Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

Машинка Ланос була куплена в БровариАвто 01.03.06 в кредит, люб'язно наданий Банком регіонального розвитку.

Колір - білий.

Комплектація - базова.

В перший же день була оформлена страховка КАСКО.

В наступні дні придбав коврики гумові в салон, центральний замок, захист піддону картера, сигналізацію - Шеріф (щось там АПФ2500 здається) і накладки на пороги (щоб не витиралися)... Ці всі гарні і корисні штучки я знайшов на авторинку на б.Перова.

Потім була установка ц.з. і сигналізації, антикорозійна обробка, установка підкрилків (підкрилки, до речі, сказали ні в якому разі не брати на базарі, а тільки у них) на БровариАвто.

В принципі нормально все зробили, але 1200 грн за роботу - мені здається, це багато...

За установку захисту піддону вирішив не платити і установив сам за 20 хвилин з перекурами...

Через деякий час з'явилась можливість придбати магнітолу.

Було вирішено купити СД-МП3...

Після довготривалого кляцання сотні магнітол вибір пав на HYUNDAI, за її великий екран, сім варіантів підсвітки і нормальне звучання.

Для установки на БровариАвто попросили придбати установочний комплект (100 грн) і заплатити за установку (50 грн). В результаті купив шахту і проводку і під'єднав сам.

Ось поки що і все.

Пробіг 700 км.

Машинка влаштовує в повній мірі.

Далі буде...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/779-bortoviy-zhurnal-kucher/
Поділитись на інші сайти

Мало не забув

Машина 2006 року випуску.

Була й 2005, але вона довго стояла, а ця (моя) щойно з автовоза (на одометрі було 000001).

Бензину в баці не було взагалі...

Добре в салоні знайомий працює, так він літри 4 залив... До заправки вистачило...

В МРЕВ відносятся по-свинські... Не сподобалось... Дав 100 грн зверху, якомусь Льоші, обіцяв допомогти... Все одно мєнт, він і в африці мєнт і 100 грн. з нього людину не зробили. Бігав, в чергах стояв, 12 квитанцій за щось платив... Ще й квитанції назад не повернули, так толком не зрозумів за що платив.

Замість талону техогляду дали бумажку з підписом і мокрою печаткою... Талонів нема і не скоро будуть.

В МРЕВ витратив 1550 гривників + 100 грн на взятку...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/779-bortoviy-zhurnal-kucher/#findComment-13931
Поділитись на інші сайти

900 км на одометрі, вже вмикаю п'яту передачу...

Сподобалося...

Товариш порадив заливати 92 бензин... :?

Думаю... В принципі в 92-му менше присадок, але ж по паспорту...

Хоча до нульвого ТО ще 1000 км, але купив фільтри...

У АТЛ акція була: три фільтри Делфі за привабливою ціною 74 грн.

Мастило теж думаю брати в АТЛ.

Напевно візьму Кастрол і в двигун і в коробку...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/779-bortoviy-zhurnal-kucher/#findComment-14235
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.