Перейти до змісту

З закону про дорожній рух вилучено можливість відмови у реєстрації (перереєстрації) ТЗ при наявності несплачених штрафів

Рекомендовані повідомлення

Верховна Рада прийняла Закон "Про внесення змін до статті 34 Закону України про дорожній рух" (проект10021), яким вилучила наступний абзац:

"Власникам транспортних засобів або уповноваженим на використання цих транспортних засобів особам може бути відмовлено в проведенні реєстрації (перереєстрації) таких транспортних засобів, коли такі особи мають заборгованість зі сплати штрафних санкцій за порушення правил, норм і стандартів у сфері безпеки дорожнього руху, - до сплати ними зазначеної заборгованості."

Ну теперь официально, а до этого и так невозможно было это сделать, и пройти техосмотр так же не давали - заставляли оплатить штрафы.

може бути відмовлено

смахивает на намёк - типа как договоритесь <_<

***upd

тьфу блин :D пункт вылучено :joking:

Змінено користувачем tango_3

Я правильно понял, если на мне висит штраф, то я могу поехать и зарегистрировать автомобиль на себя, не заплатив его? И никто мне ничего сказать не должен? Для меня это как раз сейчас актуальный вопрос.

Я правильно понял, если на мне висит штраф, то я могу поехать и зарегистрировать автомобиль на себя, не заплатив его? И никто мне ничего сказать не должен? Для меня это как раз сейчас актуальный вопрос.

Так. Ця норма була нонсенсом, оскільки якщо навіть виконавча служба не мала відкритих проваджень, а в базі ДАІ штрав висів - відмовляли поки не заплатиш, причому в подвійному розмір, або не доведеш, що постанову скасовано

мне кажется, что эту норму наши "шановни диячи" все делают для и под себя). наверняка кого-то забадали со штрафом (ну, может быть не вчера, а чуток раньше) и теперь это все сделали законно.

пс. ну не верю я что депутаты делали что-то для народа без своей выгоды.

• Створити...

Важлива інформація

Ми розмістили cookie-файлы на ваш пристрій, щоб допомогти зробити цей сайт кращим. Ви можете змінити налаштування cookie-файлів, або продовжити без зміни налаштувань.