий в парламента, в отделение ВР по связям с общественностью, но знакомых у меня там нет, так что это больше на удачу расчитано.

Дарова, камарады. Добрался таки до нета, а то на выходных дома вирусня положила комп :( , наверное тоже происки сцыцаете :lol::lol::lol:

Евгений, очень классная тема, если есть текст письма/обращения в СМИ, то предлагаю сделать его КОЛЛЕКТИВНЫМ, то есть за пару дней собрать пару сотен подписей и отправить снова. Подписи можно собирать просто в виде ФИО и контактных данных

Повторюсь: У меня есть знакомые в СМИ, а также работаю с депутатами. Необходимо составить статью грамотно, помогите, кто специалист. По поводу акции протеста - я за

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258320
Поділитись на інші сайти

Кмарады, всем привет.

Вот накрапал письмецо в посольство Франции. Читаем, вносим предложения и вообще высказываемся:

Його Високоповажності пану Жаку Фору

Послу Франції в Україні

вул. Рейтарська, 39

м. Київ, 01901

ПІБ

вул. ХХХХХХХХ, д ХХ, кв. ХХХ

м. Суми, 40000

моб. (098) ХХХ-ХХ-ХХ

Шановний, пане Жак Фор.

Користуючись нагодою, дозвольте засвідчити вам свою повагу та висловити велику подяку за ту роботу, яку ви проводите у нас в Україні. Я надзвичайно радий тим, що відносини між нашими державами та народами розвиваються у атмосфері взаємної поваги, підтримки та максимального сприяння. Особливої подяки заслуговують ваші дії, спроямовані на підтримку прагнень України в долученні до європейської спільности як ріноцінного партнера.

Саме тому для мене особисто було великим здивуванням, коли фінансова компанія ТОВ „ПростоФінанс” після Нового року з невідомих мені причин, почала утискати мої права і свободи як громадянина України, грубо порушуючи чинне українське законодавство. Як вам напевно відомо, ТОВ „ПростоФінанс” є дочірнім підприємством французької банківської групи Societe Generale, однієї з найбільших фінансових груп в Єврозоні, яка на сьогоднішній день є одним з провідних гравців ринку споживчого кредитування в країнах Східної Європи. Вищезгадана фінансова група в особі ТОВ „ ПростоФінанс” завжди декларувала застосування європейських стандартів надання фінансових послуг на українському ринку та розвиток культури споживчого кредитування в цілому. Наскільки мені відомо, цінностіми банківської групи Societe Generale завжди були професійність та інновації, а у своїй діяльності Група є відкритою та прозорою по відношенню до своїх клієнтів, завжди надаючи повну та достовірну інформацію по будь-якому питанню. Я впевненний, що саме такі стандарти та підходи у роботі стали запорукою успіху вельмишановної Групи в єврозоні та Україні зокрема.

Але на жаль, я змушений повідомити Вам наступне: оскільки я є позичальником у ТОВ „ПростоФінанс”, то 20 січня 2009 року я отримав від цієї компанії листа, датоване ще 8-м грудня 2008 року, у якому мене повідомили про одностороннє підняття кредитної ставки, не навівши при цьому жодних аргументів та грубо, я підкреслюю, грубо порушили низку Законів України, наприклад Закон „Про захист прав споживачів”, Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони банкам змінювати умови договору банківського внеску і кредитного договору в односторонньому порядку”, Цивільного кодексу, численних постанов Національного банку тощо.

Окремо зазчначу, що я є сумлінним позичальником і своєчасно, без будь-яких затримок, незважаючи на складу економічну ситуацію та падіння рівня особистих доходів, сплачую внески по кредиту відповідно до умов договору. Але ТОВ „ПростоФінанс” ігнорує ці факти, відмовляє у особистому спілкуванні, не відповідає на офіційні листи, не надає жодних потрібних документів як то Додаткової угоди, нового графіку погашення кредиту і тд., а в усному спілкуванні по телефону співробітники ТОВ „ПростоФінанс” відкрито заявляють, що не будуть підкорятися чинному законодавству України та постановам Національного банку, оскільки не визнають їх.

