Перейти до змісту

Kia Rio 1.6 MT Hatch

Varajan

Рекомендовані повідомлення

Пробіг 60.719 км. Незамерзайка від Кло на -22С порадувала. Ввечері вирішив долити омивайку, а вона замерзла! І це при -15С.

med_gallery_25189_3501_289271.jpg

med_gallery_25189_3501_15269.jpg

Пробіг 60.719 км. Незамерзайка від Кло на -22С порадувала.

Моя от Вога тоже замерзла  :shesad:

А твоя на яку температуру розрахована?)

54e1bbd1eee2f036d83f879636cfb209.jpg

Пробіг 60.719 км. Незамерзайка від Кло на -22С порадувала. Ввечері вирішив долити омивайку, а вона замерзла! І це при -15С.

Аффффигеть!

Я купил в ашане самую дешевую -20, из той серии что перед сезоном расставляют я ящиках на всех углах на самом видном месте. По цене что-то около 70 грн за 5 литров. 2 баклахи из жадности взял. Одну баклаху залил в бачок, вторая про запас в багажнике лежит. Уже второе утро подряд как беру в багажнике щетку для чистки снега, температура -20, в баклажке омывайка жидкая! Ну и в бачке тоже! Я реально офигел...

у меня другое. Омывачка в бачке жидкая и багажнике остатки тоже плавают. не замерзли.  Но если пробовать брызгнуть то моментально замерзает и можно растянуть дворниками, для создания сплошной белой пелены.

В багажнику теж не замерзає. Та каністра у гаражі стояла.

Ще в гаражі є Ашанівська на -30°С, не замерзла.

Ну у меня и в бачке не замерзла. Правда напор совсем никакой, в -20 веерные форсунки превращаются в невеерные ))

• 4 тижня потому...

Пробіг 61.400 км. Якийсь му... чу.. де.. дивак поставив машину перед гаражем. Крім мого ще 3 перекрив. Номер телефону не лишив, сигналізація не спрацьовувала. Дістав трос, вкрутив у передній бампер петлю і заднім ходом метрів на 200 по снігу відтягнув.

Потрібно було ще роз'яснювальну записку написати.

Цвяхом на капоті.

Про цвях звичайно жарт, але на майбутнє якесь попередження треба було залишити.

Часу не було. Я б мабудь дуже злякався, якби не побачив машину на місці. Наче вкрали.

@Jemen,  я такого ловлю когда машину поставил в гараж а по привычке в окно выглядываю 

• 4 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Пам'ятаю. Так склалися обставини)

Не холодно в летних тапках? 

Не холодно. Пробував 'екстремально' гальмувати - все норм. Але все ж наступного разу буду вчасно перевзуватись. А цього разу просто 'так вийшло'

Не холодно

Эти выходные, лучше машинку с гаража не выгонять (((

• 1 місяць потому...

Пробіг 60.000 км. Виїжджав із гаража і подряпав задні двері. Ой(

Пробіг 65.300 км. Відновлення лако-фарбового покриття.

До:

gallery_25189_3501_193057.jpg

Після:

gallery_25189_3501_8091.jpg

Пробіг 65.300 км. Відновлення лако-фарбового покриття.

До мойки и после?))

Пробіг 65.500 км. Оранське лісництво.

Поки наші годувальники рибалили у озерці біля Тетерева, решта компанії пішла прогулятися у сусідньому сосновому лісі. Перед самим лісом натрапили на лисову нірку, а потім здалека побачили і саму руду. Вийшли на лісову дорогу і пішли нею, щоб іти було легше і не заблукати. Було гарно, тепло, красиво. Через деякий час побачили у лісі якийсь паркан з дошок і будинки. Стало цікаво, підійшли ближче. На території ходив якийсь дядько, побачив нас і запросив на екскурсію. Контору лісництва відремонтовано, паркан цілий, на території чисто і прибрано.

55393_1000.jpg

Дядька звуть Михайло, він працює водієм пожежної машини. Багато раз нагадував, щоб не кидали у лісі вогню, скаржився, що останнім часом було багато дрібних пожеж у сусідніх лісах. Пару днів тому гасили біля Прибірська, а до того біля Степанівки і Пісок.

На території лісництва стоїть досить висока вежа, з неї слідкують за сусідніми лісами, чи нема де пожежі. Але зараз там на горі ніхто не сидить, бо встановлено камеру. Камера постійно обертається, а перед величезним монітором (десь 28") сидить дівчина-оператор Каріна. За потреби камерою можна керувати вручну: повернути праворуч чи ліворуч, нахилити чи підняти, наблизити чи віддалити. Нам продемонстрували роботу камери - направили на річку, там проїжджала Таврія, можна було розгледіти колір і інші деталі машини. І це на відстані 500 метрів! Каріна і Михайло розповіли, що камера дуже допомагає вчасно угледіти дим. Потім по азимуту і карті вони з великою точністю визначають сектор, де горить.

55554_1000.jpg

А так виглядає контора лісництва з вишки:

55086_1000.jpg

У лісництві дбають про ліс, висаджують молоді дерева. Ось видно чотири грядки (2 метри шириною, 30 метрів довжиною), на них висадили сосни. Зараз вони зовсім маленькі, всього 2-4 мм, але вже восени вони будуть 15-20 см заввишки і їх висадять у лісі. Кожна грядка підписана: Сосна звичайна, Pinus sylvestris, місяць і рік посадки. Грядки накриті сіткою, яка захищає розсаду від сонця, також встановлено систему автоматичного поливу. Внизу фотографії видно розпахану ділянку, тут скоро висадять ялівець і самшит.

54561_1000.jpg

54377_1000.jpg

Ліс. Просто ліс.

54982_1000.jpg

Лісництво на карті:

55854_1000.png

По дорозі назад зустріли оленя. Він був так радий нас бачити, що одразу втік у ліс.

Фотографій мало, бо я був в шоці. Я думав, що лісництва зараз в такому ж стані, як і колгоспи - тобто повністю закинуті. А лісники - це пару алкашів, які втікли від дружин "на роботу". А виявилось, що гроші на ліси виділяються, що все працює!

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.