Перейти до змісту

Lanos 1,6 плаває температура

Рекомендовані повідомлення

Добрий день, в мене проблема такого плана Ланос 1,6, плаває температурна стрілка і тепература для ЄБУ також, сканматік це зафіксував, коли температурна стрілка падає, можливо печка стає трохи гірше гріти, але печка гріє, в 30 градусні морози цієї зими їздив і не замерз, почалося все коли змінив запитку редуктора ГБО, спочатку він стояв на обрабтці, потім я переставив на печку, щоб зимою редуктор нормально прогрівався, почались проблеми з температурою, подумав що це створилась воздушна пробка, хоча даже механізм був випуску воздуха, але гуляння так і лишились, потепліло, переставив запитку редуктора назад, а температура плаває, печка гріє, що може бути, вже думаю що на моєму ланосі не була переобтянута головка і в мене гази прориваються в двигло, хоча тосол не тікає вроді і потьоків між головкою і блоком немає, щоб це могло бути?

Посилання на коментар
https://lanos.com.ua/topic/57474-lanos-16-plavaie-temperatura/
Поділитись на інші сайти

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.
  • Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.