На мою думку, такі дії ТОВ „ПростоФінанс” , яка представляє таку шановану фінаснову групу Societe Generale, є дискримінаційними та грубо порушує мої громадянські права та свободи. Я наголошую, що згоден до діалогу та просто вимагаю неухильного дотримання чинного законодавства України Товариством з обмеженою відповідальністю „ПростоФінанс”.

Але оскільки дана компанія займає вкрай неконструктивну та дискримінаційну позицію, грубо порушуючи низку українських Законів та моїх конституційних прав та свобот, звертаюся до Вас, вельмишановний пане Жак Фор, з метою недопущення міжнародного розголосу, всіма доступними Вам засобами подіяти на ТОВ „ПростоФінанс” та максимально посприяти тому, щоб вельмишановна фінансова компанія почала дотримуватися чинного законодавтсва України та припинила утискати мене як громадянина України. Адже така поведінка окремої компанії тільки шкодить розвитку двосторонніх стосунків між нашими державами та змушує мене звертатися до спеціальних євпропейскьх інституцій за засхистом, чого мені особисто, чесно кажучи, зовсім не хочеться робити.

Я впевнений, що ви докладете всіх зусиль, щоб залагодити цей конфлікт між ТОВ „ПростоФінанс” та її клієнтами у мирний спосіб шляхом переговорів.

Заздалегідь вам вдячний.

З повагою,

ХХХХХХХ ХХХХХХХ

26 січня 2009 року.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258326
Поділитись на інші сайти

Собственно, аналогичные письма можно отсылать Премьеру, Президенту и Спикеру ВС. Я думаю что лучше будет, если такие обращения будут коллективными, посему, кто желает подписаться под письмами, прошу на мыло

сбрасывать свои ФИО и какие-нибудь контактные данные ,я их всех внесу в письма и отправлю. Конфиденциальность, ессно, гарантирую.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258335
Поділитись на інші сайти

В договоре:

- в сторону збільшення у випадку, якщо середньоарефмитичне значення курсу національної валюти України по відношенню до долара США, встановленого Національним банком України зросте більш ніж на 3 відсотки..."

Т.е не курса доллара к гривне (7,7 грн за доллар ) , а курс гривны к доллару (1/7,7 =0,129). А курс гривны к доллару снизился т.е. можно требовать снижение ставки ??? ))

А ведь это действительно громаднейший ляп в договоре...

Может это стоит добавить в ответы ПФ-овцам. Или приберечь как туз в рукаве...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258343
Поділитись на інші сайти

Люди, не понял, это значит наши "Благодетели", сц...уко поменяли свои регистрационные данные, видимо предвидя данную ситуацию, да еще вдобавок кто-то наверху им в этом деле помогает?!

По ходу нужны их новые координаты "прописки", и влияет ли это на письма, которые мы зарядили (ответят нам - координаты неверные - спасибо за внимание!!!). Дайте новые координаты. кто найдет. Юристы прокоментируйте влиянеие изменения данных реестра пету...хов.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258344
Поділитись на інші сайти

Вот и я в шоке. Оказывается, в Ноябре 2008 они все поменяли. Что это означает для всех наших действий? Все наши жалобы в инстанции могут оказаться недействительными?

Как проверить эту информацию и чем она для нас грозит, если это правда?

Спочатку було таке:

Позиція 72:

"Перелік фінансових компаній щодо яких схвалено рішення директора департаменту нагляду за фінансовими компаніями про внесення

інформації до Державного реєстру фінансових установ"

Зазсначене лише свідоцтво на види послуг.

А потім ОСЬ!

