Перейти до змісту

Питання новачка

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня!

Хочу купити Lanos 1.5 в Радар-Сервісі, взяти кредит в Укрсиббанку,

застрахуватись в Гарант-авто (примушують в Радар-Сервісі).

Про Радар-Сервіс читав на форумі. Відгуки негативні так само як про Пластик і Галавто, тому вибрав що ближче до дому.

В мене виникло кілька питань:

Чи є в когось досвід співпраці з Укрсиббанком та Гарант авто?

Як правильно проводити обкатку?

Що треба одразу докупити?

Наразі хочу докупити в Радар-Сервісі:

1) двосторонню сигналізацію (порядьте яку краще)

2) мультилок

3) магнітолу маю мені обіцяли там за 100грн встановити

4) підкрильники (незнаю чи тільки задні чи ще й передні - кажуть краще і ті і ті)

5) захист піддона

6) невпевнений чи треба просмолювати дно

Що ще треба докупити?

Чи варта ставити мультилок і на коробку передач і на рульову колонку?

Іммобілайзер нібито йде в комплекті з машиною. Це так?

Читав на форумі що треба ставити замок на капот. Де його можна купити і де його можуть поставити? (на радарі відмовились)

І останнє: яким бензином заправлятись 95 чи Puls на ОККО?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/6335-pitannya-novachka/
Поділитись на інші сайти

На всі ці питання можна знайти відповідь через "Пошук" на форумі...

- мультилок на КПП для ланоса не ефективний,

- замок на капот я у Львові не найшов (тільки китайське Ге...) тому треба замовляти з Києва... поставити його не важко, можна навіть самому ;)

- сигналізацію вибирай по функціям, які тобі потрібні... смішно переплачувати за функції, які не будеш використовувати (які майстри на оф. СТО ніколи не підключать:D до речі її теж краще, як і магнітофон купити не на СТО (переплата 30-50%) !!!

- захист піддона, антикор і підкрилки, це вже питання твоєї релігії... я наприклад все це не ставив/робив

Все решта (коврики, трикутник, вогнегасник, інструменти і т.д.) можна докупити потім, поступово по необхідності

Обкатку проходь, як буде написано в книжці, що йде з машиною... там все просто, бережи двигун перші 2000-3000 км. не роскручуй вище 3,5 тис. перші 1000 не їзди більше 80-90 км.год. (не вмикай 5ту) і т.п.

Якщо "Гарант авто" це "Дженералі Гарант" то в мене був страховий випадок, все рішили... ніхто там заради мене не розпинався, але і я не матюкався на них...

Обовязково попроси прочитати ПОВНИЙ договір при кредиті на машину і на ПОВНИЙ договір на страховку, щоб потім не наступати на ті самі граблі...

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/6335-pitannya-novachka/#findComment-140682
Поділитись на інші сайти

На Радар-сервісі ніхто не може змусити тебе страхуватися в Дженералі-Гарант, може це банк примушує, бо в нього може з цією страховою договір.

Досвіду співпраці з Укрсиббанком не маю, машина застрахована в Дженералі-Гарант, правда страхових випадкмв нащастя не було, сказати щось проних не можу, але народ на форумі страшенно парафінить цю страхову.

В Радар-Сервісі раджу нічого не докуповувати, якщо не виходить поставити десь в знайомих дешевше, і все-таки будеш ставити все на Радарі, то:

1) двосторонню сигналізацію купляй сам, принось її їм, хай ставлять, буде дешевше

2)мультилок можеш так само, але я думаю, що вони будуть нав"язувати все своє

3)магнітолу можна самому поставити, але при проходженні гарантійного ТО треба буде знімати, щоб не запасли

4)підкрильники я ставив і передні і задні (4 штуки, вроді Харківські), сам купив на базарі, привіз їм і вони поставили. Мені 4 штуки моїх обійшлися з їх роботою дешевше ніж їхні два задні, що вони мені пропонували

5)захист піддона раджу купити самому, заїхати на яму чи естакаду і поставити своїми руками, пару болтів можна самому прикрутити (я так і хотів зробити, як брав свого сенса, захист не замовляв, а як машину забрав - він там стояв, от такі чудеса, можливо чуваки помилково поставили його)

6)антикор раджу зробити, особливо дно. З нашими дорогами сам знаєш, камінчики відскакують від коліс і царапають дно, та і багато іншого. А зробивши антикор і самому на серці спокійніше.

Нарахунок всіх вищеперерахованих допів запитай в салоні чи можуть вони за окрему плату поставити штамп, що всі допи поставлені були в них, а самому все зробити на стороні.

Мультилок на коробку я ставив, думаю не помішає, зараз хочу ставити на рульову колонку, думаю варто.

Імобілайзера в ланосах нема

Заправлятися можна і 95 і пульсом, народ навіть 92 заправляє (я не пробував, але думаю), але щоб був хороший :)

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/6335-pitannya-novachka/#findComment-140762
Поділитись на інші сайти

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.