ДЕРЖАВНА КОМІСІЯ З РЕГУЛЮВАННЯ РИНКІВ

ФІНАНСОВИХ ПОСЛУГ УКРАЇНИ

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

06.11.2008 N 1276

Про зміну коду фінансової установи, реєстраційного номера, серії та номера свідоцтва фінансовій компанії Товариству з обмеженою відповідальністю "ПРОСТОФІНАНС" у зв'язку з набуттям статусу кредитної установи

З метою належного обліку та зберігання інформації про кредитні установи в Державному реєстрі фінансових установ та у зв'язку з отриманням фінансовою компанією ліцензії на провадження діяльності з надання фінансових кредитів за рахунок залучених коштів кредитною установою Державна комісія з регулювання ринків фінансових послуг України ПОСТАНОВИЛА:

1. Здійснити в Державному реєстрі фінансових установ (далі - Реєстр) зміну коду фінансової установи, реєстраційного номера, серії та номера свідоцтва про реєстрацію фінансової установи фінансовій компанії Товариству з обмеженою відповідальністю "ПРОСТОФІНАНС" (місцезнаходження: 04073, м. Київ, пр-т Московський, буд. 9, код за ЄДРПОУ 33694552) (далі - Товариство) у зв'язку з отриманням нею статусу кредитної установи.

2. Юридичному департаменту в одноденний термін з дня прийняття цього розпорядження присвоїти новий реєстраційний номер Товариству.

3. Департаменту нагляду за кредитними установами присвоїти нову серію та номер свідоцтва про реєстрацію фінансової установи, оформити та видати нове свідоцтво протягом п'яти робочих днів з дня прийняття цього розпорядження.

4. Визнати недійсним свідоцтво про реєстрацію фінансової установи Товариства від 03.11.2005 серії ФК N 72, видане 03.11.2005, з кодом фінансової установи 13, реєстраційним номером 13101650 у зв'язку із зміною реєстраційних даних.

5. Юридичному департаменту (Ткаченко Д.В.) разом із Управлінням інформаційних технологій (Двойленко І.В.) забезпечити внесення інформації щодо зміни коду фінансової установи, реєстраційного номера, серії та номера свідоцтва про реєстрацію фінансової установи Товариства до Державного реєстру фінансових установ.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на члена Комісії - директора департаменту нагляду за кредитними установами.

Голова Комісії

В.Альошин

Протокол засідання Комісії

від 6 листопада 2008 р. N 441

сцилка:

Взято с:

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258350
Поділитись на інші сайти

lee

СообщениеДобавлено: Пн Янв 26, 2009 10:52 Заголовок сообщения: Все поменяли

Вот и я в шоке. Оказывается, в Ноябре 2008 они все поменяли. Что это означает для всех наших действий? Все наши жалобы в инстанции могут оказаться недействительными?

Как проверить эту информацию и чем она для нас грозит, если это правда?

Что замена свидетельства не спроста, так это однозначно. А то, что они смогут съехать мол ниче не знаем, то тоже самое можем сказать и мы: типа пацаны, мы заключали договор с такой вот конторой, с таким вот свидетельством, а вы тут какого нас плющите, а ? :D

А жалобы наши действительны, ведь мы их отсылали по координатам, указанным в письмах. Скорее всего пацаны мутили со статусом, чтобы легче было бабло выводить с минимальными потерями.

Замена свидетельства, изменения названия ОБЯЗАТЕЛЬНО идет с внесением изменения в Устав с указанием правопреемственности.

В общем, lee , не боимся, а по прежнему формируемся в колонны, активно пишем письма, в т.ч. и ПОСЛУ ФРАНЦИИ и скоро, наверное, будем выдвигаться на Киев громить эту гребанную контору :D

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258360
Поділитись на інші сайти

Ну, они теперь не смогут сказать, что они не кредитна и не финансова установа, а ООО и на них законы не распространяются.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258364
Поділитись на інші сайти

Crac0dile

СообщениеДобавлено: Пн Янв 26, 2009 10:43 Заголовок сообщения:

TYE писал(а:(

В договоре:

- в сторону збільшення у випадку, якщо середньоарефмитичне значення курсу національної валюти України по відношенню до долара США, встановленого Національним банком України зросте більш ніж на 3 відсотки..."

А ведь это действительно громаднейший ляп в договоре...

+100 :!: :!: :!:

Может это стоит добавить в ответы ПФ-овцам. Или приберечь как туз в рукаве...

Лучше прибережем пока, для дальнейшей переписки :D

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258365
Поділитись на інші сайти

Братва, тут на соседнем сайте казачёк из ПростоГрабитель нарисовался, кому интересно загляните, чего он пишет. Личто у меня к нему доверия не особо.

Roman4ever кличют этого Павлика Морозова, продавца украинского народа.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258375
Поділитись на інші сайти

Ну, они теперь не смогут сказать, что они не кредитна и не финансова установа, а ООО и на них законы не распространяются.

Сказать они могут будь что! НЕ СЛУШАЙТЕ БРЕД ПО ТЕЛЕФОНУ И В ОФИСЕ. Требуем письменного ответа.

Какая разница что они не банк?

Кредит выдавали- значит кредитор, это вопросы комисии которая им выдала лицензию. ТИП предприяти может даже быть ЧП

( у которго бабла немерено, который с банками станет тягаться в мощи... ГЫ)

НАМ простофи.. НЕ ПРИСЫЛАЛ ДОПОЛНИТЕЛЬНОГО СОГЛАШЕНИЯ!!!

Всю ситуацию можно так развернуть, что кто то от имени простофи..., нас шантажирует. Потому что, ведёться переписка с указанием номера телефона, по которому говорит кто угодно, от девочки с улицы до уборщицы.

ХОТЬ КОМУ НИБУДЬ РАССКАЗАЛИ О СХЕМЕ ПОВЫШЕНИЯ СТАВКИ СО ВСЕМИ ЗАКОННЫМИ НОРМАТИВАМИ???

( курс, не курс, написано, переписано... да всё это туфта)

НАГЛЫЙ ПРЕСИНГ И ШАНТАЖ!!!

Друзья, а может по заяве в милицию?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258380
Поділитись на інші сайти

slavikr

СообщениеДобавлено: Пн Янв 26, 2009 11:25 Заголовок сообщения:

Братва, тут на соседнем сайте казачёк из ПростоГрабитель нарисовался, кому интересно загляните, чего он пишет. Личто у меня к нему доверия не особо.

Roman4ever кличют этого Павлика Морозова, продавца украинского народа.

Суть всех высказываний проста: нам все пофиг, вы хохи, законы, потановы, суды - нам не указ, так что платите и сидите тихо. Европейский сервис, одним словом :D

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258382
Поділитись на інші сайти

Аинне

НАГЛЫЙ ПРЕСИНГ И ШАНТАЖ!!!

+ 100 :!:

Аинне

Друзья, а может по заяве в милицию?

Лучше в прокуратуру, мол угрожают, шантажируют и тд.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258384
Поділитись на інші сайти

Сегодня видела знакомую, она брала кредит в Ощадбанке. Так ей подняли на 1%, а мне ПФ поднял только на февраль на 7,24%. Улавливаете разницу?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258391
Поділитись на інші сайти

а на счет кредитных историй, я так думаю, что если ПФ незаконно пытается поднять ставку и это будет доказано (может сам от этого отказаться, а если дойдет до суда - то судом).

В этом случае клиент может обратится в юбро кредитных историй и дать свою интерпретацию, которая в дальнейшем также будет рассматриваться кредитным комитетом в случае обращения за кредитом в другой кредитной организации.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258392
Поділитись на інші сайти

згідно пункту договору (не памятаю) сторони повинні повідомляти про будь-які зміни. А они?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258394
Поділитись на інші сайти

Други, а ведь и правда курс гривны падает. Это шинздец, они сами себя обманули. Кто-то знает, в каком законе Украины юридически оформлен термин "курс национальной валюты"? Точнее, в Законе о национальном банке он есть, но там нет определения понятий "рост" и "падение".

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258399
Поділитись на інші сайти

Да, с курсом они себя обманули 100% (учитывая общепринятые определения курсов одной вылюты по отношению к другой). Надо срочно искать информацию, официальные определения и как все это использовать с практической и правовой точки зрения.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258409
Поділитись на інші сайти

Sath

СообщениеДобавлено: Пн Янв 26, 2009 12:11 Заголовок сообщения:

Други, а ведь и правда курс гривны падает. Это шинздец, они сами себя обманули. Кто-то знает, в каком законе Украины юридически оформлен термин "курс национальной валюты"? Точнее, в Законе о национальном банке он есть, но там нет определения понятий "рост" и "падение".

+ 1 000 000 :D:D:D

Респект и важуха камараду Crac0dile за ВДУМЧИВОЕ чтение договора.

Теперь нужна срочно консультация профессионального финансиста.

От буде смиху, коли ми напишем вси, шо это ви нам теперь должни кучу бабла :D:D:D

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258410
Поділитись на інші сайти

Валютный курс - это цена одной валюты, выраженная в валютах других стран.

Здесь без вопросов. Все понятно.

А вот как их юристы могут начать "мудрствовать лукаво":

Фиксирование курса национальной денежной единицы по отношению к иностранным денежным единицам принято называть валютной котировкой. Существуют два метода котировки валют: прямая и обратная (косвенная). Наиболее распространенной является прямая котировка, при которой курс единицы иностранной валюты выражается в национальной валюте. Например, 1 доллар США равен 6 рублям. При обратной или косвенной котировке за основу принимается единица национальной валюты, курс которой выражается в определенном количестве иностранной валюты. В нашем примере обратная котировка составит 1/6 = 0,1666 доллара за рубль.

Валютный курс, полученный путем прямой котировки, иногда называют американским валютным курсом, а на основе обратной котировки - европейским. Это связано с тем, что обратная котировка традиционно применялась в Великобритании, где исторически все иностранные валюты приравнивались к фунту стерлингов.

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258416
Поділитись на інші сайти

Crac0dile

СообщениеДобавлено: Пн Янв 26, 2009 10:43 Заголовок сообщения:

TYE писал(а:(

В договоре:

Действительно, если понимать буквально, то слово "зросте" стоит понимать как "доллар подешевеет, а гривна дорожает", ведь 1 грн./ 5,05=0,1980, а 1 грн/7,7=0,1278, т.е. опираясь на такую ихнюю логику ГРИВНА ПО ИХНЕЙ ЖЕ ФОРМУЛЕ НЕ "ЗРОСЛА", а "ВПАЛА" и , следовательно, МЫ ПО П. 2.8.3 МОЖЕМ ТРЕБОВАТЬ СНИЖЕНИЯ СТАВКИ ПО КРЕДИТУ, А ВОТ КОГДА БУДЕТ НАОБОРОТ 1/7,7 СЕЙЧАС, А СТАНЕТ 1/6,0, К ПРИМЕРУ, ТО ЭТО БУДЕТ ОЗНАЧАТЬ ЧТО "ГРИВНЯ ЗБИЛЬШИЛАСЯ" и имеют право требовать ОТ НАС новую ставку.

Блин, вот это прикол, сами себя кинули, получается: НУЖНО БЫЛО ПИСАТЬ ДОЛЛАР США К ГРИВНЕ, А НЕ ГРИВНА К ДОЛЛАРУ США.

ВСЕ, капец сцыцаевцам, мы их порвем в клочья нах :D:D:D

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/7863-kredit-v-prostofinans/page/14/#findComment-258421
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.